Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Eirik Norman Hansen

Ekspert på digitalisering og teknologi

Fra 37.500,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Eirik Norman Hansen

Eirik Norman Hansen er en ekte og oppriktig teknologioptimist. Han holder energiske og inspirerende foredrag om digitalisering, teknologi, kunstig intelligens og roboter. Eirik er spesielt opptatt av hva teknologi betyr for oss mennesker, organisasjoner og samfunn og hvordan dette former verden nå og i tiden som kommer og hva dette vil bety for nettop din bransje. Han har over 20 års erfaring som leder, rådgiver og forretningsutvikler, og har gjennom hele sin karriere jobbet med og for digitalisering og endring. Eirik er glad i å prate og elsker å holde foredrag. Han inspirerer og engasjerer sitt publikum. Han mener at godt foredrag skal være en fin og balansert blanding av underholdning og læring. Eirik kan skreddersy et foredrag til din virksomhet. Det blir naturligvis med utgangspunkt i hans kompetanse og erfaring, men etter snart 20 år som leder i byråer som først og fremst har holdt til i den digitale verden har han et «ok» utgangspunkt. Han tilpasser foredrag for kick-offs og lanseringer, og stiller gjerne som moderator eller konferansier. Eirik ble kåret til ”Årets taler 2018” blant nesten 600 foredragsholdere på Talerlisten, så ønsker du et foredrag med Eirik er det lurt å bestille i god tid…

Foredrag med Eirik Norman Hansen

Fremtidens arbeidsplass

Etter korona ble mange av oss tvunget til å jobbe hjemmefra, og ordet «hjemmekontor» har fått en annen betydning enn før. Hva innebærer dette? Har vi blitt mer eller mindre effektive? I dag kan de fleste ha videomøter uten problemer. Slik var det ikke nødvendigvis i mars. Det som tidligere var et hinder for oss har nå blitt en selvfølge. De digitale løsningene har endret måten vi jobber på. Tid og sted er ikke så viktig lenger. Vi tester ting raskere enn noen gang, og vi har høyere toleranse for at det ikke er perfekte første gang. Dette skaper en sterkere strøm av nye initiativer og tanker om hvordan vi kan jobbe bedre og smartere sammen. Teknologi kommer til å være en viktig faktor når vi skal løse mange av de store utfordringene vi står overfor. Det er opp til oss å gripe de mulighetene som ligger der!

Hvordan vi bruker teknologi - under og etter korona...

Teknologi utvikler seg i et rasende tempo og det kommer stadig nye ting vi må forholde oss til. Hva betyr dette for din bransje eller din hverdag? Og hva betyr det nå som vi alle har blitt mer digitale i koronapandemien? Jeg tilpasser og lager foredrag spesielt for oppdragsgivere hvor vi ser på hva som skjer og hva det betyr for den bransjen oppdragsgiveren befinner seg i.

Bra er ikke godt nok, vi må bli besatt av kundeopplevelse

Kunden er i dag i førersetet og bestemmer i grunnen det meste. Deres forventinger kan føles både urimelige og urettferdige, men som kunder så sammenligner vi det meste med den beste opplevelsen vi har hatt tidligere - uavhengig av hvem vi har hatt den hos. Undersøkelser viser at det er slaget om den beste kundeopplevelsen som er viktig, og her skal du få en inspirerende dose med hvorfor, hva og hvordan. Humor og alvor i skjønn forening, levert med stor grad av iver og entusiasme.

TEMA: Teknologi og mennesker - Ingen bryr seg om teknologi

Teknologi og prat om den har en tendens til å ta litt over. Realiteten er at de aller aller fleste av oss er ikke så forferdelig opptatt av teknologien i seg selv. Veldig ofte tenker vi ikke over hvor mye teknologi som er involvert i selv ganske enkel dagligdagse ting, men vi forventer bare at det er sånn og at det virker. For det vi er mest av alt opptatt av er at alt bare skal virke alltid og hele tiden. Dette stiller egentlige vanvittige krav til bedrifter og organisasjoner.

Konferansieroppdrag

Jeg har mange ganger ledet både større og mindre konferanser. Her må vi bli enig om hva som er riktig for akkurat din konferanse. Jeg har flere ganger innledet med et kort foredrag som legger et bakteppe for dagen. Der etter gjelder det å skape en god fremdrift og ikke minst å hjelpe foredragsholderne til å lever så bra som de bare måtte kunne.

Talerlisten mener

Eirik Norman Hansen er en av Talerlistens mest populære foredragsholdere. Årsaken er at han evner å formidle kunnskap om teknologi på en enkel, engasjerende og personlig måte - med humor. Han har et høyt energinivå på scenen og er dyktig til å holde på deltakernes oppmerksomhet. Han tar også oppdrag som konferansier, og binder sammen arrangementet med teft og profesjonalitet.

Eirik Norman Hansen har 40 vurderinger

Nils Christian Flaaten

12. februar 2019

Telenor ASA

6

Eirik gir full gass fra første sekund med et engasjement og kunnskapsnivå som overgår det meste. Kombiner det med gode historier og masse humor, så får du en opplevelse du neppe glemmer! Ekstremt engasjerende og lærerikt! Som konferansier hadde jeg lovet inspirasjon, moro og full gass, og det var akkurat det vi fikk!

Heidi Jacobsen Sandvold

1. februar 2019

Kongsberg Næringsforum/ Technology Summit Kongsberg

6

Etter to tettpakkede dager med gode foredragsholdere på Technology Summit Kongsberg, toppet Erik Normann Hansen konferansen med et utrolig engasjerende og spenstig foredrag. Et fyrverkeri på scenen!!! Han kan anbefales på det varmeste. Han leverer på både innhold og formidling.

Anette Maltun Koefoed

29. januar 2019

Berg-Hansen Reisebureau AS

6

Eirik evner å snakke om digitalisering på en slik måte at alle forstår at dette angår dem også – ikke bare de som jobber med teknologi. Det er inspirerende å høre på ham og det engasjerer mange. Jeg ville definitivt anbefalt ham som foredragsholder hvis tema er rundt digitalisering, gjerne som en start på programmet. Han vil sette den riktige stemningen!

Julie Wium Lie

27. januar 2019

Tripletex

6

Tripletex engasjerte Eirik Norman Hansen i forbindelse med en fagdag for regnskapsførere, og han holdt da foredraget «Bra er ikke bra nok – vi må bli besatt av kundeopplevelse!» med noen tilpasninger til fagdagens tematikk. Vi hadde super dialog frem mot foredraget og på selve dagen, og Eirik gjennomførte fantastisk. Både vi og deltakerne var strålende fornøyde!

Mona Olsen

16. oktober 2018

Warner Music Norway

6

Har vært på foredrag tidligere med Eirik og ble imponert over både kunnskap og engasjement innenfor hans fagfelt, det digitale. Så vi hadde store forventninger til foredraget hans på vår årlige nordiske kick off. Foredraget ble levert på en veldig proff måte, det var både underholdende, interessant, lærerrikt og inspirerende! Ryddig opplegg i forkant både med dialog med Eirik og Sarah fra Talerlisten, samt gode forberedelser.

Anne Gundersen

18. september 2018

Telenor (Global Wholesale)

6

We had Eirik on stage during our annual Kickoff event, where 200 employees from 30+ nationalities came together. Eirik is the kind of person who delivers 200% – he is a real frontrunner and expert when it comes to technology, gives concrete examples of what is happening around the world and communicates this in such a motivating and fun way that it is truly inspiring. He was easily accessible prior to the presentation as well – making the content fit to our specific needs. Top notch performance, where he taught us how to put the customer in focus and be better prepared for the future. See you again soon!

Haakon Aasprong

16. juli 2018

NTNU

6

Vi hadde høye forventninger da vi hentet inn Eirik Norman Hansen til å holde avslutningsforedrag på NKUL18 – Nasjonal konferanse om bruk av IKT i utdanning og læring. Hansen innfridde imidlertid til fulle med et foredrag som var både underholdende, tankevekkende og inspirerende. Dette kommer også tydelig fram av evalueringen som ble gjennomført i ettertid. Med entusiasme og humor ga Hansen publikum et innblikk i hvilke muligheter teknologien åpner for oss, demonstrert ved en lang rekke eksempler, også inkludert en live passiar med roboten Pepper, samt droneflyving. Foredraget var tilpasset publikum og konferansens tematikk på en god måte og på samme måte som en god stand-up-komiker har Hansen både den nødvendige kontakten med publikum og en timing i leveransen som gjør det veldig vanskelig å ikke la seg rive med.

Erik Holm

22. juni 2018

Stiftelsen Kirkens Bymisjon

6

Engasjerende, vitalt og humoristisk! Eirik Normann Hansens innlegg på fremtidsseminaret til alle ansatte i Kirkens Bymisjon skapte stor begeistring og entusiasme. Han var kunnskapsrik, analyserende og dramaturgisk treffsikker. Han leverte i tråd med bestilling og var svært tilpasningsdyktig. Anbefales på det varmeste.

Joe Harald Strand

16. mai 2018

BFSN (Bransjeforening for storkjøkken leverandører i Norge

5

Eirik Norman Hansen holdt et fantastisk inspirerende foredrag for oss i BFSN (Bransjeforening for Storkjøkken leverandører) den 19 april. Den digitale utvikling med et utgangspunkt fra en side i programbladet, en fredags kveld på 70-tallet. Veldig inspirerende, humoristisk og lærerikt. Vi kan varmt anbefale Eirik som på en flott måte løfter, informerer og underholder i en god blanding.

Tina Moen

14. mai 2018

Azets

6

Eirik Norman Hansen gjorde en fantastisk god jobb på Azets Meets – en konferanse for 200 mennesker om digitalisering i praksis. Han har et vinnende vesen og er full av energi og humor. Veldig behagelig å høre på og man får stor tillit til det han sier. På evalueringen av foredragsholdere er han et langt hode foran nestemann på listen. Så publikum gir han også full score 🙂 Vi kommer absolutt til å leie han inn ved fremtidige events.

Katarina Friis Stensland

19. april 2018

Eventyrlie

6

Fantastisk og profesjonell innsats som foredragsholder på vårt arrangement!

Dani Larsen

31. januar 2018

GruppeSpesialisten

5

Eirik var en hyggelig kar som kom godt forberedt og i god tid. Han holdt et interessant foredrag og spesielt er det artig å se hvordan teknologien beveger seg i en fart som vi bør etterstrebe å følge med på. Robot og drone var artige innslag.

Linda Merethe Ramberg

18. januar 2018

HSMAI Region Europe

6

HSMAI (Hospitality Sales & Marketing Association International) engasjerte Eirik Norman Hansen som foredragsholder, debattleder og konferansier under Møte- og Eventbørsen 10. januar 2018. Deltagerne er tilbydere og innkjøpere av kurs, konferanser, møter og events. Hans entusiastiske og folkelige tilnærming kombinert med hans lidenskap for kundeopplevelser og digitalisering skapte meget god stemning i salen, og Eirik fikk toppscore blant våre deltakere. En profesjonell, raus og faglig meget kompetent kar vi mer enn gjerne samarbeider med ved senere anledninger. Varme anbefalinger herfra!

Anne Elisabeth Bull

1. november 2017

DOGA - Design og Arkitektur Norge

6

Eirik Norman Hansen var faglig konferansier og moderator på DOGAs store event «Stay Human – digitalisering handler minst av alt om teknologi». Det satt 350 i salen og Eirik gjorde en fenomenal jobb! Han var svært godt forberedt, han hadde møter med oss og kom dagen før og tok lokalene i øyensyn. Han hadde forberedt både konferansierrollen og moderatorrollen på en utmerket måte. Han følger godt med på hva som blir sagt under seminaret og følger opp i samtalene senere. Han har masse energi, men er behagelig å høre på. Det at han er faglig sterk innen kommunikasjonsfaget, tech og digitalisering gjør at han fremstår med naturlig autoritet og nysgjerrighet. Jeg anbefaler Eirik på det varmeste, både som foredragsholder og debattleder!

Cecilie Fensholt

27. oktober 2017

Amesto

6

Eirik holdt et foredrag på Amesto Beyond. Julaften og 17. mai på en gang! Masse energi og høyeste score fra deltakerne. Anbefales!

Stig Pedersen

31. januar 2017

Teknologisk Matforum og Multivac

6

Teknologisk Matforum engasjerte Eirik Normann Hansen som foredragsholder, debattleder og møteleder under årets Næringsmiddeldager på Grand Hotell i Oslo den 26 januar. Over 200 deltagere satt dypt engasjert i salen under ledelse av Eirki. Jeg tror at vårt tema: «Vår digitale mathverdag» neppe kunne vært gjort bedre av andre enn Eirik. Han var særdeles engasjert og skapte en flott stemning i salen. Etter arrangementet fikk vi inn tilbakemeldinger fra flere deltagere, og det var bred enighet om at karen er særdeles dyktig! Vi gleder oss til neste treff!!

Harald Sjøvaag Olsen

13. desember 2016

NIMA – Norges ledende fagmiljø innen innkjøp og Supply Chain Management

6

Eirik Norman Hansen evner gjennom sin entusiastiske og folkelige tilnærming å skape et engasjert publikum. På elegant vis setter han vår måte å se hverdagen på i sammenheng med våre egne kunders opplevelser. Etter udelt positive tilbakemeldinger på Norman Hansens innlegg under vår årlige konferanse i 2014, ønsket vi ham igjen velkommen som foredragsholder i 2016. Umiddelbar respons i salen, og evalueringene i etterkant, resulterte i at vi tok initiativ til å se på mulighetene for et utvidet samarbeid ved neste års konferanse. Vi er nå stolte av å kunne presentere Eirik Norman Hansen som konferansier under NIMA-DAGENE 2017.

Anne Thidemann

12. desember 2016

Virke

5

Treningskonferansen 2016
Virke Trening engasjerte Eirik Norman Hanssen på vår årlige bransjekonferanse for 150 ledere – 14.oktober 2016. Teknologi og digiatalisering er viktige områder for treningssenterbransjen. Eirik holdt en glitrende presentasjon sammen med sin tidligere kollega Chrsitian Øvregaard, som nå er Chief Digital Officer i Health Fitness Nordic. Temaet var «Bra er ikke godt nok! Vi må bli besatt av kundeopplevelse!» Eirik er en svært engasjerende foredragsholder som byr mye på seg selv. Kombinasjonen av fagliglig dyktighet og en underholdende foredragsstil – gikk rett hjem i denne forsamlingen.

Jan Morten Drange

8. desember 2016

ANFO Annonsørforeningen

6

Jeg har hatt gleden av å jobbe med Eirik i mange år. Både som foredragsholder, som diskusjonspartner og på faste møteplasser i bransjen. Eirik er både raus og hyggelig. Med sitt ståsted i Creuna er han selvsagt svært teknologisk og markedsfaglig kompetent. Han er digitalt svært foreoverlent. Hvem andre opererer inn en chip i hånden for å vise at han lever som han lærer! Vi i ANFO har benyttet Eirik flere ganger som foredragsholder. Eirik leverer alltid og vil stort sett alltid være blant de aller beste foredragsholderne på en fagdag. Fordi han kan svært mye, er svært interessert og ikke minst alltid kommer godt forberedt. Eirik har en uttalt ambisjon; Han skal vinne prisen som årets foredragsholder i ANFO (blant 150 konkurrenter). Det målet kommer han til å nå! Om vi bare slipper han til en gang eller to i året!

Bernt Jæger

6. desember 2016

Haugesundregionens Næringsforening

6

Vi engasjerte Eirik Norman Hansen som både foredragsholder og konferansier under Markedsføringsdagen i 2016. Dette er en fagkonferanse med ca. 200 deltakere fra næringslivet i vår region. Eirik holdt foredraget «Bra er ikke bra nok-Vi må bli besatt av kundeopplevelse»; et foredrag som både var inspirerende og lærerikt. Erik er profesjonell og strukturert, men også akkurat passe «løs i snippen» så en får frem den gode stemningen og humøret under en slik dag.
Jeg vil svært gjerne anbefale Eirik Norman Hansen til andre arrangører.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS