Svein Harald Røine

Ekspert på frykt, mot og arbeidglede

Fra kr 45.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Svein Harald Røine

Svein Harald Røine (Mr. Modig) er en av Norges mest etterspurte og inspirerende foredragsholdere og en ekspert på temaet ledelse, arbeidsglede, endringer og hverdagsmot. Med topplederbakgrunn som blant annet salgsdirektør i Nidar, Marketingdirektør i Gilde og CEO/SVP i Altia Corporation Norway har han omfattende kompetanse om hva som skal til for å bygge en inspirerende og modig kultur, bli en modig leder og ikke minst en modig kollega samt skape økt arbeidsglede og inspirasjon. Foredragsholderen og siviløkonomen Svein Harald Røine er en strålende formidler og storyteller. Røine blir ofte omtalt som «Mr. Modig», noe som har sitt utspring i boken boken «Modig – finn ditt hverdagsmot». Selvutviklingsboken er en bestselger og en av de mest lyttede selvutviklingsbøkene på Storytel gjennom tidene. Svein Harald har vært styreleder i flere selskaper og har gjennomført store organisasjonsendringer med stor suksess. Nidar ble kåret til årets leverandør flere ganger da han var Salgsdirektør.

Foredrag med Svein Harald Røine

Fra Tussi til Tigergutt - arbeidsglede når vi endelig møtes igjen (INSPIRASJON OG ARBEIDSMILJØ)

Nå skal vi endelig møtes og le sammen igjen. Nå skal vi bli «kjent» på nytt med kollegaene våre, og inkludere de nye medarbeiderne. Da er dette foredraget midt i blinken. Med morsomme historier og eksempler vil dere kjenne på ukomfort, sårbarhet, latter(krampe) og hverdagsmot. Og gjøre dere mange viktige refleksjoner! - Hvordan bygge gode relasjoner? - Hvordan finne engasjementet? - Hvordan takle forskjellige personlighetstyper? - Hvordan bli modigere i hverdagen? LATTERGARANTI!

Fra behov til lyst (SALG OG SERVICE)

Et banebrytende foredrag om salg TRADISJONELT SALGSARBEID ER IKKE LENGER DET DET VAR Lær hvorfor å dekke et behov ikke lenger er tilstrekkelig, og hva du kan gjøre for å skape helt unike kundeopplevelser. Stikkord er Rosing, Kjærlighet, Ærlighet, Vertskap og Lyst

Hvem sier at endringer trenger å være vanskelig? (ENDRINGSLEDELSE OG ENDRINGER)

Det sies at vi "hater" endringer. Hvis det stemmer, må vi skynde oss å si ifra til motebransjen, interiørbransjen , byggmestere, interørdesignere, reiselivsbransjen osv. Nei- vi hater ikke endringer, men vi må gjennomføre endringer på en måte som skaper begeistring.

Fra sjef til leder (INSPIRASJON OG LEDELSE)

Et foredrag om å bli en modig leder som medarbeiderne vil følge De fleste sjefer blir forfremmet fra en fagstilling, og får ikke trening i ledelsesfaget. Mange føler seg frem i sin sjefsstilling. Først flere år senere forstår de at de hadde trengt opplæring i ledelse I dette kurset får du de beste verktøyene for å bli en ekte, autentisk og leder. I dette morsomme og innsiktsfulle foredraget får du noen a-ha opplevelser, og du får teknikker på hva som skal til for å bli en trygg og modig leder.

Finn ditt hverdagsmot - og overvinn dine frykter (MENTAL TRENING)

– et foredrag om overvinne inngrodde frykter slik at vi tør å bidra mer i jobb og privatlivet. Alle kjenner på frykter. Det kan være å ta ordet i møter, påta seg mer ansvar på jobb, redd for å feile, redd for å påpeke feil, redd for å holde presentasjoner, redd for å ta de vanskelige samtalene, ta tak i konflikter og løse dem. I dette foredraget lærer du. - de 3 nivåene på frykt - hvordan takle frykt - om psykologisk trygghet - hvordan bli modig i hverdagen og på jobb

Kurs med Svein Harald Røine

NY LEDERS VERKTØYKASSE

Disse verktøyene sørger for at du gjør sjumilssteg som leder. Hadde jeg lært disse tingene da jeg var ny som leder, hadde jeg unngått å gjøre alle de feilene som jeg faktisk gjorde. Erfaringsbasert kurs med basis i forskning. IHelt konkrete verktøy som kan brukes umiddelbart Svært verdifullt for de som er nye ledere

MELLOMLEDERENS VERKTØYKASSE

Disse verktøyene sørger for at du ikke bare overlever, men får kontroll i mellomlederskvisen. Hadde jeg forstått disse mekanismene da jeg selv ble mellomleder, hadde jeg fått dyktigere og mer selvstendige medarbeidere, bedre relasjon med min sjef, skapt bedre resultater og hatt en bedre jobb/fritids balanse. Erfaringsbasert kurs, med basis i forskning. Helt konkrete verktøy som kan brukes umiddelbart Svært verdifullt for de som har blitt mellomledere og kanskje ikke har så mye ledertrening.

LEDERE ER HELT RÆVA PÅ KOMMUNIKASJON (fikk jeg din oppmerksomhet nå?)

Alt en leder gjør og sier blir vurdert med "lupe" av medarbeiderne. Alt dreier seg om kommunikasjon. Gode kommunikasjonevner er lederens viktigste verktøy. Gode kommunikasjonsevner kan bidra til å «flytte fjell». Kommunikasjon dreier seg ikke bare om å snakke, tonefall, kroppsspråk og ord. Kommunikasjon dreier seg om evnen til å lytte, evnen til å stille spørsmål, evnen til å walk the talk. Det finnes ikke en oppskrift på god kommunikasjon, men noen fellesnevnere er alfa omega for å lykkes.

Talerlisten mener

Svein Harald byr på energiske foredrag og engasjerer publikum fra start til slutt. Han overrasker og sjarmerer, noe som fører til både latter og ettertanke. Gjennom personlige og gjenkjennbare historier illustrerer han viktigheten av å være modig.

Svein Harald Røine har 47 vurderinger

Gunnar Tollefsrud

16. september 2022

HR Manager | APCOA PARKING Norway AS

6

APCOA PARKING arrangerer hvert år en samling for alle ansatte i selskapet. Dagen fylles med informasjon, læring og fellesskap. I år hadde vi besøk av Svein Harald Røine som «avslutter» av vårt faglige program. Han leverte til de grader – enkelt og greit. Gjennom sitt foredrag sydde han sammen mange av temaene vi hadde vært gjennom i forkant på en meget elegant måte. Det var rett og slett helt supert. Han løftet virkelig alle og tilbakemeldingene var uten unntak utrolig positive. Alvor, ettertanke og humor. Helt perfekt. Stemningen han skapte var en flott inngang til den mer sosiale delen av arrangementet videre utover kvelden.

På kontoret mandag morgen så startet dagen med «ta-da’er» og armene i været.

De varmeste anbefalinger fra oss til andre som ønsker bidrag fra en tilstedeværende, klok, morsom, ærlig, varm og samlende foredragsholder.

Kristian Valstad

7. september 2022

Seksjonsleder Klubbservice og ansvarlig Håndballforum

6

Norges Håndballforbund region Nord gjennomførte Håndballforum 27. august 2022 på Scandic Hell. Håndballforum er region Nord sin oppstartsdag for den kommende sesongen for 180 klubber som strekker seg fra Volda i sør til Kirkenes i nord. I 2022 deltok 330 deltakere fra hele regionen hvor de kunne lytte til både faglige og inspirerende foredragsholdere.

Svein Harald Røine #Mr.Modig ble møtt med et entusiastisk publikum som virkelig måtte by på seg selv. Et foredrag som ga alle deltakere både god inspirasjon og en positiv måte å se livets utfordringer på. Svein Harald gjennomførte denne gangen foredraget rettet mot idretten slik at det blir lettere for lytterne å se dette i sammenheng med sin idrettslige hverdag, enten om du er styreleder, daglig leder, trener, foresatt etc.

I etterkant av Håndballforum har NHF region Nord sendt ut evalueringsskjema, hvor Svein Harald har fått veldig gode tilbakemeldinger. Deltakerne var bedt om å rangere alle foredrag på en skala fra 1 til 10 hvor 1 er lavest. Her har Svein Harald fått ca. 8 i snitt og noen har skrevet en kort kommentar:
– «Et friskt pust»
– «Morsomme øvelser å ta med inn i hverdagen»
– «Mr.Modig var inspirerende»

Svein Harald ga virkelig av seg selv på scenen, og er en mann NHF region Nord absolutt vil anbefale for andre som trenger lignende foredragsholdere.

Marianna Camacho Langaard

19. august 2022

Svinndal Skole

6

Kjære Svein Harald Røine

Du var fantastisk! Tusen tusen takk for at du inspirerte så utrolig mye!
Det betydde utrolig mye å høre på deg!

Nils-Johan Tufte

11. juli 2022

Bluegreen

6

Bluegreen engasjerte Svein Harald til å holde et motivasjonsforedrag på sommeravslutningen i juni 2022. Alle ansatte var invitert og ledelsen ønsket å «feire» det som har gått bra siden oppstarten for 2 år siden og «sette fingeren» på det som kan være utfordrende i ytterligere vekst/endring, med forankring i Bluegreen’s kjerneverdier; MOT, ANSVAR og GLEDE. Svein Harald tok først initiativ til et innledende møte med ledelsen for å kunne spisse budskapet, og vi satte stor pris på de grundige forberedelsene og den personlige vinklingen. Foredraget fenget fra første sekund, og Svein Harald traff spikeren på hodet ift «bestillingen». Svein Harald er svært dyktig, engasjert, smittsom og til tider personlig, noe som er svært tillitsbyggende og og ufarliggjørende for publikum. Vi tar gjerne kontakt ved en senere anledning også, og anbefaler andre selskaper det samme:)

Ola Sætrang

4. juli 2022

Tendenz

6

Svein Harald holdt en kombinasjon av foredrag og workshop for oss under en ledersamling for kunder som er med i fordelsprogrammet vårt. Foredraget og workshopen handlet om å skape arbeidsglede og engasjement – noe Svein Harald leverte på så til de grader. Tilbakemeldingene både fra de som deltok fra oss internt og fra våre kunder er fantastiske, og Svein Harald scoret full pott fra samtligedeltagere på evalueringsskjemaet vi sendte ut i etterkant av samlingen! Svein Harald er en utrolig flink historieforteller med relevante og gode poenger som virkelig fester seg og blir med deg videre. Under dagen lot han oss kjenne på både ukomfort, sårbarhet, latter og hverdagsmot samtidig som han ga oss noen verktøy/ teknikker vi kunne ta med oss videre både i arbeidslivet og livet generelt. Vi kan på det varmeste anbefale Svein Harald både til foredrag og workshops.

Svend Lyngli

17. juni 2022

Daglig leder | Fagfokus

6

Svein Harald har de sjeldne kvalitetene som er så viktig for oss som Konferansearrangør. Han forstår oppgaven, han trenger ikke å følges opp, men følger opp oss. Han er en formidler av rang, med faglig tyngde og er oftest den som huskes av kundene. Man tenker kanskje at titlene på has foredrag er typiske motivasjonsforedrag av typen – morsom å høre på, men ikke noe man tar med seg – men da tar man feil. Her får man faglighet pakket inn i en lekker liten gaveboks rett til deltakerne. Takk for denne gang – vi ses igjen.

Helene Skage

15. juni 2022

Bane NOR

6

Veldig inspirerende og oppløftende foredrag!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS