Efwa Hagstrøm

Moderne leder- og organisasjonstrener

Fra 25.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel

Om Efwa Hagstrøm

Efwa Hagström, MSc Int. Organisasjonsutvikling og CEO Lederhjelpen.no. Blivende forfatter av ‘Slow down to speed up: 6 AI safe leaderskills’. AI kan frigjøre tid for ledere og hele organisasjonen. Hvilke ferdigheter kan AI og roboter ikke konkurrere med oss på? Nettopp disse er gull verdt og mye mer morsomt enn repetetive oppgaver og datafiler. Ledere i dag trenger å lære seg/bli skikkelig dyktige på AI-trygge ferdigheter. Efwa har utviklet ‘Få folk med i endringer!’ – et unikt læringskonsept, som Elopak, Kongsberg Norspace, og Jotron med flere bruker, for å styrke lederes kommunikasjon, samhandling- og gjennomføringsevne. Forvent et foredrag som engasjerer og gir dere spot-on nyttig og motiverende påfyll for å øke konkurransekraft i digitaliseringens tidsalder.

Foredrag

Unngå fallgruvene og få folk med i endringer og omstilling!

Hvordan får man folk med i endringer og omstilling? Få tips om metoder som forbedrer kommunikasjon og samhandling. Lær enkle, forskningsbaserte og spesifikke grep for å unngå typiske fallgruver, maktkamper, og omkamper. 74% av årsakene til at endringer og prosjekter mislykkes skylles dårlig kommunikasjon (PMI, 2017). Kom fra A --> B lettest mulig. Forstå hva som motiverer og styrker samhandling. Bli inspirert og bruk det du lærer samme dag.

Fostre menneskelige ferdigheter som skiller oss fra robotene!

Vi trenger å skille oss fra roboter og å få frem det beste i oss mennesker ved å fostre myke ferdigheter roboter ikke er gode på: kompleks problemløsing, kritisk tenking, kreativitet, fortelling.. Lær 3 enkle, virksomme kommunikasjonsmetoder. Forstå de 3 menneskelige driverne som påvirker alt vi gjør og enten trigger destruktiv eller konstruktiv adferd. Nyttig, motiverende og uvurderlig for moderne ledere som vil gjennomføre endringer raskere, redusere motstand, og mobilisere ressurser.

Workshopforedrag: Lær 3B, en praktisk metode, og få mer produktive møter

Ineffektive møter er dyrt. Omkamper, møter som sklir ut, interessekonflikter, dårlig møteledelse, og passivt motstand kan sinke samhandling og gjennomføring kraftig. Vi bruker 3B - en forskningsbasert diskusjonssmetode for å modernisere møtekulturen: møter blir mer effektive, inkluderende og konstruktive. Alle blir involvert, beslutninger blir forankret, og passiv motstand reduseres. Garantert både motiverende og nyttig. Passer som hands-on innslag i en konferanse eller samling.

Løft blikket: Er virksomheten rigget for eksponentiell vekst?

Trenden er tydelig: vi beveger oss fra linjær til eksponensiell vekst; fra siloer og linjer til integrerte, dynamiske organisasjoner, hvor verdier skapes raskere gjennom å være fleksibel, kundenær og integrert i dynamiske, lærende bedrifter. Hvordan har andre bedrifter lykkes med det? Hva kan dere gjøre? Foredraget er særdeles nyttig for ledergrupper og styrer, også for små og store bedrifter. Det gir gode refleksjoner og diskusjoner for å løfte blikket.

God endringsledelse: ---> 6 x mer sannsynlig å nå målene

Å lede endringer og prosjekter fra A —–> B er som å lage mat. For å lykkes trenger du også krydrer og olje, rett temperatur, rekkefølge, og timing. Prosjekter innebærer oftest endring av menneskelig adferd og behov for samhandling. Så lær de 6 beste endringsstegene- og kommunikasjonsmetodene som gjør det 6 ganger mer sannsynlig å lykkes med prosjekter og endringer.

Efwa Hagstrøm har 5 vurderinger

Lasse Jensen

23. september 2018

Leder av Styrenettverekt i Vestfold

5

Efwa hadde et flott og engasjerende innlegg for Styrenettverket i Vestfold, når vi hadde en kveldssamling hos Torp Flyplass i Vestfold. Innlegget hadde navnet: Hva kan styret gjøre for å styrke strategisk gjennomføringsevne? Når styret har vedtatt en strategi, hva kan styret gjøre for å styrke daglig leders og organisasjonens gjennomføringsevne? Etter innlegget hadde alle fått en solid dose faglig påfyll, til å gå videre med strategiarbeid i respektive styrer. Stor takk til Efwa, som leverte igjen!

Lill Kathrine Finnerud

2. juni 2017

Eikelund barnehage SA

6

Efwa formidler og inspirerer på en kreativ og energisk måte. Hun fanger sitt publikum med å veksle mellom å formidle og skape dialog. Efwa er svært kunnskapsrik og krydrer teorien med gode eksempler. Foredragene er lette å hente inspirasjon fra til egen hverdag.

Amaia Jensen

1. juni 2017

Torp Sandefjord airport

6

Foredraget og samlingen for ledergruppen var nyttig og dynamisk. Det var verdifullt og gav oss ideer vi kommer til å praktisere. Efwas engasjement, tempo og miks av påfyll og øvelser var veldig bra! Gleder meg til neste samling.

Lars Myren

10. november 2016

Praevians AS

6

Efwa har en enestående evne til å viderformidle sin smittende energi og engasjement. Hun bygger broer mellom steile fronter, og evner å skape felles retning i defokuserte team. Som foredragsholder er hun engasjert, interessant og tankevekkende.

Ingar Sørensen

31. oktober 2016

Eltek AS

6

Efwa er en energisk og «to the point» foredragsholder. Temaene er utarbeidet og blir presentert med stort engasjement. Med en logisk oppbygning er det lett å finne ankerfester fra egen hverdag. Anbefales på det varmeste om man ønsker få et bredere syn på egen virksomhets muligheter.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2018 © Talerlisten AS