Christian Enger

Christian Enger

Grønnsakshandler og digitalgründer

Fra 5.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Christian Enger

Christian Enger er gründer og står blant annet bak content marketing-selskapet Bonzaii som ble kjøpt av Egmont Publishing i 2015. Christian startet sin gründerkarriere ved å selge jordbær og bananer for to millioner kroner i løpet av en sommerferie som 18-åring. Gjennom ulike gründerprosjekter frem til i dag har Christian fått unik kunnskap om hva som skaper suksess og hva som skaper fiasko for oppstartsbedrifter. Christians foredrag dreier seg om hvordan man lykkes som gründer ved å identifisere nye muligheter i krevende markeder, tro på seg selv og ikke minst velge gode og lojale kolleger å ha med seg på reisen.

Foredrag med Christian Enger

Gode historier skaper salg

I 2010 etablerte Bonzaii content marketing som en helt ny markedsføringstrend i den norske medibransjen - en trend som i dag er blitt den raskest voksende inntektskilden for norske medieaktører. I 2015 ble selskapet kjøpt av Egmont Publishing, og er nå en del av en omfattende satsning hos en av landets største medieaktører. Foredraget dreier seg om hvordan vi på rekortid greide å bygge et disruptivt konsept som raskt ble attraktivt for investorer.

Fra Ecuadorianske bananer til teknologi fra India

En gründerstory i et nøtteskall. Jeg begynte å selge bananer og moreller som 18-åring, og endte opp med å utvikle fantastisk teknologi sammen med et av verdens beste utviklerteam i Nord-India. Dette foredraget dreier seg om hvor kort vei det kan være mellom idé og produkt hvis man tør å satse, gi litt ekstra gass og ikke minst - stole på magefølelsen.

Christian Enger har 2 vurderinger

Monica Iren Halden

15. mars 2017

Egmont Publishing

6

Christian er faglig kompetent, og har svært gode formidlingsevner. Han har stor gjennomslagskraft og et tydelig budskap. Med en humoristisk tone og glimt i øye er Christian en meget god foredragsholder.

Lise Lillevold

18. november 2016

Egmont Publishing

6

Christian er faglig sterk og dessuten svært engasjerende foredragsholder. Han har med de mest kreative visuelle presentasjonene/løsningene som skaper stort inntrykk. Hans budskap er direkte og relevant som han formidler på en inspirerende og morsom måte. Jeg har kjørt flere møter og foredrag med han, og får alltid meget gode tilbakemeldinger fra deltakerne. Anbefales!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS