Talerlisten

Chul Christian Aamodt

Utviklingsdir. enerWE, Investor Screensailor | Oslo

Pris / 45 min

NOK 15.000,- (eks. mva)

Pris / hel dag

NOK 20.000,- (eks. mva)

Beskrivelse

Chul Christian Aamodt er utdannet sivilingeniør i Marin Teknikk. Gjennom Mintra har han vært med på å digitalisere kurs- og kompetanseaktiviteten på norsk og internasjonal sokkel (olje – og gass). Han satt i ledelsen fra 2006 til 2013 og var blant de største aksjonærene da selskapet i 2014 ble kjøpt for nesten en halv milliard kroner av et internasjonalt PE-fond. Nå jobber Aamodt som gründer og Utviklingsdirektør i enerWE – Energibransjens digitale kanal. I tillegg jobber han som investor i Screensailor AS. Gjennom sine foredrag deler Aamodt erfaringer fra det å bygge og internasjonalisere selskap. I tillegg holder Aamodt foredrag om energibransjens fremtid i det grønne digitale skiftet. Undertonen i disse foredragene er hans bekymring for fremtiden. 18% av velferdstaten finansieres av petroleumsindustrien og 38% av all eksport kommer fra petroleumsindustrien. Hvordan skal vi finansiere A/S Norge når inntektene fra olje og gass reduseres? Og hva med klimaendringene?

Foredrag

Den første millionen er den enkleste

Chul Christian Aamodt forteller her om hvor enkelt det er å tjene en million, men hvor vanskelig det er å løfte et selskap slik at det skyter fart og tjener den neste millionen.

Fra kjellerbedrift til internasjonal suksess

Chul Christian Aamodt deler erfaringer fra det å løfte et IT-selskap opp fra kjelleren og ut i den internasjonale forretningsverdenen.

Energibransjens fremtid i det grønne digitale skiftet

Norsk strømproduksjon er allerede 100% fornybar. Verden trenger mer energi. Gass kan skyve kull ut av energimiksen i Europa. Er debatten om det grønne skiftet særnorsk?

Oljebransjen er allerede digital, men nå kommer et taktskifte

Statoil ASA skal frem mot 2020 bruke 2 milliarder på digitalisering. Hva betyr det for norske teknologibedrifter?

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS