Svein Harald Røine

Norges ledende stemme for modighet og suksess

Fra kr 50.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Svein Harald Røine

Oppdag en av Norges fremste inspirator og talekunstner, Svein Harald Røine, også kjent som «Mr. Modig». Han er ikke bare etterspurt, han er en pionér i å inspirere til handling og endring. I 2022 ble han anerkjent som Årets Taler av Talerlisten –en utmerkelse som bekrefter hans unike evne til å gripe publikum og drive dem til nye høyder.

Svein Harald er mer enn en taler, han er en transformerende kraft. Med bakgrunn som toppleder i bransjeledende selskaper som Nidar og Gilde, samt erfaring som CEO/SVP i Altia Corporation Norway, besitter han en sjelden innsikt i ledelse, arbeidsglede, og endringsprosesser. Hans mantra om å være modig i hverdagen har revolusjonert tankesettet til tusenvis, og hans bok «Modig – finn ditt hverdagsmot» er en bestselger og en kilde til kontinuerlig inspirasjon.

Men Svein Harald er ikke bare en teoretiker. Han har stått i frontlinjen for store organisasjonsendringer. Under hans ledelse ble Nidar utnevnt til årets leverandør flere ganger, et bevis på hans evne til å motivere og lede team til suksess.

Enten det er på scenen eller som styreleder, Svein Harald Røine stråler som en formidler og storyteller uten sidestykke. La ham ta deg med på en reise mot modighet, inspirasjon og transformasjon.

Konferansier
Inspirator
Humor
Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Svein Harald Røine

Modig ledelse

Verden går inn i usikre tider. Renteheving, strømpriser, prisøkninger, boligprisfall og krig er alle med på å skape usikkerhet på jobb og privat. Da er det viktig at lederne  på arbeidsplassen er MODIGE. MODIG LEDELSE I USIKRE TIDER er et INNSIKTSFULLT, INSPIRERENDE og OPPLØFTENDE foredrag MED MYE HUMOR. Det er relativt lett å lede i medgang, men det er i motgang at lederegenskapene blir satt på prøve. NÅ trenger lederne påfyll, inspirasjon og en verktøykasse som kan skape en fremoverlent organisasjon som møter  usikre tider på en trygg og positiv måte. I dette foredraget lærer lederne - De 5 underliggende psykologiske frykter som begrenser hver og en av oss. Det er viktig å forstå disse for å kunne håndtere dem. - "Alle frykters mor" - den viktigste grunnen til at lederne og medarbeiderne ikke får tatt ut sitt enorme potensiale. - De 5 fryktknuserne- som gjør deg til en modig leder! Møt uskre tider med fremtidstro og optimisme. Bli en MODIG LEDER!

Fra Tussi til Tigergutt - arbeidsglede og kultur hånd i hånd (inspirasjon og arbeidsmiljø)

Nå skal vi endelig møtes og le sammen igjen. Nå skal vi bli «kjent» på nytt med kollegaene våre, og inkludere de nye medarbeiderne. Da er dette foredraget midt i blinken. Med morsomme historier og eksempler vil dere kjenne på ukomfort, sårbarhet, latter(krampe) og hverdagsmot. Og gjøre dere mange viktige refleksjoner! - Hvordan bygge gode relasjoner? - Hvordan finne engasjementet? - Hvordan takle forskjellige personlighetstyper? - Hvordan bli modigere i hverdagen? LATTERGARANTI!

Fra behov til lyst (salg og service)

Et banebrytende foredrag om salg TRADISJONELT SALGSARBEID ER IKKE LENGER DET DET VAR Lær hvorfor å dekke et behov ikke lenger er tilstrekkelig, og hva du kan gjøre for å skape helt unike kundeopplevelser. Stikkord er Rosing, Kjærlighet, Ærlighet, Vertskap og Lyst

Hvem sier at endringer trenger å være vanskelig? (endringer og endringsledelse)

Det sies at vi "hater" endringer. Hvis det stemmer, må vi skynde oss å si ifra til motebransjen, interiørbransjen , byggmestere, interørdesignere, reiselivsbransjen osv. Nei- vi hater ikke endringer, men vi må gjennomføre endringer på en måte som skaper begeistring.

Fra sjef til leder (inspirasjon og ledelse)

Et foredrag om å bli en modig leder som medarbeiderne vil følge De fleste sjefer blir forfremmet fra en fagstilling, og får ikke trening i ledelsesfaget. Mange føler seg frem i sin sjefsstilling. Først flere år senere forstår de at de hadde trengt opplæring i ledelse. I dette morsomme og innsiktsfulle foredraget får du noen a-ha opplevelser, og du får teknikker på hva som skal til for å bli en trygg og modig leder.

Kurs med Svein Harald Røine

Ny leders verktøykasse

Disse verktøyene sørger for at du gjør sjumilssteg som leder. Hadde jeg lært disse tingene da jeg var ny som leder, hadde jeg unngått å gjøre alle de feilene som jeg faktisk gjorde. Erfaringsbasert kurs med basis i forskning. Helt konkrete verktøy som kan brukes umiddelbart Svært verdifullt for de som er nye ledere

Mellomlederens verktøykasse

Disse verktøyene sørger for at du ikke bare overlever, men får kontroll i mellomlederskvisen. Hadde jeg forstått disse mekanismene da jeg selv ble mellomleder, hadde jeg fått dyktigere og mer selvstendige medarbeidere, bedre relasjon med min sjef, skapt bedre resultater og hatt en bedre jobb/fritids balanse. Erfaringsbasert kurs, med basis i forskning. Helt konkrete verktøy som kan brukes umiddelbart Svært verdifullt for de som har blitt mellomledere og kanskje ikke har så mye ledertrening.

Ledere er helt ræva på kommunikasjon

Alt en leder gjør og sier blir vurdert med "lupe" av medarbeiderne. Alt dreier seg om kommunikasjon. Gode kommunikasjonevner er lederens viktigste verktøy. Gode kommunikasjonsevner kan bidra til å «flytte fjell». Kommunikasjon dreier seg ikke bare om å snakke, tonefall, kroppsspråk og ord. Kommunikasjon dreier seg om evnen til å lytte, evnen til å stille spørsmål, evnen til å walk the talk. Det finnes ikke en oppskrift på god kommunikasjon, men noen fellesnevnere er alfa omega for å lykkes.

Talerlisten mener

Svein Harald byr på energiske foredrag og engasjerer publikum fra start til slutt. Han overrasker og sjarmerer, noe som fører til både latter og ettertanke. Gjennom personlige og gjenkjennbare historier illustrerer han viktigheten av å være modig.

2024 © Talerlisten AS