Sue Kristiansen Johannessen

Hvordan øke omsetningen med 50%

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Sue Kristiansen Johannessen

Sue holder foredrag om innholdsmarkedsføring. Hun er utdannet siviløkonom og jobber som økonomi- og markedssjef i LIS, Lager & Industrisystemer AS, som er en totalleverandør av lager-, industri- og logistikkløsninger. Sue er også programleder i Logistikkpodden.

Sue ledet arbeidet med implementering av innholdsmarkedsføring som hovedstrategi i LIS, og oppnådde en økning i omsetning på over 50%. Hun har bred erfaring for ulike selskaper som KPMG og Gresvig. Hun er god til å se helheten i markedsføringen, og få hele virksomheten involvert i markedsarbeidet.

Sue deler sine erfaringer, fallgruver og praktiske tips for å lykkes med innholdsmarkedsføring. Foredraget vil inspirere til å skape godt innhold på nett for dine kunder, og gi deg konkrete verktøy for å treffe bedre med dine markedsstrategier. Sue har som mål at man skal slutte med kalde telefoner.

Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Sue Kristiansen Johannessen

Innholdsmarkedsføring:

Hvordan benytte innholdsmarkedsføring til å øke omsetningen og etablere deg som en ekspert hos din målgruppe. Tørr du ikke dele erfaring, kunnskap eller priser? Ja, da undervurderer du kanskje kunden din. Lurer du på hvorfor du ikke ser markedsføring av hvetemel? Og hvor stor er egentlig målgruppen din? Hvor mye betaler du for å nå mennesker som aldri kommer til å bli kunde?

2024 © Talerlisten AS