Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Stig Hellerslien Dale

Stig H. Dale

Suksessmegleren som fikk Parkinson

Fra 10.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Stig H. Dale

Stig Hellerslien Dale (f. 1970) var suksessmegleren som 42 år gammel fikk Parkinson. Han har vært borti det meste, og har blant annet jobbet som bartender, hotellsjef, reiselivssjef, utenriksminister (riktignok i Kongeparken), skiinstruktør og eiendomsmegler. Han har også hatt flere styreverv. Stig har gjennom hele sin karriere på 27 år valgt å utfordre etablerte “sannheter”, og funnet sin egen måte å gjøre ting på. Dette førte blant annet til at han i 2014 ble kåret til årets eiendomsmegler i Aktiv (kti). Stig er en konstant, intens befrielse for alle som selv ønsker å bli utfordret til å komme seg ut av boksen og skape noe unikt. 25% av Stigs honorar går til aktivitet for yngre med Parkinson.

Foredrag med Stig H. Dale

Du har det som du tar det

Stig var suksessmegleren som 42 år gammel fikk Parkinson – og som nektet å gi opp. Nå reiser han rundt med sin glødende beretning om hvordan det er å møte veggen, bite tennene sammen og til slutt klare å slå hull i den. Stig gikk veien fra en dans på roser via beksvart mørke med tårer og selvmordstanker, og videre inn i et nytt og rikere liv. Bevæpnet med ærlighet og humor fanger han publikum og formidler budskapet sitt: Du har det som du tar det.

Stig H. Dale har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS