Reinert Kamøy

Reinert Kamøy

Relasjonsveileder og konfliktløser

Fra kr 10.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Reinert Kamøy

Reinert Kamøy vokste opp på toppen av Norge i et lite fiskevær og har familie med 3 voksne barn. Han er utdannet dataingeniør og sertifisert som coach og team coach, så vel som i Relasjonsledelse, Relasjonskompetanse og Relasjonspedagogikk, samt innenfor endringsledelse. Reinert har lang erfaring med informasjonsteknologi, ledelse, team- og organisasjonsutvikling og som gründer. Han har drevet egen virksomhet innen reiseliv i ca. 10 år og har også jobbet som rådgiver innen IT og organisasjonsutvikling for de aller minste til de aller største private og offentlige organisasjoner. I dag driver han sitt eget rådgivningsselskap med fokus på Relasjonskompetanse med spesialisering innenfor samhandling, kommunikasjon samt konfliktløsning og – forebygging.  Når Reinert ikke jobber nyter han ofte sjø og snø – gjerne sammen med vind og sol!

Foredrag med Reinert Kamøy

De viktigste ferdigheter i ledelse og livet

Temaer som (kan) dekkes i foredraget: Hvilken betydning har relasjoner for utøvelse av ledelse? Hvor viktige er relasjoner for et godt og en god helse? Hvilken kompetanse må man ha for å bygge gode relasjoner? Hvordan trene og utvikle denne kompetansen?

Konfliktløsning og konfliktforebygging

Konflikter er slitsomme og kostbare både økonomisk og menneskelig. I dette foredraget jobber vi med konkrete verktøy for å forebygge og løse konflikter.

Basisferdigheter i Relasjonskompetanse

Temaer som (kan) dekkes i foredraget: Hvordan bli raskt kjent med nye mennesker, hvordan få andre til å like deg, hvordan lære seg å like andre - spesielt de vanskelige, hvordan snakke sammen, hvordan gi og ta imot tilbakemeldinger.

Emosjonell modenhet

Mye forskning viser at emosjoner (følelser) er svært viktige for oss og er avgjørende for mange av valgene vi tar. Likevel er de fleste av oss relativt ubevisste våre følelser og hvordan de styrer oss. I dette foredraget går vi inn på hvor viktige følelsene er for oss og hvordan de kontrollerer oss, samt hvordan vi kan trene på følelsesbevissthet og bruke våre emosjoner til det beste for oss og omgivelsene våre.

Videregående ferdigheter i Relasjonskompetanse

Temaer som (kan) dekkes i foredraget: Hvordan bygge tillit, effektiv møteledelse, hvordan bygge nettverk, hvordan være synlig som leder og effektene av det, utvikling og motivasjon av medarbeidere, kreativitet, humor, hvordan gjøre andre gode.

Reinert Kamøy har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS