Per Morten Hoff

Per Morten Hoff

Rådgiver, generalsekretær for IKT Norge i 27 år

Fra kr 18.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Per Morten Hoff

Per Morten Hoff har ledet IKT-Norge i 27 år som generalsekretær. Få om noen har jobbet så tett på utviklingen innen IKT-næringen og digitaliseringen av Norge. Han har tidligere jobbet som journalist i Farmand og som seniorkonsulent i Samfunnskontakt. Inngående kjennskap til problemstillinger rundt digitalisering, sikkerhet og modernisering av samfunnet. Hoff har vært aktiv i norsk samfunnsdebatt innen en rekke temaer og har også sittet i flere regjeringsoppnevnte utvalg.

Hjemsted
Trøndelag
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Per Morten Hoff

Digital eller død

Hva skjer når forretningsmodeller endres og man ikke følger med i timen. Hvilke krefter påvirker norske bedrifter nå og hva må man tenke på som bedriftsleder eller styremedlem. Tittel: Digital eller død.

Norge kan stoppes med en binders

Sårbare Norge - Fokus på sikkerhet og sårbarhet og hva din bedrift kan gjøre. Dere er utsatt for betydelige risiko. Her tegnes et bilde av hva dere selv kan gjøre og hvordan din bedrift eller virksomhet bør prioritere.

Digitalisering

Hvilke krefter påvirker din bedrift og hva skal til for å lykkes med digitalisering? Hva må styret ta stilling til og hvilke utfordringer møter norske bedrifter i dag.

Industri 4.0

Hvordan skal norsk industri få økt konkurransekraft og hva skjer hos våre konkurrenter. Hvilke grep må din bedrift ta, når det gjelder den fjerde industrielle revolusjon.

Kunstig Intelligens (AI)

Hvordan kan man skaffe seg en betydelig konkurransefordel ved å benytte kunstig intelligens. Hvilke etiske dilemmaer skal man passe på. Og hva skjer innen utviklingen av kunstig intelligens.

2024 © Talerlisten AS