Svein Harald Røine

Mr. Modig; om arbeidsglede og hverdagsmot

Fra 39.000,- per foredrag

Fra 50.000,- per kurs

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Svein Harald Røine

Svein Harald Røine (Mr. Modig) er en av Norges mest etterspurte og inspirerende foredragsholdere og en ekspert på temaet ledelse, arbeidsglede og hverdagsmot.Med topplederbakgrunn som blant annet salgsdirektør i Nidar, Marketingdirektør i Gilde og CEO/SVP i Altia Corporation Norway har han omfattende kompetanse om hva som skal til for å bygge en inspirerende og modig kultur, bli en modig leder og ikke minst en modig kollega samt skape økt arbeidsglede og inspirasjon. Foredragsholderen og siviløkonomen Svein Harald Røine er en strålende formidler og storyteller. Han har sin egen populære Facebook live TV- kanal og Podcast, som heter «På cabriolet tur med Røine». Røine blir ofte omtalt som «Mr. Modig», noe som har sitt utspring i boken boken «Modig – finn ditt hverdagsmot». Selvutviklingsboken har fått svært gode anmeldelser og er en av de mest lyttede selvutviklingsbøkene på Storytel gjennom tidene. Temaet MOT er en rød tråd i hans inspirasjonsforedrag og kurs.

Foredrag med Svein Harald Røine

Fra Tussi til Tigergutt - arbeidsglede når vi endelig møtes igjen

Nå skal vi endelig møtes og le sammen igjen. Nå skal vi bli «kjent» på nytt med kollegaene våre, og inkludere de nye medarbeiderne. Da er dette foredraget midt i blinken. Med morsomme historier og eksempler vil dere kjenne på ukomfort, sårbarhet, latter(krampe) og hverdagsmot. Og gjøre dere mange viktige refleksjoner! - Hvordan bygge gode relasjoner? - Hvordan finne engasjementet? - Hvordan takle forskjellige personlighetstyper? - Hvordan bli modigere i hverdagen? LATTERGARANTI!

Møteledelse etter pandemien

Hvor mange ganger har du ikke sittet på et møte og tenkt: "Dette er bortkastet tid. Hvorfor er jeg her?" Før pandemien aksepterte vi utrolig nok dårlige møter. Det blir det slutt på. Når vi nå møtes på kontoret igjen, vil ingen akseptere lang reisevei for å sitte i intetsigende og dårlige møter. I dette foredraget får du 1) Hvordan lede møter på en strålende måte 2) Hvordan få effektive møter og betydelig økt kvalitet 3) Hvordan få møtedeltakerne til å glede seg til møtene

Arbeidsglede når det Røiner på (for de som jobber seg nesten ihjel)

Nå trenger vi alle et lite avbrekk fra all elendigheten. En pust i bakken! Vi trenger fremtidstro, optimisme, glede og inspirasjon. 1) Hvordan kan vi bevare arbeidsgleden? 2) Hvordan kan vi inspirere oss selv og andre? 3) Hva kan du som leder gjøre? 4) Hva kan du som kollega gjøre? I dette inspirerende foredraget får dere praktiske verktøy som hjelper deg/dere å opprettholde arbeidsglede og inspirere hverandre!

Fra sjef til leder - ( Er du Guds gave til medarbeiderne?)

Har du opplevd sjefer som tror de er "Guds gave" til medarbeiderne? Sjefer som tror at lederstillingen er bevis på brillians? Sjefer med "null" selvinnsikt, og som tror at alle tenker likt som sjefen? Sjefer som brannstiftere og ikke brannslukkere? Sjefer som tenker at frykt er måten å skape toppresultater over tid? I dette morsomme og innsiktsfulle foredraget får du noen a-ha opplevelser, og du får teknikker på hva som skal til for å bli en trygg og modig leder.

Finn ditt hverdagsmot - og overvinn dine frykter

– et foredrag om overvinne inngrodde frykter slik at vi tør å bidra mer i jobb og privatlivet. Alle kjenner på frykter. Det kan være å ta ordet i møter, påta seg mer ansvar på jobb, redd for å feile, redd for å påpeke feil, redd for å holde presentasjoner, redd for å ta de vanskelige samtalene, ta tak i konflikter og løse dem. I dette foredraget lærer du. - de 3 nivåene på frykt - hvordan takle frykt - om psykologisk trygghet - hvordan bli modig i hverdagen og på jobb

Kurs med Svein Harald Røine

NY LEDERS VERKTØYKASSE

Disse verktøyene sørger for at du gjør sjumilssteg som leder. Hadde jeg lært disse tingene da jeg var ny som leder, hadde jeg unngått å gjøre alle de feilene som jeg faktisk gjorde. Erfaringsbasert kurs med basis i forskning. IHelt konkrete verktøy som kan brukes umiddelbart Svært verdifullt for de som er nye ledere

MELLOMLEDERENS VERKTØYKASSE

Disse verktøyene sørger for at du ikke bare overlever, men får kontroll i mellomlederskvisen. Hadde jeg forstått disse mekanismene da jeg selv ble mellomleder, hadde jeg fått dyktigere og mer selvstendige medarbeidere, bedre relasjon med min sjef, skapt bedre resultater og hatt en bedre jobb/fritids balanse. Erfaringsbasert kurs, med basis i forskning. Helt konkrete verktøy som kan brukes umiddelbart Svært verdifullt for de som har blitt mellomledere og kanskje ikke har så mye ledertrening.

Alt dreier seg om kommunikasjon - kommunikasjon for ledere

Alt en leder gjør og sier blir vurdert med "lupe" av medarbeiderne. Alt dreier seg om kommunikasjon. Gode kommunikasjonevner er lederens viktigste verktøy. Gode kommunikasjonsevner kan bidra til å «flytte fjell». Kommunikasjon dreier seg ikke bare om å snakke, tonefall, kroppsspråk og ord. Kommunikasjon dreier seg om evnen til å lytte, evnen til å stille spørsmål, evnen til å walk the talk. Det finnes ikke en oppskrift på god kommunikasjon, men noen fellesnevnere er alfa omega for å lykkes.

Talerlisten mener

Svein Harald byr på energiske foredrag og engasjerer publikum fra start til slutt. Han overrasker og sjarmerer, noe som fører til både latter og ettertanke. Gjennom personlige og gjenkjennbare historier illustrerer han viktigheten av å være modig.

Svein Harald Røine har 31 vurderinger

Anette Light

8. november 2021

Negotia avd Oslo & omegn

6

Det er så stas å høre Svein Harald Røine – igjen og igjen og igjen! Jeg går faktisk aldri lei 🙂 Han har en helt egen evne til å engasjere, få frem latter og er tankevekkende, alt på samme tid. Jeg kan ikke anbefale ham nok, og gleder meg allerede til neste gang jeg kan sitte i salen!

Erik B. Nilsen

24. september 2021

Fremtidens kommuner / Arendal kommune

6

Vi i «Fremtidens Kommuner» er veldig godt fornøyd og imponert over hvor spisset på tematikken Svein Harald var. Vi er også imponert over at han fulgte mye av konferansen digitalt og kunne referere til andre foredragsholdere og hovedpunkter i sin avslutning. Veldig virkningsfullt og godt levert. Fulltreffer.

Endre Storholt

16. september 2021

KOMENT AS

6

KOMENT AS har ved flere anledninger brukt Svein Harald Røine som foredragsholder og motivator i ulike sammenhenger og for ulike kunder. Dette har uten unntak vært en suksess på grunn av Røines unike evne til å holde enhver forsamling engasjert gjennom hele foredraget. Samtidig er han god til å tilpasse foredraget etter det som vår kunde ønsker skal være det etterlatte inntrykket. Han møter alltid godt forberedt og er alltid lett å samarbeide med.

Maiken Furre

14. september 2021

Canon Norge

6

Takk så hjertelig for et fremragende og inspirerende foredrag i dag. Spot on, engasjert og enkle men viktige budskap. Jeg setter pris på at du fikk dette til og kvaliteten du leverer.

Øystein Ødegård

7. september 2021

Thon Ski

6

Meget bra foredrag!!
Vanskelig å få en bedre start på en alminnelig tirsdag.
Dette anbefales på det sterkeste👌
Svært inspirerende.
Svært motiverende.
Herlig personlig.

Blir ikke siste gange vi benytter oss av din kompetanse, Svein Harald💪

Jeanette Pehrson

10. februar 2021

Oda Mentorprogram

6

Inspirerende, engasjerende, troverdig og personlig. Superlativene står i kø etter et foredrag med Svein Harald. Han kombinerer engasjement, historieformidling og ett personlig språk på en slik måte at du bare ønsker mer. Vi benyttet videokonferanse under foredraget «jeg er modig, og kan alt», og det ble en suksess! Svein Harald evner å inspirere tilhørerne, uansett hvor du er i karrieren. Anbefales!

Corinne Hilde Fjellås

28. oktober 2020

Confex

6

Vi booket Svein Harald Røine til å holde et foredrag om selvledelse på vår «Fag på Fredag»-fagdag i oktober 2020. Vi i Confex var utrolig fornøyde med hans bidrag. Jeg var spent, selv om jeg hadde sett Røine i aksjon digitalt, men han innfridde alle våre forventninger. Svein Harald kom gjennom temaet på en flott måte, og vi i salen følte at vi fikk noe nyttig igjen for det også, i tillegg til at han gjorde seg helt strålende på scenen!

Frode Hansen

27. januar 2020

Norsk Folkehjelp Oslo

6

Svein Harald er et unikum, som fanger oppmerksomheten til tilhørere i alle. Vi hadde et godt foredrag med både alvor og glede for frivillige i Norsk Folkehjelp og Røde Kors Hjelpekorps. Alle engasjerte seg i de poeng som ble formidlet fra scenen og det ble mange godord Om foredraget og innholdet utover kvelden.
Takk for din inspirasjon og tankevekkende ord!

Linn Irene Larsen

27. januar 2020

Norsk folkehjelp

6

Vi hadde glede av å ha besøk av Svein Harald Røine på vår Kickoff/fagdag med Norsk folkehjelp og Røde kors. Vanvittig god gledes spreder, med mye gode poeng. En fin balanse mellom alvor og spøk.
Kan virkelig anbefales! 🙂

Ingrid Nygård

13. desember 2019

Utleiecompagniet

6

Svein Harald Røine er en engasjerende og inspirerende foredragsholder. Ved hjelp av enkle verktøy og morsomme, selvopplevde historier, krydrer han foredraget. Gjennom å veksle mellom humoristiske innslag og dypt alvor, blir det aldri kjedelig. Med sin lange erfaring fra næringslivet, har han relevant kompetanse til å veilede andre, samtidig som han er ydmyk nok til å fortelle om de feilene han selv har gjort, slik at andre kan lære av dem. Dersom du søker en foredragsholder som kan skape begeistring, så har du funnet ham her.

Per- Tore Støen

12. desember 2019

Trondheim Eiendom

6

Tusen takk for en svært underholdende og givende stund med Svein Harald Røine i Trondheim! Herlig å få brukt lattermusklene i kombinasjon med masse tips og ettertanke. Tusen takk for flott innsats

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS