Snorre Lothar von Gohren Edwin

Entreprenør, teknolog og tenker

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Snorre Lothar von Gohren Edwin

Snorre Lothar von Gohren Edwin er teknolog og tenker. Det innebærer at han bringer mye god teknologisk innsikt inn i tankene han arbeider med og fremstiller. Snorre har en mastergrad fra NTNU innenfor datateknikk. Han jobbet som konsulent de fire første årene etter masteren, og har nå hoppet over til å bli entreprenør. Han jobber for og var med på å starte et selskap som jobber med blockchain og desentralisert identitet. Selskapet jobber hovedsaklig mot Sentraløst- og Vest-Afrikanske land. Dette har gitt Snorre  innsikt i entreprenørskap fra en annen vinkel enn vi er vant til i Norge. Han har også startet opp et miljø for å fremme fokuset på digital identitet og hva desentralisert identitet kan gjøre for å bedre vår digitale fremtid. Som sagt er Snorre en tenker, så han prøver å inspirerer og utfordre med sine foredrag. Du går fra foredraget med en glødene nysgjerrighet og glede over å lære noe helt nytt. Har du ikke lært noe nytt, tar Snorre gjerne en diskusjon!

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Snorre Lothar von Gohren Edwin

Din digitale identitet 5 år fra nå

Omtrent alle er å finne på et eller annet digitalt medium idag. Vi har lagt igjen våre spor på nettet, men har egentlig ingen egen identitet når vi surfer på weben. I dette foredraget diskuterer Snorre fremtiden gjennom teknologisk innsikt om hvordan vår fremtidige digitale identitet vil forandre seg med ny teknologi. Vi går inn på nye teknologier som er tilgjengligjør disse store forandringene og hva dette vil resultere, gjennom bruksområder, for vår digitale identitet om 5 år.

Hva betyr blockchain for deg i dag?

Du har hørt om blockchain, men er fortsatt nysgjerrig på hva dette er for noe. Gjennom dette foredraget får du innsikt i hva denne teknologien betyr for deg og livet ditt. Vi dykker ned i fremtidstanker, bruks områder og forståelse av teknologien i seg selv.

Business i Afrika, en innsiktsreise

I dette foredraget tar Snorre dere med på reisen gjennom å starte en virksomhet han har co-foundet og hvordan de har gått frem for å gjøre business i Afrika. Hør om de teknologiske utfordringene og få bedre innsikt i hva man må tenke på når man går internasjonalt med businessen sin. Diwala har nå jobbet mot Afrika siden tidlig 2018, og denne reisen vil være både interessant og lærerik.

Lyst å være leder? Først må du lære deg å lede deg selv

Snorre gjorde en stor forandering i livet sitt i 2016. Han måtte lære seg selv å lede og organisere sitt liv bedre før han kunne begi seg ut på å bli den lederen han ville være. Gjennom dette foredraget tar han opp endel punkter fra erfaringene og hva slags kontinuerlige forbedringer han selv har gjort for å lede seg selv bedre, som igjen gir stor verdi for å bli den lederen man trenger å være.

2024 © Talerlisten AS