Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Claus Sonberg

Claus Sonberg

Partner i Zynk, ekspert på lederkommunikasjon

Fra 30.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Claus Sonberg

Claus Sonberg er en erfaren leder, rådgiver og kommunikasjonsekspert med gode formidlingsevner. Claus er partner og styreleder i Zynk, et av landets fremste kommunikasjonsbyråer. Han er svært sterk på scenen, tydelig, direkte og får alltid gode tilbakemeldinger på både innhold og form. Claus deler gode råd, tips og kan snakke om kommunikasjon i endringsprosesser, strategiimplementering, kulturbygging, krisehåndtering og topplederes omdømme.

Siden 2014 har Claus sittet i styret til TV2-Gruppen. Tidligere har han vært kommunikasjonsdirektør i SAS og jobbet med flere av landets største selskaper. Hans relevante erfaring er verdifull og gir gode perspektiver på ledelse.

Foredrag med Claus Sonberg

Leder- og endringskommunikasjon

Hvordan sikre gjennomføringskraft i strategiimplementering og endringsprosesser? Hvordan bidra til at linjeledelsen gjør budskapene til sin egne og kommuniserer på en måte som får medarbeiderne med på laget?

Toppleders omdømme

Hvordan bygge en tydelig posisjon og et godt omdømme for toppleder og øvrige ledere? Hva er de viktigste strategiene, budskapene og arenaene for posisjonering av ledere?

Effektiv kriseledelse

Erfaringer og refleksjoner fra håndteringen av noen av de mest alvorlige og komplekse krisene som har rammet virksomheter i Norge og Norden.

Effektive endringsbudskap

Hva kjennetegner effektive endringsbudskap. Hvilke budskap egner seg i ulike faser av en endringsprosess og hvordan kommunisere når man ikke har noe nytt å si?

Talerlisten mener

Claus er en av enerne i norsk kommunikasjonsbransje. En fremragende fagmann og dyktig formidler. Han er tydelig, konkret og behagelig å høre på, og flink til å involvere sitt publikum.

Claus Sonberg har 1 vurdering

Jan Grønbech

1. oktober 2017

Google Norway

6

Claus er en strålende foredragsholder, med mye spennende og relevant erfaring og innsikt som han deler på en meget god måte.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS