Talerlisten

Efwa Hagstrøm

MSc Organisasjons- og lederutvikling | Oslo

Pris / 45 min

NOK 25.000,- (eks. mva)

Pris / hel dag

NOK 29.000,- (eks. mva)

Veldedighet

25% rabatt

Engelsk

Ja

Beskrivelse

Hva skiller oss mennesker fra roboter? Og hvilke ferdigheter trenger vi å utvikle i digitaliseringens alder? Jo, de mellommenneskelige, myke ferdighetene: konstruktive diskusjoner, samhandling på tvers, kreativitet, empati, se sammenhenger, fortelle engasjerende om løsninger og idéer så folk vil bli med på endringene.. Med +10 års hands-on erfaring som endrings- og samhandlingstrener for norske og internasjonale bedrifter sitter publikum igjen med inspirasjon og hands-on metoder dere kan bruke i hverdagen for å lykkes lettere.

Se video av Efwa Hagstrøm

Foredrag

Digitale transformasjoner og andre endringer - den menneskelige rollen?

Si at dere skal digitalisere deler av virksomheten, eller sette i gang hvilken som helst endringsprosess - hvordan får dere folk med? Og, hvordan får man dyktige, smarte mennesker å samhandle godt på tvers av avdelinger og fag? Effektiv, moderne ledelse og bedre kommunikasjon som gjør endringsprosesser lettere og får folk med er alfa og omega. Bli inspirert, lær enkle grep, og om de tre viktigste menneskelige driverne som demotiverer/motiverer får frem det verste/beste i oss mennesker.

Kan roboter sjonglere? Hvorfor myke ferdigheter er essensielt for digitalisering.

Vi trenger å skille oss fra roboter og å få frem det beste i oss mennesker ved å fostre myke ferdigheter roboter ikke er gode på: kompleks problemløsing, kritisk tenking, kreativitet, fortelling.. Lær 3 enkle, virksomme kommunikasjonsmetoder. Forstå de 3 menneskelige driverne som påvirker alt vi gjør og enten trigger destruktiv eller konstruktiv adferd. Nyttig, motiverende og uvurderlig for moderne ledere som vil gjennomføre endringer raskere, redusere motstand, og mobilisere ressurser.

Workshopforedrag: Lær 3B, en praktisk metode, og få mer produktive møter

Ineffektive møter er dyrt. Omkamper, møter som sklir ut, interessekonflikter, dårlig møteledelse, og passivt motstand kan sinke samhandling og gjennomføring kraftig. Vi bruker 3B - en forskningsbasert diskusjonssmetode for å modernisere møtekulturen: møter blir mer effektive, inkluderende og konstruktive. Alle blir involvert, beslutninger blir forankret, og passiv motstand reduseres. Garantert både motiverende og nyttig. Passer som hands-on innslag i en konferanse eller samling.

Løft blikket: Er virksomheten rigget for eksponensiell vekst?

Trenden er tydelig: vi beveger oss fra linjær til eksponensiell vekst; fra siloer og linjer til integrerte, dynamiske organisasjoner, hvor verdier skapes raskere gjennom å være fleksibel, kundenær og integrert i dynamiske, lærende bedrifter. Hvordan har andre bedrifter lykkes med det? Hva kan dere gjøre? Foredraget er særdeles nyttig for ledergrupper og styrer, også for små og store bedrifter. Det gir gode refleksjoner og diskusjoner for å løfte blikket.

God endringsledelse: ---> 6 x mer sannsynlig å nå målene

Å lede endringer og prosjekter fra A —–> B er som å lage mat. For å lykkes trenger du også krydrer og olje, rett temperatur, rekkefølge, og timing. Prosjekter innebærer oftest endring av menneskelig adferd og behov for samhandling. Så lær de 6 beste endringsstegene- og kommunikasjonsmetodene som gjør det 6 ganger mer sannsynlig å lykkes med prosjekter og endringer.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Efwa Hagstrøm har 4 vurderinger

Lill Kathrine Finnerud

2. juni 2017

Eikelund barnehage SA

6

Efwa formidler og inspirerer på en kreativ og energisk måte. Hun fanger sitt publikum med å veksle mellom å formidle og skape dialog. Efwa er svært kunnskapsrik og krydrer teorien med gode eksempler. Foredragene er lette å hente inspirasjon fra til egen hverdag.

Amaia Jensen

1. juni 2017

Torp Sandefjord airport

6

Foredraget og samlingen for ledergruppen var nyttig og dynamisk. Det var verdifullt og gav oss ideer vi kommer til å praktisere. Efwas engasjement, tempo og miks av påfyll og øvelser var veldig bra! Gleder meg til neste samling.

Lars Myren

10. november 2016

Praevians AS

6

Efwa har en enestående evne til å viderformidle sin smittende energi og engasjement. Hun bygger broer mellom steile fronter, og evner å skape felles retning i defokuserte team. Som foredragsholder er hun engasjert, interessant og tankevekkende.

Ingar Sørensen

31. oktober 2016

Eltek AS

6

Efwa er en energisk og «to the point» foredragsholder. Temaene er utarbeidet og blir presentert med stort engasjement. Med en logisk oppbygning er det lett å finne ankerfester fra egen hverdag. Anbefales på det varmeste om man ønsker få et bredere syn på egen virksomhets muligheter.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS