Vigdis Jordal

Inspirator, historieforteller, konferansier

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Vigdis Jordal

Vigdis Jordal er en engasjert, kraftfull og profesjonell formidler. Hennes nære og personlige tilstedeværelse gir en umiddelbar god stemning og lave skuldre. Med humor, poesi og menneskelig varme skaper Vigdis en ekstra kunstnerisk dimensjon på arrangementet. Som foredragsholder og historieforteller inspirerer og motiverer hun til bedre kommunikasjon, arbeidsglede, mot, mestring og endring. Hennes spesialitet er betydningen av mellommenneskelige relasjoner, formidlet med «human touch», noe som engasjerer og berører. Som konferansier er hun kjent for å knytte foredragsholdere, tema og tilhørere sammen på en fengende og karismatisk måte. Alltid med en poetisk snert og vakker vossadialekt. I tillegg til et levende globalt engasjement er hun mentor, maratonløper og skribent. Vigdis er farmasøyt og har lang erfaring som produktsjef, markedssjef og kommunikasjonssjef i legemiddelindustrien. Hun har jobbet internasjonalt i farmasøytisk industri i USA og på sykehusapotek i Israel.

Konferansier
Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Vigdis Jordal

Arbeidsglede og medarbeiderskap: Bli engasjert!

Et forrykende foredrag som treffer publikum midt i hjertet. Her får du autentiske og gjenkjennende historier om mål, mening og de dypere drivkreftene i våre gjerninger. Vigdis bruker humor og viser deg hvorfor mellommenneskelige relasjoner preger oss i alt vi gjør. Du vil sitte igjen med konkrete tips og inspirasjon til bedre medarbeiderskap og mer arbeidsglede i en tid med mye fokus på digitalisering. Bli berørt, bli engasjert!

Inspirasjon og motivasjon: Ut av komfortsonen

Hvor ofte går du utenfor komfortsonen din? Tenker du noen ganger på at talentet ditt kan være innpakket i frykt? Som et tryllesett, gjemt og glemt? Om du gjør det til en vane å utfordre deg selv, kan du gå fra å være ett til å bli noe helt annet. Tenk hvilken effekt endringen kan ha på deg selv og omgivelsene. Privat og på jobb. Et foredrag med inspirerende og ekte historier om mot, mestring, og om godfølelsen som blir større enn du aner. Du klarer mer enn du tror!

Kommunikasjon: Lær fortellerkunsten

Ønsker du å bli en levende formidler som presenterer ditt budskap med glød og begeistring? Da kan historiefortelling bli et viktig verktøy for deg! Her får du kunnskap om hvordan historiefortelling kan brukes i hverdagen, samt redskap til å utarbeide og bruke fortellinger som formidlingsform.

Konferansier og Programleder

En god konferansier "eier arrangementet" ved å løfte, lime, bære det og være pustepausen mellom foredragene. Vigdis er kjent for sin ekte og unike formidlingsevne. Lun, kraftfulle og personlig. Hun går tett på og skaper en trygg og avslappet stemning også på store konferanser. Med humor og poetiske refleksjoner får arrangementet en ekstra dimensjon. Vigdis har erfaring som programleder for podkast. Med lidenskap for maraton, er Vigdis energisk, utholdende og god på å takle utfordringer!

Underholdning: Skreddersydde kåseri med humor og poesi

Kåseri og poesi med humor, refleksjon og ettertanke. Skreddersydd med egne tekster tilpasset hvert enkelt oppdrag. Digitalisering eller analoge data? Vigdis har erfaring fra de fleste bransjer, offentlig og privat, store og små bedrifter. Opptreden på konferanser, lanseringer, "kick off", sosiale bedrifts samlinger og når det er behov for kulturelt påfyll og krydder til arrangementet.

Kurs med Vigdis Jordal

Kunsten å kommunisere med historiefortelling

Har du et ønske om å bli en levende formidler som forteller ditt budskap med glød og begeistring? Da er dette kurset for deg. Her vil du få gode tips, praktiske råd og en gjennomgang av de seks historier du må kunne fortelle. Du vil lære deg teknikker for å finne, forme og foredle historiene dine slik at budskapet når fram. Kurset passer for deg som ønsker å bruke fortellinger som kommunikasjonsverktøy for å inspirere, skape engasjement, bygge merkevare og forandre liv. Kurset inkluderer øvelse.

Presentasjonsteknikk: Kunsten å presentere ekte og naturlig

I en tid med mye utrygghet og raske endringer er behovet for å kommunisere godt viktigere enn noensinne. Hvordan lykkes med å få folk til å høre på det du presenterer, både i fysiske og digitale møter? Hvordan bli forstått og få best mulig gjennomslagskraft? Lær deg kunsten å presentere ekte og naturlig med et overbevisende kroppsspråk. Kurset inkluderer øving, for vi må øve oss på det vi ønsker å bli gode på.

Talerlisten mener

Vigdis Jordal er en engasjerende foredragsholder, som har sin egen originale stil. Hun holder både foredrag og tar oppdrag som konferansier, og leverer med stor innlevelse og glød. Hun legger alltid inn et dikt eller flere når hun opptrer, og det skaper alltid god stemning.

2024 © Talerlisten AS