Fem flinke foredragsholdere nominert til Årets taler 2021

Publisert i Aktuelt av

Foredragsholderne Eirik Norman Hansen, Solfrid Flateby, Siri Abrahamsen, Pellegrino Riccardi og Jan-Martin Berge er alle nominerte til prisen «Årets taler 2021» av Talerlisten.

Prisen deles ut 31. mars i Oslo.

– Disse fem er alle blant Norges beste og mest etterspurte foredragsholdere. De engasjerer publikum, fornyer seg hele tiden og får svært gode tilbakemeldinger fra kundene, sier Nils Apeland, toastmaster for Talerlisten.

Prisen skulle opprinnelig vært delt ut i januar, men på grunn av pandemien vil vinneren bli offentliggjort 31. mars på et arrangement med Talerlisten.

Tre kriterier ligger til grunn for nomineringen:

  1. Antall forespørsler og foredrag formidlet gjennom Talerlisten i 2021
  2. Arrangørenes vurderinger av foredragsholderen
  3. Foredragsholderens engasjement i og utenfor Talerlisten

Juryen har bestått av Nils Apeland, Sarah Emilie Mørch og Vedis Gjestemoen hos Talerlisten.

Fire av de nominerte har vunnet prisen tidligere. Eirik Norman Hansen i 2018, Solfrid Flateby og Jan-Martin Berge i 2019 og Pellegrino Riccardi i 2020.

Siri Abrahamsen er nykommer, men har holdt foredrag om arbeidsglede, relasjoner og kommunikasjon på jobben i mange år.

Krevende periode

Norske foredragsholdere har to meget krevende år bak seg, med en rekke avlysninger, utsettelser og generelt mye usikkerhet.

– Digitale foredrag og perioder med åpning hjalp noe, men det har vært tøft. Nå er vi glade for at norske virksomheter igjen planlegger ledersamlinger, kurs og seminarer og ønsker å fylle dem med godt innhold, sier Apeland.

Talerlisten.no tilbyr foredragsholdere, kursholdere og konferansierer og er den eneste formidlingstjenesten i Norge som viser priser og vurderinger fra arrangører og publikum. Og til tross for at det er enkelt å booke online, ønsker de fleste hjelp og råd.

– Det å velge foredragsholdere til et arrangement er vanskelig. Vi er glade for å kunne gi råd og hjelp til stadig flere, og for at mange av landets dyktigste foredragsholdere vil samarbeide med oss, sier toastmaster Nils Apeland.

Vil du ha hjelp?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg raskt!

2024 © Talerlisten AS