Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Svein Harald Røine

Svein Harald Røine

Konferansier, motivator, ledelsesekspert

Fra 37.500,- per foredrag

Fra 40.000,- per kurs

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Svein Harald Røine

Svein Harald Røine er en meget etterspurt og inspirerende foredragsholder, som holder foredrag om arbeidsglede , ledelse, kultur og kommunikasjon. Ønsker dere en modigere, mer positiv og anerkjennende kultur? Foredragsholderen og siviløkonomen Svein Harald Røine (Mr. Modig) holder inspirerende og motiverende foredrag med mot som rød tråd. Med topplederbakgrunn fra blant annet Nidar, Gilde og Altia Corporation har han omfattende kompetanse om hva som skal til for å bygge en god kultur, skape økt arbeidsglede, bli en suksessfull leder og ikke minst en modig medarbeider. Svein Harald Røine leder i dag Topplederskolen, og er en strålende formidler og storyteller. Han har sin egen populære Facebook live TV- kanal og Podcast, som heter «På cabriolet tur med Røine». Røine blir ofte omtalt som «Mr. Modig», noe som har sitt utspring i boken boken «Modig – finn ditt hverdagsmot». Selvutviklingsboken har fått gode anmeldelser, og temaet MOT er en rød tråd i hans inspirasjonsforedrag og kurs.

Foredrag med Svein Harald Røine

ARBEIDSGLEDE- slik skaper dere stort jobbengasjement. (Fra Tussi til Tigergutt)

ARBEIDSGLEDE- slik skaper dere stort jobbengasjement. Hva menes med arbeidsglede? Hva skal til for å skape arbeidsglede? Svein Harald deler hva som skal til for å utvikle en organisasjon hvor folk gleder seg til å gå på jobb og skaper en positiv arbeidskultur noe som bl.a. bidrar til høyere lønnsomhet.

ROSING- Organisasjonen superkraft- hvis dere er modige nok til å bruke den.

Visste du at Norge er i bunnsjiktet i verden når det kommer til å gi ros og anerkjennelse? Hvorfor roser man ikke? Hvorfor er det viktig å rose? Hvordan skal man gi ros som er effektiv? Hva er konsekvensene for enkeltindivid og organisasjonen hvis det ikke roses? For mange krever det mye mot å begynne å rose. Lær hvordan!

MODIG ENDRINGSKULTUR – Endringer er skummelt – slik skaper dere en modig endringskultur

Slik mestrer du digitalisering, organisasjonsendringer og endringer generelt. Hvorfor frykter medarbeiderne endringer, og hvordan kan ledelsen og de ansatte skape et positivt endringsklima?

MODIGE LEDERE – Ledelse kan være svært krevende – slik blir dere modige ledere

Slik blir du en leder som mestrer fremtidens lederutfordringer. Må lederen endre seg for å mestre fremtidens lederrolle? I så fall, hvordan? I dette foredraget lærer du hva som skal til for å bli en trygg og modig leder.

MODIGE SELGERE - Fra behov til lyst– Tradisjonelt salgsarbeid er ikke lenger det det var

Lær hvorfor å dekke et behov ikke lenger er tilstrekkelig, og hva du kan gjøre.

Kurs med Svein Harald Røine

NY LEDERS VERKTØYKASSE

Disse verktøyene sørger for at du gjør sjumilssteg som leder Svein Harald leder også TOPPLEDERSKOLEN og holder mange lederkurs som kan bestilles gjennom oss. Disse kursene har fokus på HVORDAN man skal gjøre det, og ikke bare teori eller HVA man skal gjøre!

MELLOMLEDERENS VERKTØYKASSE

Disse verktøyene sørger for at du ikke bare overlever, men får kontroll i mellomlederskvisen.

Kommunikasjon for ledere

Gode kommunikasjonevner er lederens viktigste verktøy. Gode kommunikasjonsevner kan bidra til å «flytte fjell». Lær hvordan du kan bli en betydelig bedre kommunikator.

Talerlisten mener

Svein Harald byr på energiske foredrag og engasjerer publikum fra start til slutt. Han overrasker og sjarmerer, noe som fører til både latter og ettertanke. Gjennom personlige og gjenkjennbare historier illustrerer han viktigheten av å være modig.

Svein Harald Røine har 24 vurderinger

Frode Hansen

27. januar 2020

Norsk Folkehjelp Oslo

6

Svein Harald er et unikum, som fanger oppmerksomheten til tilhørere i alle. Vi hadde et godt foredrag med både alvor og glede for frivillige i Norsk Folkehjelp og Røde Kors Hjelpekorps. Alle engasjerte seg i de poeng som ble formidlet fra scenen og det ble mange godord Om foredraget og innholdet utover kvelden.
Takk for din inspirasjon og tankevekkende ord!

Linn Irene Larsen

27. januar 2020

Norsk folkehjelp

6

Vi hadde glede av å ha besøk av Svein Harald Røine på vår Kickoff/fagdag med Norsk folkehjelp og Røde kors. Vanvittig god gledes spreder, med mye gode poeng. En fin balanse mellom alvor og spøk.
Kan virkelig anbefales! 🙂

Ingrid Nygård

13. desember 2019

Utleiecompagniet

6

Svein Harald Røine er en engasjerende og inspirerende foredragsholder. Ved hjelp av enkle verktøy og morsomme, selvopplevde historier, krydrer han foredraget. Gjennom å veksle mellom humoristiske innslag og dypt alvor, blir det aldri kjedelig. Med sin lange erfaring fra næringslivet, har han relevant kompetanse til å veilede andre, samtidig som han er ydmyk nok til å fortelle om de feilene han selv har gjort, slik at andre kan lære av dem. Dersom du søker en foredragsholder som kan skape begeistring, så har du funnet ham her.

Per- Tore Støen

12. desember 2019

Trondheim Eiendom

6

Tusen takk for en svært underholdende og givende stund med Svein Harald Røine i Trondheim! Herlig å få brukt lattermusklene i kombinasjon med masse tips og ettertanke. Tusen takk for flott innsats

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS