Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Sara Lossius

Helseformidler og podcastgründer

Fra 18.500,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Sara Lossius

Sara Lossius (38) er kommunikasjonsrådgiveren som ble helseformidler og podcastgründe. Hun brenner for at andre også skal følge sin drøm, liten som stor, og særlig kvinner! Sara holder foredrag om helhetlig helse og entreprenørskap. Etter mange år som kommunikasjonsrådgiver fra blant annet Hafslund og IKEA, startet Sara podcasten Ingefær, som en av de første i Norge. Ingefær er nå Norges største helse- og livsstilspodcast og Sara har opparbeidet en unik kunnskap om podcastmarkedet og bruk av podcast i marketingmixen. Å tørre å si opp fast jobb som småbarnsmor er bakgrunnen til foredraget Du tør. Tør Sara, tør du! Sara har også en stor kunnskap om det store feltet helse, etter å ha intervjuet mange av de skarpeste hodene på Ingefær. Kunnskapen herfra er nyttig for både privatpersoner og bedrifter, for vi presterer jo bedre når vi har det godt! Med Sara får du en raus, kunnskapsrik, engasjert og personlig formidler som gir konkrete verktøy du umiddelbart kan ta i bruk.

Foredrag med Sara Lossius

Hvordan bygge en suksessfull podcast fra A - Å

I dette foredraget forteller Sara om hvordan starte en podcast - og gjøre suksess ut av den. Sara har på egenhånd laget Ingefær, som på kort tid ble Norges største helse- og livsstilspodcast. Strategi, langsiktighet og sosiale medier er nøkkelord. Foredraget passer for eksempel for bedrifter og andre som ønsker å utnytte den kommersielle verdien en god podcast gir, både som internkommunikasjon og ekstern kommunikasjon, samt for bedrifter som ønsker å bruke podcastsponsing i sin marketing mix.

Bedre hverdag på 1-2-3

I dette foredraget snakker Sara om hvorfor et godt liv og god helse er så mye mer enn trening og mat. Helse handler om søvn, stress, relasjoner, økonomi, det mentale, bevegelse og for eksempel å være litt mer ute i dagslys hver dag. Enkle triks kan gjøre deg mer konsentrert og kreativ! Et enkelt og inspirerende foredrag for både privatpersoner og bedrifter som gir lytteren konkrete tips om hvordan være sin egen livsstilssjef uten bruk av supermat eller PT-timer.

Konferansier/bokbad

Sara er tilgjengelig som konferansier, live podcastopptak, bokbad og liknende.

Du tør!

Et inspirerende foredrag om å tørre det du har aller mest lyst til, men som du også er aller mest redd for. Om å feile, gå videre, feile, gå videre og oppdage at feil ikke er feil, men mulighet for læring. Sara har tatt mange utradisjonelle valg i livet sitt og i dette foredraget kombinerer hun personlig historie med forskning om hva et godt liv innebærer - som blant annet er å følge drømmen sin, selv om den er skummel.

Sara Lossius har 5 vurderinger

Vegard Iglebæk

5. mars 2019

Egmont Publishing AS

6

Sara Lossius holdt foredrag for 70 medarbeidere og ledere i Egmont, et nordisk medieselskap. Hun fortalte om hvordan hun hadde utviklet podcasten sin fra null til 1 million nedlastinger, læringskurven og utfordringer, gleder og sorger. Det var et inspirerende og ekte foredrag om livet som startuper, overgangen fra fast jobb til livet som frilanser, og om å ta sjanser og om å tørre og tro på seg selv. Sara er klartalt og tydelig, lyttende og nysgjerrig, og jeg vil anbefale henne på det varmeste som foredragsholder og samarbeidspartner!

Maria Benestad

19. september 2018

STOKKE

5

Sara Lossius fortalte fint og nært om sin opplevelse av det å bli mamma og hvordan det påvirker kroppen og vårt forhold til den, da vi inviterte gravide og nybakte mødre til foredrag i vår nye shop-in-shop hos Barnas Hus. Hun var godt forberedt og vi var svært fornøyde med hennes opptreden. Gjestene gav kun positive tilbakemeldinger i vår questback i etterkant.

Linda Aagnes

14. september 2018

Cappelen Damm

6

Sara Lossius bokbadet Carina Poulsen i anledning lansering av hennes nye bok TENK ENKELT. Sara Lossius var som alltid godt forberedt, hun stilte gode spørsmål og det var fin flyt i samtalen. Salen var stappfull og stemningen var helt til å ta og følge på med både latter og tårer – helt magisk! Sara Lossius anbefales på det varmeste!

Cecilie Ystenes

28. september 2017

RAW trening as

6

Sara Lossius var med som konferansier på RAW sitt arrangement Jentecamp på Geilo, september 2017, der vi hadde over 100 deltakere! Sara ledet forsamlingen godt mellom samtlige foredragsholdere og gjennomførte på en meget inspirerende måte hvor gode forberedelser skinte gjennom – med morsomme kommentarer! Hun spilte både foredragsholdere og salen god! Anbefales på det sterkeste!

Liv Grønback

21. september 2017

CAPPELEN DAMM

Sara Lossius bokbadet Niels Christian Geelmuyden på Litteraturhuset i Oslo, i forbindelse med lanseringen av hans bok «Pillebefinnende». Hun kom godt forberedt og gjennomførte en strålende samtale med forfatteren. Kan absolutt anbefales!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS