Susanne Egset

Strategisk innholdsrådgiver, snakker om sosiale medier

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Susanne Egset

Susanne har i hele sitt yrkesliv kvessa pennen i roller som journalist, redaktør, kommunikasjonsrådgiver, PR-potet og innholdsrådgiver i designbyrå. Det ultimate målet? Å rydde internett for dårlig innhold. Som innholdsrådgiver og fagansvarlig for innhold i Netlife Design hjelper Susanne kunder daglig med å finne sin stemme, og å bruke den i rett kanal til rett tid. Susanne holder både åpne og skreddersydde foredrag og kurs, og har vært konferansier på både store og små konferanser, blant annet på Social Media Days. Susanne elsker å avmystifisere det som for mange kan virke uoverkommelig og vanskelig i dagens mylder av digitale kanaler og «gode råd», med en god dose humor og selvironi. Etter å ha hørt på Susanne skal du være i stand til å gjøre en ny, liten del av internett til et bedre sted som tilbyr nyttig, engasjerende og godt innhold.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Susanne Egset

Sosiale medier - ikke så skummelt som du tror

Det finnes ingen snarveier for å lykkes i sosiale medier, men det finnes håp for dem som strever. I dette foredraget avmystifiserer Susanne hva sosiale medier egentlig handler om. Hun hjelper deg å finne ut hvordan du kan nå ut til akkurat de menneskene som er viktige for deg, og å gi litt blaffen i alle andre.

Skriv bedre!

Hvordan skrive tekster som folk gidder å lese? I dette foredraget får du gode råd for å skrive slik at målgruppen din ikke bare leser, men faktisk forstår det du prøver å formidle.

Kurs med Susanne Egset

Skriv godt for nettet

Dette skrivekurset passer for alle som kommuniserer på nett på vegne av en bedrift, uansett kanal og profesjonelt nivå. Her lærer du å skrive målgruppeorientert, bruke en bevisst stil og tone, følge definerte innholdsprinsipper, skrive ut fra kriterier for godt innhold, unngå de verste brølerne når du skal skrive, med mer. Du jobber med egne tekster, og kurset krever litt forberedelse også fra kundens side. Kurset tilpasses hver enkelt kunde, og kan gjennomføres både som hel- og halvdagskurs.

Mål- og målgruppeworkshop

Hva kjennetegner gode, strategiske mål for en virksomhet, og hvem må du nå ut til for å nå disse målene? Og hvordan gjør du det? Denne workshopen er for deg som enten er i en strategiprosess, skal endre organisasjonen, lage en ny tjeneste eller et produkt, eller bare lurer på om du trenger ny nettside. Du får et tydelig bilde av hvilke mål som er viktige for den situasjonen du er i, og hvordan de stemmer overens med dine brukeres behov slik at du kan prioritere de rette tiltakene.

Talerlisten mener

Susanne har en levende formidlings-stil og gir gode og konkrete råd om hvordan å nå gjennom på internett generelt og i sosiale medier spesielt. Med journalistens blikk gir hun stoffet en kreativ vri, og formen er engasjerende.

2024 © Talerlisten AS