Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Svein Harald Røine

Mr.Modig; Arbeidsglede og Hverdagsmot ekspert

Fra 39.000,- per foredrag

Fra 50.000,- per kurs

Send forespørsel Hjelp meg

Om Svein Harald Røine

Svein Harald Røine (Mr. Modig) er en av Norges mest etterspurte og inspirerende foredragsholdere og en ekspert på temaet arbeidsglede og hverdagsmot.Med topplederbakgrunn som blant annet salgsdirektør i Nidar, Marketingdirektør i Gilde og CEO/SVP i Altia Corporation Norway har han omfattende kompetanse om hva som skal til for å bygge en inspirerende og modig kultur, bli en modig leder og ikke minst en modig kollega samt skape økt arbeidsglede og inspirasjon. Foredragsholderen og siviløkonomen Svein Harald Røine er en strålende formidler og storyteller. Han har sin egen populære Facebook live TV- kanal og Podcast, som heter «På cabriolet tur med Røine». Røine blir ofte omtalt som «Mr. Modig», noe som har sitt utspring i boken boken «Modig – finn ditt hverdagsmot». Selvutviklingsboken har fått svært gode anmeldelser og er en av de mest lyttede selvutviklingsbøkene på Storytel gjennom tidene. Temaet MOT er en rød tråd i hans inspirasjonsforedrag og kurs.

Foredrag med Svein Harald Røine

Arbeidsglede på hjemmekontor når det Røiner på

Motiver og inspirer medarbeiderne på hjemmekontor. Et inspirerende, morsomt og tankevekkende foredrag om hvordan du som leder kan inspirere og motivere dine medarbeidere på hjemmekontoret og hvordan du som medarbeider kan finne glede , inspirasjon og være sosial uten å føle deg ensom! Her får ledere konkrete tips som gjør det enklere å lede hjemmefra, og medarbeiderne får tips hvordan hverdagen kan bli mer lik vanlig en kontordag. Fokus på mental helse.

Selvledelse på hjemmekontor er lett - hvis du vet hvordan!

Det er så lett å utsette ting, spesielt når du er på hjemmekontoret. Du kommer liksom ikke helt i gang. Det er så lett å gjøre alt annet enn det du skal, selv om du vet at ubehag og dårlig samvittighet ofte er resultatet. Men det er ikke for sent – i dette digitale foredraget får du oppskriften for å ta tilbake kontrollen. Lær hvorfor du utsetter (prokrastinerer) Lær verdens mest effektive teknikk for å komme i gang Lær hvordan du skal prioritere oppgavene Frigjør tid og dermed bli mer effektiv

Arbeidsglede når der Røiner på (for de som jobber seg nesten ihjel)

Nå trenger vi alle et lite avbrekk fra all elendigheten. En pust i bakken! Vi trenger fremtidstro, optimisme, glede og inspirasjon. 1) Hvordan kan vi bevare arbeidsgleden? 2) Hvordan kan vi inspirere oss selv og andre? 3) Hva kan du som leder gjøre? 4) Hva kan du som kollega gjøre? I dette inspirerende foredraget får dere praktiske verktøy som hjelper deg/dere å opprettholde arbeidsglede og inspirere hverandre!

MODIGE LEDERE – Ledelse kan være svært krevende – slik blir dere modige ledere

Slik blir du en leder som mestrer fremtidens lederutfordringer. Må lederen endre seg for å mestre fremtidens lederrolle? I så fall, hvordan? I dette foredraget lærer du hva som skal til for å bli en trygg og modig leder.

Finn ditt hverdagsmot - og overvinn dine frykter

Visste du at vi kun er først med 2 frykter ? Resten er tillært. Det finnes 3 nivåer på tillærte frykter som begrenser oss i livet. Å være modig er menneskets viktigste egenskap, og det kan læres. Du lærer om luksusfrykter, hverdagsmotet og hverdagsvåging. Du lærer å ikke frykte å: - bli avvist. - stå opp for deg selv i møter - reise deg opp og holde en tale. - si nei - håndtere konflikter - håndtere negativt selvsnakk Du lærer å forstå at du er bra nok.

Kurs med Svein Harald Røine

NY LEDERS VERKTØYKASSE

Disse verktøyene sørger for at du gjør sjumilssteg som leder Svein Harald leder også TOPPLEDERSKOLEN og holder mange lederkurs som kan bestilles gjennom oss. Disse kursene har fokus på HVORDAN man skal gjøre det, og ikke bare teori eller HVA man skal gjøre!

MELLOMLEDERENS VERKTØYKASSE

Disse verktøyene sørger for at du ikke bare overlever, men får kontroll i mellomlederskvisen.

Kommunikasjon for ledere

Gode kommunikasjonevner er lederens viktigste verktøy. Gode kommunikasjonsevner kan bidra til å «flytte fjell». Lær hvordan du kan bli en betydelig bedre kommunikator.

Talerlisten mener

Svein Harald byr på energiske foredrag og engasjerer publikum fra start til slutt. Han overrasker og sjarmerer, noe som fører til både latter og ettertanke. Gjennom personlige og gjenkjennbare historier illustrerer han viktigheten av å være modig.

Svein Harald Røine har 26 vurderinger

Jeanette Pehrson

10. februar 2021

Oda Mentorprogram

6

Inspirerende, engasjerende, troverdig og personlig. Superlativene står i kø etter et foredrag med Svein Harald. Han kombinerer engasjement, historieformidling og ett personlig språk på en slik måte at du bare ønsker mer. Vi benyttet videokonferanse under foredraget «jeg er modig, og kan alt», og det ble en suksess! Svein Harald evner å inspirere tilhørerne, uansett hvor du er i karrieren. Anbefales!

Corinne Hilde Fjellås

28. oktober 2020

Confex

6

Vi booket Svein Harald Røine til å holde et foredrag om selvledelse på vår «Fag på Fredag»-fagdag i oktober 2020. Vi i Confex var utrolig fornøyde med hans bidrag. Jeg var spent, selv om jeg hadde sett Røine i aksjon digitalt, men han innfridde alle våre forventninger. Svein Harald kom gjennom temaet på en flott måte, og vi i salen følte at vi fikk noe nyttig igjen for det også, i tillegg til at han gjorde seg helt strålende på scenen!

Frode Hansen

27. januar 2020

Norsk Folkehjelp Oslo

6

Svein Harald er et unikum, som fanger oppmerksomheten til tilhørere i alle. Vi hadde et godt foredrag med både alvor og glede for frivillige i Norsk Folkehjelp og Røde Kors Hjelpekorps. Alle engasjerte seg i de poeng som ble formidlet fra scenen og det ble mange godord Om foredraget og innholdet utover kvelden.
Takk for din inspirasjon og tankevekkende ord!

Linn Irene Larsen

27. januar 2020

Norsk folkehjelp

6

Vi hadde glede av å ha besøk av Svein Harald Røine på vår Kickoff/fagdag med Norsk folkehjelp og Røde kors. Vanvittig god gledes spreder, med mye gode poeng. En fin balanse mellom alvor og spøk.
Kan virkelig anbefales! 🙂

Ingrid Nygård

13. desember 2019

Utleiecompagniet

6

Svein Harald Røine er en engasjerende og inspirerende foredragsholder. Ved hjelp av enkle verktøy og morsomme, selvopplevde historier, krydrer han foredraget. Gjennom å veksle mellom humoristiske innslag og dypt alvor, blir det aldri kjedelig. Med sin lange erfaring fra næringslivet, har han relevant kompetanse til å veilede andre, samtidig som han er ydmyk nok til å fortelle om de feilene han selv har gjort, slik at andre kan lære av dem. Dersom du søker en foredragsholder som kan skape begeistring, så har du funnet ham her.

Per- Tore Støen

12. desember 2019

Trondheim Eiendom

6

Tusen takk for en svært underholdende og givende stund med Svein Harald Røine i Trondheim! Herlig å få brukt lattermusklene i kombinasjon med masse tips og ettertanke. Tusen takk for flott innsats

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS