Efwa Hagstrøm

Ledertrener i AI tidsalderen

Fra 25.000,- per foredrag

Fra 25.000,- per kurs

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Efwa Hagstrøm

Forfatteren av ‘Working smart in the AI era’, Efwa Hagström, har et smittsomt engasjement for at ledere, team, og virksomheter skal jobbe smart(ere). Vinnernes hemmelighet? Smarte ledere forbereder seg ikke bare for kunstig intelligens, eksponentiell vekt, og skalerbare forretningsmodeller. De er skikkelig gode på å hente frem det beste fra menneskelig intelligens og kompetanse gjennom måten de leder på og med hjelp av de mellommenneskelige ferdighetene ledere og team bruker. «La Efwa inspirere dere til å møte morgendagens arbeidsliv og utfordringer med nyttige metoder og refleksjoner» – Toril Roberg, Production Director, REEtec. «Dette er en investering som lønner seg. Nå jobber vi smartere og mer effektivt, har det bedre, får folk med i endringer, håndterer epost og avbrytelser bedre, og har mer konstruktive møter. Anbefales alle som vil jobbe smart.» AMVosskötter, Supply Chain Manager, Elopak. Efwa har +10 års fartstid og kunder som Elopak, Kongsberg Norspace, og Noah.

Foredrag med Efwa Hagstrøm

AI: Hvordan forbereder vi oss og jobber smart i en ny tidsalder?

Hvordan forbereder vi oss på fremtidens måte å skape verdier på med AI og roboter? Hvordan endres ledelse? Hvilke menneskelige ferdigheter trenger vi å utvikle for å være relevante? Hvordan bør vi strukturere virksomheten for å være raske og agile nok? Hva betyr det å jobbe 'eksponentielt? Hvorfor lønner det seg å sakte ned? Forvent et engasjerende foredrag som løfter blikket, skaper refleksjon, og gir mange gode svar!

Skill deg ut fra robotene!

Hvilke ferdigheter er roboter ikke gode på? Kompleks problemløsing, empati, kritisk tenking, kreativitet, fortelling.. . Nyttige ferdigheter allerede nå. Hvilken type ledelse gjør det? Hvilke metoder hjelper dere hente frem det beste i mennesker? forvent et nyttig og motiverende foredrag. Uvurderlig for moderne ledere som vil gjennomføre endringer raskere, redusere motstand, og mobilisere ressurser.

3B-metoden gir dere mer produktive møter og sparer tid

Ineffektive møter er kostbart. Omkamper, møter som sklir ut, interessekonflikter, dårlig møteledelse, og passivt motstand kan sinke samhandling og gjennomføring kraftig. 3B er en forskningsbasert diskusjonssmetode for å modernisere møtekulturen: møter blir mer effektive, inkluderende og konstruktive. Alle blir involvert, beslutninger blir forankret, og passiv motstand reduseres. Garantert både motiverende og nyttig fordi dere får teste metoden i en mini-workshop.

Hvordan får andre til eksponentiell vekst?

Trenden er tydelig: vi beveger oss fra linjær til eksponensiell vekst; fra siloer og linjer til integrerte, dynamiske organisasjoner, hvor verdier skapes raskere gjennom å være fleksibel, kundenær og integrert i dynamiske, lærende bedrifter. Hvordan har andre bedrifter lykkes med det? Hva kan dere gjøre? Foredraget er særdeles nyttig for ledergrupper og styrer, også for små og store bedrifter. Det gir gode refleksjoner og diskusjoner for å løfte blikket.

God endringsledelse akselererer - sakt ned først!

Gode endringsprosesser går ikke fra A til B i en rett linje, men akselererer. Du må sakte ned, forberede, og få folk med - så kan du øke tempoet og lykkes med endringen. Lær enkle, spesifikke grep for å unngå typiske fallgruver, maktkamper, og omkamper. Bli inspirert og bruk det du lærer samme dag. Basert på 'Få folk med' programmet fra www.lederhjelpen.no

Kurs med Efwa Hagstrøm

Garantert bedre kommunikasjon med 6 enkle metoder

Vil du løfte kvaliteten på kommunikasjon , samhandling, selvledelse, og møter? Disse enkle seks 'Slow Com' metodene gir garantert stor effekt. Du vil oppleve at det blir *Mindre misforståelser og omkamper, *Økt fokus og prioritering, *Motivasjon og engasjement styrkes. *Bedre diskusjoner, gjennomslag, og samhandling. *Mer eierskap og løsningsorientering. *Beslutninger blir forankret. Kurset finnes både live og som e-læring.

God endringsledelse akselererer - sakt ned først!

Gode endringsprosesser går ikke fra A til B i en rett linje, men akselererer. Du må sakte ned, forberede, og få folk med - så kan du øke tempoet. Du vil garantert lykkes lettere og raskere med endringen/prosjektet. Lær enkle, spesifikke grep for å unngå typiske fallgruver, maktkamper, og omkamper ledere på Elopak, Noah, og Kongsberg Norspace bruker. Les mer på www.lederhjelpen.no

Få større gjennomslagskraft - Step Up for kvinner

Lyst å få større gjennomslagskraft og posisjonere deg bedre? 6 ukers, tidseffektivt kurs, designet for travle kvinnelige ledere og talenter. - Testede og nyttige metoder innen selvledelse, kommunikasjon, samhandling, og endringsledelse - Fleksibelt, nettbasert, korte videoøkter - Personlig coaching/support hver uke

Efwa Hagstrøm har 7 vurderinger

Stian Broen

2. desember 2019

Broentech Solutions AS

6

I forbindelse med et seminar om AI 27.11.2019 på Bakkenteigen, USN, holdt Efwa et innlegg rundt det forretningsmessige aspektet ved AI. Hun gjorde en meget god jobb og holdt et interessant innlegg som engasgerte publikum.

Veslemøy Klavenes-Berge

27. november 2019

Electronic Coast

6

Efwa hadde et veldig interessant og engasjerende innlegg for oss i sammenheng med en dag hvor det ble fokusert på AI fra mange ulike perspektiver. Hennes vinkling på ledelse i en tid hvor kunstig intelligens og digital utvikling skjer i en rasende fart, var både tankevekkende og inspirerende.
Efwa er trekker med seg tilhørerne og har en smittende energi på scenen. Anbefales varmt for å vekke nye tanker og nytt, friskt engasjement!

Lasse Jensen

23. september 2018

Leder av Styrenettverekt i Vestfold

5

Efwa hadde et flott og engasjerende innlegg for Styrenettverket i Vestfold, når vi hadde en kveldssamling hos Torp Flyplass i Vestfold. Innlegget hadde navnet: Hva kan styret gjøre for å styrke strategisk gjennomføringsevne? Når styret har vedtatt en strategi, hva kan styret gjøre for å styrke daglig leders og organisasjonens gjennomføringsevne? Etter innlegget hadde alle fått en solid dose faglig påfyll, til å gå videre med strategiarbeid i respektive styrer. Stor takk til Efwa, som leverte igjen!

Lill Kathrine Finnerud

2. juni 2017

Eikelund barnehage SA

6

Efwa formidler og inspirerer på en kreativ og energisk måte. Hun fanger sitt publikum med å veksle mellom å formidle og skape dialog. Efwa er svært kunnskapsrik og krydrer teorien med gode eksempler. Foredragene er lette å hente inspirasjon fra til egen hverdag.

Amaia Jensen

1. juni 2017

Torp Sandefjord airport

6

Foredraget og samlingen for ledergruppen var nyttig og dynamisk. Det var verdifullt og gav oss ideer vi kommer til å praktisere. Efwas engasjement, tempo og miks av påfyll og øvelser var veldig bra! Gleder meg til neste samling.

Lars Myren

10. november 2016

Praevians AS

6

Efwa har en enestående evne til å viderformidle sin smittende energi og engasjement. Hun bygger broer mellom steile fronter, og evner å skape felles retning i defokuserte team. Som foredragsholder er hun engasjert, interessant og tankevekkende.

Ingar Sørensen

31. oktober 2016

Eltek AS

6

Efwa er en energisk og «to the point» foredragsholder. Temaene er utarbeidet og blir presentert med stort engasjement. Med en logisk oppbygning er det lett å finne ankerfester fra egen hverdag. Anbefales på det varmeste om man ønsker få et bredere syn på egen virksomhets muligheter.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS