Siri Marte Norder Apneseth

Siri Marte Norder Apneseth

Foredragsholder og universitetslektor

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Siri Marte Norder Apneseth

Siri Marte har 20 års erfaring som journalist, redaktør og rådgiver. Hun holder foredrag, kurs og workshops for organisasjoner som ønsker å øke sin digitale modenhet. Hun kombinerer faglig teori og praktiske eksempler, og fjerner mystikken rundt de store digitale endringene. For å øke din digitale kompetanse er det ikke bare å forstå teknologi og håndtere sosiale medier, men også ha innsikt i hvordan organisasjoner virker og hvordan mennesker reagerer på endringer. Siri Marte er opptatt av å formidle det vanskelige og komplekse på en forståelig, personlig og engasjert måte. Hun bygger sine foredrag på forskningsbasert kunnskap og relevante caser, hvert enkelt oppdrag er skreddersydd. Hun er nylig blitt universitetslektor ved Universitetet i Sørøst-Norge og underviser i digital mediedesign.

Foredrag med Siri Marte Norder Apneseth

Alt er som før, men ingenting er det samme

Er det i 2020 viktigere å påvirke en algortime enn en journalist? Medielandskapet er i endring, og for å navigere trygt i det så er er det å kjenne til mekaniskeme som rår.

Merkevarbygging for kulturaktører

Hvordan kan kunstnere og kulturbedrifter bygge sterke merkevarer så de når sitt publikum på nye måter?

Hva er din kjernehistorie?

De beste merkevarene er bygd på gode historier. Hvordan kan strategisk bruk av innhold hjelpe deg til å nå forretningsmessige mål? I foredraget får du svar på: Hvorfor er bruk av historier en effektiv markedsføringsmåte? Hvordan lykkes med innholdsmarkedsføring i din organisasjon?

Historien om et varslet fall. Og kunsten å reise seg!

Medebransjen var av de første som opplevede endringer der teknologi har vært drivkraften. Men det står bransjer i kø som vil oppleve det sammen. Hva kan du og din organisasjon lære av andre? Foredraget er personlig, faglig forankret og ikke minst humoristisk bygd opp for å illustrere hvordan vi både frykter endringer - og ikke alltid kjenner omfanget.

Siri Marte Norder Apneseth har 12 vurderinger

Trude Lyng

21. februar 2019

Galleri Osebro

6

Siri Marte har en varm og tilstedeværende formidlingsevne, og foredragene hennes bærer preg av en grundig kompetanse og innsikt på sitt fagfelt. Hun byr på seg selv, og setter kompliserte digitale sannheter inn i kontekster som er gjenkjennelig og forståelige, slik at man får en mer bevisst holdning til håntering rundt digitale utfordringer vi står ovenfor daglig, både privat og yrkesmessig.

Karianne Torbjørnsen

18. februar 2019

Oliven Reiser AS

6

Siri Marte er engasjert og skaper engasjement i salen. Ved å by på seg selv snakker hun direkte til deg; en personlig, humoristisk formidler som får deg til å vurdere nye innfallsvinkler for å se muligheter der du akkurat nå tenker «trøbbel!» Anbefales!

Jan Thomas Moen

15. februar 2019

Prosjektleder Vekstkonferansen 2018

6

Anbefales på det sterkeste. Siri Marte er en førsteklasses formidler, og det var en glede å ha henne på programmet under Vekstkonferansen 2018.

Siv Svolsbru

24. januar 2019

Ikke bare brød

6

Å høre Siri Marte er både gøy, lærerikt og motiverende. Hun er kunnskapsrik og reflektert, og Formidler på en personlig og morsom måte.

Yvonne Meyer-Lund

8. november 2017

NAV Skien

6

Engasjerende, dyktig og personlig historieforteller. Hun har en egen evne til å snakke om digitalutvikling, sammenflettet med personlige erfaringer. Anbefales!

Anita Saini Kallio

8. november 2017

NAV Skien

6

Har idag opplevd henne i et skreddersydd opplegg med tittelen «Når jeg og NAV går i takt».
Engasjert, kunnskapsrik og profesjonell motivator som med sin lune humor, nære «væremåte» og åpenhet omkring egne erfaringer forteller en historie som treffer veldig godt.

Randi Haugen

8. november 2017

NAV Skien

6

Knallbra! Motiverende, reflekterende og veldig lett å forstå budskapet hun formidler!

Per Stokstad

27. oktober 2017

NAV Skien

5

Kunnskapsrik og reflektert! Når man kombinerer dette med gode pedagogiske evner blir summen god. Vi er meget fornøyd med den måten Siri Marte tilnærmer seg det «skumle» fagfelt digitalisering på og bidrar til at temaet alminneliggjøres og ufarliggjøres. Vi ønsker å bruke henne videre ovenfor både ansatte og ledere i arbeidet med å implementere den digitale plattformen i vårt arbeid.

Cecilie Kollstrøm

26. oktober 2017

Skien live as/ Hotellet

6

Siri er personlig, nær og profesjonell, dette i kombinasjon med en god dose humor gjør at hun holder på oppmerksomheten og klarer å formidle sitt budskap slik at tilhørerne blir med på reisen. Det oppleves nyttig og er engasjerende. Siri har kunnskap som bør deles og en formidler-evne som bør oppleves!

Tone Størseth

29. september 2017

NAV Telemark

Engasjert – og engasjerende! Siri Marte setter seg inn i kundens forhold og er god på å få tilhørerne med på den digitale reisen, der hun også deler villig av sin verktøykasse. Med egne erfaringer bygges troverdigheten ytterligere. Hennes foredrag opplevdes som nyttig av ledere på ulikt nivå.

Mona Sølland

19. september 2017

Nav Kontaktsenter Telemark

Vi hadde gleden av å høre Siri sitt foredrag på fredag og er veldig fornøyd. Siri er en kunnskapsrik dame med mye engasjement og bred erfaring. Kjempefin tilnærming til det mystiske ordet «digitalisering». Anbefales i organisasjoner der man ønsker å skape en felles plattform i endringene som kommer.

Tone Allum

19. september 2017

Vekst i Grenland IKS

5

Engasjerende, kunnskapsrik, bruker mye humor i foredraget sitt. Lett og ledig presentasjonsform. Bruker egne erfaringer for å synliggjøre poeng, noe som gjør innholdet troverdig. Aldri kjedelig.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS