Claus Sonberg

Claus Sonberg

Ekspert på lederkommunikasjon

Fra kr 40.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Claus Sonberg

Claus Sonberg er en erfaren leder, rådgiver og kommunikasjonsekspert med gode formidlingsevner. Claus har bakgrunn som partner og styreleder i Zynk, et av landets fremste kommunikasjonsbyråer, men jobber nå som kommunikasjonsdirektør i Statkraft. Han er svært sterk på scenen, tydelig, direkte og får alltid gode tilbakemeldinger på både innhold og form. Claus deler gode råd, tips og kan snakke om kommunikasjon i endringsprosesser, strategiimplementering, kulturbygging, krisehåndtering og topplederes omdømme. Siden 2014 har Claus sittet i styret til TV2-Gruppen. Tidligere har han vært kommunikasjonsdirektør i SAS og jobbet med flere av landets største selskaper. Hans relevante erfaring er verdifull og gir gode perspektiver på ledelse.

Premium
Fagekspert
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Claus Sonberg

Leder- og endringskommunikasjon

Hvordan sikre gjennomføringskraft i strategiimplementering og endringsprosesser? Hvordan bidra til at linjeledelsen gjør budskapene til sin egne og kommuniserer på en måte som får medarbeiderne med på laget?

Toppleders omdømme

Hvordan bygge en tydelig posisjon og et godt omdømme for toppleder og øvrige ledere? Hva er de viktigste strategiene, budskapene og arenaene for posisjonering av ledere?

Effektiv kriseledelse

Erfaringer og refleksjoner fra håndteringen av noen av de mest alvorlige og komplekse krisene som har rammet virksomheter i Norge og Norden.

Effektive endringsbudskap

Hva kjennetegner effektive endringsbudskap. Hvilke budskap egner seg i ulike faser av en endringsprosess og hvordan kommunisere når man ikke har noe nytt å si?

Talerlisten mener

Claus er en av enerne i norsk kommunikasjonsbransje. En fremragende fagmann og dyktig formidler. Han er tydelig, konkret og behagelig å høre på, og flink til å involvere sitt publikum.

2024 © Talerlisten AS