Christoffer Leborg

Holder kurs i formidling og hvordan holde en TedTalk

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Christoffer Leborg

Christoffer Leborg er tekstforfatter, og har i over 25 år hjulpet bedrifter og organisasjoner med å finne, formulere og formidle sine budskap. Christoffer er tilknyttet Høyskolen Kristiania, holder kurs for bedrifter og organisasjoner over hele landet, og har i flere år vært tilknyttet TEDxOslo hvor han som Speakers Coach har hjulpet en lang rekke foredragsholderne med å gjøre sine idéer «worth sharing».

Kursholder
Fagekspert
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Nei

Kurs med Christoffer Leborg

Talk like TED - bli en bedre formidler

TED er kjent over hele verden for sine inspirerende og engasjerende foredragsholdere. Men hva er det som gjør dem så inspirerende? Hvordan klarer de å engasjere oss? Hva kan vi lære av TED og hvordan kan vi bruke det i vår egen formidling? Her lærer du hvordan du skaper kontakt med publikum, hvordan du gjør ditt budskap levende, hvordan du gjør din formidling relevant og hvordan du oppnår effekten du ønsker deg.

Pitch perfect

Hvordan presenterer du idéen din på ett minutt? Hvordan vekker du tilhørerens nysgjerrighet? Og hvordan overbeviser du henne? På dette kurset lærer du deg å pitche produktet, tjenesten, prosjektet eller forretningsidéen din på en profesjonell og overbevisende måte. Gjennom konkrete oppgaver lærer du deg å bygge opp en pitch som vekker interesse, bygger troverdighet og vinner oppslutning.

Skriv bedre - ti tips som løfter tekstene dine

Gjennom dette kurset lærer du ti enkle grep som umiddelbart hever nivået på tekstene dine. Kurset henvender seg til alle som skriver i jobben - uansett om det er reklametekster til markedssjefen, nyhetssaker til nettsidene, kulepunkter til firmapresentasjonen eller julebrev til kundene. Gjennom praktiske øvelser, konkrete eksempler og tydelige tilbakemeldinger lærer du å skrive tekster som blir lest, forstått, trodd og husket.

2024 © Talerlisten AS