Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Snorre Djupesland Paulsen

Høyre hånd til toppledere

Fra 10.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Snorre Djupesland Paulsen

Advising investors, executives and founders using design thinking and 10 years of experience with sustainability/impact, engagement strategy and stakeholder management. Snorres vision is to remove the distance between the reality you hope for and the reality you live in. ♻️ Regenerative Strategy 🧘🏻‍♂️ Conscious Leadership 💰 Long Term Growth

Foredrag med Snorre Djupesland Paulsen

Innovasjon og startups

Et foredrag som drar frem de nye casene og selskapene som har inspirert Snorre mest den siste tiden, som har størst potensiale til å ta oss inn i fremtiden. Foredraget tilpasses tema, oppdragsgiver og har som formål å inspirere mottaker til å tro på fremtiden. Foredraget drar frem de tre mest lovende norske startupene knyttet til gitt tema.

Diversitetsledelse

Monokultur er det største hinderet for innovasjon og innovasjonskultur. Vi ser på temaet, og inspirerer mottaker til å åpne sinnet sitt og sette pris på det og de som er annerledes.

Langsiktig verdiskaping

Elefanten i det kapitalistiske rommet er kortsiktig profittjag. Hvis vi skal beholde kapitalismen må vi løfte blikket og skape verdi som har en lengre horisont. Hvordan ligger vi an til å klare det?

Tenke det? Ville det? Men gjøre det? Et foredrag om evnen til å integrere

Integritet er forskjellen på det man ønsker og det man gjør. Jo mindre jo bedre. Dette foredraget handler om motivasjon, og hvordan mennesker og spesielt transformasjonsdirektører blir holdt tilbake av organisasjoner motivert av frykt. Snorre har jobbet som høyre hånd til innovasjon-, bærekraft- og transformasjonsdirektører i flere år og synliggjør i dette foredraget hva han mener skaper avstand mellom det man håper på og det man faktisk gjør.

Hvor mye bedre blir verden egentlig?

Hvor fort kommer fremtida? Vi ser på de viktigste drivkreftene for innovasjon, og hva vi må fokusere på for å skape en bærekraftig framtid.

Snorre Djupesland Paulsen har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS