Sinan Softic

Sinan Softic

Design, teknologi og endringsledelse

Fra kr 10.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Sinan Softic

Sinan Softic, som er en av Norges fremste UX-designere, tilbyr foredrag der han bringer den magiske kunsten av brukeropplevelser til live gjennom kraften av sine engasjerende foredrag.

På scenen, deler Sinan ikke bare de nyeste trendene innen design og teknologi, men også personlige historier som spenner fra å være en krigsflyktning til å bli en vellykket gründer. Fra å overvinne hindringer som et problembarn til å bli en ettertraktet problemløser. Fra å kjempe mot angst til å inspirere andre med sin ubøyelige motivasjon.

Med over et tiår med erfaring bak seg, har Sinan satt sitt preg på noen av Norges mest fremtredende merkevarer. Fra å designe intuitive dashboards for Politiet til å skape øyeblikkelig gjenkjennelige emballasjedesign for Mills Majones. Han har også vært en nøkkelperson i utviklingen av digitale løsninger for finansbransjen, samarbeidende med tungvektere som DNB, Sparebank1 og Nordea.

Sinans evne til å engasjere et publikum er uten sidestykke. Som en ettertraktet foreleser ved flere høyskoler og en etterspurt foredragsholder, har han begeistret og inspirert utallige mennesker. Tilbakemeldingene fra hans tidligere arrangementer er strålende, og hans tilpasningsevne til ulike publikum er enestående. Enten han snakker til et intenst engasjert auditorium på 20 studenter eller en forsamling på 400, tilpasser Sinan hvert foredrag for å sikre at alle sitter igjen med dyptgående innsikt og praktiske råd som kan tas i bruk umiddelbart.

Ta del i hans lidenskap for å skape meningsfulle brukeropplevelser og bli med på en reise som vil forandre måten du ser på design og teknologi for alltid.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Sinan Softic

Design som sorgprosess

Design som sorgprosess Velkommen til et unikt og tankevekkende foredrag med Sinan, en modig formidler som tar oss med på en reise gjennom sorgens kompleksitet – sett fra et designperspektiv. I dette foredraget utforsker Sinan ikke bare sin personlige historie med tapet av et barn, men også den ofte oversette dynamikken i vårt system når det gjelder å møte mennesker i sorg. Han reflekterer over viktigheten av rask tilgang til støtte og omsorg, og behovet for å bli veiledet i riktig retning i denne sårbare tiden. Med åpenhet og ærlighet bryter Sinan ned tabuer og berøringsangst knyttet til sorg. Han viser hvordan menneskelig støtte og ansvar fra ens nærmeste ikke alltid handler om å gjennomføre nye rutiner, men snarere om å være til stede og støtte i hverdagen. Gjennom Sinans fortelling får vi innblikk i den emosjonelle reisen gjennom sykehus, møter med helsepersonell og begravelsesbyråer. Han utforsker hvordan designere kan være kritiske bidragsytere i arbeidet med å forbedre rutiner og opplæring av ansatte ved norske sykehus. Dette er mer enn bare et foredrag – det er en opplevelse som gir dype inntrykk og inspirasjon til handling. Ta del i Sinans historie og la deg inspirere til å se på sorg og empati fra et nytt perspektiv. Kræsjkurs – eller Konkurransefortrinn med brukerdrevet design Ønsker du å løse de utfordringene sluttbrukerne dine stadig klager på? Vil du lære hvordan du kan skape en bedriftskultur som er mer konkurransedyktig og har mer lojale kunder? Da er dette foredraget akkurat det du trenger! Bli med på en hands-on-læringsopplevelse og få praktiske eksempler på hvordan du kan drive en design thinking-prosess internt i din bedrift. Vi tar deg gjennom trinnene for å gjennomføre brukerdrevet design, slik at du kan forstå og imøtekomme behovene til dine kunder på en mer effektiv måte. I dette foredraget lærer du ikke bare teorien bak design thinking, men også hvordan du kan sette den i praksis for å løse reelle problemer i din organisasjon. Du vil oppdage hvordan du kan identifisere og løse utfordringer som dine sluttbrukere står overfor, og hvordan du kan skape produkter og tjenester som virkelig resonnerer med dem.

Kræsjkurs i Design Thinking - Konkurransefortrinn med brukerdrevet design

Ønsker du å løse de utfordringene sluttbrukerne dine stadig klager på? Vil du lære hvordan du kan skape en bedriftskultur som er mer konkurransedyktig og har mer lojale kunder? Da er dette foredraget akkurat det du trenger! Bli med på en hands-on-læringsopplevelse og få praktiske eksempler på hvordan du kan drive en design thinking-prosess internt i din bedrift. Vi tar deg gjennom trinnene for å gjennomføre brukerdrevet design, slik at du kan forstå og imøtekomme behovene til dine kunder på en mer effektiv måte. I dette foredraget lærer du ikke bare teorien bak design thinking, men også hvordan du kan sette den i praksis for å løse reelle problemer i din organisasjon. Du vil oppdage hvordan du kan identifisere og løse utfordringer som dine sluttbrukere står overfor, og hvordan du kan skape produkter og tjenester som virkelig resonnerer med dem.

2024 © Talerlisten AS