Vigdis Jordal

Inspirator, historieforteller, konferansier

Fra 20.000,- per foredrag

Fra 25.000,- per kurs

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Vigdis Jordal

Vigdis Jordal er en engasjert, kraftfull og profesjonell formidler. Hennes nære og personlige tilstedeværelse gir en umiddelbar god stemning og lave skuldre. Med humor, poesi og menneskelig varme skaper Vigdis en ekstra kunstnerisk dimensjon på arrangementet. Som foredragsholder og historieforteller inspirerer og motiverer hun til bedre kommunikasjon, arbeidsglede, mot, mestring og endring. Hennes spesialitet er betydningen av mellommenneskelige relasjoner, formidlet med «human touch», noe som engasjerer og berører. Som konferansier er hun kjent for å knytte foredragsholdere, tema og tilhørere sammen på en fengende og karismatisk måte. Alltid med en poetisk snert og vakker vossadialekt. I tillegg til et levende globalt engasjement er hun mentor, maratonløper og skribent. Vigdis er farmasøyt og har lang erfaring som produktsjef, markedssjef og kommunikasjonssjef i legemiddelindustrien. Hun har jobbet internasjonalt i farmasøytisk industri i USA og på sykehusapotek i Israel.

Foredrag med Vigdis Jordal

Arbeidsglede og medarbeiderskap: Bli engasjert!

Et forrykende foredrag som treffer publikum midt i hjertet. Her får du autentiske og gjenkjennende historier om mål, mening og de dypere drivkreftene i våre gjerninger. Vigdis bruker humor og viser deg hvorfor mellommenneskelige relasjoner preger oss i alt vi gjør. Du vil sitte igjen med konkrete tips og inspirasjon til bedre medarbeiderskap og mer arbeidsglede i en tid med mye fokus på digitalisering. Bli berørt, bli engasjert!

Inspirasjon og motivasjon: Ut av komfortsonen

Hvor ofte går du utenfor komfortsonen din? Tenker du noen ganger på at talentet ditt kan være innpakket i frykt? Som et tryllesett, gjemt og glemt? Om du gjør det til en vane å utfordre deg selv, kan du gå fra å være ett til å bli noe helt annet. Tenk hvilken effekt endringen kan ha på deg selv og omgivelsene. Privat og på jobb. Et foredrag med inspirerende og ekte historier om mot, mestring, og om godfølelsen som blir større enn du aner. Du klarer mer enn du tror!

Kommunikasjon: Lær fortellerkunsten

Ønsker du å bli en levende formidler som presenterer ditt budskap med glød og begeistring? Da kan historiefortelling bli et viktig verktøy for deg! Her får du kunnskap om hvordan historiefortelling kan brukes i hverdagen, samt redskap til å utarbeide og bruke fortellinger som formidlingsform.

Konferansier og Programleder

En god konferansier "eier arrangementet" ved å løfte, lime, bære det og være pustepausen mellom foredragene. Vigdis er kjent for sin ekte og unike formidlingsevne. Lun, kraftfulle og personlig. Hun går tett på og skaper en trygg og avslappet stemning også på store konferanser. Med humor og poetiske refleksjoner får arrangementet en ekstra dimensjon. Vigdis har erfaring som programleder for podkast. Med lidenskap for maraton, er Vigdis energisk, utholdende og god på å takle utfordringer!

Underholdning: Skreddersydde kåseri med humor og poesi

Kåseri og poesi med humor, refleksjon og ettertanke. Skreddersydd med egne tekster tilpasset hvert enkelt oppdrag. Digitalisering eller analoge data? Vigdis har erfaring fra de fleste bransjer, offentlig og privat, store og små bedrifter. Opptreden på konferanser, lanseringer, "kick off", sosiale bedrifts samlinger og når det er behov for kulturelt påfyll og krydder til arrangementet.

Kurs med Vigdis Jordal

Kunsten å kommunisere med historiefortelling

Har du et ønske om å bli en levende formidler som forteller ditt budskap med glød og begeistring? Da er dette kurset for deg. Her vil du få gode tips, praktiske råd og en gjennomgang av de seks historier du må kunne fortelle. Du vil lære deg teknikker for å finne, forme og foredle historiene dine slik at budskapet når fram. Kurset passer for deg som ønsker å bruke fortellinger som kommunikasjonsverktøy for å inspirere, skape engasjement, bygge merkevare og forandre liv. Kurset inkluderer øvelse.

Presentasjonsteknikk: Kunsten å presentere ekte og naturlig

I en tid med mye utrygghet og raske endringer er behovet for å kommunisere godt viktigere enn noensinne. Hvordan lykkes med å få folk til å høre på det du presenterer, både i fysiske og digitale møter? Hvordan bli forstått og få best mulig gjennomslagskraft? Lær deg kunsten å presentere ekte og naturlig med et overbevisende kroppsspråk. Kurset inkluderer øving, for vi må øve oss på det vi ønsker å bli gode på.

Vigdis Jordal har 37 vurderinger

Cecilie Hoxmark

23. november 2021

HOXARK CECILIE HOXMARK

5

Vigdis er en svært engasjert og inspirerende dame som raskt setter seg inn i ditt prosjekt, ditt behov. Vigdis kom med forbedringer til foredraget jeg skulle holde og gjorde det nært, personlig og ikke minst gikk det rett hjem hos publikum. Hun gir raske og gode tilbakemeldinger og vil ditt beste!

Nina Hornness

5. november 2021

Econa

6

Vigdis Jordal har evnen til å løfte ett rom. Kommer fra hjertet, og tilstede. Formidler viktig tema med kunnskap og inspirasjon Det er reflektert, samt klart og tydelig. Alltid en glede å være i salen når hun formidler. Takk.

Jan Ludolph Andersen

27. oktober 2021

Econa avd Oslo/Akershus

6

Vigdis holdt et inspirerende og tankevekkende foredrag om Storeytelling for Styrenettverket i Econa avdeling Oslo/Akershus den 27 oktober 2021. Om du vil ha en innleder som gir av seg selv og er tilstede hele tiden, så er hun rette person til å hjelpe din organisasjon og ansatte med å presentere budskap på en god måte. Anbefales!!

Kari Meidell Sjule

27. september 2021

Nordland fylkesbibliotek

6

Vigdis Jordal holdt foredrag på vår årlige bibliotekkonferanse, og var en veldig god booking for oss. Hun hadde en enorm formidlingsevne og tilstedeværelse, og var en godt avbrekk fra PowerPoint-presentasjoner. Vi tror hun inspirerte flere bibliotekarer den dagen. I tillegg må det nevnes at hun deltok på middagen på kvelden da hun spontant (ok litt planlagt) hadde dikthøytlesning for alle deltakerne. En varm og hyggelig dame som lett kan anbefales videre.

Grethe Wiborg

19. desember 2020

Advokatfirmaet Thommessen

6

Vigdis holdt kåseri for en gruppe medarbeidere i digital julelunsj. Til tross for uvant situasjon og manglende nærhet, greide Vigdis å skape en varm og god atmosfære som man kjente langt inn i sjelen. Med en kombinasjon av lyrikk og selvopplevde historier favnet hun alt fra humor til dypt alvor. Det var flotte ord til refleksjon og omsorg i en spesiell tid. Takk for en god opplevelse!

Irene Finanger

13. november 2020

Hoffsgrenda Bhg

5.5

Jeg var deltaker på «Hopp i havet» i regi av Artcards. Gleden var stor da vi fikk vite at Vigdis skulle komme på dette arrangementet i år igjen. I disse annerledestider fremførte Vigdis sitt kåseri balanserende mellom gleden av det vi nettopp hadde opplevd som vinterbadere, tanker om alvoret i pandemisituasjonen og morsomme refleksjoner om livet som berørte oss alle. Vigdis er et fyrverkeri av en dame, hun er jordnær, utfordrer oss, underholder og inspirerer!

Sidsel Humberset

3. november 2020

Etablerersenteret

6

Nok en gang hadde Etablerersenteret gleden av å arrangere foredrag for oss i Bergen, og denne gangen på norsk. Historiefortelling var tema, og Vigdis holdt et glimrende og engasjerende foredrag. I en stor sal, og med lang avstand mellom deltakerne, selvsagt grunnet smittevernregler, klart Vigdis å engasjere, berøre, og ikke minst skape magi. Etter foredraget var det så mange som uttrykte sin begeistring og sin takknemlighet.

Ingrid Spord

30. oktober 2020

GRØNN MAT AS

6

Jeg var på foredraget «Lær deg kunsten å kommunisere med historiefortelling» av Vigdis i regi av Etablerersenteret. Snakk om historiefortelling i praksis. Jeg glemte tiden og plutselig var foredraget ferdig. Et inspirerende, følelsesladet og fengende foredrag, med eksempler og tips til hvordan en selv kan implementere historiefortelling i sin egen hverdag. Det er virkelig et kraftfullt element framstilt fra en fantastisk foredragsholder!

Hilde Magnusson

9. oktober 2020

Vossa Jazz

4.5

Vigdis er veldig engasjert på scenen, og god på formidle temaet hun skal snakke om. Og tenk at hun hadde lært seg alt utenatt! Imponert.

Vigdis gav oss kveik til endring med sitt foredrag under Vossa jazz sin Kveik i år!

Sewasew S. Johannessen

5. oktober 2020

Mother of the generation

6

Å bli kjent og å høre på foredragsholder og storyteller Vigdis Jordal sin motivasjonstale, var en stor oppmuntring for meg. Jeg var imponert, berørt og motivert da jeg hørte på henne. Hennes måte å fortelle historier, kombinert med hennes spesielle kroppsspråk og tone var fantastisk. Hennes respekt og omsorg for publikum, gjør henne spesiell blant mange talere. Jeg anbefaler henne på det sterkeste til alle som ønsker å bli inspirert og motivert.

Hege Fagerlund

2. oktober 2020

Kvinner i Business Bli Proff, Asker og Bærum

6

Stemningen ble satt allerede fra start da Vigdis på sin magiske måte deklamerte diktet av Olav H. Hauge og Bente Bratlund for Kvinner i Business.
Hun kommuniserte sitt budskap gjennom virkemidler som stemmebruk, rytme, varierende tempo og pauser. Hun er en storyteller og kåseriets mester.
Karismaen hennes er ingen magisk nådegave. Det er en teknikk hun har jobbet hardt for å lære. Hun bød oss på sin egen historie og brukte den modig i sin formidling. Her ligger mange timer med øving, øving og atter øving. En fattig trøst for en amatør men også mye motivasjon.
Takk til Vigdis for en magisk og lærerik kveld

Gro Killie

28. august 2020

Frelsesarmeen

Torsdag 13 aug. samlet Frelsesarmeen i Asker og Bærum alle sine ansatte i barnehage, rusomsorg, barnevern og menighetsarbeid til felles motivasjonsforedrag med Vigdis Jordal som gjest. Vi lyttet til inspirerende fortellinger om hvordan vi som felleskap og enkeltpersoner påvirker andre i hverdagen og samtidig tar vare på oss selv. Foredragsholder var engasjert og delte fra sin rikholdige erfaring. Hun krydret opplevelsen med egne dikt. Vigdis har en formidlingsevne som engasjerer til refleksjon. Koronahensyn ble løst med navnelapper på stolene som var plassert med avstand, frukt oppskåret i hver sitt beger, kaffe og suppe servert av verter. Deltakere tok ansvar og holdt avstand. Flere ga tilbakemelding om at det var fint å være fysisk til stede. Vi kune se hverandre og høre summingen av samtaler. Vi kunne hilse på en kollega med nikk og øyekontakt. Slike samlinger anbefales, også i disse tider.

May Britt Øydvin

4. mars 2020

Kunstvandring Voss

6

Kan ein male med ord og sette farge på tekst? Ja, når ein møter Vigdis sitt fengjande engasjement og tolkning av tekstar. Vigdis leia opninga av utstillinga, Tradisjon i ny drakt, på Voss 29. februar 2020 – der den nye og gamle tida møtes i nytt design og handverk. Ei ny tid som står stille når Vigdis formidlar kunnskap om farne tider. Ho er ein fargeklatt i kvardagen og kan anbefalast på det varmaste og det var ei stor ære at nettopp ho takka ja til å vera med å avduke Noregs største handsydde åttebladrose i hardangersaum under opninga av utstillinga. Treng du insoirasjon og formidling er Vigdis den rette.

Hilde Midttømme Kettermann

31. januar 2020

Myrkdalen Hotel

6

Vigdis formidlet en spesialkomponert kabaret med egne tekster om den nydelige dalen Myrkdalen under vårt Wine & Dine arrangement . Gjestene til bords satt som lys og var helt med i tekstformidlinga. Vigdis ikke bare framførte en tekst, hun formidlet en historie med hele seg så publikum ble trollbundet. En fantastisk kveld på Myrkdalen Hotel !

Gisle Erlien

30. januar 2020

Links konsept

6

Jeg hadde gleden av å oppleve Vigdis Jordal på kurs i historiefortelling. Det mest fascinerende var hvordan hun hele tiden viste i praksis hva god historiefortelling er, så vi fikk oppleve det. Fin veksling mellom opplevelse, meta-kommentarer og invitasjoner til drøfting og tilbakemeldinger. Jeg lærte, ble inspirert og dro rett hjem for å utvikle min egen fortellermåte. Jeg anbefaler Vigdis Jordal på det sterkeste!

Inger Lise Kontochristos

30. januar 2020

Kontochristos Infomedia

6

Jeg har opplevd Vigdis Jordal som foredragsholder, kursholder og formidler i flere sammenhenger, og må si jeg blir like imponert og berørt hver gang. Vigdis er hundre prosent til stede og gir av hele seg til de som hører på. Levende, ekte kroppsspråk, glødende engasjement og fantastiske historier og beretninger som gjør at du sitter igjen med en opplevelse man sjelden får i dag. Jeg anbefaler Vigdis på det aller, aller varmeste!

Sidsel Humberset

27. november 2019

Etablerersenteret

6

Vigdis Jordal holdt foredrag om temaet The art of Storytelling på Etablerersenteret sitt Link Up @ Library.
Det er vårt frokost-møte for internasjonale gründere og foredrag ble holdt på engelsk.
Hun fenget et fullsatt auditorium, med sitt engasjement og sine historier, og rørte flere av meg med sine historier.
Tilbakemeldingene som kom umiddelbart var svært positive.
Takk for en lærerik stund i dag.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS