Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

William Goldsack

William Goldsack

Lege og kursleder

Fra 5.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om William Goldsack

William Goldsack tok medisinsk embetseksamen ved Universitetet i Oslo i 1983, og ble spesialist i allmennmedisin i 1991. I 1994 begynte han å arbeide på NIMI ( Norsk Idrettmedisinsk Institutt) og fikk etter hvert spesielt interesse for personer med kroniske smerter og utmattelsesproblematikk. Med bred klinisk erfaring og spesialinteresse for å skape endring hos personer med kroniske helseproblemer som smerte og utmattelse er William en ettertraktet foredragsholder og kursleder, særlig blant helsepersonell. Han ble spesialist i fysikalskmedisin og rehabilitering i 2004, og har senere studert og fordypet seg videre innen en rekke terapiformer og metoder: kognitiv atferdsterapi,  nevro-lingvistisk-programmering, hypnoterapi og life coaching, han har vært Lightning Process instruktør, tatt kurs i Acceptence and Commitment Therapy samt kurs i Metakognitiv terapi.

Foredrag med William Goldsack

Det er tanken som teller, eller ?

Kurset er for helsepersonell av ulike kategorier, først og fremst leger og fysioterapeuter, men kurset er også velegnet for psykologer, sykepleiere og andre som arbeider klinisk. Foredraget gir en innføring i ulike terapiformer, metoder og teknikker til bruk i endringsarbeid ved forskjellige problemstillinger, med hovedvekt på smerte og utmattelse. Kurset gir ulike verktøy, både til egen utvikling og til pasientrettet virksomhet, og vil stimulere til videre fordypning.

William Goldsack har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS