Petter Haga

Sivilingeniør, gründer og Top 50-artist

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Petter Haga

Petter Haga er en entertainer helt utenom det vanlige. Han er sivilingeniør fra Indøk NTNU, droppet lukrativ konsulentjobb i BCG for egen startup, har over 20 millioner streams som artisten Slam Dunk, og har vært på Top 50 på Spotify med hit’en Mango IPA.

Petter er en unik foredragsholder, konferansier, artist og komiker. Han setter seg alltid godt inn i hvem kunden er, og bruker sin brede erfaring og tilstedeværelse på scenen til å fange ethvert publikum.

I foredraget Veien til Flaks forteller Petter på humoristisk og inspirerende vis hvordan han har gått fra sivilingeniør fra NTNU til Top 50-artist og å holde konserter for tusenvis av mennesker.

I tillegg er Petter kjent for humoristiske videoer på sosiale medier med millioner av visninger, som “Do you know how much this cost in Norway?” om nordmenn i syden, og “Festkomitéen” om hvor altoppslukende det kan være å arrangere jobbens julebord. Dette tar han med i sceneunderholdningen sin.

Om dere ønsker inspirerende, morsom og intellektuell underholdning, så er Petter rett mann!

Foto: Kilian Munch

Konferansier
Inspirator
Humor
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Petter Haga

Veien til Flaks

I foredraget Veien til Flaks forteller Petter på humoristisk og inspirerende vis hvordan han har gått fra sivilingeniør fra NTNU til Top 50-artist og å holde konserter for tusenvis av mennesker. Petter bryter ned sin analytiske tilnærming til musikk, og gjør den anvendelig for selskaper og team i deres situasjon. Foredraget er egnet som kickoff på morgenen, avslutning på en fagdag, eller energiboost midt på dagen. Tilpasses til kunden. Passer alle aldre. Kan kombineres med konsert senere på kvelden. Varighet: ca. 30 minutter (kan tilpasses) Kortversjon: ca. 15 minutter

Musikalsk Standup

Med en absurd kombinasjon av PowerPoint-slides og musikk gjør Petter unik standup. Underholdningen er energisk, intelligent og treffer alle aldre. Petter har på sin Instagram og TikTok @slam.dunk.official millioner av visninger på sine videoer. En av låtene er “Do you know how much this cost in Norway?” om nordmenn i syden. En annen er “Festkomitéen” om hvor altoppslukende det kan være for selskapets nyansatte å arrangere jobbens julebord Petter tar nordmenn på kornet, får publikum med på en absurd, humoristisk reise, og skaper feststemning. Underholdningen er egnet på slutten av en fagdag, som innslag under middag eller for å sparke igang festen. Tilpasses til kunden. Passer alle aldre. Varighet: ca. 30 minutter (kan tilpasses)

Konferansier

En helaften trenger ikke bare god underholdning, men også en rød tråd – noen til å lede kvelden med stil og humor. Som konferansier bringer Petter Haga sammen alle elementene i ditt arrangement med sin unike blanding av humor, intelligens og spontanitet. Petter tilpasser seg sømløst til kundens behov, aktuelle trender, og nyheter, og han fanger både unge og eldre publikummer. Med sin brede scene-erfaring skaper han en perfekt balanse mellom seriøsitet og underholdning, og sørger for at kvelden flyter uanstrengt fra start til slutt. Petter kan også tilby konsert eller foredrag, i tillegg til konferansier-rollen. Varighet: hele arrangementet

Slam Dunk-konsert

Petter har 22M+ streams. Han synger egne sanger, som Top 50-hit’en Mango IPA og humorlåten om nordmenn i syden: Do you know how much this cost in Norway?🍻 i tillegg til coverlåter som Gal Av Lengsel. Petter er levende på scenen, fanger publikum, og skaper en engasjerende stemning for unge og gamle. Kan kombineres med foredrag og/eller konferansier.

Anti-Bedpres (egnet for skoler, universiteter og unge)

Anti-Bedpres er motpolen til bedriftspresentasjoner der bedrifter unyansert glorifiserer arbeidshverdagen deres. I dette foredraget deler Petter om sin reise fra Industriell Økonomi på NTNU og Boston Consulting Group (BCG), til egen tech-startup, til å ha en sang på Top 50 på Spotify og en raskt voksende karriere i underholdningsverdenen. Foredraget er inspirerende, morsomt og lærerikt. Petter fraråder ikke en tradisjonell karrierevei, men inspirerer til å være åpen for alle muligheter. Petter deler 4 konkrete lærdommer fra sin reise, som treffer alle som prøver å finne ut hva de skal gjøre her i livet. Klar for å se hva som finnes utenfor den opptråkkede stien?

Talerlisten mener

Petter Haga er en smart, morsom og engasjerende foredragsholder, som skaper latter og god stemning i publikum. Med sin unike blanding av innsikt, humor og evnen til å treffe publikum rett i hjertet, gjør han hvert arrangement minneverdig. Hans bakgrunn fra både næringsliv og musikkverdenen gir underholdningen en ekstra dimensjon som engasjerer alle. Kort sagt, Petter er rett mann for å løfte stemningen og inspirere til nye perspektiver.

2024 © Talerlisten AS