Petter Gulli

Bærekraft møter markedsføring og kreativitet

Fra 25.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel

Om Petter Gulli

Petter Gulli har jobbet i over 30 år med reklame og markedsføring, eller turboen på forbrukermaskineriet som han selv kaller det. Han er en mye brukt foredragsholder kjent for sitt store engasjement på scenen. Han snakker gjerne og mye om viktigheten av kreativitet, men det han virkelig brenner for er bærekraft: Hvordan få folk engasjert i det grønne skiftet, hvorfor kommuniserer vi feil om klima, og hvordan skape konkurransefortrinn ut av bærekraft. Siste året har snakket på alt fra Zerokonferansen, Miljøledelseskonferansen og Grønn Konkurransekraft Dagen til Gulltaggen, Handelskonferansen og INMA8Min. Petter har jobbet i flere norske reklamebyråer og vært kreativ leder i Bates Singapore med ansvar for Nokia og Heineken i Asia. Han er i dag kreativ leder og partner i det digitale kommunikasjonsbyrået Good Morning og sitter i styret til WWF Verdens Naturfond. Foredrag kan være fra 10-45 minutter. Rabatt til NGOer forhandles ut fra omfang/sak.

Foredrag

Hvorfor gjemmer bærekraften seg?

Forbrukerne etterspør bærekraftige produkter og tjenester. Forskning viser at bærekraftige bedrifter er mer lønnsomme. Og merkevarer som tidlig nok forstår konsekvensen av det grønne skiftet kommer til å bli framtidens vinnere. Så hvorfor gjemmer så mange seg? I foredraget ser vi på merkevarenes rolle i det grønne skiftet, hvordan merkevarer bruker bærekraft aktivt i markedsføring, og hva som skal til for å skape konkurransefortrinn av bærekraft. Og ikke minst hvordan du unngår grønnvasking.

PANNEKAKER KAN REDDE VERDEN - fra klimakommunikasjon til klimamotivasjon.

Et foredrag om hvorfor vi i klimakommuniksjonen har skapt avstand i stedet for nærhet til folk. Her får du høre hvorfor vi må se opp for fundamentalistiske miljøfantaster i hjemmeheklede urtetøfler, hva som skjedde da Petter møtte en klimafornekter og hvilke fantastiske muligheter som finnes for organsisasjoner og bedrifter som vil bidra positivt inn i det grønne skiftet. Kort sagt: Vi må gå fra klimakommunikasjon til klimamotivasjon. Pannekaker er tross alt et kjøttfritt måltid.

Burde vi si opp jobbene våre alle sammen?

Jobber du med markedsføring eller salg, så sitter du i turboen på forbrukermaskineriet. Og det i den del av verden som har et forbruk som er langt utover hva som er bærekraftig. Så hva kan du gjøre, si opp jobben, eller bli en del av løsningen? Foredraget er en tankevekker, og spissformulerer problemstilling rundt forbruk av ressurser og bærekraft norske bedrifter må forholde seg til. Passer veldig godt som start på seminar/workshops.

Hva kan vi lære av verdens beste?

Inspirasjonsforedrag der Petter tar for seg noen av verdens mest premierte ideer og kommunikasjonsjobber til lyst og læring. Her får du et foredrag totalt fritt for "innsalg" av eget byrå, som fokuserer på kreativitet, nyskapning og forretningsutfordringer sett gjennom øynene til en med over 30 års fartstid i bransjen. Oppdateres hvert år med ferske caser og finnes i egen versjon for veldedige organisasjoner. Dette foredraget kan fort ta 1,5 timer.

Petter Gulli har 10 vurderinger

Anette Maltun Koefoed

24. september 2018

Berg-Hansen

5

Petter klarer å inspirere rundt et viktig og alvorlig tema. Han har energi og humor – og klarer å få med forsamlingen. Han passer både til å sette tema for dagen – men også som inspirasjon på større konferanser. Jeg gleder meg til å høre ham igjen!

Christoffer Bouwer

4. september 2018

Young Sustainable Impact

6

Vi driver Young Sustainable Impact, et innovasjonprogram for topp talenter på verdensbasis som foregår online i 4,5 måneder og som avsluttes med to uker i Oslo. Etter å ha sett Petter på Energiseminaret i 2018 var jeg svært overbevist over hans evner som foredragsholder, og bestemte meg for at han skal holde foredrag for våre deltakere. Det gjorde han med glans, og attpåtil på god britisk engelsk! Dette er en mann med innsikt i svært viktige områder for enhver som ønsker å bevege seg inn i området bærekraft, og som kommer til å kommunisere rundt det. Enten du trenger inspirasjon eller forståelse så kommer Petter til å levere verdi.

Camilla S. Gramstad

27. juni 2018

Hovedorganisasjonen VIRKE, ansvarlig for Miljø- og CSR

6

Jeg har brukt Petter som foredragsholder i flere anledninger, og han leverer alltid et engasjerende og inspirerende foredrag som utfordrer. Med faglig tyngde og erfaring fra reklamebransjen ser han på bærekraft og klimakommunikasjon med nye øyne, og med humor, innlevelse og gode eksempler får han folk både til å bli engasjert og se muligheter i det grønne skiftet.

Cornelia Ebbesen

26. juni 2018

Zero Emission Resource Organisation

6

Petter Gulli ble invitert til å holde foredrag for Zeroakademiet, et samlingsbasert nettverk for unge beslutningstakere i politikk og næringsliv, og senere på Zerokonferansen 2018. Petter er en fantastisk foredragsholder som snakker med innlevelse og engasjement, og som evner å holde på publikums oppmerksomhet fra start til slutt. Som foredragsholder tilfører Petter nye perspektiver, noe alvor og en god dose humor, samtidig som han utfordrer og skaper spennende diskusjoner. Jeg anbefaler Petter Gulli på det varmeste.

Ståle Almenning

26. juni 2018

Markedsforum i Aust-Agder

5

I anledning arrangementet Suksess Smitter 2018, var Markedsforum Aust-Agder på jakt etter ein foredragsholder som kunne snakke om bærekraft slik at temaet vart relevant for markedsførarar og næringslivsfolk. Av Trondheim Markedsforening fekk vi anbefalt Petter Gulli som ein mann for oppgåva. Petter levde opp til forventningane. Han leverte eit faglig interessant innhold med glød og entusiasme. Underholdningsverdien passa godt for våre hundre gjester, og den visuelle presentasjonen var kveldens beste. Som arrangør opplevde vi Petter som ein hyggelig kar det var lett å samarbeide med.

Linn Grøtberg

30. mai 2018

Stiftelsen Miljøfyrtårn

6

Petter Gulli har en enestående evne til å sette bærekraft og lønnsomhet på dagorden på en engasjerende måte. Med humor og kraft setter han i gang innovative tanker hos tilhørerne, og motiverer til grønn omstilling. Som en av hovedtalerne på Miljøledelseskonferansen 2018 ga deltakerne han en evalueringsscore på 5,4 av 6 mulige. Med andre ord en suksess!

David Kollsete

30. mai 2018

Styreleder, Trondheim Markedsforening

5

Trondheim Markedsforening har hatt gleden av å ta imot Petter til flere av våre konferanser. Han har gang etter gang blitt en av de best mottatte foredragsholderne og medlemmene våre melder tilbake at han er relevant, faglig dyktig og et fyrverkeri på scenen! Anbefales på det varmeste.

Havard Bakken

30. mai 2018

Fagdirektør og konferanseansvarlig i ANFO - Annonsørforeningen

5

Få kan snakke om samfunnsansvar og miljøutfordringer i relasjon til markedsføring som Petter Gulli. Han er ærlig og svært engasjert. I formidlingen bruker han sitt privatliv og erfaringen fra tiår i reklamebransjen. Tilhørerne sitter alltid igjen med refleksjoner og inspirasjon til action i sin egen arbeidshverdag.

Tone Svendsen Endal

30. mai 2018

Energiseminaret 2018

6

Petter holdt avslutningsforedraget for Energiseminaret ved NMBU 2018 og vi er veldig glad for at det var akkurat han som gjorde det. Hans livlige vesen klarte å holde koken i publikum som begynte å bli slitne etter 2 dager med foredrag. Med en god blanding av humor og en seriøs tone fikk vi en perfekt avslutning på seminaret. Temaet klimakommunikasjon passet utmerket som en avrunding på et seminar med mye avansert og teknisk informasjon. Det understreket viktigheten av hvordan man kommuniserer de andre temaene seminaret tok for seg. Analogien til at pannekaker kan redde verden var en morsom vri og ga en ny innfallsvinkel for mange om hvordan man kan videreformidle kunnskapen man tilegner seg. Petter var også foredragsholderen vi fikk flest positive tilbakemeldinger på, noe som tyder på at publikum også var veldig fornøyd med foredraget. Med høy underholdningsverdi og godt faglig innhold anbefaler vi Petter Gulli og hans foredrag varmt videre.

Elisabeth Kollerød

30. mai 2018

Grønt Punkt Norge

6

Petter Gulli ble booket til vår Grønn Konkurransekraftdag i Oslo den 1. mars 2018. Vi opplevde Gulli som svært engasjerende, interessant og kunnskapsrik, med et foredrag som passet godt innenfor vårt felt som er grønt skifte, resirkulering og miljø. Vi synes det er spennende med Gulli som jobber i reklamebransjen, og som på et vis «snakker sin egen bransje imot» ved å ta opp emnet bærekraft. Dersom man ønsker et inspirerende foredrag som også gir til tilhørerne noe å tenke på når de går hjem, så er Petter Gulli midt i blinken!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2018 © Talerlisten AS