Vigdis Jordal

Inspirator, historieforteller, konferansier

Fra 20.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel

Om Vigdis Jordal

Vigdis Jordal er en engasjert, kraftfull og profesjonell formidler. Hennes nære og personlige tilstedeværelse gir en umiddelbar god stemning og lave skuldre. Med humor, poesi og menneskelig varme skaper Vigdis en ekstra kunstnerisk dimensjon på arrangementet. Som foredragsholder inspirerer og motiverer hun til arbeidsglede, mot, mestring, endring og god bedriftskultur. Hennes spesialitet er betydningen av mellommenneskelige relasjoner, formidlet med «human touch», noe som engasjerer og berører. Som konferansier er hun kjent for å knytte foredragsholdere, tema og tilhørere sammen på en fengende og karismatisk måte. Alltid med en poetisk snert og vakker vossadialekt. I tillegg til et levende globalt engasjement er hun mentor, maratonløper og «ekte globetrotter.» Vigdis er farmasøyt og har lang erfaring som produktsjef, markedssjef og kommunikasjonsjef i legemiddelindustrien. Hun har jobbet internasjonalt i farmasøytisk industri i USA og på sykehusapotek i Israel. Foto: Gunnar Kopperud

Foredrag

Om krokodiller, geiter og ekte engasjement i møter med mennesker.

Dette er et forrykende foredrag som treffer publikum midt i hjertet. Her får du autentiske og gjenkjennende historier om både mennesker, krokodiller og geiter- hvordan vi ser og hvorfor vi overser. Vigdis Jordal bruker humor og viser deg hvorfor mellommenneskelige relasjoner preger oss i alt vi gjør. Her får du konkrete tips til bedre ledelse, salg, arbeidsglede og kommunikasjon. Bli engasjert!

Konferansier / Toastmaster

En god konferansier eier arrangementet ved å løfte, lime, bære det og være pustepausen mellom foredragene. Vigdis er kjent for sin ekte og unike formidlingsevne - lun, kraftfulle og personlig. Hun går tett på og skaper en trygg og avslappet stemning også på store konferanser og kvelds arrangement. Med humor, ettertanke og skreddersydde poetiske refleksjoner får arrangementet en ekstra dimensjon. Vigdis har lidenskap for maraton og er dermed svært utholdende og god på å takle utfordringer.

«Du er det du gir» – gode gjerninger redder verden

Dette foredraget handler om "human globalisering" - å leve for noe større enn seg selv. Hva er verdien for den enkelte og for arbeidsplassen? Hva hindrer oss i å gjøre en innsats her og nå? Her blir det deling av konkrete eksempel og læring om kraften som ligger i møter med mennesker og mulighetene rundt oss. Vigdis vil også fortelle om egne erfaringer, både lokalt og globalt. Et inspirerende foredrag om de dypere drivkreftene i våre liv. Gode gjerninger lønner seg - det vises også på bunnlinja.

Kulturelt program

Poesi og kåseri med humor, refleksjon og ettertanke tilpasset hvert enkelt oppdrag. Digitalisering eller analoge data? Vigdis har erfaring fra de fleste bransjer, offentlig og privat, store og små bedrifter. Opptreden på konferanser, lanseringer, "kick off", sosiale bedrifts samlinger og når det er behov for kulturelt påfyll og krydder til arrangementet.

Engasjerende tale og formidlingens magi

Ønsker du å bli en levende formidler som presenterer ditt budskap med glød og begeistring? Da kan historiefortelling bli et viktig verktøy for deg! Her får du kunnskap om hvordan historiefortelling kan brukes i din business samt verktøy til å utarbeide og bruke fortellinger som formidlingsform. Foredraget er et samarbeid med Hilde Johanne Aafoss, den eneste her til lands som arbeider som psykolog og profesjonell historieforteller.

Vigdis Jordal har 11 vurderinger

Inger Sørensen

29. oktober 2018

KS Agenda

Vigdis var et forfriskende pust som kåsør på eKommune 2018. Hun hadde virkelig satt seg inn i temaet hun var blitt utfordret til å kåsere om, og leveret et innlegg av høy kvalitet.

Thomas Wagle

20. september 2018

Fornebulandet menighet, Den norske kirke

6

Jeg har nå hatt gleden av å oppleve Vigdis Jordal som konferansier 3 ganger i Snarøya kirke, nå sist i forbindelse med Jubileumskonserten for Snarøya kirkes 50årsjubileum 15. september 2018. Jeg vil anbefale Vigdis på det varmeste! Som konferansier har hun en god kombinasjon av profesjonalitet og varme. Hun er alltid godt forberedt og hun har en god stemme og et smittende engasjement. Med alt dette klarer hun ikke bare å lose oss trygt gjennom arrangementet, men få oss til å føle at vi er med på en begivenhet. Det er flott!

Mike Peters

31. august 2018

M|M VideoProduction

6

Møtte Vigdis på Talerlisten sin Kick-Off nå for en uke siden. Utrolig engasjerende dame, god humor og gøy å høre på! Holdt seg saklig og faglig orientert. Absolutt å anbefale videre og ønsker deg all lykke videre, Vigdis!

Gunn Brennhaugen

31. august 2018

BBreeder AS

6

Vigdis Jordal og Hilde Johanne Aafoss hadde 30. aug et nydelig og inspirerende foredrag om engasjerende tale og formidlingens magi. Jeg satt som fjetret og lyttet med store ører. Dere traff meg midt i hjertet og timingen kunne ikke vært bedre. Nå er jeg mer klar for mine utfordringer enn jeg var før denne kvelden. Takk.

Gunn Ovesen

2. april 2018

FBI Conference

6

Vigdis Jordal er en glitrende foredragsholder og historieforteller. Hun byr på seg selv og er ekte, autentisk med god formidlingsevne uansett tema. FBI Conference som er en nasjonal årlig konferanse for kvinnelige grundere og ledere har hatt glede av å ha Vigdis Jordal som konferansier to ganger. Hun løftet både de på scenen og publikum med sin varme og jordnære tilnærming som får folk til å slappe av. Overalt hvor hun drar skaper hun en fantastisk atmosfære og setter seg inn i hva publikum vil ha. Hun er alltid godt forberedt. Jordal har lang og bred erfaring både innen næringsliv og entreprenørskap og har en egen evne til å formidle gode historier som både inspirerer og motiverer. Jeg anbefaler alle varmt å leie inn Jordal til både små og store arrangement. Hun er også en god videoreporter og er gjerne med på å markedsføre arrangementet både før og under

Jannet Aksnes

23. mars 2018

Vatnahalsen Høyfjellshotell

6

Den 15. mars 2018 arrangerte bedriftnettverket Embla sin Næringsdag: «Voksesmerter 2» i Flåm. Vigdis Jordal fra Hjertebank hadde fått en time til disposisjon, og hadde som tema: «Verdiar i mellommenneskelege relasjonar». Deltagerne ble grepet fra første øyeblikk. Hun er levende, engasjert og ærlig, hun deler av egne erfaringer og opplevelser. Innslag av dikt og historier fikk fram latter og tårer hos deltagerne. En time gikk altfor raskt, og vi fikk påfyll av energi, og åpnet øynene våre litt mer for verdien av de mellommenneskelige relasjonene. Vigdis var et godt og viktig innslag mellom fakta innlegg på vår konferanse. Hun får våre beste anbefalinger.

Remi Solberg

23. mars 2018

Vestvågøy kommune

6

For et fyrverkeri av en dame! Jeg var så heldig å innlede på samme reiselivskonferanse som Vigdis Jordal, Det var en fornøyelse å høre på henne. Engasjerende og ærlig i sin formidling. Hennes innlegg gir inspirasjon og ikke minst refleksjon i forhold til hva som er viktig i livet. Jeg gir Vigdis mine varmeste anbefalinger!

Hilde Bakke

22. mars 2018

GSK

6

Vigdis Jordal var innleid som foredragsholder til GSKs vinterkonferanse i år til en sesjon vi hadde valgt å kalle «YES!-sesjonen». Dette var siste del av konferansen og vi ønsket at alle skulle reise hjem med en skikkelig god følelse og påfyll av positiv energi. Det viste seg at Vigdis var som skapt for oppgaven! Hun er kreativ, full av energi og skapte en veldig god stemning. Hun ga virkelig av seg selv, i en fin kombinasjon av humor og noe alvor av hva livet har å by på. Hun fikk lett folk med seg med sitt smittende og positive engasjement. Vigdis leverte på det vi hadde bestilt og vi anbefaler henne gjerne til andre for slike oppdrag!

Tove Mowé

21. mars 2018

PREPPTALK

6

Vigdis Jordal var konferansier i forbindelse med morgenseminaret om Mangfold og Innovasjon, med Norges største engleinvestor Trond Riiber Knudsen som hovedtaler, oktober 2017 på Sentralen i Oslo. Vigdis evner å binde sammen innslagene, slik at arrangementet oppleves helhetlig. Hun opptrer meget profesjonelt og bidro selv med kreative innslag. Er det en du vil bli introdusert av og som skaper god stemning på scenen, så er det Vigdis! Arrangementet var i de beste hender både med tanke på forberedelser og selve gjennomføringen. Leter du etter en trygg og profesjonell konferansier du kan stole på og som leverer på topp, så er min anbefaling klar, det gjør Vigdis Jordal!

Stein Arne Nistad

20. mars 2018

Itera

5

Vigdis Jordal var konferansier ved lanseringen av min siste bok «Fragmenter» på Josefines Vertshus i november 2017. Hun ledet programmet, hadde full kontroll og ga det personlig preg. Vigdis fremførte også noen av mine tekster og dikt, noe som var en svært spesiell og sjelsettende opplevelse for meg som hun har skrevet dem. I «bokbadet» bidro hun på en veldig fin og reflektert måte til å få frem og til å formidle de mange perspektivene og innfallsvinklene til «Fragmenter». Vigdis ledet lanseringen på en glitrende måte som gjorde at både jeg som forfatter og publikum sammen fikk en fin opplevelse. Vigdis er sprudlende, engasjerende, kunnskapsrik, entusiastisk og fargerik. Hun byr på seg selv og skaper en god atmosfære. Jeg kan gi Vigdis Jordal mine varmeste anbefalinger.

Knut Edvard Helland

12. mars 2018

Lørenskog kommune

6

Vi viser til oppdrag som konferansier utført av Vigdis Jordal, Hjertebank, i forbindelse med årsseminar i Lørenskog kommune teknisk sektor fredag 19.januar 2018. På teknisk er vi gjerne saklige, fagorientert og tradisjonelle og dette gjenspeiles også i seminarene vi har arrangert tidligere. Vi var derfor spente når vi i 2018 ønsket å prøve noe nytt og engasjerte Vigdis Jordal fra Hjertebank som konferansier. Og hun mer enn oppfylte forventningene! Med humor, dikt tilpasset innlederne og personlig varme skapte Vigdis en ny dimensjon på seminaret og alle de 190 deltakerne stortrivdes. Vigdis sørget for at overgangen mellom innleggene gikk sømløst – og hun var sporty og stilte opp når vi spurte om hun kunne ta rollen også under middagen. Vi gir Vigdis våre beste anbefalinger!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2018 © Talerlisten AS