Svein Harald Røine

Edutainer, ledelsesekspert og forfatter

Fra 35.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Svein Harald Røine

Svein Harald Røine blir ofte omtalt som Mr. Modig. Han er forfatter av selvutviklingsboken «Modig- finn ditt hverdagsmot» som får strålende anmeldelser, og han er en av Norges mest populære foredragsholdere innen inspirasjon, motivasjon, ledelse og arbeidsglede. Den røde tråden i hans foredrag er MOT. Han er et fyrverkeri på scenen og gjennom visualisering av historiene tar han publikums følelser med på en berg- og dalbane med latter og klump i halsen i skjønn forening. Historiene gjenoppleves og bidrar til inspirasjon, refleksjon og skaper et nytt stammespråk hos publikum som de tar meg tilbake i hverdagen. Siviløkonomen og den tidligere topplederen fra bl.a. Gilde og Orkla, får ditt publikum til å se at frykten begrenser oss i hverdagen mye mer enn vi tror. Derfor er det så viktig for oss å finne frem til hverdagsmotet. (Pris varierer basert på antall publikumere, forarbeid og reiseavstand)

Foredrag med Svein Harald Røine

Modig ledelse – Fra sjef til leder

Et foredrag om å bli modigere som leder og medmenneske. Med så raske endringer som skjer i alle bransjer, vil det å være en modig leder være helt avgjørende. Svein Harald forteller at alle kan bli sjef, men det kreves noe helt annet for å bli en leder. Gjennom morsomme historier og historier til refleksjon visualiserer han de fire byggeklossene for å gå fra å være en sjef til å bli en leder. Mot, Inspirasjon, Tillit, Anerkjennelse.

Fra Tussi til Tigergutt

Modige medarbeidere skaper arbeidsglede og engasjement. I dette foredraget visualiserer Svein Harald med humor og alvor hvordan man som medarbeider kan finne sitt hverdagsmot, og dermed bidra til å skape bedre arbeidsglede og engasjement på jobben. Det er bygget rundt de fire byggeklossene Mot Integritet Inspirasjon Anerkjennelse

Fra behov til lyst

Et foredrag som får deg til å tenke nytt om salg. Lyst: I salg lærer vi å avdekke kundenes behov. Dette er gammeldags tenkning. Nå er det LYST som er det nye begrepet. Komplimenter: Å gi komplimenter er et av de viktigste verktøyene i en salgssituasjon. Inspirasjon: Uten inspirasjon, ingen arbeidsglede Tillit: Tillit og troverdighet er nøkkelen i en salgssituasjon Anerkjennelse: Alle mennesker har behov for å bli sett, også kundene.

Finn ditt hverdagsmot

Et foredrag om å bli modigere som menneske!

Konferansier

Svein Harald er et naturlig talent når det kommer til å sy sammen en konferanse. Han er en kunnskapsrik og profesjonell konferansier som med entusiasme og glede geleider publikum og foredragsholdere gjennom dagen med stødig hånd. Med bakgrunn som ledercoach, klarer han å stille de riktige spørsmålene hvis debatt er en del av konferansen.

Talerlisten mener

Svein Harald byr på energiske foredrag og engasjerer publikum fra start til slutt. Han overrasker og sjarmerer, noe som fører til både latter og ettertanke. Gjennom personlige og gjenkjennbare historier illustrerer han viktigheten av å være modig.

Svein Harald Røine har 12 vurderinger

Kristin Paulgaard

8. mars 2017

Akershus Reiselivsråd/Visit Asker og Bærum

6

Svein Harald holdt et fantastisk foredrag på vårt arrangement den 7. feb på Thon Hotell Vettre. Vi fikk mange flotte tilbakemeldinger om humor, alvor og dybden i det som ble sagt når Svein Harald byr på seg selv. Det var Inspirerende og Lærerikt.

Signe Wirell

6. februar 2017

Z event

6

Svein Harald har den unike evnen til å virkelig få med seg alle i publikum. Om det er 40 eller 400 i salen. Hans foredrag har stikkord som motivajson, energi, selvledelse, mot, verdiskapning, ta valg. Røine er forberedt som Stordalen, har formidlingsevnen til Bertrand Larsen og folkelig og sprudlende som Haukedal. Innholdet er, som alle gode foredrag, enkelt og lettforståelig, og nettopp derfor funker det – det er ingen hjernekirurgi å bli en bedre leder, bli modigere eller være en bedre kollega – man må bare bevisstgjøre det.

Kristin Vedum

5. februar 2017

Silva Consult AS

6

Vi i Silva Consult hadde i år fått det spennende oppdraget å arrangere den årlige Vest-Telemark Konferansen. En årlig møteplass, den 14. i sin rekke, for politikere og kommuneadministrasjon, næringsliv, skoler, organisasjoner, forvaltning og andre samfunnsengasjerte i Telemark. I år var det næringspolitikk på agendaen; hvordan utnytte mulighetene som nasjonal transportplan gir Telemark. Vi vet dette er et tung, men viktig tema. Svein Harald har jeg hatt meget god erfaring fra tiden hans som toppleder i Orkla. Han var virkelig en inspirerende leder! Siden vi trengte et skråblikk på vårt tema i kombiasjon med å få inspirasjon og vilje til å tørre å se nye muligheter fant vi absolutt rett mann. Etter en 10 timers lang dag klarte Svein Harald å gi dagen er topp avslutning. Vi gikk til middag litt modigere enn dag vi kom og absolutt veldig klare til å brette opp skjorteermene for Telemark. PS; Jeg har noen bilder av publikum under foredraget – de sitter tente som lys!!

Geir Bjarne Hov

2. februar 2017

Meny AS

6

Svein Harald begeistrer og skaper entusiasme gjennom å dele egne erfaringer. Vi hadde stor glede av å bruke ham som inspirator på et internt kick off. Det gav oss noe å tenke på. Budskapet «tenk positivt» har mye substans.

Glenn Andre Richard

1. februar 2017

Future Leaders

6

Det er ikke ofte du finner en foredragsholder som gjennom ett foredrag treffer samtlige preferanser i publikum. Gjennom temaer, ny kunnskap og eksempler ved bruk av en sterk formidlingsevne skapte Svein Harald refleksjoner hos samtlige blant deltagerne våre i Future Leaders. For unge fremstår han også som et eksempel til etterfølgelse når det kommer til det å være modig ved å være seg selv og bruke sine egenskaper til å skape resultater. Nøyaktig som han gjør med sine foredrag. Jeg ser frem til neste gang vi kan ha Svein Harald som foredragsholder.

Kristian Neuberth

31. januar 2017

Opel Norge AS

6

Vi i Opel hadde Røine som foredragsholder på et kickoff for selgerne våre som det vikrelig luktet svidd av. Kombinasjonen av herlige selvopplevde situasjoner satt opp mot våre utfordringer og hverdagslige gjøremål syntes alle var fantastisk. Legger seg på et enkelt nok nivå for alle og samtidig engasjerer og vekker det som burde vært bevisst for alle oftere – takle hverdagen og det å være modig og mer åpen om bl.a sine svakere sider. Vi hadde også en workshop som gjorde at vi kunne delta aktivt på en annen måte, som bidro (som også var formålet med det) til å ta med seg dette «hjem». Fordi enden på visa viser seg at det er det som teller å få brukt dette når du står på en tirsdag i salgshallen og skal selge en bil. På dette grunnlaget og med tilbakemeldiger fra selgere på alle nivåer fra hele landet kan jeg trygt anbefale Røine.

Johnny Ottesen

30. januar 2017

Voice Norge

6

Svein Harald holdt før jul et sterkt foredrag på allmøte i Voice Norge, basert på hans konsept Modig. Innlegget begeistret forsamlingen, fikk folk engasjert, og ikke minst fikk den enkelte til å reflektere over hva hverdagsmot egentlig innebærer. Svein Harald evner på en unik måte å kombinere kommersiell forståelse, faglig innsikt og egne erfaringer, slik at lytteren rives med og det underliggende budskapet tydelig kommer frem. Responsen underveis, og ikke minst i etterkant, var overstrømmende positiv. Jeg vil sterkt anbefale Svein Harald for alle som ønsker en engasjerende og motiverende foredragsholder, med et sterkt og viktig underliggende budskap.

Finn Magnus Holden

24. januar 2017

Linjeforeningen KIF

6

Eksepsjonell formidlingsevne! Svein Harald Røine bruker humor og personlige historier til å gripe publikum. Det er noen foredragsholdere som jobber med dette fordi de er kjendiser, også er det noen foredragaholdere som jobber med dette fordi de er jævla gode til det, Svein Harald er en av de som er jævla gode. Helt klart top 5 lista i Norge, jeg kommer på neste foredrag.

Atena Tabari

23. januar 2017

Future Leaders

6

Svein Harald satt virkelig igjen spor hos meg. Jeg går et lederskapsprogram og hadde hørte på han holde et foredrag. Foredraget gikk over tiden og det er jeg utrolig glad for. Tiden fløy forbi mens jeg satt der og hørte nøye etter på hvert eneste ord han sa. Det var lærerikt, spennende og ikke minst inspirerende. Måten han fremførte det på og eksemplene han brukte fikk meg til å ville gjøre det samme og stå på videre for å utvikle meg som leder. Han snakket blant annet om sårbarhet, og en setning som jeg virkelig tok til meg var: «Det å gjøre deg sårbar, gjør det usårbart». Det kan tolkes forskjellig, men for meg traff det en nerve. Som personlig fikk meg til å ville mer, fortsette med det jeg gjør og fortsette veien videre uansett hvor mange motgang man møter. Så til dere andre som leter etter en foredragsholder som gir inspirerende, personlige og ikke minst motiverende foredrag. Velg Svein Harald Røine. Du kommer ikke til å angre.

Nanny Thorvaldsen

31. oktober 2016

Loftet / Linjeforeningen KIF

6

Svein Harald holdt sitt foredrag om å være Modig til studenter ved Høyskolen Kristiania i anledning lansering av Loftet Studentinkubator og KIF Connect. Som tilskuer så jeg en eksepsjonell evne til å formidle på en gripende og engasjerende måte og tilbakemeldingene fra eventet har vært strålende fra publikum! KIF Connect er et eventkonsept som hovedsakelig er for studenter som studerer Kreativitet, Innovasjon og Forretningsutvikling med Høyskolen Kristiania, og den røde tråden gjennom dette er å motivere den entreprenørielle tankegangen. Det å være modig nok til å tørre å stikke seg ut, det å være modig nok til å satse på seg selv. Svein Harald traff her midt i blinken og ga virkelig gründerspiriten i salen en gigantisk boost!

Linda Walteros

27. oktober 2016

Høyskolen Kristiania

6

Var på foredrag med Røine på Høyskolen Kristiania 26.10.16. Utrolig lærerikt og mange tips jeg vil ta med meg videre. Han sa noe som at «er du den som vil være lik noen andre, det er en kamuflasje. Det er når du tør å være deg selv at du er modig.Fantastisk bra foredrag, ja nå er det passende med et adjektiv!

Pål Egeland

25. oktober 2016

Folksom AS

6

Jeg har hatt gleden av å oppleve Svein Harald Røine ved flere anledninger som foredragsholder. Hans evne til å begeistre og fange tilhøreren i sin fortelling om mot og lederskap, både i arbeidssituasjon og privat, er imponerende. Der noen foredragsholdere kan blir for teoretiske og kjedelige er Svein Harald det motsatte. Han evner å formidle et underliggende budskap og læring om temaet ispedd underholdning, energi og eksempler fra hverdagen. Som leder for et større kjøpesenter har jeg også engasjert Svein Harald til å skreddersy et kursopplegg for butikkledere. Kursopplegget baserte seg på Svein Haralds metodikk «fra sjef til leder» og var en serie workshops og målrettede oppgaver blant utvalgte butikkledere. Kurset bevisstgjorde butikklederne på sin rolle som salgsleder i butikk og skapte synlige resultater for de som deltok. Ønsker man et kursopplegg eller foredrag som skaper energi og begeistring i organisasjonen, og kanskje også endring, så kan jeg trygt anbefale Svein Harald Røine.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS