Babak Behrad

Bærekraft møter merkevarebygging

Fra kr 25.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Babak Behrad

Babak holder foredrag om bærekraftig merkevarebygging. Han har jobbet internasjonalt med flere store kunder med fokus på strategi og konseptutvikling. Han er også grunder og har startet to virksomheter – et klesmerke, Mjölk Homme og sports-agenturet Agency8. Babak startet karrieren sin som tekstforfatter i Melbourne. Han har sin Master fra Toronto. I masteroppgaven skrev han om bærekraft (CSR) som verktøy for merkevarebygging, posisjonering og innovasjon. De siste årene har han arbeidet som rådgiver for store merkevarer med fokus på bærekraft og utvikling i den digitale tidsalderen. Før han kom til Trigger Oslo, jobbet han som konsulent for WHO i Genève og hjalp dem med deres globale strategi for å bekjempe livsstilssykdommer (NCD)

Foredrag med Babak Behrad

Samfunnsansvar som verktøy for innovasjon og merkebygging

Langsiktig og smart samfunnsposisjonering handler ikke om enkeltstående symbolske kampanjer og logoeksponering. Det handler om å legge empati inn i kjernen av samfunnsoppdraget til bedriften din. Det dreier seg om å bli en samfunnsaktør. En gjennomgang på hvordan ditt samfunnsansvar kan resulterer i en bedre verden og gi din bedrift mer stabile og langvarige inntekter, betydelig lavere kapitalkostnader, høyere gevinst og bedre aksjekurs.

Babak Behrad har 2 vurderinger

Caroline Graham

24. januar 2020

New Wave Norway

6

Vi var så heldige å få bruke Babak en hel uke under vår produktmesse med tema: Sustainability. Babak holdt et engasjerende og inspirerende foredrag to ganger pr. dag om Merkevarebygging i et bærekraftig perspektiv.Han er mester i å skape engasjement og fikk selv små bedrifter til å ivre for bærekraft. Vi håper vi kan bruke Babaks kunnskap ved flere anledninger i fremtiden.

Andreas Fadum Haugstad

16. januar 2019

Norske arkitekters landsforbund

6

Babak er veldig god på å kombinere faglig forståelse og engasjement. Han evner å begeistre og inspirere, og pakke kompliserte temaer inn i en lett forståelig presentasjon. Han er i tillegg grei å ha med å gjøre, hvilket gir en god opplevelse både for publikum og oppdragsgiver.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS