Chul Christian Aamodt

Gründer enerWE, Investor Screensailor

NOK 15.000,- per time

Send forespørsel

Om Chul Christian Aamodt

Chul Christian Aamodt er utdannet sivilingeniør i Marin Teknikk ved NTNU. I perioden 2001 til 2013 var han med på å bygge og internasjonalisere Mintra, et selskap som digitaliserte prosessene rundt kurs og kompetansehåndtering i den globale oljebransjen. Han satt i ledelsen fra 2006 til 2013 og var blant de største aksjonærene da selskapet i 2014 ble kjøpt for nesten en halv milliard kroner av et internasjonalt PE-fond. Nå jobber Aamodt som gründer og Utviklingsdirektør i enerWE – Energibransjens digitale kanal, og han er programleder i podcastserien #Energibransjens ukeslutt. I tillegg jobber han som investor i Screensailor AS, og han har også flere styreverv. Gjennom sine foredrag deler Aamodt erfaringer fra det å bygge, internasjonalisere og selge selskap.

Foredrag

Den første millionen er den enkleste

Chul Christian Aamodt forteller her om hvor enkelt det er å tjene en million, men hvor vanskelig det er å løfte et selskap slik at det skyter fart og tjener den neste millionen.

Fra kjellerbedrift til internasjonal suksess

Chul Christian Aamodt deler erfaringer fra det å løfte et IT-selskap opp fra kjelleren og ut i den internasjonale forretningsverdenen.

Slik har vi jobbet for å ta en tydelig posisjon i energidebatten

enerWE er kun fire ansatte, men i løpet av kort tid har blitt kjent for å holde energidebatten saklig, faktabasert og levende. I foredraget vil vi fortelle hvordan vi kombinerer konferanser, strategisk bruk av sosiale medier med robotjournalistikk og tradisjonell journalistikk for å nå våre mål.

Oljebransjen er allerede digital, men nå kommer et taktskifte

Statoil ASA skal frem mot 2020 bruke 2 milliarder på digitalisering. Hva betyr det for norske teknologibedrifter?

2018 © Talerlisten AS