Trine Grønneberg

Hvordan endre negative holdninger og kurere et surt arbeidsmiljø

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Trine Grønneberg

Trine Grønneberg holder foredrag om selvledelse, arbeidsmiljø og om hvordan å løse konflikter på jobben. Om hvordan du tar eierskap til ditt eget liv og dine egne følelser. «Livet er for kort til å la andre bestemme hvordan dagen din skal være», sier hun. Med bakgrunn i egne opplevelser, har hun laget foredraget «Rush to go». Her deler hun erfaringer og skaper bevisstgjøring hos publikum om hvordan temaer som å takle utfordrende kolleger, hvordan å håndtere konflikter som smitter et helt arbeidsmiljø og baksnakking som forsurer arbeidsmiljøet.

Trine lærer deg en ny tilnærming til sårbarheten i deg selv og til å løse problemene. Sårbarheten er, i følge henne, fellesnevneren i de fleste konflikter. Mange blir syke av et dårlig arbeidsmiljø. Gode ansatte blir borte. Ansatte presterer svakere. Trine lærer deg en ny strategi som blant annet handler om å stoppe ordene og handlingene som skjer i affekt før de treffer andre. Når alle tar ansvar for seg selv, fremfor å skylde på andre, får vi påfyll av ressurser. Gjennom hennes foredrag lærer du å endre din egen følelsesmessige tilstand raskt. Da kan du håndtere alt livet kaster mot deg, få det bedre i ditt eget liv og bli en bedre sjef eller kollega.

Trine er coach og har spesialisert seg på sårbarhet og konflikter i sin praksis. Hennes egen sårbarhet for konflikter i oppvekst og senere i livet er bakgrunnen for at strategien «Rush to go» ble skapt. En ny strategi med nye perspektiver og løsninger på sårbarhet og konflikter i relasjoner.

Hjemsted
Vestfold og Telemark
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Trine Grønneberg

"Rush to go" - En konflikthåndteringsstrategi

Når arbeidsmiljøet blir forsuret av enkeltmennesker følelsesmessige tilstand blir arbeidskapasiteten redusert. Ressursene går med til konflikter for den enkelte arbeidstaker og bedriften. Du vil lære å endre din følelsemessige tilstand. Da blir du også en ressurs for andre enn deg selv.

2024 © Talerlisten AS