Solfrid Flateby

En av Norges beste foredrags- og kursholdere!

Fra 35.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Solfrid Flateby

Solfrid Flateby er en av Norges beste og mest engasjerende foredragsholdere, med stor erfaring fra lederroller og arbeid med arbeidsmiljø og -kultur. En av hennes styrker er en sterk tilstedeværelse. Hun har mye energi og bruker alltid humor når hun formidler faglige budskap. Hun er også god til å involvere salen. Det gjør at budskapene hennes treffer, og at publikum føler seg sett og hørt. Solfrid (45) har vært HR- og kommunikasjonsdirektør for kjente selskap som Coca-Cola, Reitangruppen og Bavaria Nordic (BMW, MINI og Porsche). Hun har bred erfaring fra både HR- og kommunikasjonsfaget, har jobbet i både offentlig og privat sektor, og er kjent for glødende engasjement, en annerledes karrierevei og for sitt sterke samfunnsengasjement. Hun har bygget opp lederskoler, verdiprogrammer, og jobbet med utvikling av medarbeidere, ledere og selskap i mer enn 20 år. Solfrid har vært på listen over Norges 100 største ledertalenter ifølge E24, og ble kåret til Årets Unge Leder i Norges første vitenskapelige lederkåring i 2010.

Foredrag med Solfrid Flateby

INSPIRASJON og ARBEIDSMILJØ «6,5 tips til den beste utgaven av meg»

Det stilles stadig større krav til arbeidstakere og -givere i en rask verden, og hvor individualisme, høyt arbeidspress og stress preger livene våre, og omstillinger er blitt en del av hverdagen. Veiene til å ha det bra og gjøre det bra kan være flere, men Solfrid Flateby har troen på ansvarliggjøring, mot, verdibasert arbeid - og at vi «er den beste utgaven av oss selv». I foredraget sitt snakker hun om hvordan vi kan få en b

INSPIRASJON og LEDELSE «6,5 tips til den beste lederutgaven av meg»

Å bygge et godt arbeidsmiljø er det viktigste en leder kan gjøre, ifølge ManPowerGroups siste Work Life-undersøkelse. Men hvordan gjør vi egentlig dette? Mange foredrag inneholder de vitenskapelige fakta om hva ledelse er, og hva som kjennetegner «den gode leder», men Flateby legger i tillegg til dette vekt på hvordan vi gjør dette. Hun gir konkrete råd som kan gjelde for ledere for alle aldersgrupper, men kan også vise hva forskjellen er på hva som kjennetegner en god leder hos den yngste gener

ENDRINGSLEDELSE: ”Hva skal til for å skape endring, og hvordan gjør vi det?”

Før var endringsledelse enklere; prosjektet gikk over lang tid, fra A til Å. I en moderne, rask verden kommer endringene kjappere. Vi må snu oss mye hurtigere, og når man har kommet et stykke på veien i endringsprosessen, er plutselig forutsetningene endret. Det kreves andre mål, og midt oppi dette står ofte trygg- hetssøkende ledere og medarbeidere som synes endringer «gjør litt vondt». I dette foredraget gir Solfrid Flateby konkrete tips til hva vi kan gjøre litt mer av for å skape en

DIGITALISERING | Ledelse i "den nye hverdagen"

Digitalisering. Endring. Hyppige jobbskifter. Ledelse har ikke blitt enklere de siste årene, hvor teknologien utvikler seg i et hurtig tempo, og det er stadig større og bredere fokus for ledere. Nye ting alle må forholde seg til. Hva betyr dette for måten vi leder på, og hvordan skal man lede godt i «den nye hverdagen»?

SALG OG SERVICE | Med kunden som øverste sjef!

Den digitale hverdagen påvirker også kravene til oss mht salg og service: Kunder i dag har høye krav og forventninger, og de er mindre lojale enn tidligere. Vi må tilpasse oss kundenes behov i større grad enn tidligere, og vi får færre sjanser til å «imponere kundene». Foredraget «med kunden som øverste sjef» handler om kundenes forventninger, vår salgs- og servicekultur, samt konkrete tips til å øke servicegraden i egen organisasjon.

Kurs med Solfrid Flateby

VERDIBASERT / TILLITSBASERT LEDELSE | Hva er det og hvordan gjør vi det?

Der ledelsen bare planlegger på bakgrunn av effektivitet og profitt, fungerer sjeldent optimalt. I moderne ledelse involverer man i steder ansatte, og utnytter deres kreativitet og kompetanse i alle ledd i virksomheten - gjennom tillit. Moderne ledelse har oftest større fokus på verdier; selskap og ledere som baserer sitt arbeid, sin motivasjon, tro og adferd på gode prinsipper og verdier. Verdibasert ledelse har ikke kun noe med myke verdier å gjøre, men med hva som får mennesker til å agere.

VERDIDUK | Når du vil aktivisere og engasjere de ansatte i kultur og arbeidsmiljø

Solfrid Flateby har utviklet et verktøy hun kaller «verdiduk», og har utviklet skreddersydde duker for flere enn 20 selskap. Verktøyet er nærmest laget som et «spill», hvor alle deltar, og det skaper god refleksjon, gode diskusjoner, vurderinger av dilemmaer i eget arbeidsmiljø - og gode innspill fra medarbeiderne. Ingen blir «sekretærer» eller utenfor i gruppeoppgaven, og duken passer godt for arbeid med kultur, arbeidsmiljø, salg, ledelse eller holdningsarbeid (skreddersys, min. 2 t).

Presentasjonsteknikk | Kurs og trening i å presentere mer profesjonelt, effektivt og engasjerende!

INNHOLD: Mål / planlegging / struktur, virkemidler og strategi, førsteinntrykk, lede publikum, engasjement og inspirasjon, verbal og ikke-verbal kommunikasjon (stemme / kroppsspråk), budskap og bruk av manus, trening / øvelse / tilbakemeldinger. Målet er å bli bedre til å engasjere og fremme eget budskap ut fra eget nivå og personlig stil. Flateby har hatt flere hundre deltakere på kurs i presentasjonsteknikk med strålende tilbakemeldinger.

Talerlisten mener

Solfrid Flateby er en av Norges beste og mest engasjerende foredragsholdere. En av hennes styrker er en sterk tilstedeværelse. Hun har mye energi og bruker alltid humor når hun formidler faglige budskap. Hun er også god til å involvere salen. Det gjør at budskapene hennes treffer bedre, og at publikum føler seg sett og hørt.

Solfrid Flateby har 53 vurderinger

Ylonka Sosa Kaupang

9. august 2019

Fjordkraft

6

Vi hadde mini-kurs i «Enkel personlighetspsykologi» med Solfrid Flateby, og jeg synes kurset var morsomt, lærerikt og motiverende. Å møte Solfrid var en inspirasjon i seg selv, men jeg opplever å ha blitt litt bedre kjent med meg selv og min personlighet i løpet av kurset, og er motivert for å lære mer om personlighetene jeg omgås i hverdagen, både kolleger, kunder og privat. En brikke i puslespillet kom på plass etter dette kurset, men nå ble jeg sulten på å fortsette å lære! Tusen takk, Solfrid!

Bjørg Dagenborg Viksand

1. juli 2019

Design og Arkitektur Norge (DOGA)

6

Vi er så glade for at vi bestemte oss for å hente inn Solfrid Flateby til DOGA. Foredrag og mini-workshop for alle våre medarbeidere og ledere – med BARE gode tilbakemeldinger fra de ansatte. En fantastisk formidler og ei herlig dame!

Erik Engebretsen, leder salgssenteret

12. juni 2019

Fjordkraft

6

Hvis det er noen som skal lære vekk presentasjonsteknikk, så er det Solfrid. Hun oser av kompetanse innenfor fagfeltet. Hun vil guide deg gjennom et solid faglig innhold på en lettfattelig måte, hjulpet av mye god humor. Kurset er variert mtp. informasjon, gruppeoppgaver, og praktiske gjøremål. Jeg er spesielt imponert over detaljnivået i tilbakemeldingene etter presentasjonene. Solfrid får med seg absolutt alt! Tilbakemeldingene ble gitt på en svært fin måte, og man sitter igjen med et par punkter – som er de aller viktigste å fokusere på fremover. Jeg vil sterkt anbefale Solfrid dersom man kjenner på noe usikkerhet/ubehag ved å presentere, eller om man som erfaren presentatør vil tweake litt på teknikken for å bli enda bedre.

Stian Nilsen

11. juni 2019

Åfjord Utvikling

6

Jeg har hatt gleden av å høre Solfrid Flateby ved flere anledninger. Da jeg skulle fylle programmet for et seminar med handel som tema, var jeg aldri i tvil. Solfrid har en egen evne til å involvere publikum i salen, både med humor, energi og glimt i øyet. Foredraget bestod av høy faglig kompetanse. Hennes evne til å tilpasse innhold lokalt, er bemerkelsesverdig, og viser høy grad av profesjonalitet. Anbefaler Solfrid på det sterkeste til alle, uavhengig av størrelse på bedrift eller arrangement.

Ingeborg Morken

28. mai 2019

Fjordkraft

Solfrid Flateby har holdt flere kurs og foredrag hos oss gjennom siste to årene; salgstrening, lederutvikling, presentasjonsteknikk m.m. Hun leverer alltid engasjerende og inspirerende presentasjoner og tilbakemeldingene fra de som har deltatt har vært uforbeholden positive. Erfaringsmessig kan det være krevende å få salgsapparatet til å prioritere kurs og utvikling, men med Solfrid som foredragsholder møter de motiverte med forventninger og engasjement. Jeg opplever Solfrid som veldig profesjonell, hun har et genuint ønske om å bidra til at de hun jobber med lykkes. Hun gir gode og konstruktive råd og tilbakemeldinger, som hjelper oss til å løfte oss videre. Et fantastisk menneske som du blir glad av å jobbe sammen med.

Marit Magnussen

23. mai 2019

Nilsen Event

6

Solfrid leverer meget inspirerende foredrag med masse humor og en smittende latter. Hun får oss til å tenke gjennom holdninger opp mot situasjoner i jobb og hverdagen ellers. På en folkelig og finurlig måte holder hun deltagerne i ånde gjennom 1,5 timer. Og det er aldri et kjedelig øyeblikk!

Solfrid er et friskt pust i foredragsverdenen og anbefales på det varmeste!

Sverre Tandberg

15. mai 2019

Styreleder og entusiastisk partner / AKTIV Eiendomsmegling Sagene og Bjølsen

6

Flateby stråler energi, og setter fingeren på ting mange sikkert er enige i, men ikke etterlever i hverdagen. Det hun sier og måten hun sier det på er virkelig en inspirasjon til etterfølgelse, og viktigst av alt: Man husker det skikkelig godt. Digget dette!!

Espen Melby

14. mai 2019

Kreditorforeningen

6

5,91 av 6 i evalueringen fra deltakerne på Kreditorforeningens Fagseminar 2019. Flateby holdt to ulike foredrag – scoren gjelder både innhold og presentasjon.

Laila Tverå

13. mai 2019

De Private Barnehagene i Mo i Rana / Utskarpen Barnehage

6

Vi fikk mange gode tilbakemeldinger både muntlig og skriftlige etter Flateby holdt foredrag og mini-workshop for nærmere 200 barnehageansatte. Her er noen av dem:
– Helt supert foredrag!
– Gode tips til både arbeidsliv og livet generelt😊
– Veldig fornøyd 👍 Takk for en flott kveld 🎉
– Hærlig dame 🤩
– Et fengende foredrag om et viktig tema ispedd masse humor!
– Takk før ein flott kveld❤️ flott foredragsholder dåkk ha fønne👍 Alle gammelmolten va kjempefornøyd og vi alle fikk nån nye tanka i høve💃👵🏻

Henriette Sønsteby

13. mai 2019

AKTIV EIENDOMSMEGLING

6

Et foredrag med fornuftig og inspirerende innhold, presentert på en fengende og humoristisk måte. Publikum var engasjert gjennom hele foredraget, og tilbakemeldingene i etterkant var veldig gode. Anbefales!

Petter Sevel

12. mai 2019

Fjordkraft

6

Kurset i presentasjonsteknikk var strålende og svært lærerikt. Lenge siden vi har hatt det så kjekt på heldagskurs. Solfrid Flateby er enormt dyktig.

Dag Rasmussen

8. mai 2019

NRS Norge AS

6

Takk for et fantastisk morsomt, inspirerende og verdifullt foredrag! Snakk om å by på seg selv. Terningkast 6!

Ole Martin Grevstad

1. mai 2019

Rolls Royce / Kongsberg Maritime

6

Våre ansatte var strålende fornøyde med foredraget til Flateby!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS