Torry Pedersen

Hvordan lede i endring, digital transformasjon

Fra kr 35.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Torry Pedersen

Torry Pedersen holder foredrag om endringsledelse og digital transformasjon. Han sto i spissen for utviklingen av VG til landets største nettsted. Hans arbeid med å transformere VG fra papiravis til nettavis beskrives som «en av de mest imponerende forretningstransformasjonene til noen avis i den vestlige verden» i Harvard-professoren Bharat Anands bok «The Content Trap». I følge boken «Makteliten» gjorde Pedersen «VG til et internasjonalt forbilde», og han betegnes der som «norske medielederes wonderboy, og en innovatør».

Pedersen har blitt kåret til Årets redaktør, Årets Medieleder og har fått Gulltaggens ærespris for sine bidrag til utviklingen av digital annonsering. Under hans ledelse vant VG en rekke priser nasjonalt og internasjonalt både innenfor det redaksjonelle og det kommersielle, og Pedersen ble en etterspurt foredragsholder verden over.

Den transformasjonen som musikk og mediebransjen møtte først treffer nå alle bransjer, og Pedersen holder foredrag med tips og triks om hvordan du kan lede en slik endring, og hvordan du skaffer oppslutning i hele organisasjonen for å håndtere den digitale transformasjonen. Han bruker historier, eksempler og anekdoter aktivt – og er underholdende å høre på. Torry Pedersen sine priser varierer. Ta kontakt for å sjekke pris og tilgjengelighet for arrangementet du planlegger. (Foto: Fredrik Solstad / VG / NTB)

Premium
Fagekspert
Inspirator
Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Torry Pedersen

Hvordan lede i endring?

Endringstempoet er større enn noen gang, og digitaliseringens effekter vil påvirke alle bransjer. Mediebransjen møtte endringskreftene først. Foredraget fokuserer på fundamentene som sikret at VG håndterte den digitale transformasjonen bedre enn noen andre. Hva var det som faktisk virket?

Bra nok i dag vil ikke være bra nok i morgen

Hvordan skaper du en en kultur som hindrer nostalgi fra å få overtaket, og gjør deg best mulig forberedt for fremtiden? Det får du vite i dette foredraget.

Slik håndterer du den digitale transformasjonen

Bransje etter bransje vil stå overfor følgene av digital transformasjon. I dette foredraget får du vite hva det faktisk innebærer, og gode råd om hva du må fokusere på for å håndtere transformasjonen best mulig.

Hvordan skape en lærende organisasjon

Både som medarbeidere og organisasjoner må vi nå legge til rette for livslang læring, og dette foredraget fokuserer på elementene du må ha på plass for å oppnå det.

Ikke som alle andre

I en verden der vi oversvømmes av tilbud blir det å stå ut med en tydelig egenidentitet stadig viktigere. Hva er elementene i en ledelse som legger til rette for dette?

2024 © Talerlisten AS