Talerlisten
Snorre Djupesland Paulsen

Snorre Djupesland Paulsen

Teknologioptimist | Oslo

Pris / 45 min

NOK 8.000,- (eks. mva)

Veldedighet

30% rabatt

Beskrivelse

Snorre er en futurologist og brenner for det som ikke har skjedd enda. Med en særlig interesse for bærekraftig utvikling setter Snorre sammen foredrag som binder nåtiden til fremtiden gjennom å ta for seg din bransje eller ditt tema. Snorre har vært med å utvikle entrereprenørskapsmiljøet i Trondheim (DIGS, NTNU Fremtidscamp, Fram) og vært med på to oppstartsbedrifter som ikke gikk veien. Dette har Snorre lært av – noe han gjerne deler med en god dose selvironi. Snorre jobber nå i Æra Strategic Innovation som Business Architect, med Floke – Et program for samfunnsinnovasjon. http://floke.era.as

Foredrag

Sci-fi eller virkelighet?

Vi ser på svake signaler om hvor verden er på vei og kobler det med ditt tema.

Skreddersydd teknologidisrupsjon

Snorre kan tilpasse sitt foredrag til deres tematikk ved å vise hvordan teknologi og økonomi har utviklet muligheter i aktuell sektor f.eks.

Feile verden til et bedre sted

Et dypdykk i hvordan feil fører verden fremover, her forteller Snorre om hvordan han har feilet - og ikke minst hvilke store tabber/learnings som er helt ferske.

Floke

Presentasjon av det sosiale innovasjonsprogrammet Floke, som samler aktører rundt et stort samfunnsproblem for å skape bærekraftige alliansekonsepter.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Talerlisten AS