Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Bård Norheim og Joar Haga

Forskere, holder foredrag om retorikk og ledelse

Fra 20.000,- per foredrag

Fra 30.000,- per kurs

Send forespørsel Hjelp meg

Om Bård Norheim og Joar Haga

Bård Norheim og Joar Haga (NLA Høgskolen og VID) har gjennom flere år forsket på hvordan en leder bør tale for å framstå troverdig og overbevisende – i møte med ansatte, kunder og et videre publikum. I boken The Four Speeches Every Leader Has to Know (2019) har de identifisert fire ulike taletyper som alle ledere bør kunne – åpningstalen, bøddeltalen, trøstetalen og avskjedstalen. Med utgangspunkt i forskningen og boken tilbyr de inspirerende og tankevekkende foredrag og kurs som hjelper deg til å utvikle deg som formidler og til å tale slik at du kan framstå troverdig og overbevisende. De kan gjerne også «skreddersy» opplegg for foredrag eller kurs ut fra tematikken lederskap og retorikk.

Foredrag med Bård Norheim og Joar Haga

Ledelse som lidelse: Hvordan skal en leder tale for å framstå troverdig og overbevisende?

Gjennom eksempler fra kjente taler gis det en innføring i de fire talene alle ledere bør kunne – åpningstalen, bøddeltalen, trøstetalen og avskjedstalen – og tips til hvordan du kan utvikle deg som taler for å framstå troverdig og vekke tillit.

Hvordan bli en bedre taler?

Enhver taler må bygge og utvikle sin egen retoriske «garderobe». I denne garderoben finnes det sett av roller, kroppsspråk, gester, fortellinger, historier, metaforer og symboler som du kan bruke for å treffe med din tale i en gitt situasjon. I dette foredraget får du tips til hvordan du kan bygge og utvikle din retoriske garderobe.

Kurs med Bård Norheim og Joar Haga

Skriv din egen avskjedstale! Hvordan bli en bedre leder med utgangspunkt i din egen (tenkte) avskjedstale.

Hva skal du si når du slutter i en jobb, og hvordan kan refleksjonen om avskjeden din bidra til å utvikle deg som leder her og nå? Enhver bedrift eller organisasjon har et «legacy» - en arv – som det er helt avgjørende at noen identifiserer og aktiverer slik at flere vil bidra til å utvikle organisasjonen. Din tenkte avskjed som leder kan være en god «syretest» på hva som er organisasjonen eller bedriften du leder sitt «legacy».

Bård Norheim og Joar Haga har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS