Sara Lossius

Podcast, prestasjon og vaner

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Sara Lossius

Sara Lossius (MSc) er bestselgende forfatter, populær podcaster og kommunikasjonsrådgiver. Hun holder foredrag om selvledelse og vaner, foredrag og kurs om podcast som en del av en helhetlig marketingmix, og tar også oppdrag som konferansier og programleder. Med Sara får du en varm og kunnskapsrik foredragsholder som ikke bare inspirerer og berører, men gir publikum konkrete verktøy som kan brukes med en gang. Sara er forfatter av bøkene Litt Lykkeligere (2019) og God Morgen (2021) på CappelenDamm, lagde Norges største (og en av de første) helsepodcast Ingefær fra 2015 til 2020, en podcast hun ble nominert som Årets programleder i Prix Radio og som hadde opp mot 140 000 nedlastinger i måneden. Hun har bakgrunn som kommunikasjonsrådgiver fra blant annet Ikea og Hafslund, har en master i sosialpsykologi fra LSE, er utdannet mentaltrener, og jobber nå som selvstendig konsulent innen kommunikasjon, podcast og tekst.

Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Sara Lossius

Hvordan lage en suksessfull podcast fra A - Å, også i marketingmixen

Her lærer du hvordan starte en podcast - og gjøre suksess ut av den. Sara har alene laget Ingefær, som på kort tid ble Norges største helse- og livsstilspodcast, og er aktuell med podcasten God Morgen. Strategi, langsiktighet og sosiale medier er nøkkelord. Foredraget passer for bedrifter og andre som ønsker å utnytte den kommersielle verdien en god podcast gir, både som internkommunikasjon og ekstern kommunikasjon, samt for bedrifter som ønsker å bruke podcastsponsing i sin marketing mix.

Bli rå på deadlines, med mindre stress og mer glede og mening

... og hvordan samtidig bli mer effektiv, konsentrert og kreativ på jobben! Foredraget gir deg konkrete og nyttige grep for å etablere gode vaner som gir deg de resultatene du ønsker både privat og profesjonelt. Det handler ikke om å gjøre mer, men å gjøre det du skal smartere. Slik oppnår du målene dine både enklere og mer effektivt. Foredraget er basert på to av Saras bøker - Litt Lykkeligere og God Morgen, og kombinerer aktuell forskning med relevante historier slik at publikum blir berørt, inspirert og kan ta grep med en gang. I løpet 2022 har Sara skrevet og vært medforfatter på totalt tre bøker, i tillegg til podcast og kommunikasjonsrådgiver, noe hun ikke hadde klart uten kunnskapen fra nettopp det hun skal dele med dere. Foredraget kan også inkludere verktøy som er essensielle å bruke når livet gir motstand og jobben ikke lar vente på seg.

Konferansier/bokbad

Sara er tilgjengelig som konferansier, live podcastopptak, bokbad og liknende. Hun er en svært erfaren programleder som setter seg grundig inn i tematikk og gjester.

God morgen med Sara Lossius

Ønsker du å starte en fagdag eller workshop med et engasjerende, praktisk og viktig foredrag? Morgenrutiner er et «hot topic» verden over, ikke uten grunn. Hvordan vi starter dagen vår har konsekvenser for hvordan resten av dagen går. Ved å gjøre små grep kan vi alle redusere følelsen av stress, og øke produktivitet, fokus, kreativitet og glede – noe som kommer både bedriften og andre kolleger til nytte! Sara Lossius er forfatter av den bestselgende boken «God Morgen: Enkle vaner som kan forandre livet ditt før dagen starter», og podcasten med samme navn. Drikk god kaffe og spis en sunn frokost mens Sara gir dere konkrete tips til hvordan dere kan starte dagen litt bedre og litt mer meningsfullt, både for deg som har mye tid, liten tid – eller ingen tid på morgenkvisten.

Hvorfor og hvordan lage podcast - og gjøre suksess av den

Sara startet en av Norges første podcaster, Ingefær, som på kort tid også ble Norges største helse- og livsstilspodcast. Hun har også laget God Morgen, en podcast som en del av markedsføringen av boken hennes med samme navn (CappelenDamm, 2022), og er aktuell med podcast-talkshowet LOSSIUS. Her får du kunnskap om: Hvordan lage en podcast: utstyr, redigering, publisering Innhold: research, intervjuteknikk, dramaturgi, etc. Markedsføring både internt og eksternt Foredraget passer for bedrifter og andre som ønsker å utnytte den kommersielle verdien en skreddersydd og god podcast gir, samt for bedrifter som ønsker å bruke podcastsponsing i sin marketing mix.

Kurs med Sara Lossius

Bli en podcast-proff!

Her lærer du hvordan starte en podcast - og gjøre suksess ut av den. Sara har alene laget Ingefær, som på kort tid ble Norges største helse- og livsstilspodcast, og er aktuell med podcasten God Morgen. Strategi, langsiktighet og sosiale medier er nøkkelord. Du lærer intervjuteknikk, utstyr, platform, og hva du skal tenke på enten du skal sponse en podcast eller bygge opp en egen som en del av bedriftens kommunikasjon. Kan gjøres over flere dager, og Sara kan også bistå i utviklingen over tid.

2024 © Talerlisten AS