Eirik Berge

Senior rådgiver digital markedsføring

Fra 15.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Eirik Berge

Eirik Berge har jobbet med digital utvikling og markedsføring siden han i 1998 solgte den første bannerannonsen på Bergens Tidendes nettavis, og har i tillegg til mange år i Bergens Tidende erfaring fra både e-handel, reklamebyrå og eventbyrå. Han jobber nå som senior rådgiver i Synlighet Bergen, et Performance Marketing byrå som hjelper virksomheter med effektiv markedsføring på nettet. Eirik er en dyktig og engasjerende foredragsholder som både inspirerer og gir ny innsikt til publikum.

Foredrag med Eirik Berge

Gjør dine ansatte til ambassadører!

Visste du at når ansatte deler innhold om bedriften de jobber i så får det i gjennomsnitt åtte ganger så høyt engasjement som når bedriften deler det selv? Lær mer om hvorfor og hvordan vi kan utnytte «kraften» som ligger i våre egne ansatte, for å nå ut med bedriftens budskap.

Hello, is it SoMe your looking for?

Hvordan må bedrifter tenke for å lykkes med markedsføringen/kommunikasjonen i en stadig mer digital verden og hvilke utviklingstrender er viktig å forstå?

May I have a moment of your time?

Tid blir et viktigere og viktigere begrep for oss som mennesker. Det påvirker også hva vi ønsker å bruke tiden vår på i sosiale medier og digitale kanaler. Det innebærer at vi som markedsførere må gjøre oss FORTJENT til forbrukernes tid. Hvordan gjør vi det?

Hvordan bli "FlinkedIn" på LinkedIn

Alle bedrifter ønsker å kommunisere effektivt mot potensielle kunder og ikke minst nå ut med sitt budskap til beslutningstakerne. Innen B2B (og også for en del B2C-markeder) er den beste business-kanalen LinkedIn. Likevel er det fortsatt altfor få norske bedrifter som utnytter mulighetene denne profesjonelle, sosiale medieplattformen tilbyr. Lær mer om hvordan bedrifter og bedriftens ansatte kan utnytte LinkedIn for å nå bedriftens mål.

Eirik Berge har 4 vurderinger

Dorte Birch

19. september 2017

Informasjonskontoret for folkehøgskolen

6

Vi inviterte Eirik inn til å holde sitt foredrag om å gjøre de ansatte til ambassadører, for de som jobber med markedsføring og informasjon på de norske folkehøgskolene. Han holdt et svært engasjerende og samtidig også veldig konkret foredrag som vi fikk mange gode tilbakemeldinger på i etterkant.

Tove Grane

29. august 2017

We Norwegians

6

Jeg har hatt Erik som mentor via Innovasjon Norge, så han har fulgt min bedrift siden starten, og det har vært veldig lærerikt og inspirerende. Våre agenter og ansatte hadde veldig god nytte av foredraget – som var perfekt tilrettelagt vårt nivå – som spriker veldig. Noen hadde behov for helt grunnleggende sosiale media-tips, mens andre har kommet litt lenger. Iom at vi ikke var så mange, fikk vi mulighet til å stille mange spørsmål og virkelig snakket med Erik! Helt topp!

Nora F. Nygaard

29. mai 2017

Elverum kommune

6

Eirik ga oss en god innføring i hvordan man kan få egne ansatte til å bli gode ambassadører for egen bedrift og/eller region. Herunder fortalte han om suksessfaktorer for å lykkes med innholdsmarkedsføring. Presentasjonen var matnyttig, engasjerende og morsom, og han har ikke minst en god formidlingsevne.

Lena Jensen

6. april 2017

Spar Kjøp AS

5

Våre varehussjefer synes det var inspirerende og lærerikt med tanke på hvordan vi skal utvikle oss fremover på sosiale medier. Erik Berge er flink til å eksemplifisere og forenkle sitt faglig budskap. Vi fikk også mulighet til å stille spørsmål og fikk gode innspill/råd til videre utvikling i jobben med å involvere og inspirere våre følgere i sosiale medier fremover.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS