Petter Haga

Motivasjon og suksess i usikre tider

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Petter Haga

Petter Haga holder inspirerende og underholdende foredrag om å tørre å ta sjansen. Han er sivilingeniør, gründer og artist med millioner av lyttinger – en multikunstner med mye energi og humør. Petter står blant annet bak partylåta «Mango IPA», under hans artistnavn Slæm Dønk. Låta ble utviklet gjennom et systematisk forsøk på å lage en hit, basert på en oppskrift som de forbedret gjennom prøving og feiling. Og til slutt fungerte det!

Petter Haga er et JA-menneske, som har fått han inn på alle disse retningene. «Sjanse Før Yatzy» er et energisk og morsomt foredrag som handler om å tørre å prøve, og hvordan du øker sjansen for på få suksess når du prøver noe nytt. Publikum får inspirasjon til å ta risiko, stå støtt i motgang og usikkerhet, jobbe hardt og ikke gi seg. I foredraget lærer man også om viktigheten av Jokerterninger, og hvordan man finner og bruker disse. Foredraget er underholdende, lærerikt og oppfriskende. I tillegg kan Petter tilby konsert, som gir en god rød tråd. Ta kontakt for booking!

Foto: Killian Munch

Inspirator
Humor
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Petter Haga

"Sjanse Før Yatzy

Fra sekserelev og siving, til gründer med 50k+ brukere, til en av Norges største artister - hvordan? Sjanse før Yatzy handler om å tørre å prøve, og hvordan øke sjansen for suksess når man prøver noe nytt."

Talerlisten mener

Petter Haga er en morsom og engasjerende foredragsholder, som skaper latter og god stemning i publikum. Samtidig får han fram et nyttig budskap om at du må jobbe hardt, tørre å ta sjanser og "gønne på" hvis du har en idé du tror på.

2023 © Talerlisten AS