Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Daniel Hasan

Teamleder og interaksjonsdesigner

Fra 20.000,- per foredrag

Fra 25.000,- per kurs

Send forespørsel Hjelp meg

Om Daniel Hasan

Daniel har en mastergrad i industriell design fra NTNU, og har siden 2016 jobbet som først interaksjonsdesigner, og så teamleder hos Netlife Design. I tillegg til faget sitt, er han lidenskapelig opptatt av mangfold – viktigheten av det, fordelene vi kan oppnå hvis vi fokuserer på det i arbeidslivet, og hvordan vi må jobbe for å bedre representere det samfunnet vi jobber i. I sin daglige jobb som interaksjonsdesigner utforsker Daniel folks ønsker og behov, og streber med å forene dem med bedrifters forretningsmål, ved å lage enkle og intuitive digitale produkter og tjenester som lar folk gjøre det de kom for. Han er også opptatt av å demokratisere designprosesser – design er et fagfelt, noe alle kan forstå og delta i, ikke en mystisk prosess for spesielt innvidde. Etter å ha hørt på Daniel skal du vite mer om mangfold, eller om å lage bedre digitale produkter og tjenester. Han har holdt mange foredrag på større og mindre scener rundt om i Norge.

Foredrag med Daniel Hasan

Mer mangfold gir bedre resultater – 2 gode grunner og 3 ting du må gjøre for å få det til

I dette foredraget snakker Daniel om hvorfor mangfold er ikke bare viktig å jobbe for som samfunn, men også noe vi i arbeidslivet må være klar over og jobbe for - hver dag! Mer mangfold gir bedre resultater, produkter og tjenester, og vi kan alle være med å dra lasset!

Daniel Hasan har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS