Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Snorre Djupesland Paulsen

Fremtidsnerd og fasilitator

Fra 7.500,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Snorre Djupesland Paulsen

Snorre jobber for innovasjonsstudioet Æra og brenner for å hjelpe ildsjeler med endring. Snorre følger nøye med på verdens fremgang og er lidenskapelig opptatt av hvilket tempo samfunnet utvikles i. Snorre kan gi deg et tankevekkende dypdykk i de mest relevante drivkreftene. Snorre er ansvarlig for nyhetsbrevet ÆRA;Månedlig som ved hver fullmåne oppsummerer hvor mye bedre verden har blitt siden sist. Æra Strategic Innovation er en av Norges ledende fasilitatorer av innovasjonsprosesser, som hjelper flere av Norge og verdens fremste selskaper. Æra er også initiativtaker til innovasjonsprogrammet Floke, som løser opp i komplekse samfunnsutfordringer gjennom å bringe verdikjeden sammen i nye strategiske samarbeid. Se nettsider for mer info.

Foredrag med Snorre Djupesland Paulsen

Strategisk Innovasjon

Hva er egentlig strategisk innovasjon? Hva må til for å lykkes med innovasjonsprosesser i store selskaper og komplekse markeder? Hvordan jobber de fremste selskapene med å redusere risiko og øke læring rundt muligheter? Foredrag om innovasjon og metodologi med eksempler fra relevante kunder og prosjekter.

Demografifloken

Vi går fra 5 skatteytere per pensjonsmottaker til 2 skatteytere per pensjonsmottaker. Hva betyr dette for samfunnet, velferdsmodellen og hvilke muligheter gir denne ressursbølgen?

Plastfloken

Endelig et miljøproblem vi kan ta på! Hvorfor ble dette så populært og hva betyr problemet egentlig?

Byggfloken

Hvordan kan verdens mest energi- og ressurskrevende bransje bidra til en mer sirkulær økonomi?

Hvor mye bedre blir verden egentlig?

Hvor fort kommer fremtida? Vi ser på de viktigste drivkreftene for innovasjon, og hva vi må fokusere på for å skape en bærekraftig framtid.

Snorre Djupesland Paulsen har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS