Siri Sandholt

Trenger vi medarbeidere i fremtiden?

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Siri Sandholt

Siri Sandholt er en erfaren HR-direktør og lederutvikler med en imponerende karrierevei i organisasjoner som Telenor, Coop, Tandberg og Cisco. Med mer enn 20 års erfaring innen medarbeiderengasjement, kulturutvikling og digital transformasjon, har Siri utviklet en enestående evne til å bygge sterke, samarbeidsorienterte organisasjoner på tvers av geografiske og kulturelle grenser.

Med sin kundeorienterte tilnærming til ledelse er Siri overbevist om at man må vinne medarbeidernes tillit for å kunne vinne kundene. Siri er sertifisert i mangfolds ledelse og har deltatt på en rekke ledelsesprogrammer, inkludert executive program ved MIT og INSEAD.

Siri er en ettertraktet foredragsholder og en verdifull ressurs for organisasjoner som ønsker å styrke sin ledelse og skape en mer engasjerende og bærekraftig kultur. Hennes brede erfaring som toppleder og nysgjerrighet for faget gjør at hun holder inspirerende foredrag med konkrete tips som deltakerne kan ta med seg og iverksette i sin egen organisasjon.

Foto: Erik N.H. Krafft

Fagekspert
Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Siri Sandholt

Fremtidens arbeidsstyrke: Hvordan forberede og lede ansatte i en verden i rask endring

Dette foredraget tar for seg hvordan dagens ledere kan forberede organisasjonene sine på det kommende arbeidsmarkedet, og sikre at de er rustet til å takle de utfordringer og muligheter som vil oppstå. Siri utforsker de viktigste trendene som vil prege fremtidens arbeidsmarked, inkludert automatisering, digitalisering og globalisering, og hvordan dette vil påvirke arbeidsstyrken. Videre deler hun på hvordan ledere kan identifisere og utvikle de ferdighetene som vil være mest etterspurt i fremtiden, som for eksempel kreativitet, problemløsningskompetanse og entreprenørskap. Hun vil tar også for seg hvordan ledere kan skape en kultur for kontinuerlig læring og utvikling, og hvordan de kan engasjere medarbeidere til å være en del av organisasjonens fremtidige suksess. Dette foredraget er relevant for alle ledere som ønsker å forberede organisasjonen sin på fremtidens arbeidsmarked og sikre sin egen suksess.

Den uimotståelige arbeidsplassen

I dette foredraget deler Siri innsikter om å skape en arbeidsplass som virkelig engasjerer og gir grobunn for vekst, basert på solid forskning og mer enn 20 års erfaring. Gjennom foredraget dykker hun inn i 7 nøkkelprinsipper som er grunnleggende for å skape et miljø der medarbeidere trives og blomstrer: Teams, ikke hierarki Arbeid, ikke jobber Coach, ikke sjef Kultur, ikke regler Vekst, ikke forfremmelse Mening, ikke profitt Medarbeideropplevelse, ikke resultat Foredraget bygger på prinsipper med en dokumentert innvirkning på arbeidsplassen. Vil du bli med på reisen mot en arbeidsplass der mennesker trives, vokser og oppnår sitt fulle potensial? Ta kontakt for et foredrag som vil inspirere, engasjere og transformere!

2024 © Talerlisten AS