Talerlisten

Solfrid Flateby

Toppleder, ledermentor og foredragsholder | Akershus

Pris / 45 min

NOK 30.000,- (eks. mva)

Pris / hel dag

NOK 35.000,- (eks. mva)

Veldedighet

25% rabatt

Engelsk

Nei

Proff

Talerlisten Proff er håndplukkede foredragsholdere med lang erfaring og svært gode vurderinger. De er alle evaluert og anbefalt av Talerlistens ledelse, og vil være et trygt valg til ditt seminar. Ta gjerne kontakt med på nils@talerlisten.no hvis du har spesielle behov du vil diskutere.

Beskrivelse

Solfrid Flateby formidler med energi, kunnskap og humor! Hun har en spesiell evne til å skape engasjement i salen. Hennes store erfaring fra lederrollen, kunnskapen om hva som påvirker mennesker, og innsikten i samfunnsutviklingens påvirkning på norsk arbeidsliv, gjør at foredragene hennes er relevante, tydelige og lett relaterbare til egen hverdag. Solfrid har vært HR- og kommunikasjonsdirektør for kjente selskap som Coca-Cola, Reitangruppen og Bavaria Nordic (BMW, MIINI og Porsche). Hun har bred erfaring fra både HR- og kommunikasjonsfaget, har jobbet i både offentlig og privat sektor, og er kjent for glødende engasjement, en annerledes karrierevei og for sitt sterke samfunnsengasjement. Hun har bygget opp lederskoler, verdiprogrammer, og jobbet med utvikling av medarbeidere, ledere og selskap i mer enn 20 år. Solfrid har vært på listen over Norges 100 største ledertalenter ifølge E24, og ble kåret til Årets Unge Leder i Norges første vitenskapelige lederkåring i 2010.

Foredrag

"Den beste utgaven av meg"

Motivasjonsforedrag for medarbeidere og ledere.

Verdibasert ledelse

Hva er verdibasert ledelse, og hvordan gjør vi det?

Ledelse

Hva er god ledelse, hvordan gjør vi det?

Om å være litt forelska

Inspirasjonsforedrag for medarbeidere og ledere

Salg og service

Med kunden som øverste sjef!

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Solfrid Flateby har 19 vurderinger

Jørgen Eggli

21. februar 2018

Fredag Design

6

Et fyrverkeri av ei dame. Dette var virkelig inspirerende. Jeg likte spesielt at den peronslige erfaringen hennes kom godt frem, livshistorien og hvordan hun har kommet frem til sine konklusjoner. Også god interaksjon med publikum og masse humor. Energien var smittende.

Tonje Raknes Sætnan

8. januar 2018

Svea Finans

6

Med et solid budskap og en sterk evne til å engasjere og få folk til å le hadde vi stor nytte av Solfrids foredrag. Hun har en egen evne til å inspirere, motivere og underholde, samtidig som hun belyser viktige momenter for arbeidshverdagen. Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger fra de ansatte og Solfrid anbefales på det sterkeste!

Geir Paulsen

28. juni 2017

Cramo AS

6

Solfrid kan ikke beskrives, men må oppleves! Som salgsdirektør har jeg hatt gleden av å benytte Solfrid ved flere anledninger, både i fbm. utarbeidelse av nye prosesser for kundehåndtering, men også som motivasjons- og foredragsholder. Solfrids brede og interessante bakgrunn, i kombinasjon med hennes kunnskap, menneskeforståelse og personlighet, resulterer i kurs som engasjerer, sosialiserer og bidrar til utvikling av gode individer og team. Mye av suksessen hun oppnår gjennom sine kurs og foredrag, ligger i forarbeidet – hvor hennes krav til å bli kjent med problemstillinger, forstå selskapets kultur og organisering samt roller og ansvar, gir nødvendig fundament til å treffe presist på budskap, aktiviteter og engasjement. Jeg håper å benytte Solfrid igjen, på senere strategiske utfordringer eller medarbeider-/organisasjonsutviklende programmer.

Kirsti Tangen-Fosser

24. juni 2017

Oslo Universitetssykehus

Flere hos oss mente Solfrid Flateby er den beste foredragsholderen de noen gang har hørt!

June Skoglund

7. juni 2017

Signal Bredbånd AS

6

Solfrid er en energibombe, som med snert i kommentarene ga oss i Signal flotte innspill på hvordan være den beste av deg selv. Anbefaler henne på det sterkeste! Vi har humret masse i ettertid, samt hatt gode samtaler for hvordan vi på best mulig måte skal være profesjonelle på jobb, men samtidig være nær og tett på for hverandre.

Kristin Moen Borgås

12. mai 2017

Næringslivets Skole

6

Solfrid leverte med strålende tilbakemeldinger da hun holdt foredrag på en konferanse om arbeidsglede jeg arrangerte. Hun holdt et sprudlende og tankevekkende foredrag som satte spor. Jeg kan anbefale henne på det varmeste.

Siri F. Abrahamsen

12. mai 2017

Verdifabrikken

6

Solfrid er en av de aller beste foredragsholderne jeg har hørt. Med sin humor, varme, ekthet og kompetanse gir hun av seg selv på en måte som treffer og setter spor. Jeg anbefaler Solfrid varmt!

May Britt Østby

9. mai 2017

REMA 1000 Vestre Østland

6

Til stående applaus vant Solfrid Flateby hjertene til hele REMA 1000 Vestre Østland, og vi lot oss sjarmere av hennes varme, ærlige og ekte historier. Hun gjør alt for kunden og det var tydelig at hun hadde satt seg godt inn i hvem hun snakket til. Kunden er hennes øverste sjef. Hun skapte engasjement gjennom å by på seg selv og viste stor forståelse for publikum. Med direkte spørsmål utfordret hun salen og denne spontaniteten er med å gjøre publikum god. Gjennom å stille rette spørsmål, for å gi rett forståelse, gikk vi ut av salen med nye giv og ny lærdom. Solfrid er god i både store og små sammenhenger. Liker du entusiasme, motivasjon og annerledeshet, kan hun sterkt anbefales!

Torunn Fritzvold

9. mai 2017

NETS

6

Solfrid Flateby holdt foredrag på vår interne kick off. Det ble en fantastisk morgenvekker på vår dag 2. Solfrid formidler med humor, høyt engasjement og hun er ikke redd for å by på seg selv. Det at hun måtte holde foredraget på engelsk, satte verken poengene eller henne tilbake. Det ble et fyrverkeri av et foredrag som ga et tydelig budskap, som var enkelt å relatere seg til.
Jeg kan trygt anbefale Solfrid! Det at våre 140 deltakerne evaluerte henne med en score på 4,5 (5 var det høyeste), er også en meget sterk anbefaling i seg selv!

Roger Finnanger

9. mai 2017

Fjordkraft

6

Solfrid er et fyrverkeri ev en dame! Jeg har hatt gleden av å oppleve mange foredrag i både store og små forsamlinger, alltid med en oppslukende intensitet og innlevelse. Solfrid er usedvanlig involverende og raus, og byr masse på seg selv! Hun tar for seg viktige tema med en humoristisk vri og alltid med solide holdninger og verdier i bunn. Etter disse innleggene får alle noe å tenke på og ikke minst tro og motivasjon på at alt er mulig!

Ann Kathrin Johansen

8. mai 2017

Euronics Nordic

6

Engasjerende og ærlig foredrag, som viste seg å være midt i blinken for ansatte og ledere i våre butikker. Solfrid ga oss et godt mentalt verktøy å jobbe med når det gjelder yrkesmessige relasjoner, vinklet på en profesjonell og artig måte. For oss er det viktig å fremheve våre verdier, og her fikk vi god innføring i hvordan vi skal mestre det i en ellers hektisk hverdag.

Øivind Bjørnson

6. mai 2017

Bjørnson organisasjonspsykologene

6

Jeg har hatt gleden av å høre hennes foredrag flere ganger, både for større og mindre grupper. Solfrid er unik! Hun har en sterk og ekte tilstedeværelse. Hun snakker om det å være leder med utgangspunkt i egen ledererfaring I kombinasjon med teori og forskning på en måte som gjør at jeg som tilhører i salen opplever at hun snakker til meg, om meg – det er morsomt, relevant og nyttig – hver gang! Noe som har slått meg hver gang Solfrid er ferdig med sitt innlegg, er at flere ønsker å snakke med henne. Jeg tenker at det er fordi hun snakker om viktige og ofte krevende tema på en måte som gjør at man som tilhører blir sett, forstått og anerkjent.

Per Åge Dahl

6. mai 2017

REMA 1000

6

Har hatt gleden av både å jobbe med Solfrid og høre flere av hennes foredrag. Solfrid er en fantastisk person å samtale med, og hun er rivende dyktig på scenen. Hennes foredrag treffer deg, de får deg til å reflektere gjennom din hverdag og hva du kan bidra med. De jeg hadde med på et par av hennes foredrag var alle ledere, og de brukte flere av hennes sitater, setninger og bilder i ettertid i jobben som leder og i samarbeidet med sine medarbeidere. Solfrid får til noe spesielt med sine foredrag som er relevante til hver og en sin hverdag – treffende vil jeg si. For meg personlig har det vært utvikling hver gang, enten det har vært innlegg eller samtale.

Frank Angelvik - Adm.Dir

6. mai 2017

Kremmerhuset Ting og Sånt AS

6

Glimrende foredragsholder. Solfrid klarer å treffe nerven i oss alle. Skaper energi og troen på at alt er mulig. Med humor, tydelighet, samt at hun utfordrer så skaper Solfrid stort engasjement i salen. Hun er et fyrverkeri på scenen.

Pål Thomas Kvil

5. mai 2017

Moelven

6

Solfrid holder inspirerende og motiverende foredrag. Hun er engasjerende, og tør å by på seg selv. Selve foredraget tar utgangspunkt i hva du kan gjøre med egen hverdag og hvordan du møter mennesker. Til stor ettertanke. Solfrid laget også oppgaver vi fikk i etterkant, som ga stort engasjement. Det ble en god diskusjon om hva vi ønsker å bli bedre på hos oss. Vi håper på å kunne bruke Solfrid ved flere anledninger!

Tommy Bottenvik

5. mai 2017

Trivselsleder og Lærervikaren.no

6

Solfrid Flateby holdt foredrag for 400 rektorer, inspektører og lærere på vårt seminar, og fikk evalueringsscore 5,8 av 6,0. Det sier sitt.

Tone Ridderseth

5. mai 2017

DNB

6

Særdeles artig foredrag, med mange alvorlige temaer i undertonene. Har hørt Solfrid to ganger, og man kan ikke unngå å bli revet med på «reisen». Hvis man evner å lese mellom linjene på humoren, så ligger det mange sannheter der som vi alle burde ta opp til kritisk vurdering av og til. Jeg har sjelden ledd så mye som jeg gjorde der jeg satt og hørte på. Alt i alt en fantastisk opplevelse å være til stede under Flatebys seanser.

Ottar Sefland

5. mai 2017

IF

6

Solfrid hadde god forretningsforståelse og forsto raskt våre problemstillinger. Hun stilte mange spørsmål og hentet inn grunnlag for å kunne tilpasse vinklinger og innhold i sitt foredrag ut fra vår arbeidshverdag. Jeg opplevde Solfrid som veldig profesjonell, som raskt fikk oversikt over våre utfordringer.  Solfrid leverte et fyrverkeri av et foredrag, der hun med kraft og entusiasme tok våre medarbeidere og deres hverdag på kornet. Hennes vinklinger krydret hun hele tiden med historier og morsomheter, som satte ekstra spiss på budskapet. Det var ingen dødpunkter gjennom hele foredraget og mine medarbeidere reagerte med applaus spontant mange ganger, i tillegg til at de avsluttet med stående applaus. Medarbeiderne snakker ofte om Solfrid, når de diskuterer våre fellessamlinger. Jeg vil sitere Samaranch; «Best ever…”

Dag Arne Kristensen

5. mai 2017

Finansforbundet

6

Det er få mennesker som kan engasjere en forsamling som Solfrid Flateby. Hennes engasjement er ekte og fremføres i en ærlig og underholdene stil. Erfaringer hun deler fra jobb og privatliv får meg til å reflektere både som medmenneske, kollega og leder. Jeg har opplevd Solfrid på ulike arenaer, store og små forsamlinger. Hun har, uten unntak klart å skape denne sterke forbindelsen mellom seg selv og publikum. Fra første minutt. Etter en time med Solfrid føler jeg meg alltid litt gladere og litt klokere.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS