Richard-Løvehjerte Rosendahl

Richard-Løvehjerte Rosendahl

Salg, salgsledelse og ledelse i praksis

Fra kr 45.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Richard-Løvehjerte Rosendahl

Richard er et fyrverkeri på scenen. Om han har gassen i bånn, eller er rolig som en blåklokke i sommerbrisen, treffer han sitt publikum. Richard snakker fra hjertet og hjernen. Ikke fra power-point. (Bruker ikke PP) Han er spontan, blid, engasjert, ærlig og krydrer budskapet med masse praktiske eksempler.

Han har 25 års fartstid som rådgiver og foredragsholder. B2B og B2C. En av flere spesialiteter er salg for rådgivere: Advokater, kommunikasjonsrådgivere, reklame, tekniske rådgivere osv.

Salg, salgsledelse og operativ ledelse. Budskapet er dønn praktisk og han er tydelig på HVORDAN han anbefaler emnene hans snakker om gjennomført i praksis.

Foredraget skreddersys hver eneste gang. Du får sakene tilberedt akkurat slik du ønsker det. I de fleste tilfeller etter en god diskusjon på ønsket effekt og ønsket utbytte.

Om du ønsker facilitering av 1000 personer i workshop over 2 dager, eller et foredrag for en ledergruppe på 8 personer – om du ønsker et motivasjonsforedrag for 50 selgere, eller noen skikkelige tankevekkere for en gruppe ledere: Richard Jacobsen – som nå har skiftet navn til Richard-Løvehjerte Rosendahl.

Hjemsted
Agder
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Richard-Løvehjerte Rosendahl

Skreddersydd foredrag om salg

Du får et foredrag om salg og/eller å selge, 100% tilpasset det målet du måtte ha for seansen. Om du ønsker de store linjene på hvordan de aller beste selgerne jobber, eller helt konkrete metoder – slik blir det. Jeg kan B2B og B2C til fingerspissene.

Skreddersydd foredrag om salgsledelse

Salget i bedriften vil aldri overstige nivået til salgsledelsen. De beste salgslederne bruker ikke tiden på å motivere selgerne til å selge. De bruker tiden på å sikre at selgerne har jevn aktivitet, av god nok kvalitet overfor de riktige kundene. I løpet av 1 time får du alle nøklene: Hva, hvorfor og hvordan. B2B og B2C.

Skreddersydd foredrag om ledelse

Operativ ledelse er en av mine spesialiteter. Jeg lager et tankevekkende foredrag om ledelse i utfordrende tider og hvilke muligheter som ligger her. Jeg er også knallgod med ledergrupper. Ledelsen er den viktigste premissgiveren for bedriftens kommersielle tilstand, og for salget. Jeg forteller hvordan. Skaffe- og utvikle oppdrag = salg for rådgivere, advokater, eiendomsmeglere, bank o.l. Jeg har solid erfaring fra salg i rådgivningssektoren. Det handler om å skaffe de riktige oppdragene fra de riktige kundene. Dette fordi det ikke er noe som påvirker utviklingen av såvel firma som rådgiver enn de kundene vi velger.

Et annerledes motivasjonsforedrag

Jeg lager et foredrag 100% tilpasset situasjonen i bedriften. Det du får setter varige spor – ikke så vanlig med denne type foredrag. Disse sporene setter jeg gjennom noen skikkelig gode tankevekkere og påfølgende aha-opplevelser. «Det er ingen sammenheng mellom hva du føler når du gjør noe, og utfallet/resultatet....»

2024 © Talerlisten AS