Inspirerende foredrag om arbeidsglede

Publisert i Tips og råd av

Norge er på vei tilbake til hverdagen, og en mer normal arbeidssituasjon. Mange markerer dette med samlinger for de ansatte eller et forsinket kick off for å skape ny motivasjon og arbeidsglede. Her er seks flinke foredragsholdere som kan holde motiverende foredrag tilpasset tiden vi er inne i.

En ekstern foredragsholder får gjerne rollen som den som skal inspirere, komme med erfaringer og råd utenfra og kanskje bidra til å skape stemning og optimisme. Gruppen vi har valgt ut her, er alle erfarne foredragsholdere som har holdt foredrag i årevis – og ikke minst holdt mange digitale foredrag i løpet av pandemien.

Her kan du lese mer om hver av dem, og sende dem en forespørsel.

Solfrid Flateby er en formidler det går gjetord om. Med humor, energi og entusiasme formidler hun gode og konkrete råd om hvordan du og dine kolleger kan lede og motivere dere selv nå. Med lederbakgrunn fra Coca-Cola, Reitan-gruppen og Bavaria, samt fersk kunnskap fra forskning og egne kunder, har hun solid dekning for det hun formidler. Solfrid er definitivt en av Norges beste og mest populære foredragsholdere.

Send Solfrid en uforpliktende forespørsel.

Jan-Martin Berge er psykologspesialist med lang erfaring med hva som skaper trygghet, mestringsfølelse og arbeidsglede på en arbeidsplass. Hans foredrag er en blanding av historier, eksempler og nyttige råd bygget på psykologiske modeller. Jan-Martin ble kåret til Årets mannlige foredragsholder 2019. Han kan også spille inn «vitaminfilmer» på rundt 10 minutter, som kan sendes dine ansatte i etterkant av foredraget – for å forlenge effekten.

Jan-Martin Berge – Årets mannlige foredragsholder 2019

Book et digitalt motivasjonsforedrag med Jan-Martin Berge her.

Siri Abrahamsen holder foredrag om hvordan vi kan være bedre kolleger for hverandre, for å unngå at noen føler seg alene og ensomme. Siri har en sterk tilstedeværelse, også digitalt, og historiene og eksemplene hennes rører og engasjerer. Hennes foredrag passer for grupper som trenger å kommunisere bedre og bygge tettere relasjoner. En unik foredragsholder.

Sjekk Siris tilgjengelighet her.

Eirik Norman Hansen er futurist og teknologioptimist. Hans foredrag: «Fremtiden er fantastisk – selv om det kan virke tøft akkurat nå…» handler om at vi må se muligheter og takke oss lykkelige for at det som skjer nå skjer akkurat nå. Aldri har vi kunnet gjøre så mye og løse så mange problemer som det vi kan akkurat nå på grunn av teknologi. I foredraget fokuserer han derfor på mulighetene og gir eksempler på hva vi kan gjøre for å lykkes bedre og bli mer motivert og inspirert både i den digitale og den hybride verden!

Les mer om Eirik Norman Hansen.

Cecilie Ystenes Myhre er mentaltrener og ekspert på selvledelse. Hun er blant annet kjent for boka «Så støtt!» og podkasten GRIT, der hun intervjuer mennesker som har stor gjennomføringsevne. Cecilie viser hvordan dine medarbeidere kan lede seg selv og sette mål på en fornuftig måte nå, med konkrete teknikker. I etterkant av Cecilies foredrag kan vi tilby korte lydfiler med konkrete råd, knyttet til selvledelse og livsmestring i tøffe tider.

Få kontakt med Cecilie Ystenes Myhre.

Svein Harald Røine er en populær inspirator og en humoristisk foredragsholder. I foredraget «Arbeidsglede når det Røiner på» snakker han om hvordan dere kan bevare arbeidsgleden nå og hvordan dere kan inspirere hverandre. Røine er en erfaren foredragsholder som får svært gode tilbakemeldinger. Mange kjenner han fra boka «Modig – Finn ditt hverdagsmot», som er en av de mest populære på Storytel.

Kjøp et digitalt foredrag med Svein Harald Røine.

Du kan selvsagt også kjøpe digitale foredrag med noen av våre over 600 andre profiler. Ta kontakt på bestilling@talerlisten.no så hjelper vi deg!

Vil du ha hjelp?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg raskt!

2023 © Talerlisten AS