Aaron Kroon

Erfaren leder som snakker om mangfold og inkludering

Fra kr 45.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Aaron Kroon

Aaron Kroon (44) er en av Sveriges mest etterspurte foredragsholdere innen mangfoldsledelse, inkludering og flerkulturelt arbeidsliv. Han har vært leder siden han var 21 år, og har mange års ledererfaring fra store norske og svenske selskaper bak seg. Blant annet har han vært nordisk HR-direktør i Schibsted, og vært leder i Gjensidige, ICA, Vattenfall og Blocket.se – Sveriges Finn.no.

Aaron er mørkhudet og åpen homofil, og har fått kjenne i praksis på hvor utfordrende det kan være å være annerledes i arbeidslivet. Han har opplevd åpen rasisme, hets og homofobi. Disse erfaringene, kombinert med variert ledererfaring, gjør ham til en unik foredragsholder innen sin kategori. I sine foredrag deler han historier, eksempler og råd til hvordan virksomheter kan få til inkludering i praksis, og hvilke hindringer man gjerne støter på underveis.

Aaron er opptatt av å gå fra symbolhandlinger til strategi. Hvordan kan dere som arbeidsgiver lage bedre strategier og handlingsplaner for å skape økt inkludering? Hvem tar ansvaret og hva gjør dere, helt konkret? Aaron Kroon utfordrer, og tør å fortelle personlige historier om frykt, fobi og rasisme.

I Sverige har Aaron Kroon holdt foredrag for en rekke store virksomheter, og han kommer gjerne til Norge og deler av sine erfaringer.

Premium
Fagekspert
Inspirator
Hjemsted
Sverige
Foredrag på engelsk
Ja

2024 © Talerlisten AS