Trine Landøy

Fremtidens arbeidsliv og digitale ansettelsesprosesser

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Trine Landøy

Trine er brennende opptatt av å hjelpe bedrifter å ta imot og ta vare på nyansatte. Hennes kurs og foredrag viser hvordan man bygger opp pre-boarding, onboarding og opplæringsprogram for nyansatte. Dette passer for alle som har personalansvar og Trine deler konkrete råd med stor nytteverdi. I over 10 år har Trine jobbet med digitale onboardingprogram. Hun har i utviklet onboarding Software/app, online kurs og digitale onboarding håndbøker. Hun er gründeren bak Onboardingtips, som i 2017 ble solgt til 4humanHRM. Trines lange erfaring med å holde kurs, foredrag og webinarer har ført til gode tilbakemeldinger fra tidligere publikum og deltakere. Hun har en «rett på sak»-holdning, levert med uformell tone og sørlandsk sjarm.

Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Trine Landøy

Slik bygger du et digitalt onboardingprogram for nyansatte

Din bedrift har kanskje dagens onboardingprogram gjemt bort på PDF? Eller har ikke bedriften kommet i gang med å skrive en skikkelig onboardingplan enda? Kanksje opplever bedriften å ha mange løse tanker og ønsker et konkret opplegg, men vet ikke hvor man skal begynne? Dette foredraget er midt i blinken for bedrifter som vil strukturere og lære mer om hvordan man utvikler et nyttig og verdifullt onboardingsprogram. Trine deler oppskriften på hvordan du skal utarbeide og utøve et onboardingprogram. Hva bør programmet inneholde og hvordan kan bedriften digitalisere onboarding -og opplæringsprogrammene for nyansatte. I foredraget lærer du også hvordan og HVOR du skal kommunisere med de nyansatte. Gjerne i god tid før de har sin første arbeidsdag. Foredraget er fylt med konkrete, inspirerende og visuelle tips til hvordan et digitalt onboardingprogram kan og bør se ut.

Hvordan ser fremtidens arbeidsliv ut?

Hvordan ser fremtidens arbeidsliv egentlig ut? Dette foredraget bygges på og knyttes opp mot solid fakta og forskning. Publikum får vite hva man må tenke på for å lykkes i en arbeidshverdag i stadig endring. Kan bedriften fortsette som før, eller må organisasjonen gjøre endringer for å tiltrekke seg, beholde og utvikle den ønskede arbeidskraften?

Kurs med Trine Landøy

Slik setter bedriften opp et solid onboarding program

Workshoppen viser og hjelper deltakerne å sette opp bedriftens onboardingsprogram. Kurset fokuserer på hvordan man bør ta imot og ta vare på nyansatte. Hvordan programmet bør utføres og hva som skal til for at alle i bedriften føler et personalansvar for nyansatte, uavhengig av avdeling. Deltakerne får gode råd og veiledning på hvordan bygge onboardingprogrammet steg for steg. Om ønskelig kan det i løpet av workshopen bli utarbeid en digital onboarding håndbok for alle lederne i bedriften. Workshoppen er hands on. Målet er at alle deltakerne sitter igjen med et overordnet strategisk dokument (plan) for hvordan man tar imot og tar vare på nyansatte i organisasjonen og som kan settes i live umiddelbart etter endt workshop. Dette er et relevant kurs som krever deltakelse og arbeidsvilje, men som byr på humor og som av tidligere deltakere beskrives som lærerikt og nyttig. Lengden på workshopen avhenger av bedriftens størrelse. Omfanget kan variere og tilpasses, men minimum en dag må settes av, aller helst to dager. Pris vil variere etter omfang og bestilling.

2024 © Talerlisten AS