Tove Fjellvang Lie og Signe Lindi

Bærekraftig ledelse, selvledelse og endringsledelse

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Tove Fjellvang Lie og Signe Lindi

Vil du oppleve et litt annerledes interaktivt foredrag med TO energiske foredragsholdere som kiler deg i hjernen?

Tove M. Fjellvang Lie og Signe Lindi holder foredrag om bærekraftig ledelse, gjennom kraften til å bære deg selv.

Med fokus på «Hvor vanskelig kan det være», deler de historier fra egne erfaringer med innlevelse, følelser og en god porsjon selvironi og humor. De har et brennende engasjement for utvikling av ledere og team og hva som kreves av ledelse og selvlederskap i et stadig skiftende arbeidsliv.

Tove og Signe bevisstgjør og trener ledere, team og medarbeidere til å tro på seg selv og til å utvikle et bærekraftig selvlederskap. De røsker i etablerte sannheter og utfordrer deg til å tørre og gå ut av komfortsonen slik at du får ut ditt sanne potensiale. Gjennom humor og lekenhet deler de av sine historier og kunnskap. Med nysgjerrighet og åpenhet inspirerer og jobber de interaktivt fra scenen der det er mulig.

Tove og Signe gir deg flere tips og praktiske verktøy du kan ta i bruk i egen hverdag som både kan utfordre deg og gi bedre selvinnsikt.

De tilpasser sine foredrag etter oppdragsgivers ønsker.

Kursholder
Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Tove Fjellvang Lie og Signe Lindi

Fra Ledelse til Superledelse

er foredraget for deg som ønsker konkrete verktøy for å takle dagens arbeidsliv. Dagens arbeidsliv krever økt fokus på selvledelse. Dette er et foredrag om hvordan selvinnsikt gir god selvledelse, og hvordan du gjennom god selvledelse gjør deg til en bedre leder. Gjennom god selvledelse er du trygt forankret i egen verdi- og ressursplattform. I tillegg er de innom temaer som handler om hvordan selvinnsikt gjør frykt til kraft, og gir deg konkrete verktøy på hvordan du kommer deg ut av komfortsona mot læring og vekst. Lindi&Lie deler av sin erfaring med gode eksempler og historier fra egen ledererfaring og livet. I tillegg gir de innsikt i de utfordringer ledere står i en postcoronatid, med mange tips og praktiske verktøy du kan ta i bruk i egen hverdag. Foredraget passer for ledersamlinger og kick-offs, både forsamlinger og mindre grupper, og foredraget kan også tilpasses medarbeidere.

Kurs med Tove Fjellvang Lie og Signe Lindi

Ny som leder: Er du ny som leder og trenger et løft?

Meld deg på vårt interaktive 3 måneders ny-som-lederprogram. Programmet er satt sammen av 2 samlinger og 8 individuelle coachinger mellom samlingene. I dette programmet vil du bli bedre kjent med deg selv og tryggere på hvem du er som leder. Slik øker du andres evne til prestasjon, trivsel og læring både i ditt nærvær og fravær. I løpet av programmet vil vi røske i tanker, emosjoner og atferd for å skape rom for utforskning av deg selv. Med vågalt mot og ærlig kjærlighet bevisstgjør og trener vi deg til å tro på deg selv og til å utvikle ditt lederskap. Programmet er for deg som er i din første lederjobb, og som ønsker å lære mer om ditt lederskap og hvem du er som leder.

Mellomlederløftet: Er du mellomleder og trenger et løft?

Meld deg på vårt interaktive 3 måneders lederprogram. Programmet er satt sammen av 2 samlinger og 8 individuelle coachinger mellom samlingene. I dette programmet vil du få utvikle og utforske ditt lederskap og bli tryggere på hvem du er som leder. Slik øker du andres evne til prestasjon, trivsel og læring både i ditt nærvær og fravær. I løpet av programmet vil vi røske i tanker, emosjoner og atferd for å skape rom for utforskning av deg selv. Med vågalt mot og ærlig kjærlighet bevisstgjør og trener vi deg til å tro på deg selv og til å utvikle ditt lederskap. Programmet er for deg som har vært mellomleder en stund og som trenger å lære mer om deg selv som leder, og som har lederambisjoner og ønsker å utvikle ditt lederskap.

2024 © Talerlisten AS