Elin Nørve

Elin Nørve

Founder av Future Leaders

Fra 20.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Elin Nørve

Elin Nørve holder foredrag om unge i arbeidslivet, ledelse, bærekraft og globalisering. Hun var en av Dagens Næringslivs 30 talenter under 30 i 2019 og presenterte på NHOs årskonferanse 2017. Temaer i hennes foredrag varierer fra ledelse av unge til arbeidslivet i 2030. Elin er grunnlegger av Skandinavias største lederutviklingsprogram for unge: Future Leaders. Hun er en av Norges yngste operasjonelle ledere, og leder en bedrift som involverer over 50 aktive arbeidende unge og 230 aktive studenter i 2 land. Med en ny tilnærming til ledelse, selskapsdrift – ja forsåvidt det meste – gjør hun ting på sin egen måte og er en front runner for millennials-genrasjonen og det nye arbeidslivet. Med et sterkt «why» i alt hun gjør, fokus på mennesker og hvordan de presterer optimalt representerer hun en ny form for ledelse og selskapsdrift som fokuserer på bærekraft, trippel bunnlinje og bruk av kunstig intelligens. Elin kan også være konferansier, og ha samtaler med erfarne ledere, som hun for eksempel gjorde på Dagens Næringslivs konferanse 30 under 30 i 2019, da hun samtalte med Kristin Clemet.

Foredrag med Elin Nørve

Ledelse; ikke en rolle men en livsstil

Tiden hvor vi definerte ledelse som en rolle er over - og forståelsen om at ledelse ikke er noe du kan gjøre på jobben og så legge det fra deg når du kommer hjem begynner å spre seg. Den eneste måten å gjøre det på er å ta utgangspunkt i sine personlige styrker og svakheter, hva du brenner for, hva du ønsker å påvirke.

The why, how, what effect

Hvordan skape en sunn bedriftskultur, få alle med på strategien og nå måelene? Stikkord; innvolvering, ledelse er ikke ledelse uten en rettning, forankring på alle nivåer. Elin har jobbet tett med noen av nordens største selskaper som coach for toppledere og fasilitator for omfattende strategiprosesser og har knekt koden på hvordan man ikke bare skaper en strategi som pryder arket, men som også taes ut i kulturen og som de ansatte får eierskap til.

Livsdesign

På tide å innse det; tiden da det var kult å jobbe 18 timer i døgnet er over. Den eneste måten å holde et høyt nivå på prestasjoner over tid er å skape en bærekraftig hverdag for seg selv. Hvordan nailer man kariere og har et kick ass liv samtidig?

Millennials; hvordan jobbe med oss, selge til oss, tenke som oss

Millennials genrasjonen (18-35 år) er i dag den største genasjonen i verden, og vil i 2017 ta over som de med mest kjøpsmakt. De fleste tenker at millennials er noe de ikke trenger å deale med før om noen år - men endringene startet allerede for 5 år siden. Med millennials og genrasjon Z som de nye arbeidstagerene er det avgjørende å tilpasse arbeidsplassen de nye

Talerlisten mener

Elin er energisk, uredd og sjarmerende. Tross sin unge alder han hun utrettet mye, som hun forteller om med glød og entusiasme.

Elin Nørve har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS