Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Didrik Dimmen

Gründer, fra idé til konkurs

Fra 15.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Didrik Dimmen

Didrik var en av gründere bak FlowMotion; studentoppstarten som gikk fra en idé til å forhåndsselge for over 80 millioner kroner – og til slutt gå brakende konkurs. Selskapet ble omtalt i presse verden over, vant utallige priser og ble anerkjent som en av Norges mest lovende hardware startups. Didrik er en energisk og engasjerende foredragsholder, som deler historien bak en helt unik gründerreise.

Foredrag med Didrik Dimmen

Gründerreisen FlowMotion – 80,000,000 i omsetning til konkurs

Det hele startet på masterstudiet på NTNU; Studentoppstarten FlowMotion gikk fra en idé til å samle over $1,300,000 i crowdfunding, forhåndsselge for over 80,000,000 NOK – og til slutt gå brakende konkurs. Selskapet ble omtalt i presse verden over, vant utallige priser og ble anerkjent som en av Norges mest lovende hardware startups. Didrik forteller en brutalt ærlig og personlig historie om hva som gikk galt – og den helt unike gründerreisen.

Didrik Dimmen har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS