Talerlisten

Solfrid Flateby

Toppleder, ledermentor og foredragsholder | Akershus

Pris / 45 min

Kr 30 000,-

Pris / hel dag

Kr 35 000,-

Veldedighet

25% rabatt

Proff

Talerlisten Proff er håndplukkede foredragsholdere med lang erfaring og svært gode vurderinger. De er alle evaluert og anbefalt av Talerlistens ledelse, og vil være et trygt valg til ditt seminar. Ta gjerne kontakt med på nils@talerlisten.no hvis du har spesielle behov du vil diskutere.

Beskrivelse

Solfrid Flateby (44) formidler med energi, kunnskap og humor! Hun har en spesiell evne til å skape engasjement i salen. Hennes store erfaring fra lederrollen, kunnskapen om hva som påvirker mennesker, og innsikten i samfunnsutviklingens påvirkning på norsk arbeidsliv, gjør at foredragene hennes er relevante, tydelige og lett relaterbare til egen hverdag. Solfrid har vært HR- og kommunikasjonsdirektør for kjente selskap som Coca-Cola, Reitangruppen og Bavaria Nordic (BMW, MIINI og Porsche). Hun har bred erfaring fra både HR- og kommunikasjonsfaget, har jobbet i både offentlig og privat sektor, og er kjent for glødende engasjement, en annerledes karrierevei og for sitt sterke samfunnsengasjement. Hun har bygget opp lederskoler, verdiprogrammer, og jobbet med utvikling av medarbeidere, ledere og selskap i mer enn 20 år. Solfrid har vært på listen over Norges 100 største ledertalenter ifølge E24, og ble kåret til Årets Unge Leder i Norges første vitenskapelige lederkåring i 2010.

Foredrag

"Den beste utgaven av meg"

Motivasjonsforedrag for medarbeidere og ledere.

Verdibasert ledelse

Hva er verdibasert ledelse, og hvordan gjør vi det?

Ledelse

Hva er god ledelse, hvordan gjør vi det?

Om å være litt forelska

Inspirasjonsforedrag for medarbeidere og ledere

Salg og service

Med kunden som øverste sjef!

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Solfrid Flateby har 17 vurderinger

Geir Paulsen

28. juni 2017

6

Cramo AS

Solfrid kan ikke beskrives, men må oppleves! Som salgsdirektør har jeg hatt gleden av å benytte Solfrid ved flere anledninger, både i fbm. utarbeidelse av nye prosesser for kundehåndtering, men også som motivasjons- og foredragsholder. Solfrids brede og interessante bakgrunn, i kombinasjon med hennes kunnskap, menneskeforståelse og personlighet, resulterer i kurs som engasjerer, sosialiserer og bidrar til utvikling av gode individer og team. Mye av suksessen hun oppnår gjennom sine kurs og foredrag, ligger i forarbeidet – hvor hennes krav til å bli kjent med problemstillinger, forstå selskapets kultur og organisering samt roller og ansvar, gir nødvendig fundament til å treffe presist på budskap, aktiviteter og engasjement. Jeg håper å benytte Solfrid igjen, på senere strategiske utfordringer eller medarbeider-/organisasjonsutviklende programmer.

Kirsti Tangen-Fosser

24. juni 2017

Oslo Universitetssykehus

Flere hos oss mente Solfrid Flateby er den beste foredragsholderen de noen gang har hørt!

June Skoglund

7. juni 2017

6

Signal Bredbånd AS

Solfrid er en energibombe, som med snert i kommentarene ga oss i Signal flotte innspill på hvordan være den beste av deg selv. Anbefaler henne på det sterkeste! Vi har humret masse i ettertid, samt hatt gode samtaler for hvordan vi på best mulig måte skal være profesjonelle på jobb, men samtidig være nær og tett på for hverandre.

Kristin Moen Borgås

12. mai 2017

6

Næringslivets Skole

Solfrid leverte med strålende tilbakemeldinger da hun holdt foredrag på en konferanse om arbeidsglede jeg arrangerte. Hun holdt et sprudlende og tankevekkende foredrag som satte spor. Jeg kan anbefale henne på det varmeste.

Siri F. Abrahamsen

12. mai 2017

6

Verdifabrikken

Solfrid er en av de aller beste foredragsholderne jeg har hørt. Med sin humor, varme, ekthet og kompetanse gir hun av seg selv på en måte som treffer og setter spor. Jeg anbefaler Solfrid varmt!

May Britt Østby

9. mai 2017

6

REMA 1000 Vestre Østland

Til stående applaus vant Solfrid Flateby hjertene til hele REMA 1000 Vestre Østland, og vi lot oss sjarmere av hennes varme, ærlige og ekte historier. Hun gjør alt for kunden og det var tydelig at hun hadde satt seg godt inn i hvem hun snakket til. Kunden er hennes øverste sjef. Hun skapte engasjement gjennom å by på seg selv og viste stor forståelse for publikum. Med direkte spørsmål utfordret hun salen og denne spontaniteten er med å gjøre publikum god. Gjennom å stille rette spørsmål, for å gi rett forståelse, gikk vi ut av salen med nye giv og ny lærdom. Solfrid er god i både store og små sammenhenger. Liker du entusiasme, motivasjon og annerledeshet, kan hun sterkt anbefales!

Torunn Fritzvold

9. mai 2017

6

NETS

Solfrid Flateby holdt foredrag på vår interne kick off. Det ble en fantastisk morgenvekker på vår dag 2. Solfrid formidler med humor, høyt engasjement og hun er ikke redd for å by på seg selv. Det at hun måtte holde foredraget på engelsk, satte verken poengene eller henne tilbake. Det ble et fyrverkeri av et foredrag som ga et tydelig budskap, som var enkelt å relatere seg til.
Jeg kan trygt anbefale Solfrid! Det at våre 140 deltakerne evaluerte henne med en score på 4,5 (5 var det høyeste), er også en meget sterk anbefaling i seg selv!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2017 Talerlisten AS