Siri Marte Norder Apneseth

Siri Marte Norder Apneseth

Foredragsholder og universitetslektor

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Siri Marte Norder Apneseth

Siri Marte har 20 års erfaring som journalist, redaktør og rådgiver. Hun holder foredrag, kurs og workshops for organisasjoner som ønsker å øke sin digitale modenhet. Hun kombinerer faglig teori og praktiske eksempler, og fjerner mystikken rundt de store digitale endringene. For å øke din digitale kompetanse er det ikke bare å forstå teknologi og håndtere sosiale medier, men også ha innsikt i hvordan organisasjoner virker og hvordan mennesker reagerer på endringer. Siri Marte er opptatt av å formidle det vanskelige og komplekse på en forståelig, personlig og engasjert måte. Hun bygger sine foredrag på forskningsbasert kunnskap og relevante caser, hvert enkelt oppdrag er skreddersydd. Hun er nylig blitt universitetslektor ved Universitetet i Sørøst-Norge og underviser i digital mediedesign.

Hjemsted
Vestfold og Telemark
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Siri Marte Norder Apneseth

Alt er som før, men ingenting er det samme

Er det i 2020 viktigere å påvirke en algortime enn en journalist? Medielandskapet er i endring, og for å navigere trygt i det så er er det å kjenne til mekaniskeme som rår.

Merkevarbygging for kulturaktører

Hvordan kan kunstnere og kulturbedrifter bygge sterke merkevarer så de når sitt publikum på nye måter?

Hva er din kjernehistorie?

De beste merkevarene er bygd på gode historier. Hvordan kan strategisk bruk av innhold hjelpe deg til å nå forretningsmessige mål? I foredraget får du svar på: Hvorfor er bruk av historier en effektiv markedsføringsmåte? Hvordan lykkes med innholdsmarkedsføring i din organisasjon?

Historien om et varslet fall. Og kunsten å reise seg!

Medebransjen var av de første som opplevede endringer der teknologi har vært drivkraften. Men det står bransjer i kø som vil oppleve det sammen. Hva kan du og din organisasjon lære av andre? Foredraget er personlig, faglig forankret og ikke minst humoristisk bygd opp for å illustrere hvordan vi både frykter endringer - og ikke alltid kjenner omfanget.

2024 © Talerlisten AS