Talerlisten
Sara Lossius

Sara Lossius

Podcaster, blogger & forfatter

Pris / 45 min

NOK 8.500,- (eks. mva)

Beskrivelse

Sara Lossius (36 år) står bak «Ingefær», Norges største helsepodcast, hun er forfatter, blogger, mental trener, foredragsholder, tidligere kommunikasjonsrådgiver, kettlebellentusiast og mamma til to jenter på 2 og 3 år. Sara har en master i kommunikasjon fra London School of Economics og har jobbet som kommunikasjonsrådgiver i blant annet IKEA og Hafslund. Nå er hun gründer og kombinerer et brennende engasjement for helhetlig helse og podcasting med rollen som småbarnsmamma så godt det lar seg gjøre. Pris avhenger av oppdrag.

Foredrag

Hvordan lykkes med podcasting

I dette foredraget forteller Sara om hvordan starte en podcast - og gjøre suksess ut av den. Sara har på egenhånd laget Ingefær, som på kort tid ble Norges største helsepodcast. Strategi og sosiale medier er nøkkelord for suksessen. Dette foredraget passer for eksempel for bedrifter og andre som ønsker å utnytte den kommersielle verdien en god podcast gir, både som internkommunikasjon og ekstern kommunikasjon.

Hvorfor helse er mer enn trening og mat

I dette foredraget snakker Sara om hvorfor trening er så mye mer enn trening og mat. Helse handler om søvn, stress, relasjoner, økonomi, det mentale, bevegelse og for eksempel å være litt mer ute i dagslys hver dag. Enkle triks kan gjøre deg mer konsentrert og kreativ, for eksempel! Et enkelt og inspirerende foredrag for både privatpersoner og bedrifter som gir lytteren konkrete tips om hvordan være sin egen helsesjef uten bruk av supermat eller PT-timer.

Konferansier

Sara er også tilgjengelig som konferansier, live podcastopptak og liknende.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Sara Lossius har 2 vurderinger

Cecilie Ystenes

28. september 2017

RAW trening as

6

Sara Lossius var med som konferansier på RAW sitt arrangement Jentecamp på Geilo, september 2017, der vi hadde over 100 deltakere! Sara ledet forsamlingen godt mellom samtlige foredragsholdere og gjennomførte på en meget inspirerende måte hvor gode forberedelser skinte gjennom – med morsomme kommentarer! Hun spilte både foredragsholdere og salen god! Anbefales på det sterkeste!

Liv Grønback

21. september 2017

CAPPELEN DAMM

Sara Lossius bokbadet Niels Christian Geelmuyden på Litteraturhuset i Oslo, i forbindelse med lanseringen av hans bok «Pillebefinnende». Hun kom godt forberedt og gjennomførte en strålende samtale med forfatteren. Kan absolutt anbefales!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Talerlisten AS