Christian Enger

Christian Enger

Grønnsakshandler og digitalgründer

Fra kr 5.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Christian Enger

Christian Enger er gründer og står blant annet bak content marketing-selskapet Bonzaii som ble kjøpt av Egmont Publishing i 2015. Christian startet sin gründerkarriere ved å selge jordbær og bananer for to millioner kroner i løpet av en sommerferie som 18-åring. Gjennom ulike gründerprosjekter frem til i dag har Christian fått unik kunnskap om hva som skaper suksess og hva som skaper fiasko for oppstartsbedrifter. Christians foredrag dreier seg om hvordan man lykkes som gründer ved å identifisere nye muligheter i krevende markeder, tro på seg selv og ikke minst velge gode og lojale kolleger å ha med seg på reisen.

Hjemsted
Agder
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Christian Enger

Gode historier skaper salg

I 2010 etablerte Bonzaii content marketing som en helt ny markedsføringstrend i den norske medibransjen - en trend som i dag er blitt den raskest voksende inntektskilden for norske medieaktører. I 2015 ble selskapet kjøpt av Egmont Publishing, og er nå en del av en omfattende satsning hos en av landets største medieaktører. Foredraget dreier seg om hvordan vi på rekortid greide å bygge et disruptivt konsept som raskt ble attraktivt for investorer.

Fra Ecuadorianske bananer til teknologi fra India

En gründerstory i et nøtteskall. Jeg begynte å selge bananer og moreller som 18-åring, og endte opp med å utvikle fantastisk teknologi sammen med et av verdens beste utviklerteam i Nord-India. Dette foredraget dreier seg om hvor kort vei det kan være mellom idé og produkt hvis man tør å satse, gi litt ekstra gass og ikke minst - stole på magefølelsen.

2024 © Talerlisten AS