Roger Kvaløy

Roger Kvaløy

Coach, kjent fra TV2-serien Sykt Perfekt

Fra kr 9.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Roger Kvaløy

Roger Kvaløy jobbet tidligere i IT bransjen og som gründer før han i 2009 startet opp som transformativ coach, og har siden den tid hjulpet mennesker til en bedre hverdag og arbeidssituasjon. Nå deler han sin innsikt og forståelse om hvordan alt «egentlig» henger sammen. Hva om stadig nye teknikker, metoder og verktøy for å ‘fikse» livet eller jobben ikke er løsningen? Hva om bekymringer, stress, lav motivasjon, usikkerhet, lav selvfølelse/selvtillit, dårlige relasjoner, dårlig kommunikasjon m.m har samme opphav med samme løsning? I 2015 var Roger med som coach i TV2-serien Sykt Perfekt hvor han blant annet hjalp unge jenter som slet med sosial angst, panikk angst og andre typer mentale lidelser. Opplever din bedrift stor grad av stress, ineffektivitet og interne konflikter? Har deres ansatte psykiske lidelser, høyt sykefravær eller opplever dere at dyktige medarbeidere sier opp i frustrasjon? Er du villig til å åpne opp for å se noe helt nytt? Velkommen til foredrag med Roger Kvaløy!

Hjemsted
Trøndelag
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Roger Kvaløy

En bedre arbeidsdag

Opplever din bedrift stor grad av stress, ineffektivitet og interne konflikter? Sliter dere med høyt sykefravær eller opplever at dyktige medarbeidere sier opp i frustrasjon? Hva om svaret på arbeidsglede, motiverte ansatte med god selvtillit og selvfølelse ligger et helt annet sted enn vi til nå har trodd? Passer for ledere og ansatte i små og mellomstore bedrifter

En bedre hverdag

Ønsker du en bedre hverdag? En hverdag i kjærlighet til deg selv og de rundt deg. Ønsker du å leve et liv i harmoni og glede? Bedre par relasjoner, ta bedre valg, oppleve mindre stress? Jeg peker deg i retning, tilbake til ro og harmoni. Passer for ungdom og voksne. Om du er bedriftseier eller leder i en bedrift og vil at dine ansatte skal yte på jobb må de også ha en god hverdag.

En bedre psykisk helse

Er du bedriftseier eller leder og har ansatte som sliter med psykiske lidelser? Har du venner, noen innen familien din eller sliter selv med psykiske lidelser? Det være seg angst, depresjon eller andre typer mentale lidelser. Roger har god erfaring og kan vise til gode resultater med å jobbe med ungdom og voksne som opplever psykiske lidelser. I dette foredraget forteller han om et paradigmeskifte innen psykisk helse og de erfaringer han har etter flere år med å hjelpe mennesker som sliter.

2024 © Talerlisten AS