Sara Lossius

Podcast, prestasjon og vaner

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Sara Lossius

Sara Lossius (MSc) er bestselgende forfatter, populær podcaster og kommunikasjonsrådgiver. Hun holder foredrag om selvledelse og vaner, foredrag og kurs om podcast som en del av en helhetlig marketingmix, og tar også oppdrag som konferansier og programleder. Med Sara får du en varm og kunnskapsrik foredragsholder som ikke bare inspirerer og berører, men gir publikum konkrete verktøy som kan brukes med en gang. Sara er forfatter av bøkene Litt Lykkeligere (2019) og God Morgen (2021) på CappelenDamm, lagde Norges største (og en av de første) helsepodcast Ingefær fra 2015 til 2020, en podcast hun ble nominert som Årets programleder i Prix Radio og som hadde opp mot 140 000 nedlastinger i måneden. Hun har bakgrunn som kommunikasjonsrådgiver fra blant annet Ikea og Hafslund, har en master i sosialpsykologi fra LSE, er utdannet mentaltrener, og jobber nå som selvstendig konsulent innen kommunikasjon, podcast og tekst.

Foredrag med Sara Lossius

Hvordan lage en suksessfull podcast fra A - Å, også i marketingmixen

Her lærer du hvordan starte en podcast - og gjøre suksess ut av den. Sara har alene laget Ingefær, som på kort tid ble Norges største helse- og livsstilspodcast, og er aktuell med podcasten God Morgen. Strategi, langsiktighet og sosiale medier er nøkkelord. Foredraget passer for bedrifter og andre som ønsker å utnytte den kommersielle verdien en god podcast gir, både som internkommunikasjon og ekstern kommunikasjon, samt for bedrifter som ønsker å bruke podcastsponsing i sin marketing mix.

Bli rå på deadlines, med mindre stress og mer glede og mening

... og hvordan samtidig bli mer effektiv, konsentrert og kreativ på jobben! Foredraget gir deg konkrete og nyttige grep for å etablere gode vaner som gir deg de resultatene du ønsker både privat og profesjonelt. Det handler ikke om å gjøre mer, men å gjøre det du skal smartere. Slik oppnår du målene dine både enklere og mer effektivt. Foredraget er basert på to av Saras bøker - Litt Lykkeligere og God Morgen, og kombinerer aktuell forskning med relevante historier slik at publikum blir berørt, inspirert og kan ta grep med en gang. I løpet 2022 har Sara skrevet og vært medforfatter på totalt tre bøker, i tillegg til podcast og kommunikasjonsrådgiver, noe hun ikke hadde klart uten kunnskapen fra nettopp det hun skal dele med dere. Foredraget kan også inkludere verktøy som er essensielle å bruke når livet gir motstand og jobben ikke lar vente på seg.

Konferansier/bokbad

Sara er tilgjengelig som konferansier, live podcastopptak, bokbad og liknende. Hun er en svært erfaren programleder som setter seg grundig inn i tematikk og gjester.

God morgen med Sara Lossius

Ønsker du å starte en fagdag eller workshop med et engasjerende, praktisk og viktig foredrag? Morgenrutiner er et «hot topic» verden over, ikke uten grunn. Hvordan vi starter dagen vår har konsekvenser for hvordan resten av dagen går. Ved å gjøre små grep kan vi alle redusere følelsen av stress, og øke produktivitet, fokus, kreativitet og glede – noe som kommer både bedriften og andre kolleger til nytte! Sara Lossius er forfatter av den bestselgende boken «God Morgen: Enkle vaner som kan forandre livet ditt før dagen starter», og podcasten med samme navn. Drikk god kaffe og spis en sunn frokost mens Sara gir dere konkrete tips til hvordan dere kan starte dagen litt bedre og litt mer meningsfullt, både for deg som har mye tid, liten tid – eller ingen tid på morgenkvisten.

Kurs med Sara Lossius

Bli en podcast-proff!

Her lærer du hvordan starte en podcast - og gjøre suksess ut av den. Sara har alene laget Ingefær, som på kort tid ble Norges største helse- og livsstilspodcast, og er aktuell med podcasten God Morgen. Strategi, langsiktighet og sosiale medier er nøkkelord. Du lærer intervjuteknikk, utstyr, platform, og hva du skal tenke på enten du skal sponse en podcast eller bygge opp en egen som en del av bedriftens kommunikasjon. Kan gjøres over flere dager, og Sara kan også bistå i utviklingen over tid.

Sara Lossius har 6 vurderinger

Eva Therese Hosum

9. november 2021

Comeunique

6

Sara Lossius var konferansier under helsekonferansen ‘Overskudd i Hverdagen’, på Bølgen Kulturhus i Larvik, mars 2020.

Sara ledet oss stødig gjennom konferansen. Hun knyttet en tydelig sammenheng mellom foredragene som hadde vært, til de som sto for tur. Lyttende og tilstedeværende hentet hun flere ganger frem gode poenger som foredragsholderne hadde, ved å spille de neste aktørene gode. Ved å bruke ulike temaer fra boken hennes ‘Litt Lykkeligere’, lagde hun innholdsrike og tema-aktuelle overganger fra et foredrag til det neste, med morsomme og nevenyttige tips og triks som hun har sanket fra sin egen podcast Ingefær.

Sara har en unik evne til å stille de rette spørsmålene, slik at hun gir samtalepartneren muligheten til å hente ut det beste av seg selv.
Hun er god til å se den store sammenhengen og samtidig holde oversikt over de små detaljene som binder alt sammen til èn helhet. Sara er idérik, raus og en imøtekommende samarbeidspartner,- ja, en skikkelig lagspiller! Anbefales på det varmeste!

Vegard Iglebæk

5. mars 2019

Egmont Publishing AS

6

Sara Lossius holdt foredrag for 70 medarbeidere og ledere i Egmont, et nordisk medieselskap. Hun fortalte om hvordan hun hadde utviklet podcasten sin fra null til 1 million nedlastinger, læringskurven og utfordringer, gleder og sorger. Det var et inspirerende og ekte foredrag om livet som startuper, overgangen fra fast jobb til livet som frilanser, og om å ta sjanser og om å tørre og tro på seg selv. Sara er klartalt og tydelig, lyttende og nysgjerrig, og jeg vil anbefale henne på det varmeste som foredragsholder og samarbeidspartner!

Maria Benestad

19. september 2018

STOKKE

5

Sara Lossius fortalte fint og nært om sin opplevelse av det å bli mamma og hvordan det påvirker kroppen og vårt forhold til den, da vi inviterte gravide og nybakte mødre til foredrag i vår nye shop-in-shop hos Barnas Hus. Hun var godt forberedt og vi var svært fornøyde med hennes opptreden. Gjestene gav kun positive tilbakemeldinger i vår questback i etterkant.

Linda Aagnes

14. september 2018

Cappelen Damm

6

Sara Lossius bokbadet Carina Poulsen i anledning lansering av hennes nye bok TENK ENKELT. Sara Lossius var som alltid godt forberedt, hun stilte gode spørsmål og det var fin flyt i samtalen. Salen var stappfull og stemningen var helt til å ta og følge på med både latter og tårer – helt magisk! Sara Lossius anbefales på det varmeste!

Cecilie Ystenes

28. september 2017

RAW trening as

6

Sara Lossius var med som konferansier på RAW sitt arrangement Jentecamp på Geilo, september 2017, der vi hadde over 100 deltakere! Sara ledet forsamlingen godt mellom samtlige foredragsholdere og gjennomførte på en meget inspirerende måte hvor gode forberedelser skinte gjennom – med morsomme kommentarer! Hun spilte både foredragsholdere og salen god! Anbefales på det sterkeste!

Liv Grønback

21. september 2017

CAPPELEN DAMM

Sara Lossius bokbadet Niels Christian Geelmuyden på Litteraturhuset i Oslo, i forbindelse med lanseringen av hans bok «Pillebefinnende». Hun kom godt forberedt og gjennomførte en strålende samtale med forfatteren. Kan absolutt anbefales!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS