Inspirerende foredragsholdere innen temaet arbeidsglede

Publisert i Tips og råd av

At folk skal ha det bra på jobben er både ledere, medarbeidere og HR-folk ønsker. Og da kan det være bra å få hjelp og inspirasjon fra noen utenfra. En ekstern foredragsholder kan inspirere, komme med erfaringer og råd og bidra til å skape stemning og optimisme. Her er noen flinke foredragsholdere innen temaet arbeidsglede.

Solfrid Flateby er en formidler det går gjetord om. Med humor, energi og entusiasme formidler hun gode og konkrete råd om hvordan du og dine kolleger kan lede og motivere dere selv nå. Med lederbakgrunn fra Coca-Cola, Reitan-gruppen og Bavaria, samt fersk kunnskap fra forskning og egne kunder, har hun solid dekning for det hun formidler. Solfrid er definitivt en av Norges beste og mest populære foredragsholdere.

Send Solfrid en uforpliktende forespørsel.

Jan-Martin Berge er psykologspesialist med lang erfaring med hva som skaper trygghet, mestringsfølelse og arbeidsglede på en arbeidsplass. Hans foredrag er en blanding av historier, eksempler og nyttige råd bygget på psykologiske modeller. Jan-Martin ble kåret til Årets mannlige foredragsholder 2019. Han kan også spille inn «vitaminfilmer» på rundt 10 minutter, som kan sendes dine ansatte i etterkant av foredraget – for å forlenge effekten.

Jan-Martin Berge – Årets mannlige foredragsholder 2019

Book et digitalt motivasjonsforedrag med Jan-Martin Berge her.

Halvor Haukerud holder morsomme foredrag om arbeidsglede, endring og kultur. Han har laget en miniforestilling der han sammen med pianist legger inn sang og musikk. Dette passer som avslutning av en lang dag med faglig program på et seminar eller som start på dag to.

Et foredrag med Halvor Haukerud handler ofte om hvordan å få det beste ut av mangfold og ulikheter på jobb og hvordan samarbeid blir påvirket av organisering, endringer, strukturer, kommunikasjon, kultur og motivasjon. Formatet er ganske fleksibelt og kan dreies i flere retninger, enten det skal handle om kulturbygging, fellesskapsutvikling, endringsmotstand eller salg og service. Kjernen er uansett menneskene som skal gjøre jobben og hvordan man skal gjøre den best mulig sammen.

Send en forespørsel til Halvor her.

Eirik Norman Hansen er futurist og teknologioptimist. Hans foredrag: «Fremtiden er fantastisk – selv om det kan virke tøft akkurat nå…» handler om at vi må se muligheter og takke oss lykkelige for at det som skjer nå skjer akkurat nå.

Aldri har vi kunnet gjøre så mye og løse så mange problemer som det vi kan akkurat nå på grunn av teknologi. I foredraget fokuserer han derfor på mulighetene og gir eksempler på hva vi kan gjøre for å lykkes bedre og bli mer motivert og inspirert både i den digitale og den hybride verden!

Les mer om Eirik Norman Hansen.

Svein Harald Røine er en populær inspirator og en humoristisk foredragsholder. I foredraget «Arbeidsglede når det Røiner på» snakker han om hvordan dere kan bevare arbeidsgleden nå og hvordan dere kan inspirere hverandre.

Røine er en erfaren foredragsholder som får svært gode tilbakemeldinger. Mange kjenner han fra boka «Modig – Finn ditt hverdagsmot», som er en av de mest populære på Storytel.

Send en forespørsel til Svein Harald her

Du kan selvsagt også kjøpe digitale foredrag med noen av våre over 600 andre profiler. Ta kontakt på bestilling@talerlisten.no så hjelper vi deg!

Vil du ha hjelp?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg raskt!

2024 © Talerlisten AS