Efwa Hagstrøm

Forfatter, endringsagent, lederutvikler

Fra 20.000,- per foredrag

Fra 20.000,- per kurs

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Efwa Hagstrøm

Efwa Hagström har lang erfaring som ledertrener og rådgiver, og har skrevet boken ‘Fremtidsrettet ledelse’. Hun holder inspirerende og engasjerende foredrag og kurs (live og digitalt) for ledere og ansatte både nasjonalt og internasjonalt. De handler om hvordan vi kan jobbe smartere og forbedre resultatene ved å løfte våre menneskelige ferdigheter. Selv om teknologi gjennomsyrer arbeidshverdagen er det, det menneskelige ved oss, som skaper samhold, forståelse, samarbeid – og endring. Derfor må vi ikke bare sette opp farten, men også sakke den. Slow down to speed up! Hva Efwa mener med det, forteller hun om i sine foredrag. Hun deler også enkle, praktiske metoder som alle kan bruke for å lykkes bedre med ledelse, selvledelse, team- og endringsledelse framover. La oss styrke kritisk tenkning, emosjonell intelligens, og samhandling – og bli bedre på problemløsning og endringsevne. Sammen kan vi flytte fjell!

Foredrag med Efwa Hagstrøm

3 steg som styrker tilpasningsevnen!

"Tilpasningsdyktighet er superviktig", sa topplederne i en kjent norsk bedrift - men hvordan styrker vi de?. I dette foredraget får dere innspill på hva ledere og ansatte kan gjøre for å kunne endre seg raskt. Hvilket tankesett, ferdigheter, og lederstil er mest effektivt NÅ? Forvent et engasjerende foredrag som løfter blikket, skaper refleksjon, og gir mange gode svar! Foredraget er basert på deler av min bok 'Fremtidsrettet ledelse' og gir et rammeverk for gode diskusjoner etterpå.

Jobb smartere: fra sjef til coachende leder

Nå skjer et spennende skifte i hva som er det mest effektive lederskapet og vi går fra 'sjef til leder'. Coachende ledere henter frem den smarteste, beste tenkningen og adferden i sine medarbeidere og team - og jobber smartere. Lær 3 metoder som gjør dere bedre på samhandling, problemløsing, empati, kritisk tenking, kreativitet, og endringer. Forvent et nyttig og motiverende foredrag. Uvurderlig for moderne ledere som vil gjennomføre endringer raskere, mobilisere ressurser, og styrke engasjement

Slow down to speed up!

Selv om teknologi nå gjennomsyrer arbeidshverdagen er det, det menneskelige ved oss, som skaper samhold, forståelse, samarbeid - og endring. Derfor må vi ikke bare sette opp farten, men også sakke den. Slow down to speed up! Hva Efwa mener med det, vil hun fortelle mer om i foredraget - der hun også deler 1-2 av sine 6 metoder, som alle kan bruke for å lykkes bedre med ledelse, selvledelse, team- og endringsledelse framover.

HMS: 3 grep for bedre sikkerhetsdialoger og større engasjement!

Hvordan får man medarbeidere til å proaktivt samhandle og engasjere seg for å UNNGÅ ulykker og farlige situasjoner? I foredraget lærer HMS-ledere 3 kommunikasjonsmetoder som gir bedre dialoger og fostrer en proaktiv kultur. De lærer hvordan de skal gjøre skiftet i sin kommunikasjon og lederstil. For eksempel: En kontrollerende sjef sier 'Ta på brillene'. En coachende leder sier 'Fortell, hvorfor vil du ikke bruke brillene'? Metodene hjelper dere øke både sikkerhet, produktivitet, og lønnsomhet.

6 grep som gir dere drahjelp i endringer

Ingenting er herligere enn når vi er engasjerte, samkjørte, og trekker i samme retning! I dette foredraget deler jeg 6 steg og metoder som øker drahjelpen i de endringene dere vil få til. For 'drahjelp' er noe dyktige endringsledere skaper bevisst og det kan man lære seg. Forstå de menneskelige mekanismene, lær hvordan 'slow down to speed up' hjelper dere å akselerere endringer - og kom raskere fra A til B.

Kurs med Efwa Hagstrøm

Garantert bedre kommunikasjon med 6 enkle metoder

Vil du løfte kvaliteten på kommunikasjon , samhandling, selvledelse, og møter? Disse enkle seks 'Slow Com' metodene gir garantert stor effekt. Du vil oppleve at det blir *Mindre misforståelser og omkamper, *Økt fokus og prioritering, *Motivasjon og engasjement styrkes. *Bedre diskusjoner, gjennomslag, og samhandling. *Mer eierskap og løsningsorientering. *Beslutninger blir forankret. Kurset finnes både live og som e-læring.

God endringsledelse akselererer - sakt ned først!

Gode endringsprosesser går ikke fra A til B i en rett linje, men akselererer. Du må sakte ned, forberede, og få folk med - så kan du øke tempoet. Du vil garantert lykkes lettere og raskere med endringen/prosjektet. Lær enkle, spesifikke grep for å unngå typiske fallgruver, maktkamper, og omkamper ledere på Elopak, Noah, og Kongsberg Norspace bruker. Les mer på www.lederhjelpen.no

Få større gjennomslagskraft - Step Up for kvinner

Lyst å få større gjennomslagskraft og posisjonere deg bedre? 6 ukers, tidseffektivt kurs, designet for travle kvinnelige ledere og talenter. - Testede og nyttige metoder innen selvledelse, kommunikasjon, samhandling, og endringsledelse - Fleksibelt, nettbasert, korte videoøkter - Personlig coaching/support hver uke

Efwa Hagstrøm har 9 vurderinger

Maria Florencia Becherini

29. oktober 2021

AECO

6

Foredraget med Efwa var kjempe interessant og nyttig. Hun er varm og engasjerende, og klarer å identifisere akkurat det man trenger å høre, både i foredrag og i personlig coaching, for å ta seg et steg videre. Jeg lærte mye og jeg har nå hennes verktøy for å fortsette å jobbe med det jeg vil utvikle.

Fredrikke Bertheussen

8. november 2020

LOOP Miljøskole

6

Anbefaler varmt et foredrag eller kurs med dette varme, kloke mennesket 🙂

Stian Broen

2. desember 2019

Broentech Solutions AS

6

I forbindelse med et seminar om AI 27.11.2019 på Bakkenteigen, USN, holdt Efwa et innlegg rundt det forretningsmessige aspektet ved AI. Hun gjorde en meget god jobb og holdt et interessant innlegg som engasgerte publikum.

Veslemøy Klavenes-Berge

27. november 2019

Electronic Coast

6

Efwa hadde et veldig interessant og engasjerende innlegg for oss i sammenheng med en dag hvor det ble fokusert på AI fra mange ulike perspektiver. Hennes vinkling på ledelse i en tid hvor kunstig intelligens og digital utvikling skjer i en rasende fart, var både tankevekkende og inspirerende.
Efwa er trekker med seg tilhørerne og har en smittende energi på scenen. Anbefales varmt for å vekke nye tanker og nytt, friskt engasjement!

Lasse Jensen

23. september 2018

Leder av Styrenettverekt i Vestfold

5

Efwa hadde et flott og engasjerende innlegg for Styrenettverket i Vestfold, når vi hadde en kveldssamling hos Torp Flyplass i Vestfold. Innlegget hadde navnet: Hva kan styret gjøre for å styrke strategisk gjennomføringsevne? Når styret har vedtatt en strategi, hva kan styret gjøre for å styrke daglig leders og organisasjonens gjennomføringsevne? Etter innlegget hadde alle fått en solid dose faglig påfyll, til å gå videre med strategiarbeid i respektive styrer. Stor takk til Efwa, som leverte igjen!

Lill Kathrine Finnerud

2. juni 2017

Eikelund barnehage SA

6

Efwa formidler og inspirerer på en kreativ og energisk måte. Hun fanger sitt publikum med å veksle mellom å formidle og skape dialog. Efwa er svært kunnskapsrik og krydrer teorien med gode eksempler. Foredragene er lette å hente inspirasjon fra til egen hverdag.

Amaia Jensen

1. juni 2017

Torp Sandefjord airport

6

Foredraget og samlingen for ledergruppen var nyttig og dynamisk. Det var verdifullt og gav oss ideer vi kommer til å praktisere. Efwas engasjement, tempo og miks av påfyll og øvelser var veldig bra! Gleder meg til neste samling.

Lars Myren

10. november 2016

Praevians AS

6

Efwa har en enestående evne til å viderformidle sin smittende energi og engasjement. Hun bygger broer mellom steile fronter, og evner å skape felles retning i defokuserte team. Som foredragsholder er hun engasjert, interessant og tankevekkende.

Ingar Sørensen

31. oktober 2016

Eltek AS

6

Efwa er en energisk og «to the point» foredragsholder. Temaene er utarbeidet og blir presentert med stort engasjement. Med en logisk oppbygning er det lett å finne ankerfester fra egen hverdag. Anbefales på det varmeste om man ønsker få et bredere syn på egen virksomhets muligheter.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS