Cathrine Lie Strand

Synlighet på LinkedIn og potensialbygger

Fra kr. 20.000,-

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Cathrine Lie Strand

Cathrine Lie Strand holder foredrag om LinkedIn. Hun kaller seg en potensialbygger, fordi hun hjelper virksomheter å synliggjøre sin humankapital. Det handler om å styrke og bygge merkevare og skape synlighet, både på individ- og organisasjonsnivå. Cathrine Lie Strand motiverer og er en dreven formidler. Hun har lang erfaring på sine felt og har lært alt «the hard way». Cathrine har jobbet som leder og med endringsarbeid i over 25 år fra HR og drift i kjente retailorganisasjoner. Hun har lang erfaring med å gjøre strategi til handling. Cathrine Lie Strand har gjort seg svært synlig på LinkedIn og deler konkrete tips til hvordan du og dine medarbeidere kan få mer ut av LinkedIn. Hun er Executive Business Coach for ledere. Hun holder kurs og tilbyr sparring på hvordan bygge videre karriere på LinkedIn eller hvordan få med selskapet på synlighetsarbeidet. Cathrine er jordnær og proff, liker det enkle og effektive og er ekstremt løsningsorientert. Ta kontakt for dialog og tilbud!

Foredrag med Cathrine Lie Strand

Synlighet på LinkedIn for bedrift, nettverk og organisasjoner

Hvordan bli mer synlig og skape verdi for din målgruppe eller for selskapet dere jobber i? Hva med å gjøre det riktig med en gang? Hvordan du kan bruke LinkedIn som kanal for å skape et større (relevant) nettverk, kunder eller følgere? Din personlige profil er din nettside og totalkompetansen av alles profil og det dere sammen kan få til, er enormt for synlighetsarbeid og merkevare. Vi hjelper dere å komme i gang, setter opp enkle spilleregler for bedriften og for å se samstemt ut. 1 time

Putt janteloven i skuffen og bli synlig på LinkedIn

"Jeg lar være å være på LinkedIn for profilen min er for dårlig" Dette hører jeg folk si, og da tenker jeg, fint, bedre plass til meg! LinkedIn er den mest troverdige kanalen blant de sosiale medier, og det er der vi snakker business. Hvorfor skal ikke du være der og vise din kompetanse og troverdighet? Du vil lære hvordan du kan bruke LinkedIn for å bli synlig, til å skape nettverk, og møte potensielle kunder. - Målgruppefokus? - Din ersonlige profil? - Hvordan skape aktivitet? 45 min

Selvdrift som metode - slutt med venteledelse, fortsett!

Hvordan jobbe opp sin disiplin til nye høyder? Hvordan ta tak i seg selv når det virker håpløst? Hvordan lære seg å gjøre noe med det du kan hver eneste dag og være fornøyd med det? Hvordan lede deg selv når du ikke ville ansatt deg selv? Cathrine startet for seg selv på det verste tidspunktet i sin karriere. Hun brukte LinkedIn som metode for å bli synlig, for å spare krefter. Hun har en selvlader til de ekte møtene og har lykkes ved å fokusere på det hun kan gjøre noe med. 30 minutter

Hvordan skrive innlegg som treffer på LinkedIn?

Hvordan bygge opp et innlegg? Hvordan starte og avslutte? Hva med emojis og # og hvordan optimalisere i alle tegn? Hvordan jobbe med kommentarer? Hvor ofte skal du legge ut, og hva? 1 time

Synlighet på Linkedin over tid påbygging for bedrift

4 timers workshop der vi går igjennom hele prosessen for å få med ulike ledd, skape engasjement, spilleregler, få frem stjernene, støtte og finne "nudger" som skaper gode vaner over tid. Vi jobber også med kommunikasjonsavdelinger og stjerner i midre grupper på månedsbasis for at de skal håndtere organisasjonen selv i sitt synlighetsarbeid på LinkedIn.

Kurs med Cathrine Lie Strand

Team som presterer

En dag med refleksjoner og arbeid i grupper, med fokus på å prestere alene og i team. Disse spørsmål kan feks danne grunnlag for samlingen: Hva er dere skikkelig stolte av i selskapet i dag? Hva vil dere se mer av i morgen, når deltagerne går ut denne dagen? Oppsett av felles spilleregler og suksessfaktorer blir klubbet. Feedback øvelser og teamarbeid underveis for å skape felles mål og handlingsplaner som forplikter.

Fra strategi til det som gir mening i hverdagen

Vi jobber med aktivitetene, handlingene, ordene, spillereglene, og tankene. Vi ser på hindringene, begrensningene og undersøker om det også finnes "elefanter i rommet". Vi finner potensialet og fortsetter. Cathrine har fasilitert prosesser, arbeidsmiljø arbeid, verdiarbeid, fra strategi til handling, beste praksisprosesser, og arbeidsmiljø med skader i en årrekke. Hun skaper trygge rammer, er direkte, støttende og har en tendens til å stille de viktige spørsmålene som skaper veien videre, sammen

Cathrine Lie Strand har 34 vurderinger

Katarzyna Ramberg

2. november 2021

Novum Økonomi AS

6

Vårt firma styrker innsatsen på området markedsføring og synliggjøring av våre produkter og tjenester på LinkedIn. I den forbindelse, ble jeg veldig inspirert og fikk mange gode ideer og konkrete tips på kurset hos Cathrine. Anbefaler kurset til alle som trenger praktisk og lett forståelig innføring i dette sosialmediet. Flott og engasjert foredragsholder.

Elinda Erstad

31. oktober 2021

OSC

6

Cathrine Lie Strand er en utrolig dyktig foredragsholder.
Var nylig på et kurs med henne hvor ledelse og selvledelse var i fokuset. Måten hun med enkle metoder skapte trygge rammer i gruppen bidro til gode diskusjoner og samtaler. Trygghet erfarte vi er essensielt for at potensialet i oss skal få blomstre. Du motiverte, utfordret og gav oss en skikkelig boost som er viktig i en ellers så hektisk hverdag.

Trine Elise Rødal

30. oktober 2021

Karrierespesialisten AS

6

Cathrine Lie Strand deltok som foredragsholder på vår Ledersamling på Sunnmøre i oktober 2021.Jeg kan trygt si at det skjedde magi i gruppen da Cathrine tok for seg tema/workshop grensesetting for ledere og selvledelse!
Engasjementet var høyt, og flere deltagere ga uttrykk for at de gjerne ville ha fortsatt enda lenger. Cathrine var oppriktig interessert i en god dialog med oss, og innlegget var ektefølt og nyttig. Anbefales!

Birgitte Lange

22. september 2021

Redd Barna

6

Cathrine Lie Strand er en veldig inspirerende og motiverende kursholder! Hun har holdt kurs for ledere i Redd Barna om hvordan vi kan bruke LinkedIn best mulig og det var både konkret, nyttig og gøy. Hun er faktabasert, grundig, hadde forberedt seg godt slik at kurset var tilpasset oss som organisasjon og hun synliggjorde nytten for oss ved å være på LinkedIn. Jeg anbefaler henne på det varmeste!

Oddvar Kjetil Sandnes

25. juni 2021

CONTABILE AS

5

Image is everything!
Hvilke verdier står du for? Hva kan du? Hvem vil du møte? Hvordan fremstå synlig, troverdig og profesjonell?

Takk for inspirerende og tankevekkende foredrag med engasjement, godt humør og personlig touch.
Anbefales

Pål Sønsteli

18. juni 2021

Ask media as

6

Cathrine er en foredragsholder som engasjerer sitt publikum. Hun kan sitt fag, og formidler dette på en inspirerende måte. I løpet av to timer satt vi igjen med verdifull læring. Cathrine anbefales!

Alexander Sørvik

10. juni 2021

Nordea Finance

5

Veldig bra foredrag. Flink til å engasjere publikum. Takhøyden er god og diskusjonene veldig fruktbare. Cathrine har lassevis med kunnskap og erfaring og kombinerer dette med empirisk forskning på en nydelig måte.

Anbefales dersom din bedrift skal øke synlighet på LinkedIN (det burde du) fremover.

Rasmus Kleiven Skjong

10. juni 2021

GK Inneklima AS

6

Takk for en spennende, engasjerende og ikke minst givende presentasjon/opplevelse. Du følte virkelig publikum, å kom raskt inn i flytsonen, der du fikk oss med inn i «din» verden. Har vært på LinkedIn «kurs» tidligere, så var i utgangspunktet skeptisk… Men du leverte varene, å jeg hadde stort utbytte av det👌 Takk for en usedvanlig fin kveld i godt selskap!

Kristin Larvin

25. mai 2021

Kickstart Me AS

6

På kurset «Synlighet på LinkedIn» med Cathrine fikk jeg mange nyttige tips til hvordan jeg bygger opp min profil med relevant innhold og blir mer synlig via denne kanalen. Cathrine er en inspirerende, engasjert og positiv dame som raust deler av dine erfaringer og kunnskaper – alltid med godt humør 🙂 Anbefales!

Linda Elin Aase

24. mai 2021

Bergen Stressmestringssenter

5.5

Jeg har deltatt på kurs som omhandler LinkedIn, og som kan anbefales på det sterkeste. Cathrine er en utømmelig kilde til kunnskap og informasjon om temaet. Hun inspirerer og motiverer til handling!

Anette Heier White

12. mai 2021

Bauer Media

Cathrine er en inspirerende, engasjert, positiv og motiverende foredragsholder. Kurset hun holdt for oss ga oss praktisk, hands-on kunnskap om LinkedIn i B2B-sammenheng. Vi hadde god dialog i forkant av kurset og hun hadde satt seg godt inn i våre behov og ønsker, slik at kurset føltes relevant for oss. Alt i alt en verdifull investering for oss.

Siv Tove Aune

12. mai 2021

Enklere ledelse AS

6

Å bidra til verdi, og å være synlig på LinkedIn er noe jeg synes er viktig, men det er ikke alltid enkelt å vite hva som er beste praksis for å ta ut potensialet. Derfor deltok jeg på kurs med Cathrine Lie Strand om å bygge synlighet på LinkedIn. Jeg hadde en ok profil i utgangspunktet, men gjennom de to timene kurset varte, lærte jeg veldig mye som kan gjøre den enda mye bedre. Å få en oversiktlig og oppsummert tilgang til kunnskap og erfaring som gjør veien raskere og enklere er gull verdt.

Mariann Deila

3. mai 2021

Deila AS

6

Cathrine er en engasjerende og kunnskapsrik foredragsholder! Hun gir nyttige, praktiske tips til hvordan vi kan bruke Linkedin på måter som setter fart på egen forretningsvirksomhet. Cathrine har også en egen evne til å løfte andre, og inspirerer oss som deltakere til å våge mer for å bli synlig. Anbefales!

Cecilie Coward Schøyen

22. april 2021

Bolt Communication AS

6

På vegne av Bolt Communication vil jeg takke deg for et inspirerende kurs Cathrine. Målet med kurset var å å få ansatte til å engasjere seg mer på sine private LinkedIn profil og ikke minst se verdien av å ha en oppdatert bedriftsprofil. Kurset var midt i blinken, lett å forstå og vi har hatt stort utbytte av dette i ettertid.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS