Talerlisten

Chul Christian Aamodt

Gründer enerWE, Investor Screensailor | Oslo

Pris / 45 min

NOK 15.000,- (eks. mva)

Pris / hel dag

NOK 20.000,- (eks. mva)

Beskrivelse

Chul Christian Aamodt er utdannet sivilingeniør i Marin Teknikk,NTNU. I perioden 2001 til 2013 var han med på å bygge og internasjonalisere Mintra, et selskap som digitaliserte prosessene rundt kurs og kompetansehåndtering i den globale oljebransjen. Han satt i ledelsen fra 2006 til 2013 og var blant de største aksjonærene da selskapet i 2014 ble kjøpt for nesten en halv milliard kroner av et internasjonalt PE-fond. Nå jobber Aamodt som gründer og Utviklingsdirektør i enerWE – Energibransjens digitale kanal, og han er programleder i podcastserien #Energibransjens ukeslutt. I tillegg jobber han som investor i Screensailor AS, og han har også flere styreverv. Gjennom sine foredrag deler Aamodt erfaringer fra det å bygge, internasjonalisere og selge selskap.

Foredrag

Den første millionen er den enkleste

Chul Christian Aamodt forteller her om hvor enkelt det er å tjene en million, men hvor vanskelig det er å løfte et selskap slik at det skyter fart og tjener den neste millionen.

Fra kjellerbedrift til internasjonal suksess

Chul Christian Aamodt deler erfaringer fra det å løfte et IT-selskap opp fra kjelleren og ut i den internasjonale forretningsverdenen.

Slik har vi jobbet for å ta en tydelig posisjon i energidebatten

enerWE er kun fire ansatte, men i løpet av kort tid har blitt kjent for å holde energidebatten saklig, faktabasert og levende. I foredraget vil vi fortelle hvordan vi kombinerer konferanser, strategisk bruk av sosiale medier med robotjournalistikk og tradisjonell journalistikk for å nå våre mål.

Oljebransjen er allerede digital, men nå kommer et taktskifte

Statoil ASA skal frem mot 2020 bruke 2 milliarder på digitalisering. Hva betyr det for norske teknologibedrifter?

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Talerlisten AS