Torry Pedersen

Ledelse og innovasjon fra analog til digital

Fra kr 35.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Torry Pedersen

I det stadig skiftende landskapet for forretninger og medier står Torry Pedersen frem som en nestor for transformasjonsledelse. Som kraften bak VGs endring fra en tradisjonell papiravis til Norges fremste digitale nyhetsplattform, er Pedersens en anerkjent røst.

Pedersens visjonære tilnærming kastet VG inn i den digitale tidsalderen. Hans urokkelige streben etter innovasjon og tilpasningsevne transformerte avisbransjen, og VG ble hyllet som “en av de mest imponerende forretningstransformasjonene for noen avis i den vestlige verden”, slik den anerkjent Harvard-professor Bharat Anand beskriver det i boken sin, “The Content Trap”.

Pedersens innflytelse strekker seg langt utenfor Norges grenser “VG ble et internasjonalt forbilde,” bemerker “Makteliten”, og ga Pedersens status som en wonderboy og innovatør blant norske medieledere.

Pedersens mange priser gjenspeiler hans banebrytende arbeid. Han ble kåret til Årets Redaktør og Årets Medieleder, og mottok den prestisjetunge Gulltaggen-prisen for sine bidrag til digital annonsering. Under hans ledelse vant VG en rekke nasjonale og internasjonale priser, både innen redaksjonell og kommersiell kvalitet.

Den seismiske endringen som først rystet musikk- og mediebransjen, får nå ringvirkninger på tvers av alle sektorer. Pedersens ekspertise ligger i å veilede organisasjoner gjennom denne transformative reisen. Hans engasjerende foredrag, krydret med anekdoter og virkelige eksempler, gir praktiske tips og triks for å lede endring effektivt. Enten det handler om å sikre støtte fra hele organisasjonen eller navigere kompleksitetene i digital transformasjon, treffer Pedersens innsikt.

Ta kontakt for å utforske pris og tilgjengelighet for ditt kommende arrangement. Gjør deg klar for inspirasjon, humor og en mesterlig formidler som etterlater publikum summende av entusiasme.

Premium
Fagekspert
Inspirator
Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Torry Pedersen

Hvordan lede i endring?

Endringstempoet er større enn noen gang, og digitaliseringens effekter vil påvirke alle bransjer. Mediebransjen møtte endringskreftene først. Foredraget fokuserer på fundamentene som sikret at VG håndterte den digitale transformasjonen bedre enn noen andre. Hva var det som faktisk virket?

Innovasjon i etablerte virksomheter

Slik håndterer du den digitale transformasjonen

Bransje etter bransje vil stå overfor følgene av digital transformasjon. I dette foredraget får du vite hva det faktisk innebærer, og gode råd om hva du må fokusere på for å håndtere transformasjonen best mulig.

Hvordan skape en lærende organisasjon

Både som medarbeidere og organisasjoner må vi nå legge til rette for livslang læring, og dette foredraget fokuserer på elementene du må ha på plass for å oppnå det.

2024 © Talerlisten AS