Anita Sundby

Anita Sundby

Lederlivets tabubelagte sider

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Anita Sundby

Anita Sundby er tidligere næringslivsleder med 30 års erfaring fra ledende posisjoner i flere av Nordens største virksomheter. Hun hoppet av en direktørrolle og driver i dag eget selskap som ledercoach og rådgiver for ledere og ledergrupper. Anita er utdannet siviløkonom med tilleggsstudier i psykologi og pedagogikk.

Anita Sundby deler erfaringer og refleksjoner fra lederlivet bak fasaden. Hun er rå og direkte i formen og foredragene går garantert under huden på publikum.

Anita har skrevet boken «Det ledere ikke snakker om» som inneholder tabubelagte temaer samlet inn fra intervjuer med 70 toppledere og utvalgte fagfolk

Det å være leder blir stadig mer kompleks og krevende i en omskiftelig og uforutsigbar verden. For å finne større trygghet må vi begynne å snakke om de vanskelige temaene, usikkerheten vi føler, redselen for å ikke strekke til, for å gjøre feil, for å bli gjort til syndebukk, for å miste jobben.

Publikum får et møte med lederlivets utfordringer sett fra nye perspektiver. Ledere er flinke til å dele alle oppturer og suksesshistorier som et lederliv er fullt av. Tematikken i foredragene tar for seg det vi ikke snakker om og ikke deler. Foredragene vil gi en unik mulighet til å reflektere over eget lederskap. Anitas ambisjon er at du etter foredraget får mot til å tørre å begynne å snakke om dilemmaene og dele de vanskelige temaene du står i.

Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Anita Sundby

«Det ledere ikke snakker om»

Et forrykende foredrag om lederlivet bak fasaden i norsk næringsliv. Foredraget tar for seg temaer det ikke snakkes om, hvorfor det ikke snakkes om og hva vi kan gjøre med det. Etter 30 år som næringslivsleder deler Anita Sundby sine erfaringer og refleksjoner sammen med 70 toppledere hun har intervjuet om temaer de ikke deler med noen. Råe historier som beskriver et kynisk næringsliv. Erfarne fagfolk; psykologer, en hjerneforsker og professorer i ledelse deler sin kunnskap. Lederne deler sine beste råd for hvordan du skal lykkes i lederrollen. Dette lærer ingen av oss om på master-studiene.

«Vi har bestemt oss for å la deg gå»

Sannsynligheten er stor for at du mister jobben flere ganger i løpet av karrieren din. Det kan oppleves som lyn fra klar himmel, og verden faller i grus rundt deg. Men er det bare krise å miste jobben? Forskning viser at det blir mer vanlig å miste jobben. Fremdeles er det skambelagt for de fleste av oss å snakke om. Det må vi gjøre noe med. Foredraget er spekket med konkrete råd for hvordan du kan håndtere situasjonen når den oppstår, og hvordan komme seg videre når panikken tar deg. Et nyttig og praktisk foredrag om sjokket, kaoset som følger, men også om mulighetene som ligger foran deg. Foredraget gir mulighet for ledere og medarbeidere til å være bedre forberedt på utfordringer som vil møte dem i løpet av karrieren.

2024 © Talerlisten AS