Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Elin Nørve

Elin Nørve

Grunnlegger av Future Leaders

Fra 20.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Elin Nørve

Elin Nørve holder foredrag om unge i arbeidslivet, ledelse, bærekraft og globalisering. Hun var en av Dagens Næringslivs 30 talenter under 30 i 2019 og presenterte på NHOs årskonferanse 2017. Temaer i hennes foredrag varierer fra ledelse av unge til arbeidslivet i 2030. Elin er grunnlegger av Skandinavias største lederutviklingsprogram for unge: Future Leaders. Hun er en av Norges yngste operasjonelle ledere, og leder en bedrift som involverer over 50 aktive arbeidende unge og 230 aktive studenter i 2 land. Med en ny tilnærming til ledelse, selskapsdrift – ja forsåvidt det meste – gjør hun ting på sin egen måte og er en front runner for millennials-genrasjonen og det nye arbeidslivet. Med et sterkt «why» i alt hun gjør, fokus på mennesker og hvordan de presterer optimalt representerer hun en ny form for ledelse og selskapsdrift som fokuserer på bærekraft, trippel bunnlinje og bruk av kunstig intelligens. Elin kan også være konferansier, og ha samtaler med erfarne ledere, som hun for eksempel gjorde på Dagens Næringslivs konferanse 30 under 30 i 2019, da hun samtalte med Kristin Clemet.

Foredrag med Elin Nørve

Fra management til ledelse

Verden er i endring, og som et resultat må næringslivet utvikle seg for å stå sterkt i kampen om markedet. I denne omstillingsprosessen er nedbryting av siloer, agile team og diverse team nøkkelord. For å gjøre omstillingen må vi bevare det beste av de eksisterende modellene, og tenke nytt på det som ikke virker i en verden hvor markedene utvikler seg i eksponensiell fart.

Bærekraft; forståelse, implementering og måling

Det er liten tvil om at bærekraft er viktig. Men hva betyr det egentlig? Hvor viktig er det for kundene og de ansatte? Og hvordan implementerer man det på en lønnsom måte? I dette foredraget gir Elin innsikt på disse spørsmålene.

Hvordan omstille selskapet til tiårets behov?

Bærekraft, millennials på arbeidsplassen. Behov for agile strukturer og nedbryting av siloer. Hvordan håndtere og fasilitere for denne endringen? I dette foredraget gir Elin innsikt på disse spørsmålene.

Millennials; hvordan jobbe med oss, selge til oss, tenke som oss

Millennials genrasjonen (18-35 år) er i dag den største genasjonen i verden, og vil i 2017 ta over som de med mest kjøpsmakt. De fleste tenker at millennials er noe de ikke trenger å deale med før om noen år - men endringene startet allerede for 5 år siden. Med millennials og genrasjon Z som de nye arbeidstagerene er det avgjørende å tilpasse arbeidsplassen de nye

Talerlisten mener

Elin er energisk, uredd og sjarmerende. Tross sin unge alder han hun utrettet mye, som hun forteller om med glød og entusiasme.

Elin Nørve har 2 vurderinger

Hanne Johnsen Handå

30. april 2020

Harstadkonferansen

5

Elin Nørve holdt foredraget «Fremtidens næringsliv – «Millennials, bærekraft, kunstig intelligens og ledelse» under Harstadkonferansen 2020. Her fikk hun formidlet veldig mye spennende kunnskap og innsikt, på kort tid. Hun var energisk, veltalende og viste stor lidenskap. Publikum var fornøyd og vi er sikre på at flere av dem fikk seg en vekker.

Hilde Charlotte Solheim

24. januar 2020

Brim Explorer

5

Godt innhold og frisk presentasjon på Harstadkonferansen 2020.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS