Talerlisten
Svein Harald Røine

Svein Harald Røine – «Mr. Modig»

Edutainer, ledelsesekspert og forfatter

Pris / 45 min

Kr 40 000,-

Beskrivelse

Svein Harald Røine blir ofte omtalt som Mr. Modig. Han er forfatter av selvutviklingsboken «Modig- finn ditt hverdagsmot» som får strålende anmeldelser. Den røde tråden i hans foredrag er MOT. Han er et fyrverkeri på scenen og gjennom visualisering av historiene tar han publikums følelser med på en berg- og dalbane med latter og klump i halsen i skjønn forening. Historiene gjenoppleves og bidrar til inspirasjon, refleksjon og skaper et nytt stammespråk hos publikum som de tar meg tilbake i hverdagen. Siviløkonomen og den tidligere topplederen fra bl.a. Gilde og Orkla, får oss til å se at frykten begrenser oss i hverdagen mye mer enn vi tror. Derfor er det så viktig for oss å finne frem til hverdagsmotet. (Pris varierer basert på antall publikumere, forarbeid og reiseavstand)

Foredrag

Modig ledelse – Fra sjef til leder

Et foredrag om å bli modigere som leder og medmenneske. Med så raske endringer som skjer i alle bransjer, vil det å være en modig leder være helt avgjørende. Svein Harald forteller at alle kan bli sjef, men det kreves noe helt annet for å bli en leder. Gjennom morsomme historier og historier til refleksjon visualiserer han de fire byggeklossene for å gå fra å være en sjef til å bli en leder. Mot, Inspirasjon, Tillit, Anerkjennelse.

Fra Tussi til Tigergutt

Modige medarbeidere skaper arbeidsglede og engasjement. I dette foredraget visualiserer Svein Harald med humor og alvor hvordan man som medarbeider kan finne sitt hverdagsmot, og dermed bidra til å skape bedre arbeidsglede og engasjement på jobben. Det er bygget rundt de fire byggeklossene Mot Integritet Inspirasjon Anerkjennelse

Fra behov til lyst

Et foredrag som får deg til å tenke nytt om salg. Lyst: I salg lærer vi å avdekke kundenes behov. Dette er gammeldags tenkning. Nå er det LYST som er det nye begrepet. Komplimenter: Å gi komplimenter er et av de viktigste verktøyene i en salgssituasjon. Inspirasjon: Uten inspirasjon, ingen arbeidsglede Tillit: Tillit og troverdighet er nøkkelen i en salgssituasjon Anerkjennelse: Alle mennesker har behov for å bli sett, også kundene.

Finn ditt hverdagsmot

Et foredrag om å bli modigere som menneske!

Konferansier

Svein Harald er et naturlig talent når det kommer til å sy sammen en konferanse. Han er en kunnskapsrik og profesjonell konferansier som med entusiasme og glede geleider publikum og foredragsholdere gjennom dagen med stødig hånd. Med bakgrunn som ledercoach, klarer han å stille de riktige spørsmålene hvis debatt er en del av konferansen.

Talerlisten mener

Svein Harald byr på energiske foredrag og engasjerer publikum fra start til slutt. Han overrasker og sjarmerer, noe som fører til både latter og ettertanke. Gjennom personlige og gjenkjennbare historier illustrerer han viktigheten av å være modig.

Svein Harald Røine – «Mr. Modig» har 12 vurderinger

Kristin Paulgaard

8. mars 2017

6

Akershus Reiselivsråd/Visit Asker og Bærum

Svein Harald holdt et fantastisk foredrag på vårt arrangement den 7. feb på Thon Hotell Vettre. Vi fikk mange flotte tilbakemeldinger om humor, alvor og dybden i det som ble sagt når Svein Harald byr på seg selv. Det var Inspirerende og Lærerikt.

Geir Bjarne Hov

8. februar 2017

6

Meny AS

Svein Harald begeistrer og skaper entusiasme gjennom å dele egne erfaringer. Vi hadde stor glede av å bruke ham som inspirator på et internt kick off. Det gav oss noe å tenke på. Budskapet «tenk positivt» har mye substans.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.