Endre Løvås

Inspirerende ledelse som skaper endring

Fra kr 21.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Endre Løvås

Endre Lima Løvås viser hvordan en kan skape en prestasjonskultur med eierskap, engasjement og entusiasme! Han er en erfaren internasjonal leder, og har også vært konsulent for store og små selskaper over hele verden. Alt for mange endringsprosesser mislykkes eller gir ikke de resultatene man ønsker. Svært ofte handler det om mangel på «The Human Side of Change». Dette er hans spesialfelt. Endre gjør også show som mentalist: tankelesning og tankekontroll på en underholdende og morsom måte. Omstilling til en digital møtehverdag gjelder også oss som holder foredrag, kurs og underholdning, så foredrag og kurs kan leveres digitalt.

Foredrag med Endre Løvås

Forandring som fryder

60 % av alle endringsprosjektet mislykkes. Et foredrag for ledere og ansatte i endring og omstillingsprosesser. Hvordan motivere for omstilling? Hva er typiske reaksjoner i omstillingsprosesser og hvordan kan vi hjelpe hverandre til å komme raskere i mål. Kan gjøres som foredrag (1 time) eller workshop.

Krysskulturell ledelse

Inni er vi ikke like, nei. Verden blir mer og mer krysskulturell, og vi må jobbe og fungere sammen med ulikhet. I en ideell verden skulle vi kunne alt mulig om ulike kulturer, men det er uoverkommelig. Men det er noen krysskulturelle kompetanser som gjelder uansett om kolleger eller ansatte er svensker, indere, thaier eller tyskere. Disse kompetansene kan læres og vil øke prestasjonene i en krysskulturell ledergruppe eller prosjektteam.

Mentalist-Endre

Som en av Norges få entertainere tilbyr psykolog Endre Lima Løvås mental underholdning. Opplev tankelesing, tyding av kroppsspråk og forutsigelser som du sannsynligvis aldri har sett før. Underholdningen leveres med mottoet: "Latter og undring er en god kombinasjon". Kan gjøres i 30 minutter før en middag etter en konferanse, eller som en del av et foredrag. Kan også kjøres digitalt med interaksjon over Zoom eller annen samhandlingsplattform

Hjemmekontor - hvordan håndtere de psykososiale sidene?

"Vi er alle i samme storm, men ikke i samme båt". Vi reagerer ulikt på isolasjon, usikkerhet og avsondring fra et normalt kontorfellesskap. Endre har samlet forskning og beste praksis og laget svært konkrete råd til både ledere og ikke ledere. Kan leveres over digitale samhandlingsverktøy selvfølgelig.

Kurs med Endre Løvås

PSYKOLOGISK TRYGGHET

Psykologisk trygghet er grunnfjellet i alt teamarbeid. Det er i team innovative ideer fødes og gis næring til utvikling. MEN .... team er også gjenstand for interpersonlige konflikter, mistillit og gnisninger. Professor Edmondson inspirerte det kjente Google Aristoteles prosjektet som avdekket at Psykologisk Trygghet er den viktigste faktoren for høye prestasjoner i team. Dette kurset inneholder en måling av teamet og en dags kurs med de viktigste ingrediensene i vellykket teamarbeid.

The Psychosocial aspects of home office & remote working

"We are all in the same storm, but not in the same boat"! We are going through a time when our perceptions, reactions and needs are completely different. We have different home situations, tolerance for remoteness, need for social interaction, comfort with interacting through electronic media. This program consists of 2 digital workshops: One 2 hours workshop on how to best cope with the situation, and and one 2 hours on how to lead. (Norw. or Eng.)

Endre Løvås har 3 vurderinger

Jan Torgersen

15. februar 2021

Repsol S.A.

6

Endre Løvås hjalp oss i Repsol med å sette hjemmekontor og Corona situasjonen i perspektiv. Hans evne til å balansere teori og praksis gav deltakerne knagger å henge sin egen situasjon på, samtidig som han viste oss verdien av lederskap og fellesskap. Under sitt digitale foredrag klarte han med enkle og effektive grep å engasjere alle, både med innhold og aktivitet, noe som må sies å være en kunst i en tid hvor møtekvaliteten blir satt på prøve. Løvås har en nysgjerrighet og vilje til å finne gode måter å hjelpe oss, på en måte som utfordrer oss. Det har vært spennende å jobbe med ham og vi håper at vi kan bruke hans erfaring og ekspertise i fremtiden også.

Heidi Legein

26. januar 2021

The MICE guru

6

Mentalist Endre was part of a live audience engagement program for our international virtual event and delivered both laughter and excitement. He managed to engage participants digitally through a live stream video connection. We were impressed by his ability to deliver under the pressure of the technical aspects of such a setting and without having the audience present at the venue. Participants from around the world found his act surprising, inspiring and were left mesmerized by his performance. Endre found a way to create a link with the theme of our event and exceeded all our expectations. A great way to engage delegates during any type of virtual conference or event!

Katrin Gering

26. januar 2021

Wintershall DEA Norge AS

6

Endre klarer å formidle tema på en lett forståelig, samtidig på en profesjonell måte – og så med et glimt i øyet. Selv om det var et digitalt møte, så fikk han alle til å la være å sjekke mobilene 😉 Han får folk til å konsentrere på det som er viktig og til å tenke nye tanker.
Vi er lurer fremdeles på hvordan han har klart å lese tankene våre iht. en oppgave han hadde gitt oss. Endre skaper tillit ved å være autentisk, godt forberedt og ved å ta sine kunder på alvor. Likevel klarer han å formidle innholdet på en ‘lett-fordøyelig’ måte – noe som gjør det å jobbe sammen med Endre enda mer trivelig. Anbefales.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS