Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Tale Skjølsvik

Tale Skjølsvik

Snakker om digitalisering og disrupsjon

Fra 30.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Tale Skjølsvik

Tale liker å engasjere og få folk til å tenke annerledes. Hun har lang erfaring som foreleser og foredragsholder innen blant annet digital transformasjon, strategi, kundeorientering og innkjøp av konsulenttjenester. Tale er positiv, løsningsorientert og brenner for at folk skal trives i arbeidslivet og få ut sitt fulle potensial. Hun har en doktorgrad i strategi fra BI og jobber som professor i teknologiledelse og fagansvarlig for digital transformasjon og ledelse ved OsloMet. Fra 2019 til 2023 er Tale prodekan for forskning ved Fakultet for Teknologi, Kunst og Design ved OsloMet. Tale har erfaring som ledelseskonsulent og har publisert artikler i en rekke ledende internasjonale tidsskrifter. 

Foredrag med Tale Skjølsvik

LegalTech - Hva skjer i advokatbransjen i årene som kommer?

Kunstig intelligens og automatiserte løsninger har i løpet av de siste årene fått en stadig større plass i jussen. Hvilke implikasjon har det for hvilke aktører og forretningsmodeller som vil dominere denne bransjen fremover? Tale tar deg med på et dypdykk ned i alternative utviklingsretninger og forteller om sin egen og andres forskning på LegalTech, oppstartsbedrifter og bruk av teknologi hos etablerte aktører. Hva vet vi om sannsynligheten for at advokatbransjen vil se betraktelig annerledes ut om 10 år?

Innkjøp av konsulenttjenester - Hva bør man tenke på og hvordan kan man vurdere leverandører?

I sin forskning har Tale snakket med et stort antall kjøpere og selgere av konsulent- og advokattjenester, samt studert offentlige anskaffelsesdokumenter og hvordan kjøpere vurderer kvalitet. Hun har bred og dyptgående innsikt som gir nye perspektiver på hva det innebærer å være en god konsulentkjøper. Hva skal til for å sikre seg en verdiskapende konsulent?

Strategi anno 2020: Hvordan tenke strategi i dag?

Strategifaget er i endring mot mer innovasjon og entreprenørskap og i stadig mindre grad orientert mot etablerte bransjer og konkurranse mellom eksisterende aktører. Basert på ulike faglige retninger innen strategifaget forteller Tale om reisen strategifaget har vært igjennom og hvordan mange bedrifter tenker strategi i dag.

Strategi som verdiskaping og forretningsmodeller: K3 - kunder, kompetanse og kostnader.

Strategi handler om verdiskaping, men veldig få tenker egentlig igjennom hva det er. I dette foredraget tar Tale for seg 3 viktige dimensjoner ved strategisk tenkning ser på hva som må være på plass for å lykkes i strategiarbeid. Er det egentlig vits å i kjøre en strategiprosess hvert 4. år hvis utfallet egentlig ikke gir noen verdi for organisasjonen eller selskapet?

Digisering, digital automasjon, transformasjon og disrupsjon - Hvordan navigere i digitaliseringslandskapet?

Digitalisering fører med seg en rekke nye begreper det som leder er nyttig å ha innsikt i. I dette foredraget går Tale i dybden på en del av begrepene og gir ledere og medarbeidere et konseptuelt rammeverk innen digitalisering. Dette foredraget hjelper også til med å besvare hvor man er på sin digitaliseringsreise og sier noe om det som venter...

Tale Skjølsvik har 2 vurderinger

Lucas Weldeghebriel

20. mai 2019

Shifter Media AS

6

Tale var konferansier på Future Lawyer 2018 og gjorde en veldig bra jobb. Hun holdt kontakt med alle foredragsholderne og samkjørte foredragene. Tale åpnet konferansen og knyttet gjennom hele dagen foredragene sammen på en veldig kul måte. Hun har masse energi og faglighet, men evner samtidig å skape god stemning i det hun gjør. Jeg anbefaler Tale som konferansier på det sterkeste.

Göran Karlsson

9. mai 2019

Tata Consultancy Services

6

Jeg har sett og hørt Tale «in action» med sine lederstudenter flere ganger og vil varmt anbefale henne for folk som ønsker å bli utfordret, forstå og samtidige astedkomme endringer. Hun er en sterk og kommunikativ fagperson som stiller de rette spørsmålene. Hun kombinerer sin egen solide innsikt med gode referanser og fakta som leder til en relevant diskusjon og refleksjon. Høsten 2018 holdt Tale dessuten et svært godt og inspirerende innlegg på vårt kundearrangement hvor hun fikk svært gode tilbakemeldinger/skussmål!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS