Andreas Ekström

Journalist, internasjonal inspirator

Fra 70.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Andreas Ekström

Andreas Ekström er en av Sveriges beste og mest ettertraktede foredragsholdere. Han er journalist og profesjonell foredragsholder og snakker om fremtidige spørsmål, menneskelige spørsmål – som ofte også er digitale og tekniske spørsmål. Til tross for det, snakker han sjelden om teknologi. Hans perspektiv er alltid samfunnet og oss mennesker. I hans splitter nye foredrag «The Power of &», eller «Kraften i Både Og» utfordrer han tankesett som begrenser oss i hverdagen, på jobben og i livet. Hvordan skal vi jobbe framover? Hvem vinner kampene i samfunnet og i næringslivet? Og hvilke spørsmål bør vi stille for å få mest mulig ut av vår egen kapasitet, og fortsette å møte kravene som stilles til oss fra omverdenen. Men dette er ikke det eneste Andreas gjør. Hans foredrag «Seven Ways to Own the World» er også etterspurt. Det har blitt holdt i nesten tretti land de siste fire årene, og blir stadig endret. Andreas Ekström jobber også som moderator og programleder, og har bred erfaring med å gjennomføre intervjuer og seminarer både på scenen og digitalt. De som møter Andreas får en unik beskrivelse av vår digitale nåværende situasjon og prognoser for hva som venter utover 2020-tallet. Men, det blir ingen sikre svar. Hvert foredrag med Andreas Ekström er en begynnelsen på noe: Nye prosesser, nye ideer, og nye problemer… Ekström er en ener på scenen. Høsten 2018 fikk han den høyeste vurderingen noensinne fra publikum på Webbdagarna i Sverige. Han ble dermed rangert høyest av totalt 313 innleide foredragsholdere i løpet av de syv årene arrangementet hadde eksistert. Det sier mye. Og en ting til: For ikke så lenge siden reddet fantastiske leger Andreas sitt liv gjennom en levertransplantasjon. Den som hører ham fortelle om det – om dramaet den kvelden, om menneskene han møtte, om mannen som døde og dermed reddet Andreas sitt liv – vil aldri glemme det… NB! Prisen for et foredrag med Andreas Ekstrøm vil variere etter reisevei og lengden på og innholdet i oppdraget. Ta kontakt, så finner vi rett pris.

Foredrag med Andreas Ekström

Kraften i Både Og

I dette foredraget utfordrer Andreas tankesett som begrenser oss i hverdagen, på jobben og i livet. Hvordan skal vi jobbe framover? Hvem vinner kampene i samfunnet og i næringslivet? Og hvilke spørsmål bør vi stille for å få mest mulig ut av vår egen kapasitet, og fortsette å møte kravene som stilles til oss fra omverdenen.

"Seven Ways to Own the World"

Dette er et tankevekkende og innsiktsfullt foredrag om hvordan globale selskaper på mange måter er i ferd med å ta kontroll over data, betalingsløsninger, søk, kommersielt innhold og fakta vi lever etter. Meget interessant og poengtert, og et foredrag som er applaudert over hele Europa.

Talerlisten mener

Andreas Ekstrøm er en av Sveriges beste foredragsholdere. Det har han papir på. Hans stil er tydelig, original og ofte morsom. En meget sterk og relevant formidler om du ønsker noen til å løfte ditt event.

Andreas Ekström har 1 vurdering

Mats Muri Løberg

13. september 2021

Trondheim Markedsforening

6

Vi hadde gleden av å ha Andreas Ekström på scenen under «Markedskonferansen 2021» i Trondheim med foredraget «Kraften i Både Og». Her stilte han de viktigste spørsmålene i menneskets hverdag, og fikk virkelig publikum til å tenke. Interessant, annerledes, spennende og veldig lærerikt. Ikke mange som har fått trampeklapp ned fra scenen, men det fikk Andreas. I tillegg kan det nevnes at han har et voldsomt engasjement og passion for det han snakker om, noe som gjør foredraget veldig levende 🙂 Ti tomler opp!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS