Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Tale Skjølsvik

Tale Skjølsvik

Snakker om digitalisering og disrupsjon

Fra 30.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Tale Skjølsvik

Tale liker å engasjere og få folk til å tenke annerledes. Hun har lang erfaring som foreleser og foredragsholder innen blant annet digital transformasjon, strategi, kundeorientering og innkjøp av konsulenttjenester. Tale er positiv, løsningsorientert og brenner for at folk skal trives i arbeidslivet og få ut sitt fulle potensial. Hun har en doktorgrad i strategi og jobber som professor i teknologiledelse og fagansvarlig for digital transformasjon og ledelse ved OsloMet. Fra 2019 til 2023 er Tale prodekan for forskning ved Fakultet for Teknologi, Kunst og Design ved OsloMet. Hun har jobbet som leder og forsker gjennom en massiv endringsprosess og sett utfordringer og endring på nært hold. Tale sitter i arbeidsgruppen for ny digitaliseringsstrategi for universitets- og høyskolesektoren. Hun har erfaring som ledelseskonsulent fra Bain & Company og Gemini Consulting og har publisert artikler i en rekke ledende internasjonale tidsskrifter. 

Foredrag med Tale Skjølsvik

Etter Korona: Tilbake til fremtiden eller den nye normalen?

Hva skjer når organisasjoner flytter all virksomhet fra fysiske rom til digitale flater på noen få dager? Kunnskapsarbeid har i mange tilfeller blitt drastisk endret i sin form i løpet av de siste månedene. Det vil kunne ha enorme konsekvenser og rollen til digitalisering i kunnskapsarbeid og -formidling. I dette foredraget forteller Tale om hva som har skjedd i ulike kunnskapsbransjer siden 12.mars og gir nye perspektiver på hva kunnskapsarbeid anno 2040 vil innebære.

Innkjøp av konsulenttjenester - Hva bør man tenke på og hvordan kan man vurdere leverandører?

I sin forskning har Tale snakket med et stort antall kjøpere og selgere av konsulent- og advokattjenester, samt studert offentlige anskaffelsesdokumenter og hvordan kjøpere vurderer kvalitet. Hun har bred og dyptgående innsikt som gir nye perspektiver på hva det innebærer å være en god konsulentkjøper. Hva skal til for å sikre seg en verdiskapende konsulent?

Strategi anno 2020: Hvordan tenke strategi i dag?

Strategifaget er i endring mot mer innovasjon og entreprenørskap og i stadig mindre grad orientert mot etablerte bransjer og konkurranse mellom eksisterende aktører. Basert på ulike faglige retninger innen strategifaget forteller Tale om reisen strategifaget har vært igjennom og hvordan mange bedrifter tenker strategi i dag.

LegalTech - Hva skjer i advokatbransjen i årene som kommer?

Kunstig intelligens og automatiserte løsninger har i løpet av de siste årene fått en stadig større plass i jussen. Hvilke implikasjon har det for hvilke aktører og forretningsmodeller som vil dominere denne bransjen fremover? Tale tar deg med på et dypdykk ned i alternative utviklingsretninger og forteller om sin egen og andres forskning på LegalTech, oppstartsbedrifter og bruk av teknologi hos etablerte aktører. Hva vet vi om sannsynligheten for at advokatbransjen vil se betraktelig annerledes

Digisering, digital automasjon, transformasjon og disrupsjon - Hvordan navigere i digitaliseringslandskapet?

Digitalisering fører med seg en rekke nye begreper det som leder er nyttig å ha innsikt i. I dette foredraget går Tale i dybden på en del av begrepene og gir ledere og medarbeidere et konseptuelt rammeverk innen digitalisering. Dette foredraget hjelper også til med å besvare hvor man er på sin digitaliseringsreise og sier noe om det som venter...

Tale Skjølsvik har 2 vurderinger

Lucas Weldeghebriel

20. mai 2019

Shifter Media AS

6

Tale var konferansier på Future Lawyer 2018 og gjorde en veldig bra jobb. Hun holdt kontakt med alle foredragsholderne og samkjørte foredragene. Tale åpnet konferansen og knyttet gjennom hele dagen foredragene sammen på en veldig kul måte. Hun har masse energi og faglighet, men evner samtidig å skape god stemning i det hun gjør. Jeg anbefaler Tale som konferansier på det sterkeste.

Göran Karlsson

9. mai 2019

Tata Consultancy Services

6

Jeg har sett og hørt Tale «in action» med sine lederstudenter flere ganger og vil varmt anbefale henne for folk som ønsker å bli utfordret, forstå og samtidige astedkomme endringer. Hun er en sterk og kommunikativ fagperson som stiller de rette spørsmålene. Hun kombinerer sin egen solide innsikt med gode referanser og fakta som leder til en relevant diskusjon og refleksjon. Høsten 2018 holdt Tale dessuten et svært godt og inspirerende innlegg på vårt kundearrangement hvor hun fikk svært gode tilbakemeldinger/skussmål!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS