Susanne Kaluza

Susanne Kaluza

Ekspert på digitale kampanjer og mangfold

Fra kr 35.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Susanne Kaluza

Susanne Kaluza er et kjent ansikt i norsk samfunnsliv, og en tydelig stemme innen temaer som ledelse, likestilling og hvordan du kan bruke sosiale medier for å skape engasjement og oppnå målene du har satt. I foredragene sine fokuserer Susanne på å dele faktiske verktøy og eksempler du har nytte av i hverdagen. Hun deler sin brede kunnskap og smittende engasjement, og tilpasser alltid foredraget til kunden. Til daglig er Susanne daglig leder på Litteraturhuset. Tidligere har hun ledet et selskap som som rådgir næringslivet om likestilling og mangfold, jobbet med samfunnsansvar i Trigger, vært redaktør i Egmont, journalist i Dagbladet, drevet en topplistet blogg og skrevet fire bøker. Mest kjent er hun for sine mange vellykkede kampanjer, blant dem #postitgeriljaen, Sunn Fornuft-plakaten og Kryss Kvinner Inn. For arbeidet har Kaluza blitt belønnet med flere priser, blant annet Årets Meningsbærende Redaktør av Oslo Redaktørforening og en av landets 10 største ledertalenter av E24.

Foredrag med Susanne Kaluza

Hvordan skape en viralkampanje på 24 timer? (Med 0 i budsjett)

I dette foredraget deler Kaluza erfaringene fra å ta initiativ til og gjennomføre digitale grasrotkampanjer som Gå For Sumaya, Sunn Fornuft plakaten, Kryss Kvinner Inn og kampen mot reservasjonsretten. Hun snakker om virkemidler, oppbygning, og gir konkrete råd for hvordan du kan bruke digitale medier til å engasjere flere til å bry seg om saker du eller din organisasjon er opptatt av.

Hvorfor investere i kvinner?

I dette foredraget tar Susanne dere gjennom status q på kjønnsbalanse i næringslivet. Hun forklarer hvorfor det er økt fokus på å få flere kvinnelige gründere og investorer, hva slags virkemidler som brukes og deler best practise eksempler fra inn- og utland. Til slutt gir hun råd om enkle grep du og ditt selskap kan ta for å bli bedre på dette selv.

Hvordan få brukere som bryr seg? Kraften i å stå for noe.

Å ta målgruppen din og samfunnsproblemene de møter på alvor er en nøkkel for å få lojale kunder. Samtidig er tiden da virksomheter kunne skrive ut en sjekk til et barnehjem i Afrika og føle de hadde var ferdig med "samfunnsansvar" for lengst forbi. I dette foredraget får du konkrete eksempler på problemløsning som funker. I tillegg får du praktiske råd for hvordan du bør gå frem for å lykkes.

Metoo, hva nå?

I dette foredraget ser Susanne på konsekvensene av metoo, forklarer hvordan bevegelsen artet seg og de viktigste lærdommene. Hun kommer inn på hva metoo er, -og minst like viktig hva det ikke er- og viser hvordan de bedriftene som håndtert slike saker vellykket har jobbet. Foredraget er fullt med praktiske råd for organisasjoner og selskaper som vil lykkes med å skape gode arbeidsplasser for begge kjønn.

Hvem skal få plass rundt bordet?

I dette foredraget lærer du om en av de viktigste tingene din bedrift må klare for å lykkes i fremtidens næringsliv. Kaluza deler oppdatert forskning om mangfold og ledelse og viser hvordan alt fra store tech-selskaper til vellykkede start-ups oppnår vesentlige konkurransefortrinn ved å ha en bevisst strategi på alt fra rekruttering til ledertrening. Du går ut igjen med konkret eksempler og ideer du kan implementere i din bedrift med en gang.

Talerlisten mener

Susanne er tydelig og engasjert på scenen Hun har velformulerte observasjoner, gode eksempler og glimrende formidlingsevne. Hennes foredrag er aktuelle og hennes innhold oppleves som ferskvare.

Susanne Kaluza har 7 vurderinger

Brit-Agnes Svaeri

25. mai 2019

Women`s March Norway

6

Women`s March Norway arrangerte en workshop i 2019: «Forsterk ditt budskap via sosiale medier» og vi var heldige som fikk høre Susanne Kaluza dele hvordan man kan mobiliserer og organisere grasrot kampanjer, med enkle midler. Hun er engasjerende, snakker direkte til alle som hører på og kommer med konkrete råd som man kan bruke med en gang. Det var over 30 organisasjoner som deltok og tilbakemeldingene var overveldende positive. Susanne var uformell i stilen og brukte humor, men klarte allikevel å få frem det viktige budskap i foredraget, om at alle kan gjøre en forskjell. Vi kan anbefale Susanne på det varmeste. Dette er dama som «walk-the-talk»!

Julie Sjøwall Oftedal

29. november 2018

A-lab arkitekter

6

Susanne Kaluza holdt et foredrag om beslutningsprosesser på Høyskolen Kristiania i høst (jeg var emneansvarlig i Organiasjsonsteori). For et fyverkeri! For en slagkraft! Hun fikk studentene til å forstå viktigheten av mangfold i fora hvor beslutninger tas – «Hvis du som leder bare har folk som er enige med deg rundt bordet, trenger du ikke noe møte!». Kaluza brukte statistikk og resultater fra kjente, internasjonale bedrifter som Facebook og Google for å vise til tungvektere som er enige med henne. Hun brukte humor, forskning og eksempler i en kombinasjon som var både overbevisende og engasjerende. Anbefales på det varmeste!

Stine Feie Haram

29. november 2018

Generasjon Y

6

Susanne leverte et veldig engasjerende og kunnskapsrikt foredrag om likestillingskamp i sosiale medier. Kan anbefale henne på det varmeste – hun har god kontakt med publikum, er uhøytidelig, smittende engasjement og deler med glede sin kunnskap. Hun har mye kunnskap om hvordan å få folk til å bli aktive, og det var både nyttig og spennende å høre på henne. Du vil ikke angre på å ha Susanne Kaluza so, foredragsholder!

Julie Owe

13. november 2018

Minotenk

6

Susanne er et fyrverkeri av en foredragsholder! Hun evner å inspirere absolutt alle i rommet, ved å vise til eget engasjement, ved å bryte det ned til overkommelige punkter på to-do-listen og ved å se hver og en som sitter å hører på. Hun er alltid en av de vi kontakter først i forbindelse med våre seminarer, for vi vet hva vi får og at kvaliteten er topp. Vi kan varmt anbefale Susanne Kaluza.

Karoline Berg

22. mai 2017

NRK

6

Susanne Kaluza holdt foredrag for NRK Marked, og vi var strålende fornøyd. Susanne er tydelig, kunnskapsrik og veldig profesjonell. Hun har gode eksempler og snakker innsiktfullt og inspirerende om digitalt engasjement og om hvordan få brukere til å bry seg. Jeg anbefaler Susanne Kaluza på det sterkeste. Vi lærte masse og ble veldig inspirerte.

Ståle Johansen

9. februar 2017

Vissa AS

6

Vissa AS benyttet Susanne Kaluza som foredragsholder på vår lanseringsfest. Susanne grep oss alle med sitt foredrag om hvordan vi skal klare å motivere og engasjere millenials. Hun er nærværende på scenen og kommer i god kontakt med sitt publikum, samtidig som hun engasjerer oss i temaet på en innsiktsfull og morsom måte. Selv med et tema som er så omfangsrikt evnet hun å gjøre dette konkret og ga oss og våre kunder gode verktøy for hva vi bør gjøre og fokusere på. Vi anbefaler Susanne på det varmeste!

Gerd Stilloff Løland

3. februar 2017

Netlife Research

5

Vi benyttet Susanne Kaluza som foredragsholder på Webdagene 2016 i Oslo Spektrum og var meget fornøyd. Susanne er kunnskapsrik, godt forberedt, personlig, uhøytidelig og sjarmerende. På Webdagene 2016 snakket hun om viktigheten av å stå for noe – som virksomhet, som enkeltperson. Det temaet kan hun naturlig nok mye om og derfor fenget det også våre over 1000 deltagere. Jeg kan virkelig anbefale Susanne Kaluza som foredragsholder.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS