Andreas Ekström

Journalist og internasjonal inspirator om "Organisk intelligens"

Send forespørsel

Om Andreas Ekström

Et foredrag fra Andreas Ekström gir innsikt i den virkelige betydningen av den digitale revolusjonen og dens innvirkning på samfunnet. Andreas tar deg med på en reise gjennom utfordringene og mulighetene som teknologien bringer med seg. Til tross for det snakker han sjelden om teknologi. Hans perspektiv er alltid samfunnet og oss mennesker. Hans setter også «Organisk intelligens» på agendaen og gir innspill om hvilke spørsmål vi bør stille i dag for å ta riktige beslutninger i morgen, samt på hvordan vi kan forstå menneskets plass i den kunstige intelligensens revolusjon.

Gjennom hans foredrag oppdager du hvordan den digitale revolusjonen påvirker vår hverdag, og viktigst av alt, hvordan vi kan påvirke dens effekter på oss selv og samfunnet. Ekström tilbyr ikke bare teoretisk innsikt, men også praktiske verktøy for å navigere i den digitale verden.

Gjennom en inspirerende og underholdende forelesning får du ny kunnskap om teknologien vi bruker hver dag, i tillegg til innsikt om hvordan du kan dra nytte av den til din fordel. Andreas Ekström tar komplekse temaer og gjør dem forståelige og engasjerende for alle.

Ekström er det opplagte valget for de som ønsker å gå utover inspirasjon og virkelig sette i gang endringsprosesser. Med sin dype innsikt og evne til å formidle komplekse temaer på en forståelig og engasjerende måte, vil hans foredrag inspirere til refleksjon og handling.

Vil du vite mer om Andreas Ekström og hvordan du kan bestille ham for en forelesning? Kontakt oss i dag for mer informasjon! Vær oppmerksom på at prisen vil variere etter reisevei, lengden og innholdet i oppdraget. Ta kontakt, så finner vi riktig pris for deg.

Premium
Paneldeltaker
Fagekspert
Hjemsted
Sverige
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Andreas Ekström

Organisk intelligens

Hans nye forelesning heter "Organisk intelligens" og er en helt uunnværlig ressurs for nyorientering: Hvilke spørsmål bør vi stille i dag for å ta riktige beslutninger i morgen? Hvordan skal vi forstå menneskets plass i den kunstige intelligensens revolusjon?

"Seven Ways to Own the World"

Dette er et tankevekkende og innsiktsfullt foredrag om hvordan globale selskaper på mange måter er i ferd med å ta kontroll over data, betalingsløsninger, søk, kommersielt innhold og fakta vi lever etter. Meget interessant og poengtert, og et foredrag som er applaudert over hele Europa.

Kraften i Både Og

I dette foredraget utfordrer Andreas tankesett som begrenser oss i hverdagen, på jobben og i livet. Hvordan skal vi jobbe framover? Hvem vinner kampene i samfunnet og i næringslivet? Og hvilke spørsmål bør vi stille for å få mest mulig ut av vår egen kapasitet, og fortsette å møte kravene som stilles til oss fra omverdenen.

Talerlisten mener

Andreas Ekstrøm er en av Sveriges beste foredragsholdere. Det har han papir på. Hans stil er tydelig, original og ofte morsom. En meget sterk og relevant formidler om du ønsker noen til å løfte ditt event.

2024 © Talerlisten AS