Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Vigdis Jordal

Inspirator, historieforteller, konferansier

Fra 20.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Vigdis Jordal

Vigdis Jordal er en engasjert, kraftfull og profesjonell formidler. Hennes nære og personlige tilstedeværelse gir en umiddelbar god stemning og lave skuldre. Med humor, poesi og menneskelig varme skaper Vigdis en ekstra kunstnerisk dimensjon på arrangementet. Som foredragsholder og historieforteller inspirerer og motiverer hun til arbeidsglede, mot, mestring, endring og god bedriftskultur. Hennes spesialitet er betydningen av mellommenneskelige relasjoner, formidlet med «human touch», noe som engasjerer og berører. Som konferansier er hun kjent for å knytte foredragsholdere, tema og tilhørere sammen på en fengende og karismatisk måte. Alltid med en poetisk snert og vakker vossadialekt. I tillegg til et levende globalt engasjement er hun mentor, maratonløper og «ekte globetrotter.» Vigdis er farmasøyt og har lang erfaring som produktsjef, markedssjef og kommunikasjonsjef i legemiddelindustrien. Hun har jobbet internasjonalt i farmasøytisk industri i USA og på sykehusapotek i Israel.

Foredrag med Vigdis Jordal

Bli berørt, bli engasjert!

Et forrykende foredrag som treffer publikum midt i hjertet. Her får du autentiske og gjenkjennende historier om mål, mening og de dypere drivkreftene i våre gjerninger. Vigdis bruker humor og viser deg hvorfor mellommenneskelige relasjoner preger oss i alt vi gjør. Du vil sitte igjen med konkrete tips og inspirasjon til bedre medarbeiderskap og mer arbeidsglede i en tid med mye fokus på digitalisering. Bli berørt, bli engasjert!

Tør å gå utenfor komfortsonen

Hvor ofte går du utenfor komfortsonen din? Tenker du noen ganger på at talentet ditt kan være innpakket i frykt? Som et tryllesett, gjemt og glemt? Om du gjør det til en vane å utfordre deg selv, kan du gå fra å være ett til å bli noe helt annet. Tenk hvilken effekt endringen kan ha på deg selv og omgivelsene. Privat og på jobb. Et foredrag med inspirerende og ekte historier om mot, mestring, og om godfølelsen som blir større enn du aner. Du klarer mer enn du tror!

Historiefortelling som engasjerende tale og formidlingens magi

Ønsker du å bli en levende formidler som presenterer ditt budskap med glød og begeistring? Da kan historiefortelling bli et viktig verktøy for deg! Her får du kunnskap om hvordan historiefortelling kan brukes i din business samt verktøy til å utarbeide og bruke fortellinger som formidlingsform.

Konferansier/Programleder

En god konferansier "eier arrangementet" ved å løfte, lime, bære det og være pustepausen mellom foredragene. Vigdis er kjent for sin ekte og unike formidlingsevne. Lun, kraftfulle og personlig. Hun går tett på og skaper en trygg og avslappet stemning også på store konferanser og kvelds arrangement. Med humor, ettertanke og skreddersydde poetiske refleksjoner får arrangementet en ekstra dimensjon. Vigdis har lidenskap for maraton og er dermed svært utholdende og god på å takle utfordringer!

Kulturelt program, kåseri og poesi

Kåseri og poesi med humor, refleksjon og ettertanke. Skreddersydd med egne tekster tilpasset hvert enkelt oppdrag. Digitalisering eller analoge data? Vigdis har erfaring fra de fleste bransjer, offentlig og privat, store og små bedrifter. Opptreden på konferanser, lanseringer, "kick off", sosiale bedrifts samlinger og når det er behov for kulturelt påfyll og krydder til arrangementet.

Kurs med Vigdis Jordal

Historiefortelling

Hva er din historie og hva ønsker du å oppnå? Hilde Johanne Aafoss og Vigdis Jordal vil gi deg de seks historier du må kunne fortelle. Du vil lære deg teknikker for å finne, forme og foredle historiene dine slik at budskapet når fram. Kurset passer for deg som ønsker å bruke fortellinger som kommunikasjonsverktøy for å inspirere, skape engasjement, bygge merkevare og forandre liv.

Presentasjonsteknikk og kroppsspråk

Lær deg kunsten å presentere ekte og kraftfulle historier og med naturlig og overbevisende kroppsspråk

Vigdis Jordal har 25 vurderinger

May Britt Øydvin

4. mars 2020

Kunstvandring Voss

6

Kan ein male med ord og sette farge på tekst? Ja, når ein møter Vigdis sitt fengjande engasjement og tolkning av tekstar. Vigdis leia opninga av utstillinga, Tradisjon i ny drakt, på Voss 29. februar 2020 – der den nye og gamle tida møtes i nytt design og handverk. Ei ny tid som står stille når Vigdis formidlar kunnskap om farne tider. Ho er ein fargeklatt i kvardagen og kan anbefalast på det varmaste og det var ei stor ære at nettopp ho takka ja til å vera med å avduke Noregs største handsydde åttebladrose i hardangersaum under opninga av utstillinga. Treng du insoirasjon og formidling er Vigdis den rette.

Hilde Midttømme Kettermann

31. januar 2020

Myrkdalen Hotel

6

Vigdis formidlet en spesialkomponert kabaret med egne tekster om den nydelige dalen Myrkdalen under vårt Wine & Dine arrangement . Gjestene til bords satt som lys og var helt med i tekstformidlinga. Vigdis ikke bare framførte en tekst, hun formidlet en historie med hele seg så publikum ble trollbundet. En fantastisk kveld på Myrkdalen Hotel !

Gisle Erlien

30. januar 2020

Links konsept

6

Jeg hadde gleden av å oppleve Vigdis Jordal på kurs i historiefortelling. Det mest fascinerende var hvordan hun hele tiden viste i praksis hva god historiefortelling er, så vi fikk oppleve det. Fin veksling mellom opplevelse, meta-kommentarer og invitasjoner til drøfting og tilbakemeldinger. Jeg lærte, ble inspirert og dro rett hjem for å utvikle min egen fortellermåte. Jeg anbefaler Vigdis Jordal på det sterkeste!

Inger Lise Kontochristos

30. januar 2020

Kontochristos Infomedia

6

Jeg har opplevd Vigdis Jordal som foredragsholder, kursholder og formidler i flere sammenhenger, og må si jeg blir like imponert og berørt hver gang. Vigdis er hundre prosent til stede og gir av hele seg til de som hører på. Levende, ekte kroppsspråk, glødende engasjement og fantastiske historier og beretninger som gjør at du sitter igjen med en opplevelse man sjelden får i dag. Jeg anbefaler Vigdis på det aller, aller varmeste!

Sidsel Humberset

27. november 2019

Etablerersenteret

6

Vigdis Jordal holdt foredrag om temaet The art of Storytelling på Etablerersenteret sitt Link Up @ Library.
Det er vårt frokost-møte for internasjonale gründere og foredrag ble holdt på engelsk.
Hun fenget et fullsatt auditorium, med sitt engasjement og sine historier, og rørte flere av meg med sine historier.
Tilbakemeldingene som kom umiddelbart var svært positive.
Takk for en lærerik stund i dag.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS