Reinert Kamøy

Relasjonsveileder og konfliktløser

Fra kr 35.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Reinert Kamøy

Reinert Kamøy kan mye om psykologisk trygghet, teamdynamikk, organisasjonsutvikling og konfliktløsning. Han er utdannet dataingeniør og har senere tatt en coachutdanning samt en master i konfliktmekling.

Hans varierte erfaring omfatter coaching, lederskap, team- og organisasjonsutvikling i både små og store organisasjoner – private så vel som offentlige. Dialog og relasjon er hans viktigste verktøy som lærer, coach og formidler og når han hjelper til med å løse/håndtere konflikter samt bygge psykologisk trygghet.

Reinert bor i Oslo og når han ikke jobber kan du ofte finne ham på et dansegolv, i en seilbåt eller på en strand / fjellet mens han henger under en kite. Han elsker den gode samtalen med venner og familie, men kan også slokne foran TV-en (han så alle 8 sesongen av Game of Thrones på én måned!!). På fritiden er han også mekler i konfliktrådet i Oslo.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Reinert Kamøy

De viktigste ferdigheter i ledelse og livet

Temaer som (kan) dekkes i foredraget: Hvilken betydning har relasjoner for utøvelse av ledelse? Hvor viktige er relasjoner for et godt og en god helse? Hvilken kompetanse må man ha for å bygge gode relasjoner? Hvordan trene og utvikle denne kompetansen?

Konfliktløsning og konfliktforebygging

Konflikter er slitsomme og kostbare både økonomisk og menneskelig. I dette foredraget jobber vi med konkrete verktøy for å forebygge og løse konflikter.

Basisferdigheter i Relasjonskompetanse

Temaer som (kan) dekkes i foredraget: Hvordan bli raskt kjent med nye mennesker, hvordan få andre til å like deg, hvordan lære seg å like andre - spesielt de vanskelige, hvordan snakke sammen, hvordan gi og ta imot tilbakemeldinger.

Emosjonell modenhet

Mye forskning viser at emosjoner (følelser) er svært viktige for oss og er avgjørende for mange av valgene vi tar. Likevel er de fleste av oss relativt ubevisste våre følelser og hvordan de styrer oss. I dette foredraget går vi inn på hvor viktige følelsene er for oss og hvordan de kontrollerer oss, samt hvordan vi kan trene på følelsesbevissthet og bruke våre emosjoner til det beste for oss og omgivelsene våre.

Videregående ferdigheter i Relasjonskompetanse

Temaer som (kan) dekkes i foredraget: Hvordan bygge tillit, effektiv møteledelse, hvordan bygge nettverk, hvordan være synlig som leder og effektene av det, utvikling og motivasjon av medarbeidere, kreativitet, humor, hvordan gjøre andre gode.

2024 © Talerlisten AS