Svein Tore Bergestuen

Medieekspert, rådgiver, krisehåndtering

Fra kr 65.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Svein Tore Bergestuen

Svein Tore er en erfaren konferansier, debattleder og foredragsholder. Han har jobbet med journalistikk, kommunikasjon og ledelse i over 25 år og har et sterkt engasjement for presseetikk, mediekunnskap og krisehåndtering.

Som konsulent har Svein Tore Bergestuen vært på begge sider av bordet, og har jobbet for private og offentlige virksomheter, politiske partier og organisasjoner. Denne innsikten har gitt ham solid kunnskap om hva som fungerer i virksomheter – og hva som ikke fungerer. Som foredragsholder er Svein Tore tydelig, og publikum får konkrete råd og tips. I tillegg har han undervist ved Institutt for journalistikk og er forfatter av både skjønnlitteratur og sakprosa. Som programleder og senere foreleser og fagbokforfatter har Svein Tore vært en pådriver for forskningsbasert intervjumetodikk, noe som han skriver om i boka «Den profesjonelle samtalen» som han ga ut høsten 2020 sammen med Asbjørn Rachlew og Geir-Egil Løken.

Svein Tore tar oppdrag som konferansier og samtaleleder, og holder også foredraget «mediekunnskap valgfag» sammen med Eva Sannum.

Konferansier
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Svein Tore Bergestuen

MEDIEKUNNSKAP VALGFAG

Foredraget gjennomføres sammen med Eva Sannum. Publikum skal få nok kompetanse til å forholde seg til en journalist uten å få utslett, og ta styring over de nyhetene som angår seg selv og virksomheten. Foredraget omhandler: Hva gjør at pulsen slår fort hos journalister og redaktører? Hvilke regler skal sørge for at journalisten ikke får overtenning? Hvordan samarbeide med media?

2023 © Talerlisten AS