Efwa [eva] Hagström

Ekspert på læring i organisasjoner, endring og samarbeid

Fra kr 40.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Efwa [eva] Hagström

Efwa Hagström har en mastergrad i lærende organisasjoner . Hun berører og engasjerer sitt publikum med tidsaktuelle temaer! Nå som Kunstig Intelligens og ChatGPT har tatt verden med storm – hvilke menneskelige egenskaper og kvaliteter er overlegne maskiner? Hun snakker om enkle grep som løfter Human Intelligence og gjør oss mer endringskompetente og robuste i urolige tider, mer samarbeidende slik at vi kan jobbe smart på tvers, trives på jobb, og realisere visjon og strategi raskere.

Efwa har siden 2006 hjulpet kunder fra privat og offentlig sektor i Norge og internasjonalt. Som forfatter av ‘Fremtidsrettet ledelse’ brenner hun for å hente frem potensialet i ledere, team, og organisasjon. Med metodikken ‘Slow down to speed up’ viser hun hvordan vi forbausende enkelt kan øke både IQ og EQ (emosjonell intelligens). Det gjør stor forskjell!

Hun er en proff foredrags- og kursholder som tilpasser sitt innhold og leverer på norsk, svensk, og engelsk. «Spot on!» «Gode metoder som er lette å huske!» «Fantastisk!» er vanlige tilbakemeldinger.

Fagekspert
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Efwa [eva] Hagström

Hvordan blir vi mer endringrobuste?

Står dere midt i endring eller omstilling? Endringene går stadige raskere og skjer ofte parallelt. Hva kan man gjøre for å bli mer endringsrobust og takle endringer bedre? Å forstå hva endring gjør med oss mentalt, fysisk, og emosjonelt hjelper. Å forstå hvorfor og hvordan vi reagerer så forskjellig hjelper veldig. Å kjenne til enkle grep som gjør endringer mindre stressende og skaper endringsglede hjelper MYE. Akkurat det får dere lære om i dette engasjerende, nyttige, og inspirerende foredraget alle setter pris på.

Slow down to speed up! Hvordan lede team, endring, og jobbe smartere, ikke hardere

Hva er den mest effektive måten å jobbe på nå i urolige, komplekse tider som fordrer smidig samarbeid- og problemløsing på tvers? Det nye lederskapet - og måten å jobbe på er proaktiv, konstruktiv, og coachende. Ledelse og samspill som mobiliserer innsats. Det henter frem den smarteste tenkingen i matriser, endringer, og team. Øker trivsel og engasjement. Bygger en endringsvillig kultur. Og fremelsker pågangsmot, gode beslutningsprosesser, og gjennomføringsevne… Lær om ‘Slow down to speed up’-metodikken og kom i gang med enkle grep.

ChatGPT, AI, roboter… Menneskelige fortrinn når AI inntar våre liv?

Hva er det mest verdifulle med oss mennesker når AI, ChatGPT, og roboter inntar våre liv? Hvordan kan vi hente frem og utnytte hele potensialet i våre menneskelige intelligenser - og la teknologien gjøre det den er bedre på enn oss? Det er det unike, menneskelige ved oss, som skaper etiske vurderinger, samhold, forståelse, samarbeid - og endring. Hvordan maksimerer og styrker vi våre humane intelligenser: EQ (emosjonell intelligens), kreativ intelligens, samhandlende intelligens, IQ (analyse, kritisk tenking, og kompleks problemløsing) for å holde tritt og løse verdens utfordringer i samarbeid med teknologien?

4WD Bærekraftig liv og jobbing - hvordan få mer overskudd, fokus, og kreativitet?

Dere får inspirasjon, praktiske tips, og tankevekkende innspill for å bli mer robuste og sikre overskudd i hverdagen – både mentalt, emosjonelt, spirituelt, og fysisk. Hva tar energi? Hva gir energi? Hvordan øke fokus og konsentrasjon? Hva øker kreativitet? Hvordan stresse mindre? Hvordan håndtere stressede mennesker og situasjoner? Et nyttig og motiverende foredrag om 4WD – 4 kilder til mer energi, tid, og fokus.

Hvordan jobbe godt sammen i en matriseorganisasjon?

Fallgruvene i en matriseorganisasjon er mange - og kan skape grus i maskineriet, gnisninger, stress, interessekonflikter, og kraftig hemme fleksibiliteten, samarbeidet på tvers, læringsutbyttet, og beslutningshurtigheten man ønsker å oppnå. Hva kan man gjøre for å jobbe godt sammen i en matrise? Det får dere svar på i dette nyttige og motiverende foredraget.

Kurs med Efwa [eva] Hagström

Garantert bedre kommunikasjon med 6 enkle metoder

Vil du løfte kvaliteten på kommunikasjon , samhandling, selvledelse, og møter? Disse enkle seks 'Slow Com' metodene gir garantert stor effekt. Du vil oppleve at det blir *Mindre misforståelser og omkamper, *Økt fokus og prioritering, *Motivasjon og engasjement styrkes. *Bedre diskusjoner, gjennomslag, og samhandling. *Mer eierskap og løsningsorientering. *Beslutninger blir forankret. Kurset finnes både live og som e-læring.

God endringsledelse akselererer - sakt ned først!

Gode endringsprosesser går ikke fra A til B i en rett linje, men akselererer. Du må sakte ned, forberede, og få folk med - så kan du øke tempoet. Du vil garantert lykkes lettere og raskere med endringen/prosjektet. Lær enkle, spesifikke grep for å unngå typiske fallgruver, maktkamper, og omkamper ledere på Elopak, Noah, og Kongsberg Norspace bruker. Les mer på www.lederhjelpen.no

Få større gjennomslagskraft - Step Up for kvinner

Lyst å få større gjennomslagskraft og posisjonere deg bedre? 6 ukers, tidseffektivt kurs, designet for travle kvinnelige ledere og talenter. - Testede og nyttige metoder innen selvledelse, kommunikasjon, samhandling, og endringsledelse - Fleksibelt, nettbasert, korte videoøkter - Personlig coaching/support hver uke

2024 © Talerlisten AS