Endre Løvås

Inspirerende ledelse som skaper endring

Fra kr 29.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Endre Løvås

Endre Lima Løvås viser hvordan en kan skape en prestasjonskultur med eierskap, engasjement og entusiasme! Han er en erfaren internasjonal leder, og har også vært konsulent for store og små selskaper over hele verden. Alt for mange endringsprosesser mislykkes eller gir ikke de resultatene man ønsker. Svært ofte handler det om mangel på «The Human Side of Change». Dette er hans spesialfelt. Endre gjør også show som mentalist: tankelesning og tankekontroll på en underholdende og morsom måte. Omstilling til en digital møtehverdag gjelder også oss som holder foredrag, kurs og underholdning, så foredrag og kurs kan leveres digitalt.

Hjemsted
Rogaland
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Endre Løvås

Forandring som fryder

60 % av alle endringsprosjektet mislykkes. Et foredrag for ledere og ansatte i endring og omstillingsprosesser. Hvordan motivere for omstilling? Hva er typiske reaksjoner i omstillingsprosesser og hvordan kan vi hjelpe hverandre til å komme raskere i mål. Kan gjøres som foredrag (1 time) eller workshop.

Krysskulturell ledelse

Inni er vi ikke like, nei. Verden blir mer og mer krysskulturell, og vi må jobbe og fungere sammen med ulikhet. I en ideell verden skulle vi kunne alt mulig om ulike kulturer, men det er uoverkommelig. Men det er noen krysskulturelle kompetanser som gjelder uansett om kolleger eller ansatte er svensker, indere, thaier eller tyskere. Disse kompetansene kan læres og vil øke prestasjonene i en krysskulturell ledergruppe eller prosjektteam.

Mentalist-Endre

Som en av Norges få entertainere tilbyr psykolog Endre Lima Løvås mental underholdning. Opplev tankelesing, tyding av kroppsspråk og forutsigelser som du sannsynligvis aldri har sett før. Underholdningen leveres med mottoet: "Latter og undring er en god kombinasjon". Kan gjøres i 30 minutter før en middag etter en konferanse, eller som en del av et foredrag. Kan også kjøres digitalt med interaksjon over Zoom eller annen samhandlingsplattform

Hjemmekontor - hvordan håndtere de psykososiale sidene?

"Vi er alle i samme storm, men ikke i samme båt". Vi reagerer ulikt på isolasjon, usikkerhet og avsondring fra et normalt kontorfellesskap. Endre har samlet forskning og beste praksis og laget svært konkrete råd til både ledere og ikke ledere. Kan leveres over digitale samhandlingsverktøy selvfølgelig.

Kurs med Endre Løvås

PSYKOLOGISK TRYGGHET

Psykologisk trygghet er grunnfjellet i alt teamarbeid. Det er i team innovative ideer fødes og gis næring til utvikling. MEN .... team er også gjenstand for interpersonlige konflikter, mistillit og gnisninger. Professor Edmondson inspirerte det kjente Google Aristoteles prosjektet som avdekket at Psykologisk Trygghet er den viktigste faktoren for høye prestasjoner i team. Dette kurset inneholder en måling av teamet og en dags kurs med de viktigste ingrediensene i vellykket teamarbeid.

The Psychosocial aspects of home office & remote working

"We are all in the same storm, but not in the same boat"! We are going through a time when our perceptions, reactions and needs are completely different. We have different home situations, tolerance for remoteness, need for social interaction, comfort with interacting through electronic media. This program consists of 2 digital workshops: One 2 hours workshop on how to best cope with the situation, and and one 2 hours on how to lead. (Norw. or Eng.)

2024 © Talerlisten AS