Cathrine Lie Strand

Synlighet på LinkedIn og potensialbygger

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Cathrine Lie Strand

Cathrine Lie Strand holder foredrag om LinkedIn. Hun kaller seg en potensialbygger, fordi hun hjelper virksomheter å synliggjøre sin humankapital. Det handler om å styrke og bygge merkevare og skape synlighet, både på individ- og organisasjonsnivå. Cathrine Lie Strand motiverer og er en dreven formidler. Hun har lang erfaring på sine felt og har lært alt «the hard way». Cathrine har jobbet som leder og med endringsarbeid i over 25 år fra HR og drift i kjente retailorganisasjoner. Hun har lang erfaring med å gjøre strategi til handling. Cathrine Lie Strand har gjort seg svært synlig på LinkedIn og deler konkrete tips til hvordan du og dine medarbeidere kan få mer ut av LinkedIn. Hun er Executive Business Coach for ledere. Hun holder kurs og tilbyr sparring på hvordan bygge videre karriere på LinkedIn eller hvordan få med selskapet på synlighetsarbeidet. Cathrine er jordnær og proff, liker det enkle og effektive og er ekstremt løsningsorientert. Ta kontakt for dialog og tilbud!

Foredrag med Cathrine Lie Strand

Synlighet på LinkedIn for bedrift, nettverk og organisasjoner

Hvordan bli mer synlig og skape verdi for din målgruppe eller for selskapet dere jobber i? Hva med å gjøre det riktig med en gang? Hvordan du kan bruke LinkedIn som kanal for å skape et større (relevant) nettverk, kunder eller følgere? Din personlige profil er din nettside og totalkompetansen av alles profil og det dere sammen kan få til, er enormt for synlighetsarbeid og merkevare. Vi hjelper dere å komme i gang, setter opp enkle spilleregler for bedriften og for å se samstemt ut. 1 time

Putt janteloven i skuffen og bli synlig på LinkedIn

"Jeg lar være å være på LinkedIn for profilen min er for dårlig" Dette hører jeg folk si, og da tenker jeg, fint, bedre plass til meg! LinkedIn er den mest troverdige kanalen blant de sosiale medier, og det er der vi snakker business. Hvorfor skal ikke du være der og vise din kompetanse og troverdighet? Du vil lære hvordan du kan bruke LinkedIn for å bli synlig, til å skape nettverk, og møte potensielle kunder. - Målgruppefokus? - Din ersonlige profil? - Hvordan skape aktivitet? 45 min

Selvdrift som metode - slutt med venteledelse, fortsett!

Hvordan jobbe opp sin disiplin til nye høyder? Hvordan ta tak i seg selv når det virker håpløst? Hvordan lære seg å gjøre noe med det du kan hver eneste dag og være fornøyd med det? Hvordan lede deg selv når du ikke ville ansatt deg selv? Cathrine startet for seg selv på det verste tidspunktet i sin karriere. Hun brukte LinkedIn som metode for å bli synlig, for å spare krefter. Hun har en selvlader til de ekte møtene og har lykkes ved å fokusere på det hun kan gjøre noe med. 30 minutter

Hvordan skrive innlegg som treffer på LinkedIn?

Hvordan bygge opp et innlegg? Hvordan starte og avslutte? Hva med emojis og # og hvordan optimalisere i alle tegn? Hvordan jobbe med kommentarer? Hvor ofte skal du legge ut, og hva? 1 time

Synlighet på Linkedin over tid påbygging for bedrift

4 timers workshop der vi går igjennom hele prosessen for å få med ulike ledd, skape engasjement, spilleregler, få frem stjernene, støtte og finne "nudger" som skaper gode vaner over tid. Vi jobber også med kommunikasjonsavdelinger og stjerner i midre grupper på månedsbasis for at de skal håndtere organisasjonen selv i sitt synlighetsarbeid på LinkedIn.

Kurs med Cathrine Lie Strand

Team som presterer

En dag med refleksjoner og arbeid i grupper, med fokus på å prestere alene og i team. Disse spørsmål kan feks danne grunnlag for samlingen: Hva er dere skikkelig stolte av i selskapet i dag? Hva vil dere se mer av i morgen, når deltagerne går ut denne dagen? Oppsett av felles spilleregler og suksessfaktorer blir klubbet. Feedback øvelser og teamarbeid underveis for å skape felles mål og handlingsplaner som forplikter.

Fra strategi til det som gir mening i hverdagen

Vi jobber med aktivitetene, handlingene, ordene, spillereglene, og tankene. Vi ser på hindringene, begrensningene og undersøker om det også finnes "elefanter i rommet". Vi finner potensialet og fortsetter. Cathrine har fasilitert prosesser, arbeidsmiljø arbeid, verdiarbeid, fra strategi til handling, beste praksisprosesser, og arbeidsmiljø med skader i en årrekke. Hun skaper trygge rammer, er direkte, støttende og har en tendens til å stille de viktige spørsmålene som skaper veien videre, sammen

Cathrine Lie Strand har 50 vurderinger

Kine Tømmerdal

30. november 2022

Hemit

Tusen takk for et inspirerende og motiverende kurs i hvordan vi kan bli mer synlige på LinkedIn. Vi er veldig glade for at vi gikk for Cathrine, da valget sto mellom flere ulike kursholdere. En kunnskapsrik og dyktig dame som ga samtlige av kursdeltakerne nyttig påfyll innen både employer branding og bruken av LinkedIn. Nå gleder vi oss til å ta i bruk det vi har lært, og videreformidle kunnskapen til resten av organisasjonen.

Pegah Sedgh

8. november 2022

University of Stavanger

6

Jeg elsket talen hennes og syntes det var engasjerende foredrag. Virkelig fantastisk! Praktisk! innsiktsfull!

Torben Dyhr-Nielsen

2. november 2022

Nav Rogaland

6

Jeg var på en konferanse det Cathrine holdt innlegg om employer branding. Hun er engasjert, morsom og har godt innhold med gode historier.

Torben Dyhr-Nielsen

2. november 2022

NAV Rogaland

6

Jeg fikk høre Cathrine snakke om employer branding og hun er en meget inspirerende. Hun formidler levende, med gode historier og nerve. Hun engasjerer og fanger oss som publikum.

Anna Silje O. Andersen

5. oktober 2022

BOB BBL

6

Dyktig, engasjerende og rett på sak! Cathrines foredrag om LinkedIn for ledere i BOB BBL var en stor suksess. Gode eksempler og konkrete råd som er lett å følge. Inspirerende foredrag som engasjerte tilhørerne, med god dialog med deltagerne fra første stund. Gode tilbakemeldinger om at dette var et nyttig og praktisk kurs. Anbefales varmt.

Jorunn Austgulen

13. juli 2022

KarriereMatch

6

Våren 2022 deltok jeg på Google Veksthus sitt Gründerprogram for kvinner hvor Cathrine var en av kursholderne. Cathrine lærte oss hvordan bruke LinkedIn til å markedsføre oss selv og våre bedrifter. Jeg opplevde Cathrine som en faglig dyktig og inspirerende kursholder, hun formidlet sitt budskapet på en tydelig og god måte som engasjerte oss som deltakere. Jeg har også brukt Cathrine til individuell coaching i forbindelse med oppstart av eget foretak og har hatt stort utbytte av det. Anbefaler Cathrine på det varmeste.

Stine Myhre

5. juli 2022

Alumnivirksomhet

6

Cathrine sitt LinkedIn-kurs har virkelig hjulpet oss godt på veien. Hun har en god formidlingsevne, og bruker virkelig god til på å lære brukeren om nettsidene samt kommer med gode tips. Tipsene var fint tilpasset til vårt behov til bruken av LinkedIn, og vi opplevde kurset som veldig nyttig. Cathrine kom med gode tips til å personalisere sin bruker, noe som var veldig fint. Hennes tips på å skille seg ut oppleves som praktisk og effektiv. Denne dama vet hva hun snakker om, og kan virkelig anbefales!

Hilde Ulvik Hordnes

21. juni 2022

Dynamon AS

6

Jeg deltok på Google Veksthus sitt #WeStart program våren 2022, der Cathrine Lie Strand holdt et kurs i hvordan vi kan bruke LinkedIn til å markedsføre meg selv og mitt selskap. Cathrine er inspirerende og en veldig god formidler av sitt budskap og skaper engasjement blant tilhørerne. Kurset ga innsikt i både hvordan en profil på LinkedIn bør være, samt hvordan man kan arbeide aktivt for å ble en del av nettverket på LinkedIn. Hvis du ønsker å lære mer om hvordan du kan bli god på LinkedIn, anbefaler jeg et kurs med Cathrine på det varmeste! Det vil garantert gi merverdi!

Jøril Korperud Johnsen

5. mai 2022

Regenerative Kreativ Strateg || StudioC

6

Cathrine formidler klart og inspirerende hvorfor LinkedIn er en vesentlig kanal for interaksjon som igjen vil lede til transaksjon. Hun beskriver mulighetene i mellomrommet, som gir klarhet i hvordan bruke LinkedIn på en effektiv og effektfull måte. Fylt opp med konkret og enkelt innhold. Det gav meg en bruker vennlig verktøykasse i hva jeg kan gjøre for å skape enkelt og inspirerende innhold. Skikkelig motivasjons trigger! Har referert til dette kurset i flere anledninger.

Hege Marie Mandt

2. mai 2022

Mand consulting

6

Cathrine sitt foredrag var en god motivasjonsboost til å komme i gang med LinkedIn, og å forstå mulighetene som ligger i plattformen. Hun er en svært dyktig formidler og kurset hennes var veldig nyttig og lærerikt. Kurset var også veldig godt tilpasset, med konkrete og nyttige tips! Kan anbefales på det varmeste.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS