Camilla Brox

Bærekraftsambassadør

Fra kr 20.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Camilla Brox

Camilla Brox er Bærekraftsambassadør. Hun har en Master of Management fra BI med bla. ‘Samfunnsansvar under globalisering og klimapress’. I 2017 startet hun Brox Consulting, og har siden den gang bistått bedrifter og organisasjoner i utvikling av effektive strategier for økonomisk vekst, sosial inkludering og bærekraft. Camilla har bl.a. ledet Norsk Senter for Sirkulær Økonomi (NCCE) og vært prosjektleder for Borg CO2’s kartleggingsarbeid for etablering av karbonfangstindustri. I dag er hun engasjert nettverksleder for CCUS Norge og rådgiver for NCCE. Foredraget ‘SAMMEN sikrer vi en bærekraftig framtid» viser konkrete eksempler på bedrifter, organisasjoner og enkeltpersoner fra hele landet som har fokus på, og som aktivt bidrar til, at vår fremtid blir bærekraftig. Herunder industri, øvrig næringsliv, det offentlige, forskningsaktører, og akademia.

Foredrag med Camilla Brox

SAMMEN sikrer vi en bærekraftig framtid!

Foredraget 'SAMMEN sikrer vi en bærekraftig framtid" viser konkrete eksempler på bedrifter, organisasjoner og enkeltpersoner som har fokus på, og som aktivt bidrar til, at vår fremtid blir bærekraftig. Herunder: industribedrifter, avfallsbedrifter, gjenvinningsbedrifter, forsøks- og forskningssentre, næringshager, havbruksnæringen, bønder, gründere, bedrifter som bygger elektriske fartøy, aktører som jobber med fornybar energi m.m.

"Det grønne skiftet" - Fra en lineær til en sirkulær økonomi!

Sirkulær økonomi handler om optimalisering av verdikjeder for bedre ressursutnyttelse og for å sikre at ressurser ikke kommer på avveie. Industriell symbiose er en strategi for å oppnå en sirkulær økonomi gjennom at bedrifter/virksomheter innenfor et geografisk avgrenset område samarbeider om bruk av ressurser som eksempelvis materialer, energi, vann og/eller bi-produkter. Foredraget belyser forretningsmuligheter innen sirkulær økonomi og industriell symbiose - for økt konkurransekraft!

Bedrifters samfunnsansvar og «det grønne skiftet»

FNs 17 bærekraftsmål er verdens felles arbeidsplan for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og stoppe klimaendringene innen 2030. Foredraget viser hvilket ansvar bedrifter har ifht deres påvirkning på mennesker, samfunn og miljø, og viser til hvordan en kan sette mål, forankre disse i bedriftens strategi, legge planer og iverksette tiltak for å sikre en bærekraftig framtid. Bedrifter som er sitt samfunnsansvar bevisst kan styrke sitt omdømme og tiltrekke seg - og beholde - dyktige ansatte.

Skreddersydd foredrag

Få skreddersydd opplegg til din bedrift eller deres arrangement. Ta kontakt for mer informasjon. Pris vil variere etter omfang av oppdrag.

Camilla Brox har 5 vurderinger

Linn Siren Trømborg

27. juni 2022

NITO

6

Camilla var kunnskapsrik, flink og meget dyktig på å formidle sin kunnskap, både med gode historier og eksempler. Ikke minst dro hun inn publikum og skapte engasjement. Anbefales på det sterkeste!

Guri Tysil

16. mars 2021

Blender Collective SA

6

Jeg opplevde Camilla som en kunnskapsrik, godt forberedt og engasjert foredragsholder. Hun krydret med god humor og gode eksempler. Hun klarte å engasjere og motivere i forhold til hvordan integrere FN’s bærekraftmål i egen bedrift. I workshop´en deltok veldig forskjellige typer bedrifter. Alle ble svært motiverte og ville ha mer! 🙂

Grete Rasmussen

11. februar 2021

Fredrikstad kommune

6

Har nettopp deltatt på et gnistrende godt foredrag om sirkulær økonomi, og fikk lyst til å dele den fine opplevelsen. Camilla har solid kunnskap og erfaring, og formidler på en engasjert og troverdig måte. Presentasjonen hennes var lekker og lett å følge. Det er flott at vi har så gode formidlere av det viktige arbeidet vi skal gjøre i det grønn skiftet. Har opplevd Camillas presentasjoner både live og på nett, på engelsk og på norsk, og alle variantene var like bra.

Beth Th. Øvre

11. februar 2021

NITO Østfold

5.5

Camilla oppleves godt forberedt og med stor kunnskap om det hun snakker om. Hun er full av godt humør og et brennende engasjement og evner å spre dette på meg som publikum.

Arild Skofterud

13. august 2020

Borg vgs

4

Hun har et foredrag med godt innhold og overbevisende kunnskap. Har et smittende engasjement, men kan med fordel snakke høyere og saktere.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS