Cathrine Lie Strand

Synlighet på LinkedIn og lederutvikler

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Cathrine Lie Strand

I over 25 år har Cathrine Lie Strand jobbet med endring og forbedring av potensiale både hos enkeltindivider og på organisasjonsnivå, som leder innenfor HR og drift.

Cathrine har ledet større endringsprosesser hvor kulturbygging og lederutvikling har vært sentralt. Hun har vært Partner i Maze Feedback og ledet og implementert flere vellykkede digitale løsninger for hverdagstrening med større retailkjeder.

I 2018 startet hun selskapet Potensialbygger AS. Hun holder foredrag, har kurs og workshops i lederutvikling og er leder-coach. Hun vil støtte mennesker i endring, utfordrer og jobber med potensialet. Kultur bygges innefra og ut.

Cathrine holder også kurs og workshops om synlighet på LinkedIn. Både 1 til 1 med ledere og toppledere, og for bedrifter som vil jobbe med egen merkevare og synlighet.

Cathrine har en bachelor i markedsføring og ledelse fra BI, er sertifisert Executive Business Coach, team coach, mentor og sensor for coacher. Hun er også sertifisert NLP Trainer og 4mat instruktør, og har tatt grunnkurs i EQ terapi. Cathrine foreleser for flere fagskoler i faget ledelse og HR, endring og team. Hun er fast spaltist som ledercoach i HR Magasinet.

Fotograf: Monica Hellem

Kursholder
Fagekspert
Hjemsted
Viken
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Cathrine Lie Strand

Synlighet på LinkedIn for bedrift, nettverk og organisasjoner

Hvordan bli mer synlig og skape verdi for din målgruppe eller for selskapet dere jobber i? Hva med å gjøre det riktig med en gang? Hvordan du kan bruke LinkedIn som kanal for å skape et større (relevant) nettverk, kunder eller følgere? Din personlige profil er din nettside og totalkompetansen av alles profil og det dere sammen kan få til, er enormt for synlighetsarbeid og merkevare. Vi hjelper dere å komme i gang, setter opp enkle spilleregler for bedriften og for å se samstemt ut. 1 times foredrag

Leder - «bli tryggere på det du gjør sjeldent»

Vi går til kjernen uten mange fyllord, og snakker om læring, innstilling, refleksjon og triggerne som gjør at vi syntes dette er vanskelig. Her er et ærlig og praktisk foredrag om venteledelse og hvordan komme forbi det og stå stødig også i endring og vanlige lederutfordringer som vi ikke liker å snakke om.

Selvdrift som metode - slutt med venteledelse, fortsett!

Hvordan jobbe opp sin disiplin til nye høyder? Hvordan ta tak i seg selv når det virker håpløst? Hvordan lære seg å gjøre noe med det du kan hver eneste dag og være fornøyd med det? Hvordan lede deg selv når du ikke ville ansatt deg selv? Cathrine startet for seg selv på det verste tidspunktet i sin karriere. Hun brukte LinkedIn som metode for å bli synlig, for å spare krefter. Hun har en selvlader til de ekte møtene og har lykkes ved å fokusere på det hun kan gjøre noe med. 30 minutter

Hvordan skrive innlegg som treffer på LinkedIn?

Hvordan bygge opp et innlegg? Hvordan starte og avslutte? Hva med emojis og # og hvordan optimalisere i alle tegn? Hvordan jobbe med kommentarer? Hvor ofte skal du legge ut, og hva? 1 time

Synlighet på Linkedin over tid påbygging for bedrift

4 timers workshop der vi går igjennom hele prosessen for å få med ulike ledd, skape engasjement, spilleregler, få frem stjernene, støtte og finne "nudger" som skaper gode vaner over tid. Vi jobber også med kommunikasjonsavdelinger og stjerner i midre grupper på månedsbasis for at de skal håndtere organisasjonen selv i sitt synlighetsarbeid på LinkedIn.

Kurs med Cathrine Lie Strand

Team som presterer

En dag med refleksjoner og arbeid i grupper, med fokus på å prestere alene og i team. Disse spørsmål kan feks danne grunnlag for samlingen: Hva er dere skikkelig stolte av i selskapet i dag? Hva vil dere se mer av i morgen, når deltagerne går ut denne dagen? Oppsett av felles spilleregler og suksessfaktorer blir klubbet. Feedback øvelser og teamarbeid underveis for å skape felles mål og handlingsplaner som forplikter.

Leder - «bli tryggere på det du gjør sjeldent»

Vi jobber med alt fra hvordan si ifra på en god måte, holde i prosesser over tid som er vanskelige, forberede seg til samtaler som leder gruer seg for å ta. Det kan også være personalmøter, hvordan bygge de opp så alle deltar og engasjerer seg? Det kan også være hvordan jobbe i etterkant av medarbeiderundresøkelser med hele teamet, eller de få du har i din avdeling. Hvordan komme til kjernen, finne tiltakene og følge dem opp i handling. Cathrine fasiliteter ved å skaper trygge rammer, ha relevante eksempler, snakker enkelt om det vanskelige, og er støttende og får lederne til å jobbe med ekte problemstillinger så de er tryggere når de skal praktiskere det.

Fra strategi til det som gir mening i hverdagen

Vi jobber med aktivitetene, handlingene, ordene, spillereglene, og tankene. Vi ser på hindringene, begrensningene og undersøker om det også finnes "elefanter i rommet". Vi finner potensialet og fortsetter. Cathrine har fasilitert prosesser, arbeidsmiljø arbeid, verdiarbeid, fra strategi til handling, beste praksisprosesser, og arbeidsmiljø med skader i en årrekke. Hun skaper trygge rammer, er direkte, støttende og har en tendens til å stille de viktige spørsmålene som skaper veien videre, sammen

Talerlisten mener

Cathrine er en engasjert, kunnskapsrik og tydelig formidler! Hun er et levende fyrverkeri på scenen, og gir deg konkrete tips og råd til hvordan du kan bli mer synlig, øke din integritet, og ta din plass! Som Potensialbygger skaper Cathrine en deilig grobunn fra scenen, slik at du som publikum skal se dine egne og andres styrker enda klarere. Med et brennende hjerte for å skape merverdi, vil du etter en seanse med Cathrine, få lyst til å ta fatt på fremtiden for å realisere de mulighetene som ligger fremfor deg! Hold fast - her er det power og inspirasjon!

2024 © Talerlisten AS