Svein Harald Røine

Ekspert på frykt, mot og arbeidglede

Fra kr 45.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Svein Harald Røine

Svein Harald Røine (Mr. Modig) er en av Norges mest etterspurte og inspirerende foredragsholdere og en ekspert på temaet ledelse, arbeidsglede, endringer og hverdagsmot. Med topplederbakgrunn som blant annet salgsdirektør i Nidar, Marketingdirektør i Gilde og CEO/SVP i Altia Corporation Norway har han omfattende kompetanse om hva som skal til for å bygge en inspirerende og modig kultur, bli en modig leder og ikke minst en modig kollega samt skape økt arbeidsglede og inspirasjon. Foredragsholderen og siviløkonomen Svein Harald Røine er en strålende formidler og storyteller. Røine blir ofte omtalt som «Mr. Modig», noe som har sitt utspring i boken boken «Modig – finn ditt hverdagsmot». Selvutviklingsboken er en bestselger og en av de mest lyttede selvutviklingsbøkene på Storytel gjennom tidene. Svein Harald har vært styreleder i flere selskaper og har gjennomført store organisasjonsendringer med stor suksess. Nidar ble kåret til årets leverandør flere ganger da han var Salgsdirektør.

Foredrag med Svein Harald Røine

MODIG LEDELSE I USIKRE TIDER!

Verden går inn i usikre tider. Renteheving, strømpriser, prisøkninger, boligprisfall og krig er alle med på å skape usikkerhet på jobb og privat. Da er det viktig at lederne  på arbeidsplassen er MODIGE. MODIG LEDELSE I USIKRE TIDER er et INNSIKTSFULLT, INSPIRERENDE og OPPLØFTENDE foredrag MED MYE HUMOR. Det er relativt lett å lede i medgang, men det er i motgang at lederegenskapene blir satt på prøve. NÅ trenger lederne påfyll, inspirasjon og en verktøykasse som kan skape en fremoverlent organisasjon som møter  usikre tider på en trygg og positiv måte. I dette foredraget lærer lederne - De 5 underliggende psykologiske frykter som begrenser hver og en av oss. Det er viktig å forstå disse for å kunne håndtere dem. - "Alle frykters mor" - den viktigste grunnen til at lederne og medarbeiderne ikke får tatt ut sitt enorme potensiale. - De 5 fryktknuserne- som gjør deg til en modig leder! Møt uskre tider med fremtidstro og optimisme. Bli en MODIG LEDER!

Fra Tussi til Tigergutt - arbeidsglede og kultur hånd i hånd (INSPIRASJON OG ARBEIDSMILJØ)

Nå skal vi endelig møtes og le sammen igjen. Nå skal vi bli «kjent» på nytt med kollegaene våre, og inkludere de nye medarbeiderne. Da er dette foredraget midt i blinken. Med morsomme historier og eksempler vil dere kjenne på ukomfort, sårbarhet, latter(krampe) og hverdagsmot. Og gjøre dere mange viktige refleksjoner! - Hvordan bygge gode relasjoner? - Hvordan finne engasjementet? - Hvordan takle forskjellige personlighetstyper? - Hvordan bli modigere i hverdagen? LATTERGARANTI!

Fra behov til lyst (SALG OG SERVICE)

Et banebrytende foredrag om salg TRADISJONELT SALGSARBEID ER IKKE LENGER DET DET VAR Lær hvorfor å dekke et behov ikke lenger er tilstrekkelig, og hva du kan gjøre for å skape helt unike kundeopplevelser. Stikkord er Rosing, Kjærlighet, Ærlighet, Vertskap og Lyst

Hvem sier at endringer trenger å være vanskelig? (ENDRINGSLEDELSE OG ENDRINGER)

Det sies at vi "hater" endringer. Hvis det stemmer, må vi skynde oss å si ifra til motebransjen, interiørbransjen , byggmestere, interørdesignere, reiselivsbransjen osv. Nei- vi hater ikke endringer, men vi må gjennomføre endringer på en måte som skaper begeistring.

Fra sjef til leder (INSPIRASJON OG LEDELSE)

Et foredrag om å bli en modig leder som medarbeiderne vil følge De fleste sjefer blir forfremmet fra en fagstilling, og får ikke trening i ledelsesfaget. Mange føler seg frem i sin sjefsstilling. Først flere år senere forstår de at de hadde trengt opplæring i ledelse. I dette morsomme og innsiktsfulle foredraget får du noen a-ha opplevelser, og du får teknikker på hva som skal til for å bli en trygg og modig leder.

Kurs med Svein Harald Røine

NY LEDERS VERKTØYKASSE

Disse verktøyene sørger for at du gjør sjumilssteg som leder. Hadde jeg lært disse tingene da jeg var ny som leder, hadde jeg unngått å gjøre alle de feilene som jeg faktisk gjorde. Erfaringsbasert kurs med basis i forskning. IHelt konkrete verktøy som kan brukes umiddelbart Svært verdifullt for de som er nye ledere

MELLOMLEDERENS VERKTØYKASSE

Disse verktøyene sørger for at du ikke bare overlever, men får kontroll i mellomlederskvisen. Hadde jeg forstått disse mekanismene da jeg selv ble mellomleder, hadde jeg fått dyktigere og mer selvstendige medarbeidere, bedre relasjon med min sjef, skapt bedre resultater og hatt en bedre jobb/fritids balanse. Erfaringsbasert kurs, med basis i forskning. Helt konkrete verktøy som kan brukes umiddelbart Svært verdifullt for de som har blitt mellomledere og kanskje ikke har så mye ledertrening.

LEDERE ER HELT RÆVA PÅ KOMMUNIKASJON (fikk jeg din oppmerksomhet nå?)

Alt en leder gjør og sier blir vurdert med "lupe" av medarbeiderne. Alt dreier seg om kommunikasjon. Gode kommunikasjonevner er lederens viktigste verktøy. Gode kommunikasjonsevner kan bidra til å «flytte fjell». Kommunikasjon dreier seg ikke bare om å snakke, tonefall, kroppsspråk og ord. Kommunikasjon dreier seg om evnen til å lytte, evnen til å stille spørsmål, evnen til å walk the talk. Det finnes ikke en oppskrift på god kommunikasjon, men noen fellesnevnere er alfa omega for å lykkes.

Talerlisten mener

Svein Harald byr på energiske foredrag og engasjerer publikum fra start til slutt. Han overrasker og sjarmerer, noe som fører til både latter og ettertanke. Gjennom personlige og gjenkjennbare historier illustrerer han viktigheten av å være modig.

Svein Harald Røine har 57 vurderinger

Hannah Kullgren

14. juni 2022

Tendenz hårpleie as

6

Fantastisk!

Bente Nordeide

13. juni 2022

VP Human Resources, OKEA AS

6

Vi fikk veldig gode tilbakemeldinger på foredraget til Svein Harald! Mange som snakket om det i løpet av kvelden og om at det var både kleint, ubehagelig, inspirerende og lærerikt. Du har gjort inntrykk på mange og vi vil booke deg også til neste samling vi har. Tusen takk, vil absolutt anbefale deg videre til andre som vil gi et tankevekkende og inspirerende foredrag til sine ansatte!

Ina Ekeberg

9. juni 2022

Lillestrøm Kommune

6

En av de mest inspirerende og engasjerende foredragene du kan delta på som leder!

Katrine Vik

9. mai 2022

Wintershall DEA

6

Tusen takk for kjempebra foredrag på engelsk på torsdag. Det satte virkelig stemningen for resten av kvelden og TADA ble sagt både titt og ofte. Folk var veldig fornøyde! Gøy, lærerikt, inspirerende og annerledes. Vi vil anbefale deg på det sterkeste.

Therese H Braathen

4. april 2022

Bravida Norge AS

6

Tusen takk for en fantastisk presentasjon i går! Vi har fått veldig mange positive tilbakemeldinger og spesielt på din presentasjon. Her er noen av dem:

  • Foredrag som ble gjort av Røine får opp motivasjonen og tankesettet som får alle til å tenke mer over eget tankesett og påvirkning på andre.
  • Røine er en person som er flink til å spre positivitet. Han har også en formidlingsevne som er veldig bra. Benytter en god del gode virkemidler.
  • Motiverende og engasjert mann å høre på. Kjedet meg ikke et eneste sekund.
  • Siste foredragsholder, Svein Harald Røine hadde et budskap som treffer godt og han bydde veldig på seg selv.
  • Poeng og budskap traff oss som mennesker men også mange av de rundt oss. Video bør deles med hele organisasjonen.
  • Gode personlige erfaringer som ble brukt i eksemplifiseringen. Han skapte god stemning!
    Inspirerende og jordnær, og artig kar..tipp topp.

Svein Harald leverte en inspirerende -og skreddersydd presentasjon på vår interne Servicesamling. Anbefales på det varmeste!

Tine Hammernes Leopold

25. mars 2022

Adm. Dir / CEO | Pierre Robert Group/ORKLA

6

Tusen takk for strålende foredrag for oss. Jeg har fått flere tilbakemeldinger om at ditt innlegg var inspirerende. Selv synes jeg det løftet oss alle sammen. I går hadde vi et felles «ta da!» øyeblikk i all-møtet så du har satt spor.

Takk også for materialet du ettersendte som skal bli nyttig i vår videre oppføling med kollegene.

Per-Tore Støen

24. mars 2022

Direktør Trondheim Eiendom

6

Alle er veldig godt fornøyd med DominoRos opplegget. Selve dagen du var i Trondheim fikk vi veldig god tilbakemelding på. Det er også svært bra med dine påminnelsesmailer. Det gir oss gode påminnelser og gjentakelser av verktøy/prosesser som du lærte oss.

Oppsummert er vi derfor svært fornøyd med leveransen fra deg Svein Harald.

Marianne Wickstrøm

22. mars 2022

Assistentleder | ADVOKATFIRMAET BAHR AS

6

Takk for et flott foredrag, som skapte et supert utgangspunkt for resten av kvelden! Alle virket veldig fornøyde, og vi fikk bare positive tilbakemeldinger.

Lars Giil

22. mars 2022

Hansa Borg Bryggerier

6

Vi benyttet Svein Harald Røine på vår nasjonale ledersamling i Hansa Borg Bryggerier i oktober 2021 i Bergen. Bakgrunnen var endringer lederne våre skal i gjennom, og behov for inspirasjon utenfra. Røine leverte to gode foredrag med fokus på ledelse, mot og endring – med mye energi, humor og relevante eksempler og historier. Vi ble svært godt fornøyde. Røine er proff og hyggelig og behagelig å samarbeide med.

Anette Light

8. november 2021

Negotia avd Oslo & omegn

6

Det er så stas å høre Svein Harald Røine – igjen og igjen og igjen! Jeg går faktisk aldri lei 🙂 Han har en helt egen evne til å engasjere, få frem latter og er tankevekkende, alt på samme tid. Jeg kan ikke anbefale ham nok, og gleder meg allerede til neste gang jeg kan sitte i salen!

Erik B. Nilsen

24. september 2021

Fremtidens kommuner / Arendal kommune

6

Vi i «Fremtidens Kommuner» er veldig godt fornøyd og imponert over hvor spisset på tematikken Svein Harald var. Vi er også imponert over at han fulgte mye av konferansen digitalt og kunne referere til andre foredragsholdere og hovedpunkter i sin avslutning. Veldig virkningsfullt og godt levert. Fulltreffer.

Endre Storholt

16. september 2021

KOMENT AS

6

KOMENT AS har ved flere anledninger brukt Svein Harald Røine som foredragsholder og motivator i ulike sammenhenger og for ulike kunder. Dette har uten unntak vært en suksess på grunn av Røines unike evne til å holde enhver forsamling engasjert gjennom hele foredraget. Samtidig er han god til å tilpasse foredraget etter det som vår kunde ønsker skal være det etterlatte inntrykket. Han møter alltid godt forberedt og er alltid lett å samarbeide med.

Maiken Furre

14. september 2021

Canon Norge

6

Takk så hjertelig for et fremragende og inspirerende foredrag i dag. Spot on, engasjert og enkle men viktige budskap. Jeg setter pris på at du fikk dette til og kvaliteten du leverer.

Øystein Ødegård

7. september 2021

Thon Ski

6

Meget bra foredrag!!
Vanskelig å få en bedre start på en alminnelig tirsdag.
Dette anbefales på det sterkeste👌
Svært inspirerende.
Svært motiverende.
Herlig personlig.

Blir ikke siste gange vi benytter oss av din kompetanse, Svein Harald💪

Jeanette Pehrson

10. februar 2021

Oda Mentorprogram

6

Inspirerende, engasjerende, troverdig og personlig. Superlativene står i kø etter et foredrag med Svein Harald. Han kombinerer engasjement, historieformidling og ett personlig språk på en slik måte at du bare ønsker mer. Vi benyttet videokonferanse under foredraget «jeg er modig, og kan alt», og det ble en suksess! Svein Harald evner å inspirere tilhørerne, uansett hvor du er i karrieren. Anbefales!

Corinne Hilde Fjellås

28. oktober 2020

Confex

6

Vi booket Svein Harald Røine til å holde et foredrag om selvledelse på vår «Fag på Fredag»-fagdag i oktober 2020. Vi i Confex var utrolig fornøyde med hans bidrag. Jeg var spent, selv om jeg hadde sett Røine i aksjon digitalt, men han innfridde alle våre forventninger. Svein Harald kom gjennom temaet på en flott måte, og vi i salen følte at vi fikk noe nyttig igjen for det også, i tillegg til at han gjorde seg helt strålende på scenen!

Frode Hansen

27. januar 2020

Norsk Folkehjelp Oslo

6

Svein Harald er et unikum, som fanger oppmerksomheten til tilhørere i alle. Vi hadde et godt foredrag med både alvor og glede for frivillige i Norsk Folkehjelp og Røde Kors Hjelpekorps. Alle engasjerte seg i de poeng som ble formidlet fra scenen og det ble mange godord Om foredraget og innholdet utover kvelden.
Takk for din inspirasjon og tankevekkende ord!

Linn Irene Larsen

27. januar 2020

Norsk folkehjelp

6

Vi hadde glede av å ha besøk av Svein Harald Røine på vår Kickoff/fagdag med Norsk folkehjelp og Røde kors. Vanvittig god gledes spreder, med mye gode poeng. En fin balanse mellom alvor og spøk.
Kan virkelig anbefales! 🙂

Ingrid Nygård

13. desember 2019

Utleiecompagniet

6

Svein Harald Røine er en engasjerende og inspirerende foredragsholder. Ved hjelp av enkle verktøy og morsomme, selvopplevde historier, krydrer han foredraget. Gjennom å veksle mellom humoristiske innslag og dypt alvor, blir det aldri kjedelig. Med sin lange erfaring fra næringslivet, har han relevant kompetanse til å veilede andre, samtidig som han er ydmyk nok til å fortelle om de feilene han selv har gjort, slik at andre kan lære av dem. Dersom du søker en foredragsholder som kan skape begeistring, så har du funnet ham her.

Per- Tore Støen

12. desember 2019

Trondheim Eiendom

6

Tusen takk for en svært underholdende og givende stund med Svein Harald Røine i Trondheim! Herlig å få brukt lattermusklene i kombinasjon med masse tips og ettertanke. Tusen takk for flott innsats

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS