Svein Tore Bergestuen

Medieekspert, rådgiver, krisehåndtering

Fra 25.000,- per foredrag

Fra 30.000,- per kurs

Send forespørsel Hjelp meg

Om Svein Tore Bergestuen

Svein Tore er en erfaren konferansier, debattleder og foredragsholder. Han har jobbet med journalistikk, kommunikasjon og ledelse i over 25 år og har et sterkt engasjement for presseetikk, mediekunnskap og krisehåndtering.

Som konsulent har Svein Tore Bergestuen vært på begge sider av bordet, og har jobbet for private og offentlige virksomheter, politiske partier og organisasjoner. Denne innsikten har gitt ham solid kunnskap om hva som fungerer i virksomheter – og hva som ikke fungerer. Som foredragsholder er Svein Tore tydelig, og publikum får konkrete råd og tips. I tillegg har han undervist ved Institutt for journalistikk og er forfatter av både skjønnlitteratur og sakprosa. Som programleder og senere foreleser og fagbokforfatter har Svein Tore vært en pådriver for forskningsbasert intervjumetodikk, noe som han skriver om i boka «Den profesjonelle samtalen» som han ga ut høsten 2020 sammen med Asbjørn Rachlew og Geir-Egil Løken.

Svein Tore tar oppdrag som konferansier og samtaleleder, og holder ogspå foredraget «mediekunnskap valgfag» sammen med Eva Sannum.

Foredrag med Svein Tore Bergestuen

MEDIEKUNNSKAP VALGFAG

Foredraget gjennomføres sammen med Eva Sannum. Publikum skal få nok kompetanse til å forholde seg til en journalist uten å få utslett, og ta styring over de nyhetene som angår seg selv og virksomheten. Foredraget omhandler: Hva gjør at pulsen slår fort hos journalister og redaktører? Hvilke regler skal sørge for at journalisten ikke får overtenning? Hvordan samarbeide med media?

Svein Tore Bergestuen har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS