Stian Sivertzen

Stian Sivertzen

Inspirator og snowboardkjører i verdensklasse

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Stian Sivertzen

Stian Sivertzen er en av Norges og verdens aller beste snowboardkjørere. Han har deltatt på X-Games 7 ganger og 2 ganger i OL. Stian fokuserer på å se muligheter fremfor utfordringer, noe han selv har stor erfaring med. Stian har nemlig smilt døden i hvitøyet to ganger, men har begge gangene kommet sterkere tilbake. Under prøve- OL i 2009 ble Stian hardt skadd. Han ble lagt i koma med sprukket hovedpulsåre, brist og brudd i store deler av overkroppen. På grunn av hodeskader måtte Stian lære seg å gå på nytt, men mot alle odds og legens spådom deltok Stian i OL året etter. Etter flere år i verdenstoppen, lå nå alt til rette for en ny topplassering sesongen 2015/16. Men også her kom Stian døden nær, grunnet en infeksjon i hovedpulsåren ble han igjen lagt i koma januar 2016. Med smittende humør, stort engasjement og en utrolig tilstedeværelse handler foredraget hans om at det alltid finnes en opptur.

 

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Stian Sivertzen

Det finnes alltid en opptur

Stian snakker om opp-og nedturene i livet hans, og viktigheten med en positiv innstilling. Store deler av foredraget tar utgangspunkt i Stians livserfaringer. Han er et stort forbilde både for unge og gamle, og treffer de aller fleste. Pågangsmot, positivitet, dedikasjon, og psyke utover det vanlige beskriver Stian og hans lidenskap for å få det til - noe han sterkt ønsker å dele og inspirere andre med. Dette foredraget passer godt for ungdom og voksne.

Følg drømmen DIN

Dette foredraget tar utgangspunkt i foredraget "Det finnes alltid en opptur", men har enda mer fokus på å følge drømmer og nå dine mål. Foredraget er rettet mot barn, idrettsorganisasjoner og skoler. Foredraget varer i 45. minutter og Stian snakker for en klasse av gangen. Prisen på dette foredraget er 10.000,-. drømmer. - 45 min(en skole time) - 1 klasse om gangen. Pris: 10.000 kr

2024 © Talerlisten AS