Solfrid Flateby

Ledermentor, motivator og foredragsholder

Fra 35.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Solfrid Flateby

Solfrid Flateby er en av Norges beste og mest engasjerende foredragsholdere, med stor erfaring fra lederroller og arbeid med arbeidsmiljø og -kultur. En av hennes styrker er en sterk tilstedeværelse. Hun har mye energi og bruker alltid humor når hun formidler faglige budskap. Hun er også god til å involvere salen. Det gjør at budskapene hennes treffer, og at publikum føler seg sett og hørt. Solfrid (45) har vært HR- og kommunikasjonsdirektør for kjente selskap som Coca-Cola, Reitangruppen og Bavaria Nordic (BMW, MINI og Porsche). Hun har bred erfaring fra både HR- og kommunikasjonsfaget, har jobbet i både offentlig og privat sektor, og er kjent for glødende engasjement, en annerledes karrierevei og for sitt sterke samfunnsengasjement. Hun har bygget opp lederskoler, verdiprogrammer, og jobbet med utvikling av medarbeidere, ledere og selskap i mer enn 20 år. Solfrid har vært på listen over Norges 100 største ledertalenter ifølge E24, og ble kåret til Årets Unge Leder i Norges første vitenskapelige lederkåring i 2010.

Foredrag med Solfrid Flateby

"Den beste utgaven av meg"

Motivasjonsforedrag for medarbeidere og ledere.

Verdibasert ledelse

Hva er verdibasert ledelse, og hvordan gjør vi det?

Ledelse

Hva er god ledelse, hvordan gjør vi det?

Om å være litt forelska

Inspirasjonsforedrag for medarbeidere og ledere

Salg og service

Med kunden som øverste sjef!

Talerlisten mener

Solfrid Flateby er en av Norges beste og mest engasjerende foredragsholdere. En av hennes styrker er en sterk tilstedeværelse. Hun har mye energi og bruker alltid humor når hun formidler faglige budskap. Hun er også god til å involvere salen. Det gjør at budskapene hennes treffer bedre, og at publikum føler seg sett og hørt.

Solfrid Flateby har 47 vurderinger

Sverre Tandberg

15. mai 2019

Styreleder og entusiastisk partner / AKTIV Eiendomsmegling Sagene og Bjølsen

6

Flateby stråler energi, og setter fingeren på ting mange sikkert er enige i, men ikke etterlever i hverdagen. Det hun sier og måten hun sier det på er virkelig en inspirasjon til etterfølgelse, og viktigst av alt: Man husker det skikkelig godt. Digget dette!!

Espen Melby

14. mai 2019

Kreditorforeningen

6

5,91 av 6 i evalueringen fra deltakerne på Kreditorforeningens Fagseminar 2019. Flateby holdt to ulike foredrag – scoren gjelder både innhold og presentasjon.

Laila Tverå

13. mai 2019

De Private Barnehagene i Mo i Rana / Utskarpen Barnehage

6

Vi fikk mange gode tilbakemeldinger både muntlig og skriftlige etter Flateby holdt foredrag og mini-workshop for nærmere 200 barnehageansatte. Her er noen av dem:
– Helt supert foredrag!
– Gode tips til både arbeidsliv og livet generelt😊
– Veldig fornøyd 👍 Takk for en flott kveld 🎉
– Hærlig dame 🤩
– Et fengende foredrag om et viktig tema ispedd masse humor!
– Takk før ein flott kveld❤️ flott foredragsholder dåkk ha fønne👍 Alle gammelmolten va kjempefornøyd og vi alle fikk nån nye tanka i høve💃👵🏻

Henriette Sønsteby

13. mai 2019

AKTIV EIENDOMSMEGLING

6

Et foredrag med fornuftig og inspirerende innhold, presentert på en fengende og humoristisk måte. Publikum var engasjert gjennom hele foredraget, og tilbakemeldingene i etterkant var veldig gode. Anbefales!

Petter Sevel

12. mai 2019

Fjordkraft

6

Kurset i presentasjonsteknikk var strålende og svært lærerikt. Lenge siden vi har hatt det så kjekt på heldagskurs. Solfrid Flateby er enormt dyktig.

Dag Rasmussen

8. mai 2019

NRS Norge AS

6

Takk for et fantastisk morsomt, inspirerende og verdifullt foredrag! Snakk om å by på seg selv. Terningkast 6!

Ole Martin Grevstad

1. mai 2019

Rolls Royce / Kongsberg Maritime

6

Våre ansatte var strålende fornøyde med foredraget til Flateby!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS