Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Endre Løvås

Inspirerende ledelse som skaper endring

Fra 21.000,- per foredrag

Fra 21.000,- per kurs

Send forespørsel Hjelp meg

Om Endre Løvås

Endre Lima Løvås viser hvordan en kan skape en prestasjonskultur med eierskap, engasjement og entusiasme! Han er en erfaren internasjonal leder, og har også vært konsulent for store og små selskaper over hele verden. Alt for mange endringsprosesser mislykkes eller gir ikke de resultatene man ønsker. Svært ofte handler det om mangel på «The Human Side of Change». Dette er hans spesialfelt. Endre kan hjelpe dere å håndtere omstillingsprosesser på en bedre måte. Endre gjør også show som mentalist: tankelesning og tankekontroll på en underholdende og morsom måte

Foredrag med Endre Løvås

Implementere med Engasjement, Entusiasme og Eierrskap

60 % av alle endringsprosjektet mislykkes! Et foredrag for ledere i eller foran endring, og hva som kjennetegner omstilling som gir effekt. Hva kjennetegner god endringsledelse? Hva er de typiske fellene vi går i og hvordan de kan unngås. Noen viktige redskap for endring og omstillingsledelse. Kan gjøres som et foredrag (1 time) eller workshop.

Forandring som fryder

Et foredrag for ledere og ansatte i endring og omstillingsprosesser. Hvordan motivere for omstilling? Hva er typiske reaksjoner i omstillingsprosesser og hvordan kan vi hjelpe hverandre til å komme raskere i mål. Kan gjøres som foredrag (1 time) eller workshop.

Krysskulturell ledelse

Inni er vi ikke like, nei. Verden blir mer og mer krysskulturell, og vi må jobbe og fungere sammen med ulikhet. I en ideell verden skulle vi kunne alt mulig om ulike kulturer, men det er uoverkommelig. Men det er noen krysskulturelle kompetanser som gjelder uansett om kolleger eller ansatte er indere, thaier eller tyskere. Disse kompetansene kan læres og vil øke prestasjonene i en krysskulturell ledergruppe eller prosjektteam.

Mentalist-Endre

Som en av Norges få entertainere tilbyr psykolog Endre Lima Løvås mental underholdning. Opplev tankelesing, tyding av kroppsspråk og forutsigelser som du sannsynligvis aldri har sett før. Underholdningen leveres med mottoet: "Latter og undring er en god kombinasjon". Kan gjøres i 30 minutter før en middag etter en konferanse, eller som en del av et foredrag. Kan også kjøres digitalt med interaksjon over Zoom eller annen samhandlingsplattform

Endre Løvås har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS