Solfrid Flateby

Ledermentor, motivator og foredragsholder

Fra 30.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Solfrid Flateby

Solfrid Flateby er en av Norges beste og mest engasjerende foredragsholdere, med stor erfaring fra lederroller og arbeid med arbeidsmiljø og -kultur. En av hennes styrker er en sterk tilstedeværelse. Hun har mye energi og bruker alltid humor når hun formidler faglige budskap. Hun er også god til å involvere salen. Det gjør at budskapene hennes treffer, og at publikum føler seg sett og hørt. Solfrid (45) har vært HR- og kommunikasjonsdirektør for kjente selskap som Coca-Cola, Reitangruppen og Bavaria Nordic (BMW, MINI og Porsche). Hun har bred erfaring fra både HR- og kommunikasjonsfaget, har jobbet i både offentlig og privat sektor, og er kjent for glødende engasjement, en annerledes karrierevei og for sitt sterke samfunnsengasjement. Hun har bygget opp lederskoler, verdiprogrammer, og jobbet med utvikling av medarbeidere, ledere og selskap i mer enn 20 år. Solfrid har vært på listen over Norges 100 største ledertalenter ifølge E24, og ble kåret til Årets Unge Leder i Norges første vitenskapelige lederkåring i 2010.

Foredrag

"Den beste utgaven av meg"

Motivasjonsforedrag for medarbeidere og ledere.

Verdibasert ledelse

Hva er verdibasert ledelse, og hvordan gjør vi det?

Ledelse

Hva er god ledelse, hvordan gjør vi det?

Om å være litt forelska

Inspirasjonsforedrag for medarbeidere og ledere

Salg og service

Med kunden som øverste sjef!

Talerlisten mener

Solfrid Flateby er en av Norges beste og mest engasjerende foredragsholdere. En av hennes styrker er en sterk tilstedeværelse. Hun har mye energi og bruker alltid humor når hun formidler faglige budskap. Hun er også god til å involvere salen. Det gjør at budskapene hennes treffer bedre, og at publikum føler seg sett og hørt.

Solfrid Flateby har 27 vurderinger

Corinne Hilde Fjellås

17. desember 2018

CONFEX Norge AS

6

Med snart 20 år som prosjektleder for kurs og konferanser i Confex har jeg møtt mange dyktige foredragsholdere, og det å få møte Solfrid Flateby var rett og slett en fest! Hun er faglig dyktig, trygg og profesjonell, og fordi hun har sin helt unike presentasjonsevne vil man bare ha mer! Våre kursdeltakere har rullet seksere på seksere i sine terningkast. Anbefales på det varmeste!

Bettina Abrahamsrud, Ungt Entreprenørskap Telemark

23. september 2018

Ungt Entreprenørskap Telemark

6

Den effekten Solfrid Flateby hadde på Kick Off Ungt Entreprenørskap Telemark, både på elever og lærere, var helt unik! Etter foredraget sa deltakerne «Solfrid er ubetalelig, for ei dame! 😎», «Flateby var virkelig verdt å vente på!😊», «Hun siste var skikkelig flink og motiverende!» Selv blir jeg også utrolig inspirert av Solfrid. Anbefales!

Ole Reidar Sollund, direktør medlemstjenster og produkter, PBL

18. september 2018

PBL

6

Vi booket flere kjente foredragsholdere til vår populære lederkonferanse i PBL (Private Barnehagers Landsforbund). Solfrid Flateby holdt foredraget «Du som leder – hva virker og hvorfor?», og fikk best evaluering av samtlige med en score fra 400 deltakere på 5,6 av 6. Det forteller i seg selv hvor utrolig bra innlegget hennes var!

Camilla Håltem

25. mai 2018

Lørenskog Kommune

6

Solfrid Flateby var konferansier på vårt seminar for næringslivet og kommuner i Nedre Romerike. Hun har en fantastisk evne til å sy sammen de forskjellige foredragene, hvor hun også bruker personlig erfaring kombinert med innspill som vitner om meget god research. Hennes engasjerende fortellerevne er raus, troverdig og hun har gode innslag av en herlig humor. Vi fikk også veldig bra tilbakemelding fra deltakere, hun anbefales!

Anni Irene Grasdal

11. mai 2018

Statoil ASA

6

Vår opplevelse var at foredraget med Solfrid Flateby var engasjerende, morsomt, inspirerende – og til ettertanke! Hun var veldig god på formidling, og vi undret oss flere ganger gjennom foredraget hvordan hun kunne være så energisk og spøkefull, men samtidig på en alvorlig måte. Veldig bra!

Naja Dannow

9. mai 2018

Kluge Advokatfirma

6

Vi hadde etter anbefalinger invitert Solfrid Flateby til å holde et innlegg på en samling for kvinnelige advokater i Kluge. Innlegget handlet om å finne sin plass, med tips til hvordan man kan ta det, ha det og få det litt bedre. Det er ingen overdrivelse å si at Solfrid Flateby tok oss med storm og leverte et svært solid opplegg med en personlig vri. Tilbakemeldingene var udelt positive. Det som likevel er det aller beste er at mange av innspillene og tankene Flateby presenterte er noe vi husker godt og snakker om internt også nå to måneder etter arrangementet. Det vitner om at selv om Flateby leverer en festforestilling, er det innholdet som er det aller beste. La meg også legge til at jeg er sikker på at alle våre mannlige kolleger ville fått minst like mye ut av innlegget til Flateby som vi kvinnelige advokater fikk. Jeg kan anbefale Flateby på det varmeste!

Bernt Møst Lien

27. april 2018

Oslo Universitetssykehus

6

Solfrid Flateby holdt 2 x 50 minutters foredrag om verdibasert ledelse for ledere ved Oslo Universitetssykehus (350 ledere fra fem sykehus). Evalueringen i etterkant viste at Flateby fikk høyeste score fra 84 % av deltakerne

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS